Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kız deprem falan deme o zaman ben korkarımmm. Ay kesin bundan sonra aklıma bu gelecek
İşte bende aklımdan çıkaramıyorum bunu inşallah sen benim gibi olmazsın ya şimdi düşünüyorumda insan banyoya gircekkende ölebilir nasip meselesi. Bence sen takma ben biraz takıntılıyım :))

İşte bende aklımdan çıkaramıyorum bunu inşallah sen benim gibi olmazsın ya şimdi düşünüyorumda insan banyoya gircekkende ölebilir nasip meselesi. Bence sen takma ben biraz takıntılıyım :))
Ayyy öyle ölmek istemem bari giyineyim kız

Allahım seni yavruna bağışladın inşallah

Gozun aydin cnm . Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Amin amin olmayanların hepsine.nasip etsin aylarca uğraştık çok Şükür nasip etti ALLAH im çok güzel Bir duygu şuan 5+4 hamileyim her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk ve beni mutlu.eden tek şey

Ay canım gencecik evlenmişsin ne güzel. O zaman senin için çok çabuk geçmiştir o 8 yıl :)
Valla çevremde hiç çocuk da yoktu yani özenemedim öyle heveslenemedim, ardından da çalışayım düzgün biyere gireyim öyle dedim sonra uzadı da gitti yani hiç denemedik 8 sene

Çok üzüldüm yaa Rabbim acil şifalar versinnn sağ salim ameliyattan çıkmayı nasip etsin. Dua edeceğim

Canımmm, sen içini güzel tut, çocuklarına ailene bağışlasın allah seni.

Amin amin olmayanların hepsine.nasip etsin aylarca uğraştık çok Şükür nasip etti ALLAH im çok güzel Bir duygu şuan 5+4 hamileyim her sabah uyandığımda aklıma gelen ilk ve beni mutlu.eden tek şey
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaçıncı ayda tuttu acaba

Canım ben geçen ay geçirdim kimyasal 11.8 di 1 Nisa’n da 10 Nisa’n da 7.8 e düştü bhcg kanamam başladı, Dr. Biraz ağrılı adet dönemi mi gibi olur kanamayla düşer , daha çok yeni olduğu için kürtaja gerek yok . Biraz sancılı geçirdim bitti şükür.
Dış gebelik de kuzenim geçirdi, onun bayağı bir kanaması vardı adet sonrası devam etmişti ve ağrısı falan fazlaydı de. Gidiyor kamaları çok olduğu için ama Dr. Hiç bhcg test yapıp bakmıyor . Kanamasının fazla oluşundan bayılınca artık bakıyorlar ve dış gebelik diyor Dr.

Yildiz__Tozu ben bugün senden hiç mesaj görmedim yoksa ben mi atladım. Bugün bi gelişme yok mu canım ☺
Yok canım koyverdim gitti ne kendimi dinliyorum ne adeti bekliyorum komple cıkardım kafamdan rabbime bıraktım hamile olduğumuda düşünmüyorum olsaydı illaki bütğn testler atmı gösterirdi bi koyu bi nehatif olmazdı bu testlerin oyunu işte korunmucaz tabiki ama uğraşıp araştırıp takmıcamda nasipte varsa zaten vereceği zamanı rabbim bilir bize düşen korunmamak sabırla beklemek acelem de yok zaten yine fazla kaptırdım kendimi dalıp gittim hayallere ihtimallere ondan böyle oldu toparladım kendimi çok şükür yolumuz uzun rabbim hiç olmayıpta el açıp yalvaran gözyaşı döken kardeşlerime tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallah

İnşallah canım benim yaa bu ay olur hayırlısı ile. Sen ne yaptın nasıl gidiyor kalp atışını duydun mu bebişin? Bu aralar pek okuyamadım yorumları.

Yarın gidicem inşallah canım bende 2 gündür yorumları okuyamıyorum oğlum hasta onunla ilgileniyorum

Kızlar ben hala regl olmadım ama hamile de değilim.pufff
Benimde 48 gun oldu hamilede değilim kabullendim artık gicikmede rekorum 50 55. günlerde olurdum bakalım bekliyorum çıkardım kafamdan zaten adetim aşırı düzensiz kimbilir belkide ikinci hamileliğimdeki gibi 35 40. Gunlerde hamile kalırım rabbime bıraktım artık canım inşallah rabbim tez zamanda kucağını doldurur hayırlısıyla

Ikinci hamileleligi istiyorsunuz galiba bende 8 aylık evliyim ve geçen hafta gittiğimde fsh 15 dendi doktor o kdr korkuttu ki ağlayarak döndüm eve dualarınızı eksik etmeyin insallah sizede gonluluzden geçeni rabbim nasip etsin

resmini atsaydin testin:)
silik bile olsa hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…