Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah şifa versin canım seni evladına bağışlasın, dualarım seninle

Senin hep mi böyle olur?benim +2 -2 gibi olur canım.çoo oynamaz normalde.geçen ay 27.gün olmuştum, bugün 32.gün.bakalım.bugün plurum diye düiünüyorum.
Yok benimde ayni en fazla +3-3 olurdu. 3 ay önce kürtaj oldum ama onda bile 40. Gun geldi. 35 e kadar normal aslinda mevsim gecisinden olabilir 32 cok degil gibi

Canım bende hemen gebelik testi yap varsa çıkar zaten

Canım benim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah

Valla ikiz olma olasiligi çok yüksek çünkü ablamın ikizleri var
Nayırr zaten bi ikizleri varken yine gebe ve yine ikiz olma ihtimali mi çok çılgın bir durum bakana bol güç sabır diliyorum ama dünyada bundan daha güzel bi duygu olabilir mi onu bilemiyorum işte

Hangi kürleri yaptiniz

Üstte verdiğim linkte detaylı yazdım canım

Nayırr zaten bi ikizleri varken yine gebe ve yine ikiz olma ihtimali mi çok çılgın bir durum bakana bol güç sabır diliyorum ama dünyada bundan daha güzel bi duygu olabilir mi onu bilemiyorum işte
Diğer ablamın ikiz di bu testin sahibi ilk bebegi olcak ama ikiz de kadın tarafından geliyomus olabilir yani

resmini atsaydin testin:)
silik bile olsa hamilesinizdir

Canım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.

Eklentiler

• 8EAB01BE-6C21-418D-BE9C-8C5733591BFD.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 2FF4F3D3-FA7F-4859-8070-262290FEA038.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 54
  • DDBBAFD2-799D-4B75-AB66-6F1D16F56933.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 57
  • B1881FA3-BC5E-4866-9B57-10651B6A7354.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Diğer ablamın ikiz di bu testin sahibi ilk bebegi olcak ama ikiz de kadın tarafından geliyomus olabilir yani
Evet ikiz anneden geçiyor, hatta anneannen ikizse annenin değil de senin ikizin olma ihtimali çok yüksek oluyor. Hepinizin ikizi olursa çok çılgın bir aile olursunuz haberlere çıkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…