Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim olurdu canım ama bu ay inanılmaz arttı. Sürekli adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum. Ama bişey çıkmıyor. Hamilelik belirtilerindendir akıntının artması. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu.
Ben hamile değilim aslında canım, test yaptım, ama regl olmayınca da geç döllenme umuduyla baş etmek zorunda kalıyorum.ay ne zormuş bu regl bekleme süreci

Şimdi canlarım size bir soru daha, ben bu ay ovülasyon testi yaptım, ona göre de 11 nisan lh değerimin pik yaptığı tarihti.e o zaman niye ondan 14 gün sonra regl olmuyorum.eğer regl olmayacaktım neden pik tarihi 11 nisan çıktı

Yumurtlaman 11 inde gerçekleşmemiş demek oluyor bu canım. O yüzden o tarih aralığında gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. Hava değişikliği, mevsim geçişleri, beslenme yumurtlama gününü değiştirebiliyor. Doğal olarak adet günüde değişiyor.

Canım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Peki sen neden heyecanlanmıyorsun Ben böyle görsem uçardım heralde

Bende tam tamına öyle yaptım ama sabaha yakın dus alırdım bazen çok uzanır yatmazdim geç olunca gider yapardım kendi dusunce le yapardım önce ihtiyacı giderirdim iliskin den sonra kalkmazdim peçete kullanırdım ama sırf iç camasirim kirlenmesine diye çünkü rahatsız olurdum öyle bende yorgan altima koyardım öyle ışte

Canım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Canım büyük ihtimalle hamilesin gözün aydın benim bata 8 gün varken böyle çıkmıştı 8 haftalık olduk çok şükür Allahım isteyen herkese versin

Canım büyük ihtimalle hamilesin gözün aydın benim bata 8 gün varken böyle çıkmıştı 8 haftalık olduk çok şükür Allahım isteyen herkese versin

Ama o zaman ovülasyon testi neden yumurtlamışım gibi gösterdi, onu anlamadım.mesela öyle olsa o tarihte koyulaşmaması gerekmez miydi?daha sonraki bir tarihte koyulaşmalıydı o zaman Ama o zaman neden ovülasyon testi o gün yumurtlamışım gibi gösterdi, ben onu anlamadım, o zaman o tarihte koyulaşmasının anlamı neydi?

Ama o zaman ovülasyon testi neden yumurtlamışım gibi gösterdi, onu anlamadım.mesela öyle olsa o tarihte koyulaşmaması gerekmez miydi?daha sonraki bir tarihte koyulaşmalıydı o zaman Ama o zaman neden ovülasyon testi o gün yumurtlamışım gibi gösterdi, ben onu anlamadım, o zaman o tarihte koyulaşmasının anlamı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…