- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.081
Umarım hayallerini en kısa zamanda yaşarsınAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤ Rabbim seni muradına erdirsin
Gerçekten zormuş bu boş gebelik olayı
Elbette Allah isterse yaşatır hayırlısını diledim zaten hep ama işte içinde bişey oluşmuşya insanın hayalleri yarım kalıyor
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤ Rabbim seni muradına erdirsin
Elbette Allah isterse yaşatır hayırlısını diledim zaten hep ama işte içinde bişey oluşmuşya insanın hayalleri yarım kalıyor
Acaba ben ne yaparım olursa
Umarım hayallerini en kısa zamanda yaşarsın
Canım tebrik ederimm. Değerin sağlıkla artmaya devam eder inşallah :))Kızlar test sonucu çıkmış aldım. Doktoruma yazdım. Sonucu söylemesini bekliyorum. Şimdi heyecan bastı işte.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤ Rabbim seni muradına erdirsin
Canım tebrik ederimm. Değerin sağlıkla artmaya devam eder inşallah :))
Galiba çok düşük. Doktorum mesaj attı gebelik var ama çok küçük dedi. Haftaya tekrar kan vericem bakalım. Sevinemedim yine canım yaa
Hiç takılma sen ona canım. İdrarda silik çıkınca ben kan verdim 67.7 çıktı. Doktor sevinme dedi. İlerlemeyebilir dedi. Sonra artışlar oldu. Yani benim idrar testi koyu çıktığında değerim 200leri geçmişti. O yüzden sen ümidini kaybetme inşaAllah
Canım benim yaaa duamdasınn bugünn sürekliHalini çok iyi anlıyorum kıyamam ben sanaa yaaaa. İnşaAllah her şey çok güzel olacak ve Ramazana hayırla gireceksin güzel arkadaşımmm
Ayy inşallah canım ya hiç bu kadar erken öğrenildiğini bilmiyordum. Oğlumda öğrendiğimde 2000 lerdeydi. 2000 nerde 40 nerde. Hayırlısı inşallah. Haftaya kadar yine bekleyeceğiz bakalım.
Sağol Allah razı olsun can kardeşim❤
Allah sağlıcakla yavruna kavuştursun seni de
Eğer olmazsa nasip böyleymiş derim ama üzüntümü dibine kadar yaşarım
Adetin geçmiş miydi canımmm
Evet canım geçti. Dündü. Yeni olduğu için tek tesellim o.Değerlerim artar inşallah.
Canım açıkcası her doktor doktor değil benim oğluma hamileyken 7 haftalık bebeğime doktor boşuna sevinmeyin kan pıhtısı olabilir dedi. Üzüntümden karnıma dokunamadım. Eşim sinirlendi çıktı doktordan.ertesi gün başka doktora gittim kalp atışını duydum. Bir günde ne değişir. Doktor farkı. İnan ben bunu yaşadım o yüzden asla tek doktora kalmam bundan sonra. Oğlumda doğru doktoru bulana kadar 4 doktor değiştirdim. Sonuncusu o kadar ılımlı ve iyi bir doktordu ki. Magna sisterna diye bir teşhis koydu. Sadece ihtimal dedi. Ama üzülmeme bile fırsat vermedi o kadar moralli biriydi ki. Sonra olmadığı ortaya çıktı. Doktorlar herşeyden şüphelenebilir. Sen moralini yüksek tut bu da geçecek inşallah. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama başka doktora gitmeni tavsiye ederim naçizane.
Hiç üzülme sen. Burada bir arkadaşın 20 çıkmıştı ama hamile şuan hayırlısıyla. Geç döllenmedir mutlaka
Canım çok teşekkür ederim. Ne güzel moral veriyorsun. İnşallah sağlıcakla alabiliriz kucaklarımıza
Sağol canım... Aslında bende sürekli farklı doktorlara gidiyorum ama oğlum küçük olduğu için diğer hastaneler uzak yerlerde diye bizim burda özel bir hastane var oraya gittim ve ne kader bugünkü doktor başka bir tıp merkezindeydi daha önceden ona oğlum için gitmiştim yine o zaman kalp atışını duymuştum tabi ..şuandada bu gittiğim hastaneye geçmiş orda karşılaştım yine aslında bu doktorun tecrübeli olduğuna inanıyorum ama tabi bu durumlar belli olmaz. Doktor ne olur dedi ne olmaz...ama yüz ifadesinden pek ümitli olmadığını gördüm
Tabiki Allah'tan ümit kesilmez ama şimdi ultrason kağıdıma bakıyorumda siyah büyük bir kese içinde sadece minnacık beyaz bi nokta var o da yolk kesesiymiş ..
Doktor kese boyutuna göre bebek azda olsa görünmesi gerekirdi dedi ama tabiki döllenme zamanını bilemez. Benim ilk hcg'em 28 Mart'ta 170 çıkmıştı yani 1 ay önceydi
28 martdan 10 -12 gün önce döllenme olduğunu varsaysam 16-17 Mart desek 40 gün geçmiş ortalama... Bu süre zarfında bebeğin ne kadar görünebileceğini bilemiyorum. Başka topiclerde 8 haftada görmeyip 9.haftada kalp atışını duyanlar olduğunu da okusum. Şimdi kürtaj olma ihtimalimde olduğundan iyice canım sıkıldı
Allah hayırlara çıkarsın ne diyeyim
Ben hala umutluyum canım benim yaaa. Bir görünüp bir görünmediyse yine görünecektir.
Aaaaa dur aklıma geldi. Benim kuzenim şuan hamile 5.ayında sanırım. İlk gitmiş kese görünmüş. Sonra 7.hafta gitmiş kese kaybolmuş dış gebelik demişler. Baya ağlamış üzülmüş. Bir kaç gün sonra gittiğinde kese yine görünmüş. Demek ki böyle şeyler olabiliyor.
Sen gittiğinde o bebiş görünecek inşaAllah ve biz ona parmak sallayacağız seni üzdü diye ❤❤❤
Ayyy ne güzel maşallah normalde ağrılı diye duymuştum ama siz rahat geçti diyorsunuz inşallah hayırlı haberlerle tekrar buraya yazarsınız ve sonucunuz pozitif olur ben öyle umut ediyorum inşallahMerhaba kusura bakmayın
Çok geç gördüm mesajınızı
Ben PCOS’um eşim varikosel
10 günlük Gonal -F kullanımı sonunda(hiç can yakmayan iğneler) 20mmye yakın bir adet yumurtam oluştu
20Nisan’da aşılama tedavisi yapıldı
Çok güzel keyifli ve rahat geçti
Aşılamanın 10. Günü de betahcg baktırmamızı istedi hocamız
Ohss hafif derecede gelişti ama bunun muhtemel gebeliğe bağlı olabileceğini söyledi
Umarız öyledir
Son 3 günümüz heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?