- 27 Mart 2019
- 28
- 32
- 8
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.981
Yok canım ne lekelenmesi baya da çok oluyorum afedersin..artık bir dahaki aya kaldık pazartesi de doktora gidicem sence bana hormon tahlili yapar mı o gün? 1 senedir olmuyor nasıl bi yol izler acaba?
Hamilesin tebrikler❣
Amin canım 3.yü istiyoruz rabbim nasip ederse rabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine derdine derman olsun hastalığına şifa versin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah ancak o ol derse olur el açıp dua edelim rahmet kapısında el açıp yaradandan istemekten vazgeçmeyelim biliyoruz ki o kullarını en cok seven en cok merhametli olandır umudumuzu da kalplerimizide allaha teslim edelim canımIkinci hamileleligi istiyorsunuz galiba bende 8 aylık evliyim ve geçen hafta gittiğimde fsh 15 dendi doktor o kdr korkuttu ki ağlayarak döndüm eve dualarınızı eksik etmeyin insallah sizede gonluluzden geçeni rabbim nasip etsin
Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Yani aslında herkesin bildiği şeyler aslında ama ben o zamanlar bilmiyordumBele yastık koy,ilişkiden sonra kalkmadan peçeteleri kiloduna yerleştirip giyip ertesi güne kadar öyle yat, ayağa kalkma, o gün duşa girmeden ertesi gün sabah banyo yap, ilişkiden önce idrarını yap ve ilişki sonrasında tuvalete gitme gibi şeyler söyledi.bide ben ovulasyon testi yapmadım hiç yumurtlama sıvımı ve yumurtamda oluşan kramp ve ağrıları dikkate alarak ilişkiye girdim. Bunuda komşum söylemişti. O güne kadar hep takvim usulü çalışmıştım. Bi işe yaramamıştı. Ama sonra ikinci ay hamile kaldım üstelik sadece bir kere yaptığım halde. Yumurtlama esnasında beyaz yumurta akına benzeyen bir sıvı gelmişti eşime söyledim hemen yaptık o ay hamile kaldım. Ben boş geçtim onca ayı sonra oldu. Çokta iyi oldu rabbim bir evlat verdi. Şimdi 6 yaşında kardeş diye tutturdu diye eşimle yapalım dedik. Hayırlısı bakalım
ben varım kuzum bir kere aşılama oldum tutmadı hiç problemimiz yoktu hatta eşimin değerleri mükemmele yakın 92 milyon ileri hızda kaliteli spermi vardı ve benim iki tane kocaman çatlamış yumurtam. tutmayınca doktor bile şok oldu hiçbir açıklaması yok tutmamasının ama Allah tarafından yani zamanı değilmiş demek ki. yalnız ben bir daha yaptırmayı düşünmüyorum çünkü benimki çok ağrılı sancılı oldu normalde canım hiç mi hiç tatlı değildr ama aşılamada acıdan hüngür hüngür ağlamıştım. sonra da üç gün boyunca iki büklüm gezdim sancıdan oturamadım bile. ama tutanların çoğu hiç ağrı olmadı hemen hayatıma devam etti diyorKızlar aşılama hakkında olumsuz bildiklerinizi paylaşır mısınız ?
Aynen ya psikolojik hepsi. Zaten nefret ediyorum. Mide bulantisina.inshallah seninde bulanmaz canim) korkmaCanım ben ilk gebeliğimi 6. Haftada öğrendim. 7- 8 hafta gibi başladı benim bulantılar veeee 9. Ay sürdü maalesef. İnşallah bulantılarınız olmaz. O kadar zor ki. Sen olmayacakmış gibi davran bekleme bence. Hamilelikte çoğu şey psikolojik oluyor. Bir dahaki gebeliğimde yaşamam umarım bulantı falan. 9 ay geçmek bilmiyor resmen.
bir de içerde tutun hemen ayrılmayın birbirinizden kocişinle o da çok etkiliymişEvet canım Ramazan’da olmaz tabi. en azından bir iki saat yat sonra gir banyoya bu kadarını yaparsınkalçana yastık koy, idrarını ilişkiden önce yap sonrasında yapma. Bide böyle dene bakalım. Bide yumurtlamayı hisset. Vücudunu dinleyen her kadın anlar inan yumurtlamayı. Bu ay kendini dinlemeye çalış.
Ertesi güne kadar o şekilde yatmakmı
Bi yaşıma daha girdim
Çok geçmiş olsun canım benim kızımda rahatsız. Havalardan galiba çoğu kişi öyle.Yarın gidicem inşallah canım bende 2 gündür yorumları okuyamıyorum oğlum hasta onunla ilgileniyorum
Anladım canım çok teşekkür ederim yaşadıklarını paylaştığın için. Ben hala adet olmadım 60 günü geçti bu benim için bile fazla ve sürekli adet olacakmışım gibi bi ağrım var, sırtım böbrek bölgelerim. Hatta makatım ağrıyor, bisikleti ayakta kullanıyorum popom acıdığı için o kadar rahatsızım. Şirkette de koltuğuma oturamadığımdan anlamsız puf gibi bişey buldum onunla oturuyorum. Bi de ayakta kalırsam hemen rahim ağrısı başlıyor, hatta ilginç kramp mı desem elektrik çarpması mı gıdıklama mı öyle bi ağrılar saplanıyor. Ama yatıp uzanınca hepsi geçiyorCanım ben geçen ay geçirdim kimyasal 11.8 di 1 Nisa’n da 10 Nisa’n da 7.8 e düştü bhcg kanamam başladı, Dr. Biraz ağrılı adet dönemi mi gibi olur kanamayla düşer , daha çok yeni olduğu için kürtaja gerek yok . Biraz sancılı geçirdim bitti şükür.
Dış gebelik de kuzenim geçirdi, onun bayağı bir kanaması vardı adet sonrası devam etmişti ve ağrısı falan fazlaydı de. Gidiyor kamaları çok olduğu için ama Dr. Hiç bhcg test yapıp bakmıyor . Kanamasının fazla oluşundan bayılınca artık bakıyorlar ve dış gebelik diyor Dr.
Yani aslında gerçekten bir senedir mi olmuyor ilk zamanlar insan gününü tutturamıyor yanlışlıklar yapıyor benim öyle oldu mesela bende ilk gebeliğim ilk 3 ayım boştu yani yapmışım ama bilinçsizce yapmışım. Daha sonra bir komşum sağolsun dikkatli olacağım noktaları söyledi. Bana bir kaç detay verdi. Sonra bilinçlendim ve sonraki 2. Denememde hamile kaldım. Bir arkadaşım sırf aklımdan çıkaramadığı için hamile kalamıyordu.deprem zamanında hamile kaldı.hamilelik fikri tamamen aklımdan çıkmıştı dedi. Aslında bazen sadece oluruna bırakmak gerekiyor. Fiziksel hiçbir engel yokken çocuk sahibi olamayan çok insan var. Doktor tabi tüm testleri isteyebilir 1 yıl dersen. Ama gerçekten bir yıl mı ona karar ver. Erkektende kadındanda test istiyorlar.özel ise aklına gelebilecek tüm testleri istiyorlar. Devlette biraz daha işler sırayla ilerliyor. Ablam 6 ay denedi hamile kaldı. Karnında öldü sonra 1 yıl olmadı. Şimdi yine hamile çok şükür. Allah’ın izniyle olacak inşallah doğru zamanı bekliyor meleğin
Canım yaaaa aynı durumdayız yine aynı şeyi yazıyorum amaBenimde 48 gun oldu hamilede değilim kabullendim artık gicikmede rekorum 50 55. günlerde olurdum bakalım bekliyorum çıkardım kafamdan zaten adetim aşırı düzensiz kimbilir belkide ikinci hamileliğimdeki gibi 35 40. Gunlerde hamile kalırım rabbime bıraktım artık canım inşallah rabbim tez zamanda kucağını doldurur hayırlısıyla
Tabi Allah dan ümit kesilmez canım ama ne bileyim bildiğin adet diye umudumu kestim ben pazartesi gidicem bakalım doktora teşekkür ederimCanım benim Dr . En son kanamam başlayınca gittiğimde, parça düşürerek kanaması olan ve hala hamile olan hastalarım var demişti. Ve hamile kalanilşyorsun bu güzel bir haber dedi
Ağlama üzülme canım bi ay kafanı dinle sağlıklı beslen eşin gelince inşallah stressiz bi şekilde olsunKendi adıma umudum yok gerçekten canım ya çünkü ben hiçbir şey hissetmiyorum o kadar da kendimi dinlememe rağmen yok hakkımızda hayırlısı mutlaka vardır bir vakti zamanı biraz ağlarım yine üzülürüm öyle ben bu ay yok öyle hissediyorum canım
Senin kac gun gecti canim. Benim 47. Gün bugun. Tarlusal verdi doktor o ne zaman getirecek acaba. Ramazana kadar olup bitsin istedim ama ilac bitince geliyomus galibaKızlar ben hala regl olmadım ama hamile de değilim.pufff
Canım ya benim tam gününde olur diyemem ama en fazla 2 gün 3 gün oynar, düzensizliğim 2_3 gün olur sadece.bir sefer çok geciktim o da kimyasal gebelikmiş zaten.bugün olurum sanırsam.Benimde 48 gun oldu hamilede değilim kabullendim artık gicikmede rekorum 50 55. günlerde olurdum bakalım bekliyorum çıkardım kafamdan zaten adetim aşırı düzensiz kimbilir belkide ikinci hamileliğimdeki gibi 35 40. Gunlerde hamile kalırım rabbime bıraktım artık canım inşallah rabbim tez zamanda kucağını doldurur hayırlısıyla
Senin hep mi böyle olur?benim +2 -2 gibi olur canım.çoo oynamaz normalde.geçen ay 27.gün olmuştum, bugün 32.gün.bakalım.bugün plurum diye düiünüyorum.Senin kac gun gecti canim. Benim 47. Gün bugun. Tarlusal verdi doktor o ne zaman getirecek acaba. Ramazana kadar olup bitsin istedim ama ilac bitince geliyomus galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?