Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım büyük ihtimalle hamilesin gözün aydın benim bata 8 gün varken böyle çıkmıştı 8 haftalık olduk çok şükür Allahım isteyen herkese versin

Sağol canım inşallah. Bugün hastaneye gittim doktor alttan baktı kese yok dedi ama rahim duvarı kalınlaşmış hamile olma ihtimalin olabilir ancak kesin bişey söyleyemem dedi. Kan tahlili istedi verdim 2 saat sonra çıkacak. 1 saat kaldı sonucu almama. Hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

Bilmiyorum canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım. Nasıl yapılıyor bilmiyorum bile. Ben yumurtalarımı dinliyorum hafif ağrı kramp başladıysa yumurta olgunlaşıyor demek, yumurta akı gibi bir sıvı gelincede yumurtlamışım demek ben o günler yapıyorum. Mesela bu ay hem 10 unda hemde 14 ünde yumurta akı geldi. Ama takvimler 12 sinin yumurtlama günüm olduğunu söylüyordu. Ama ben 9-10-12-14 hep denedim bu ay. Bide taktikleri uyguladım Bakalım sonuç ne çıkacak.

Arada dağlar kadar bi fark yok canım hiç belli olmaz senin için bol bol dua edicem hayırlıs haberlerini alırız inşallah

aynen öyle valla bekliyorum artık komple cıkardım bu ay aklımdan canı ne zaman istersede o zaman gelsin adetimde pazartesi gitcem bakalım ne dicek en son doktor bile hiçbi sıkıntı yok ya stresten gecikiyo yada bazı kadınşarda böyle olur demişti gene oyle sicek büyük ihtimal temiz çıkıcak
inşallah canım hepimiz bildiklerimize kavusuruz inşallah
Canım benim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah
Amin canım allah razı olsun

Amin Allah razı olsun kardeşim Rabbim seni de tez zamanda muradına kavuştursun
Sabahtan beri ben bende değilim
Elbette Allah'tan herşeyin hayırlısını diliyoruz ama üzülmemek elde değil
hamileyken böyle durumla karşılaşmak hayallerinin yarım kaldığını görmek sarsıyor insanı

Merhaba inşallah tutar ve beklendiğiniz mutluluğa kavuşursunuz biraz bu süreçten bahşeder misiniz ?
Merhaba kusura bakmayın
Çok geç gördüm mesajınızı
Ben PCOS’um eşim varikosel
10 günlük Gonal -F kullanımı sonunda(hiç can yakmayan iğneler) 20mmye yakın bir adet yumurtam oluştu
20Nisan’da aşılama tedavisi yapıldı
Çok güzel keyifli ve rahat geçti
Aşılamanın 10. Günü de betahcg baktırmamızı istedi hocamız
Ohss hafif derecede gelişti ama bunun muhtemel gebeliğe bağlı olabileceğini söyledi
Umarız öyledir
Son 3 günümüz heyecanla bekliyoruz

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Rabbim seni muradına erdirsin
Gerçekten zormuş bu boş gebelik olayı
Elbette Allah isterse yaşatır hayırlısını diledim zaten hep ama işte içinde bişey oluşmuşya insanın hayalleri yarım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…