- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.961
İşte bende aklımdan çıkaramıyorum bunuAyyy kız deprem falan deme o zaman ben korkarımmm. Ay kesin bundan sonra aklıma bu gelecek
Ayyy öyle ölmek istemem bari giyineyim kızİşte bende aklımdan çıkaramıyorum bunuinşallah sen benim gibi olmazsın ya şimdi düşünüyorumda insan banyoya gircekkende ölebilir nasip meselesi. Bence sen takma ben biraz takıntılıyım :))
Ben üniversteye yeni başladığımda evlenmiştim, ailem üniverste bitirmeden çocuk yok diye şart koşmuştu .Ayyy 8 sene iyi sabır yaaa☺☺ Babanne de kimsede olmayan bizdekilerin aksine anlayışlı babanne maşallah
O zaman başka tabi durumBen üniversteye yeni başladığımda evlenmiştim, ailem üniverste bitirmeden çocuk yok diye şart koşmuştu .
Ay canım gencecik evlenmişsin ne güzel. O zaman senin için çok çabuk geçmiştir o 8 yıl :)Ben üniversteye yeni başladığımda evlenmiştim, ailem üniverste bitirmeden çocuk yok diye şart koşmuştu .
Allahım seni yavruna bağışladın inşallahIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Amin amin olmayanların hepsine.nasip etsin aylarca uğraştık çok Şükür nasip etti ALLAH im çok güzel Bir duygu şuan 5+4 hamileyim her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk ve beni mutlu.eden tek şeyGozun aydin cnm . Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Valla çevremde hiç çocuk da yoktu yani özenemedim öyle heveslenemedim, ardından da çalışayım düzgün biyere gireyim öyle dedim sonra uzadı da gitti yani hiç denemedik 8 seneAy canım gencecik evlenmişsin ne güzel. O zaman senin için çok çabuk geçmiştir o 8 yıl :)
Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Amin amin olmayanların hepsine.nasip etsin aylarca uğraştık çok Şükür nasip etti ALLAH im çok güzel Bir duygu şuan 5+4 hamileyim her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk ve beni mutlu.eden tek şey
Canımmm, sen içini güzel tut, çocuklarına ailene bağışlasın allah seni.Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaçıncı ayda tuttu acabaAmin amin olmayanların hepsine.nasip etsin aylarca uğraştık çok Şükür nasip etti ALLAH im çok güzel Bir duygu şuan 5+4 hamileyim her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk ve beni mutlu.eden tek şey
Canım ben geçen ay geçirdim kimyasal 11.8 di 1 Nisa’n da 10 Nisa’n da 7.8 e düştü bhcg kanamam başladı, Dr. Biraz ağrılı adet dönemi mi gibi olur kanamayla düşer , daha çok yeni olduğu için kürtaja gerek yok . Biraz sancılı geçirdim bitti şükür.Kızlaar bende galiba dış gebelik oldu ya çok sırt rahim meme ağrım ve bulantım var. En son gecen hafta negatifti test ama sulu idrarla bakmıştım. Kimyasal nası oluyor testler nası çıkıyor ağrısı oluyor mu yaşamış arkadaşlar bi fikir verir misiniz? Bugün 60. Günüm bu benim için bile fazla yani
Yok canım koyverdim gitti ne kendimi dinliyorum ne adeti bekliyorum komple cıkardım kafamdan rabbime bıraktım hamile olduğumuda düşünmüyorum olsaydı illaki bütğn testler atmı gösterirdi bi koyu bi nehatif olmazdı bu testlerin oyunu işte korunmucaz tabiki ama uğraşıp araştırıp takmıcamda nasipte varsa zaten vereceği zamanı rabbim bilir bize düşen korunmamak sabırla beklemek acelem de yok zaten yine fazla kaptırdım kendimi dalıp gittim hayallere ihtimallere ondan böyle oldu toparladım kendimi çok şükür yolumuz uzun rabbim hiç olmayıpta el açıp yalvaran gözyaşı döken kardeşlerime tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallahYildiz__Tozu ben bugün senden hiç mesaj görmedim yoksa ben mi atladım. Bugün bi gelişme yok mu canım ☺
İnşallah canım benim yaa bu ay olur hayırlısı ile. Sen ne yaptın nasıl gidiyor kalp atışını duydun mu bebişin? Bu aralar pek okuyamadım yorumları.
Benimde 48 gun oldu hamilede değilim kabullendim artık gicikmede rekorum 50 55. günlerde olurdum bakalım bekliyorum çıkardım kafamdan zaten adetim aşırı düzensiz kimbilir belkide ikinci hamileliğimdeki gibi 35 40. Gunlerde hamile kalırım rabbime bıraktım artık canım inşallah rabbim tez zamanda kucağını doldurur hayırlısıylaKızlar ben hala regl olmadım ama hamile de değilim.pufff
hayirlisi stres yapma akışına bırakİki gün var adetime ama sanırım yok yani bir dahaki ay inşallah Pazartesi günü beta hcg 0.100 çıkmıştı zaten dayanamadım yine yaptım işte ama bu sefer inandım yok
Ikinci hamileleligi istiyorsunuz galiba bende 8 aylık evliyim ve geçen hafta gittiğimde fsh 15 dendi doktor o kdr korkuttu ki ağlayarak döndüm eve dualarınızı eksik etmeyin insallah sizede gonluluzden geçeni rabbim nasip etsinYok canım koyverdim gitti ne kendimi dinliyorum ne adeti bekliyorum komple cıkardım kafamdan rabbime bıraktım hamile olduğumuda düşünmüyorum olsaydı illaki bütğn testler atmı gösterirdi bi koyu bi nehatif olmazdı bu testlerin oyunu işte korunmucaz tabiki ama uğraşıp araştırıp takmıcamda nasipte varsa zaten vereceği zamanı rabbim bilir bize düşen korunmamak sabırla beklemek acelem de yok zaten yine fazla kaptırdım kendimi dalıp gittim hayallere ihtimallere ondan böyle oldu toparladım kendimi çok şükür yolumuz uzun rabbim hiç olmayıpta el açıp yalvaran gözyaşı döken kardeşlerime tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallah
resmini atsaydin testin:)Selam kızlar,
Dün bahsettiğim gibi akşam eşime söyledim erken gebelik testi alması için ama o yine normal test almışpahalı diye iyi bişey sanmış anlayacağınız. Akşam gelir gelmez yaptım yine silik çıktı. Ama çok silik yani anlamak için bayağı dikkatli bakmak gerekiyor. Ümitlenmeyeyim diyorum ama.. Bugün bat günüm henüz adet olmadım. Hatta şuan ağrım bile yok diyebilirim. iş yerinde birkaç kez ağrı saplandı geçti. Şimdi bişey yok.inşallah Hayırlıysa hamileyimdir. sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki. Geç olsun güç olmasın diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?