Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım. Yani inşallah vardır. Kan testi versem mi yoksa acele mi ediyorum bilemedim.
sen bilirsin ben zaten hastanedeydim baska birsey icin. oyle olunca gitmisken kanda verdim devlet hastanesinde . sonuc
degerin pozitif ama kese suan gorunmez bir hafta sonra gel dedi ultrasonla bakalim dedi. hamilelik var dedi.
yani adetini 1 hafta gectikten sonra gidersen hem ultrasonla bakilir hemde hamilelikte istenen kanlarini isteyip onlara da bakarlar.
tabiiki karar senin :)
yalniz folik asit kullanmiyorsan hemen baslaman lazimmis.

Ama o zaman ovülasyon testi neden yumurtlamışım gibi gösterdi, onu anlamadım.mesela öyle olsa o tarihte koyulaşmaması gerekmez miydi?daha sonraki bir tarihte koyulaşmalıydı o zaman Ama o zaman neden ovülasyon testi o gün yumurtlamışım gibi gösterdi, ben onu anlamadım, o zaman o tarihte koyulaşmasının anlamı neydi?

Mavi Boncugumm canımmmm hayırlı haberlerle gell inşaAllah ❤

Çok hayırlı değil malesef kuzum
Beklemediğim bi durumdu ben kalp atışını duyarım ümidiyle gittim ama ...
Son adetime göre 8+4 bugün ama ultrasonda keseye göre 7+2 dedi doktor...
Kesem baya büyümüş yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor böyle bişeyi beklemediğim için hastanede ağladım ordaki kızlar beni sakinleştirmeye çalıştılar
Doktor haftaya cuma tekrar çağırdı
Çok umutlu olma boş gebelik olabilir ama yinede bekleyelim dedi
Bu durumu yaşamakda ayrı bir zormuş....
Nolur dualarınızı eksik etmeyin şuan duygularım öyle depreştiki tarif edemem...
Eğer boş gebelikse Rabbimin takdiridir elbette boyun eğerim ama hayal kırıklığı çok zor

Canım dur bakalım, neler duyuyoruz, gelecek hafta her şey çok normal de çıkabilirsin doktorun yanından.inşallah sağlıkla seninledir

Canım rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin. Sen ümidini kaybetme ve bebeğine sıkı sarıl inşallah herşey güzel gider senin için.

Ayyyy ne diyorsunnn iyide sen kalp atışını az da olsa duymamış mıydın yaaaa. Canım yaaa takdiri ilahi tabiki ama bence geç oluşuyor yavrun. Stres yapma ki bir şey olmasın

Yaa hemen üzülme dur bakalım canım Rabbimin vardır bi bildiği hakkında hayırlısı olsun inşallah Mevlam görelim neyler

Ayyyy ne diyorsunnn iyide sen kalp atışını az da olsa duymamış mıydın yaaaa. Canım yaaa takdiri ilahi tabiki ama bence geç oluşuyor yavrun. Stres yapma ki bir şey olmasın

10 gün önceki doktor bebeği gördüğünü söylemişti kalbi yeni atmaya başlamış demişti ama bu da böyle söyledi yıkıldım resmen
Bu doktor kalbini dinlemedi bide bebeği görmediğinden sanırım... şaştım kaldım
nasip artık Rabbim nasip etmişse görürüz ama etmediyse hayırlısı napayım

Çok geçmiş olsun canım ama bekle derim bi hafta daha. Boş gebelik olabiliyor bir arkadaşım 7. Haftasında öğrenmişti kürtaj olmuştu ama şimdi2.5 yaşında bi oğlu var ve ikinciye 5 aylık gebe herşey yolunda. Hayat bazen maalesef sınıyor insanları. Kaderde ne yazıyırsa o içini ferah tutmaya çalış.

Teşekkür ederim canım 10 haftaya kadar beklicem nasip Allah'ın takdiri neyse o olacak

Canım rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin. Sen ümidini kaybetme ve bebeğine sıkı sarıl inşallah herşey güzel gider senin için.

Çok teşekkür ederim canım
Evet Allah'tan ümit kesilmez...nasipte varsa olur yoksa hayırlısı böyleymiş Allah hamileliğinde sağlıklısını versin bu tür durumlar insanı derinden üzüyor

İyide 10 gün önceki bebeği gördüyse bebek yok olup gitmedi ya. Bir de kanamada yaşamadın yani. Yok sen ümidini kesme canım benimmm. Doktor görememiştir. Çarşamba günü bana bakan stajyer mesela göremedi hiç. Doktor gelip bakınca baya bi uğraştı gördü kalp atışı oluşumunu. Yani bence değişiyor bakışları

Canım ilk yaptığım resim ve dün yaptığım sırayla. İlk iki resim 2 gün önce yapmıştım. Dünde diğer iki resimdeki. Bat dündü. Hala adet olmadım. Beklemedeyim.
Bunlarda var görünüyor ama çok yeni adet 5.gün kan testi değerin de yüksek çıkar diye düşünüyorum hayırlı olsun

Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Haftaya guzel haberler alirsin ins

İnşallah vardır sana dua ediyorum ne olur üzülme kıyamam sana ya bebegin seninledir buraya güzel haberler vereceğini umutla bekliyorum gönlünce olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın o günleri görmek nasip olsun

İnşaallah canım Allah razı olsun hamileyken bunu yaşamakda çok zormuş
Mutlaka zordur beklentin neydi neyle karşılaştın ama ümitsiz olma belki Rabbim ne tepki vercek diye sınıyor seni. Hayırda Allah’tan şer de Allah’tan. Güzellikler nasip etsin güzel Allahım

Allah ümitlerini boşa çıkarmasın inş. Hayırlı haberlerle dön haftaya. Doktor kestirip atmamış bak. Allah büyüktür dualarının karşılığını verir inşallah. Gerçekten çok üzüldüm canım. Sakın kendini bırakma. Eğer seninleyse gelişim haftası bu haftalar. Güçlü olmaya çalış. Senin ve bebeğin için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…