- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.061
Peki sen neden heyecanlanmıyorsun ☺Ben böyle görsem uçardım heralde
Canım büyük ihtimalle hamilesin gözün aydınbenim bata 8 gün varken böyle çıkmıştı 8 haftalık olduk çok şükür Allahım isteyen herkese versin
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindirSağol canım inşallah. Bugün hastaneye gittim doktor alttan baktı kese yok dedi ama rahim duvarı kalınlaşmış hamile olma ihtimalin olabilir ancak kesin bişey söyleyemem dedi. Kan tahlili istedi verdim 2 saat sonra çıkacak. 1 saat kaldı sonucu almama. Hayırlısı bakalım
Bence gebesin sen hayırlısıyla
Ama o zaman ovülasyon testi neden yumurtlamışım gibi gösterdi, onu anlamadım.mesela öyle olsa o tarihte koyulaşmaması gerekmez miydi?daha sonraki bir tarihte koyulaşmalıydı o zaman
Ama o zaman neden ovülasyon testi o gün yumurtlamışım gibi gösterdi, ben onu anlamadım, o zaman o tarihte koyulaşmasının anlamı neydi?
Ne zaman kan verceksin yada verdin miCanım uçamıyorum çünkü değilse diye endişeliyim. Bi yandan umutlanıyorum bir yandan kendimi frenliyorum. Ahh Bi sonucu öğrensem.☺
Acaba ben ne yaparım olursaValla kuzum İnan uçulmuyormuşBende havalara uçarım sanıyordum ama hep ilerisini düşünmekten uçulmuyormuş.
Ee 40 hamile oluyor öyle değil miKızlar test sonucu çıkmış aldım. Doktoruma yazdım. Sonucu söylemesini bekliyorum. Şimdi heyecan bastı işte.
Ne zaman kan verceksin yada verdin mi ☺☺
Arada dağlar kadar bi fark yok canım hiç belli olmaz senin için bol bol dua edicem hayırlıs haberlerini alırız inşallahÇok hayırlı değil malesef kuzum
Beklemediğim bi durumdu ben kalp atışını duyarım ümidiyle gittim ama ...
Son adetime göre 8+4 bugün ama ultrasonda keseye göre 7+2 dedi doktor...
Kesem baya büyümüş yolk kesesi de var ama bebek görünmüyorböyle bişeyi beklemediğim için hastanede ağladım ordaki kızlar beni sakinleştirmeye çalıştılar
Doktor haftaya cuma tekrar çağırdı
Çok umutlu olma boş gebelik olabilir ama yinede bekleyelim dedi
Bu durumu yaşamakda ayrı bir zormuş....
Nolur dualarınızı eksik etmeyin şuan duygularım öyle depreştiki tarif edemem...
Eğer boş gebelikse Rabbimin takdiridir elbette boyun eğerim ama hayal kırıklığı çok zor
aynen öyle valla bekliyorum artık komple cıkardım bu ay aklımdan canı ne zaman istersede o zaman gelsin adetimde pazartesi gitcem bakalım ne dicek en son doktor bile hiçbi sıkıntı yok ya stresten gecikiyo yada bazı kadınşarda böyle olur demişti gene oyle sicek büyük ihtimal temiz çıkıcakCanım yaaaa aynı durumdayız yine aynı şeyi yazıyorum amaadet olunca törenlerle kutlıcazgaliba bazen bende kaptırıyorum sonra diyorum ki olmasa da şükret oğlun var bi tane dünya tatlısı diye. Senin de bicirik iki kızın var öyle düşün
inşallah canım hepimiz bildiklerimize kavusuruz inşallahCanım ya benim tam gününde olur diyemem ama en fazla 2 gün 3 gün oynar, düzensizliğim 2_3 gün olur sadece.bir sefer çok geciktim o da kimyasal gebelikmiş zaten.bugün olurum sanırsam.
Ben senin tez zamanda bebişinin olacağını düşünüyorum sen sadece kafanı rahat tut
Amin canım allah razı olsunCanım benim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah
İnşallah vardır sana dua ediyorum ne olur üzülme kıyamam sana ya bebegin seninledir buraya güzel haberler vereceğini umutla bekliyorum gönlünce olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın o günleri görmek nasip olsun
Merhaba kusura bakmayınMerhaba inşallah tutar ve beklendiğiniz mutluluğa kavuşursunuz biraz bu süreçten bahşeder misiniz ?
Arada dağlar kadar bi fark yok canım hiç belli olmaz senin için bol bol dua edicem hayırlıs haberlerini alırız inşallah
Hamilemisin canım öğrendin miKızlar meraba kürtaj olupta sonrasında tekrar regl olmadan hamile kalan varmi bugün kürtaj olali 42 .gün teste pozitif cikiyo
Allah ümitlerini boşa çıkarmasın inş. Hayırlı haberlerle dön haftaya. Doktor kestirip atmamış bak. Allah büyüktür dualarının karşılığını verir inşallah. Gerçekten çok üzüldüm canım. Sakın kendini bırakma. Eğer seninleyse gelişim haftası bu haftalar. Güçlü olmaya çalış. Senin ve bebeğin için dua edicem.
Kızlar test sonucu çıkmış aldım. Doktoruma yazdım. Sonucu söylemesini bekliyorum. Şimdi heyecan bastı işte.
İnşallah canım bir saat sonra kan testinin sonuçları çıkacak bakalım hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?