- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.001
Eşim de bitkisel ilaç kullanıyor şuan bakalım hayırlısı teşekkürler inşallah senin de gönlünce olsun güzel haberleri birbirimize vermek nasip olsunAğlama üzülme canım bi ay kafanı dinle sağlıklı beslen eşin gelince inşallah stressiz bi şekilde olsun
Allah şifa versin canım seni evladına bağışlasın, dualarım seninleIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Yok benimde ayni en fazla +3-3 olurdu. 3 ay önce kürtaj oldum ama onda bile 40. Gun geldi. 35 e kadar normal aslinda mevsim gecisinden olabilir 32 cok degil gibiSenin hep mi böyle olur?benim +2 -2 gibi olur canım.çoo oynamaz normalde.geçen ay 27.gün olmuştum, bugün 32.gün.bakalım.bugün plurum diye düiünüyorum.
E peki sen bu ay neden bu kadar geciktin? Çok olmuşYok benimde ayni en fazla +3-3 olurdu. 3 ay önce kürtaj oldum ama onda bile 40. Gun geldi. 35 e kadar normal aslinda mevsim gecisinden olabilir 32 cok degil gibi
Canım benim yarın bat günüm ama normalde gününden önce gelirdi bügün ağrım var dizlerde sızlama ama adet olmadım gece ateş basmasıyla uyandım göğüslerin çok sertleşmişti batmalardan uyuyamadım yardımcı olurmusun bu konudaEki Görüntüle 2262974 testi bu şekilde yorumlarmisiniz
Aşırı hamile çıkmış evetEki Görüntüle 2262974 testi bu şekilde yorumlarmisiniz
Canım bende hemen gebelik testi yap varsa çıkar zatenCanım benim yarın bat günüm ama normalde gününden önce gelirdi bügün ağrım var dizlerde sızlama ama adet olmadım gece ateş basmasıyla uyandım göğüslerin çok sertleşmişti batmalardan uyuyamadım yardımcı olurmusun bu konuda
Hangi kürleri yaptinizElimde azosperm ve varikosel var diye olmadı canım. Hala aynı sorunlar varken yaptığımız kürler vesile oldu hamdolsun
Canım benim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallahYok canım koyverdim gitti ne kendimi dinliyorum ne adeti bekliyorum komple cıkardım kafamdan rabbime bıraktım hamile olduğumuda düşünmüyorum olsaydı illaki bütğn testler atmı gösterirdi bi koyu bi nehatif olmazdı bu testlerin oyunu işte korunmucaz tabiki ama uğraşıp araştırıp takmıcamda nasipte varsa zaten vereceği zamanı rabbim bilir bize düşen korunmamak sabırla beklemek acelem de yok zaten yine fazla kaptırdım kendimi dalıp gittim hayallere ihtimallere ondan böyle oldu toparladım kendimi çok şükür yolumuz uzun rabbim hiç olmayıpta el açıp yalvaran gözyaşı döken kardeşlerime tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallah
Valla ikiz olma olasiligi çok yüksek çünkü ablamın ikizleri varAşırı hamile çıkmış evettest kontrolünden bile daha kesin hamile yani ikiz miacaba iki gün gecikmeyle böyle de kopkoyu
Nayırr zaten bi ikizleri varken yine gebe ve yine ikiz olma ihtimali miValla ikiz olma olasiligi çok yüksek çünkü ablamın ikizleri var
Hangi kürleri yaptiniz
Diğer ablamın ikiz di bu testin sahibi ilk bebegi olcak ama ikiz de kadın tarafından geliyomus olabilir yaniNayırr zaten bi ikizleri varken yine gebe ve yine ikiz olma ihtimali miçok çılgın bir durum bakana bol güç sabır diliyorum ama dünyada bundan daha güzel bi duygu olabilir mi onu bilemiyorum işte
resmini atsaydin testin:)
silik bile olsa hamilesinizdir❣
Evet ikiz anneden geçiyor, hatta anneannen ikizse annenin değil de senin ikizin olma ihtimali çok yüksek oluyor. Hepinizin ikizi olursa çok çılgın bir aile olursunuz haberlere çıkarsınızDiğer ablamın ikiz di bu testin sahibi ilk bebegi olcak ama ikiz de kadın tarafından geliyomus olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?