- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.021
Ahahahahahha aynennn yaEvet ikiz anneden geçiyor, hatta anneannen ikizse annenin değil de senin ikizin olma ihtimali çok yüksek oluyor. Hepinizin ikizi olursa çok çılgın bir aile olursunuz haberlere çıkarsınız
Kızlar su gibi akıntınız olur mu regl öncesi?
var ben gördümCanım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Ben hamile değilim aslında canım, test yaptım, ama regl olmayınca da geç döllenme umuduyla baş etmek zorunda kalıyorum.ay ne zormuş bu regl bekleme süreciBenim olurdu canım ama bu ay inanılmaz arttı. Sürekli adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum. Ama bişey çıkmıyor. Hamilelik belirtilerindendir akıntının artması. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu.
Senin kesin var bu arada bence, hadi hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklaCanım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
var ben gördüm🖒❣❣ benimkide böyleydi hemde aynı marka test
Senin kesin var bu arada bence, hadi hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla
Ya bu saatten sonra kan vermesen bi an bile düşünmeden edemeyeceksin.bence ver kafan rahatlasın, hem de 3-4 gün sonra artışı görüp netleştirirsin.ben olsam verirdim yani.Sağol canım. Yani inşallah vardır. Kan testi versem mi yoksa acele mi ediyorum bilemedim.
Şimdi canlarım size bir soru daha, ben bu ay ovülasyon testi yaptım, ona göre de 11 nisan lh değerimin pik yaptığı tarihti.e o zaman niye ondan 14 gün sonra regl olmuyorum.eğer regl olmayacaktım neden pik tarihi 11 nisan çıktı
Canım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Peki sen neden heyecanlanmıyorsunCanım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Bende tam tamına öyle yaptım ama sabaha yakın dus alırdım bazen çok uzanır yatmazdim geç olunca gider yapardımYani aslında herkesin bildiği şeyler aslında ama ben o zamanlar bilmiyordumBele yastık koy,ilişkiden sonra kalkmadan peçeteleri kiloduna yerleştirip giyip ertesi güne kadar öyle yat, ayağa kalkma, o gün duşa girmeden ertesi gün sabah banyo yap, ilişkiden önce idrarını yap ve ilişki sonrasında tuvalete gitme gibi şeyler söyledi.bide ben ovulasyon testi yapmadım hiç yumurtlama sıvımı ve yumurtamda oluşan kramp ve ağrıları dikkate alarak ilişkiye girdim. Bunuda komşum söylemişti. O güne kadar hep takvim usulü çalışmıştım. Bi işe yaramamıştı. Ama sonra ikinci ay hamile kaldım üstelik sadece bir kere yaptığım halde. Yumurtlama esnasında beyaz yumurta akına benzeyen bir sıvı gelmişti eşime söyledim hemen yaptık o ay hamile kaldım. Ben boş geçtim onca ayı sonra oldu. Çokta iyi oldu rabbim bir evlat verdi. Şimdi 6 yaşında kardeş diye tutturdu diye eşimle yapalım dedik. Hayırlısı bakalım
Canım büyük ihtimalle hamilesin gözün aydınCanım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Canım büyük ihtimalle hamilesin gözün aydınCanım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Hastane yakın sa git ver canım Benim bat günüm kan değerim 1571 çıktı daha test yapmadım direk kadın doğuma gittim kese göründü... Erken döllenme varsa çıkar inşallah hamilesin dirSağol canım. Yani inşallah vardır. Kan testi versem mi yoksa acele mi ediyorum bilemedim.
Ama o zaman ovülasyon testi neden yumurtlamışım gibi gösterdi, onu anlamadım.mesela öyle olsa o tarihte koyulaşmaması gerekmez miydi?daha sonraki bir tarihte koyulaşmalıydı o zamanYumurtlaman 11 inde gerçekleşmemiş demek oluyor bu canım. O yüzden o tarih aralığında gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. Hava değişikliği, mevsim geçişleri, beslenme yumurtlama gününü değiştirebiliyor. Doğal olarak adet günüde değişiyor.
Ama o zaman neden ovülasyon testi o gün yumurtlamışım gibi gösterdi, ben onu anlamadım, o zaman o tarihte koyulaşmasının anlamı neydi?Yumurtlaman 11 inde gerçekleşmemiş demek oluyor bu canım. O yüzden o tarih aralığında gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. Hava değişikliği, mevsim geçişleri, beslenme yumurtlama gününü değiştirebiliyor. Doğal olarak adet günüde değişiyor.
Ama o zaman ovülasyon testi neden yumurtlamışım gibi gösterdi, onu anlamadım.mesela öyle olsa o tarihte koyulaşmaması gerekmez miydi?daha sonraki bir tarihte koyulaşmalıydı o zamanYumurtlaman 11 inde gerçekleşmemiş demek oluyor bu canım. O yüzden o tarih aralığında gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. Hava değişikliği, mevsim geçişleri, beslenme yumurtlama gününü değiştirebiliyor. Doğal olarak adet günüde değişiyor.
Ama o zaman neden ovülasyon testi o gün yumurtlamışım gibi gösterdi, ben onu anlamadım, o zaman o tarihte koyulaşmasının anlamı neydi?Yumurtlaman 11 inde gerçekleşmemiş demek oluyor bu canım. O yüzden o tarih aralığında gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar. Hava değişikliği, mevsim geçişleri, beslenme yumurtlama gününü değiştirebiliyor. Doğal olarak adet günüde değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?