- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.101
Ayrıca bir bayandan şunu duymuştum ikizlere hamile iki kese var ama kesenin ikincisine kanama var diyorlar kadın da çok üzülüyor bebegını kaybedecek diye sonra aradan tekrar zaman geçiyor kadın gidiyor ce o kanama olarak gorduklerı meğerse keseymiş yani lütfen kendini üzme sana dua eden çok kardeşin var hepımız seferber olduk güzel hablerını beklıyorum canım benim duamdasınAmin Allah razı olsun kardeşimRabbim seni de tez zamanda muradına kavuştursun
Sabahtan beri ben bende değilim
Elbette Allah'tan herşeyin hayırlısını diliyoruz ama üzülmemek elde değil
hamileyken böyle durumla karşılaşmak hayallerinin yarım kaldığını görmek sarsıyor insanı
Yaa birine yine öyle demişlerdi ama bebek sonradan görünmüştü üzülme canım Rabbimden hayırlısı inşallah kalp atışını duyarsınızÇok hayırlı değil malesef kuzum
Beklemediğim bi durumdu ben kalp atışını duyarım ümidiyle gittim ama ...
Son adetime göre 8+4 bugün ama ultrasonda keseye göre 7+2 dedi doktor...
Kesem baya büyümüş yolk kesesi de var ama bebek görünmüyorböyle bişeyi beklemediğim için hastanede ağladım ordaki kızlar beni sakinleştirmeye çalıştılar
Doktor haftaya cuma tekrar çağırdı
Çok umutlu olma boş gebelik olabilir ama yinede bekleyelim dedi
Bu durumu yaşamakda ayrı bir zormuş....
Nolur dualarınızı eksik etmeyin şuan duygularım öyle depreştiki tarif edemem...
Eğer boş gebelikse Rabbimin takdiridir elbette boyun eğerim ama hayal kırıklığı çok zor
Canım dur bakalım, neler duyuyoruz, gelecek hafta her şey çok normal de çıkabilirsin doktorun yanından.inşallah sağlıkla seninledir
Canim senin le sat larimiz ayniydi test yaptin mi hic. Ya ben yaptim negatif cikti .Canım tebrik ederimm. Değerin sağlıkla artmaya devam eder inşallah :))
Ayrıca bir bayandan şunu duymuştum ikizlere hamile iki kese var ama kesenin ikincisine kanama var diyorlar kadın da çok üzülüyor bebegını kaybedecek diye sonra aradan tekrar zaman geçiyor kadın gidiyor ce o kanama olarak gorduklerı meğerse keseymiş yani lütfen kendini üzme sana dua eden çok kardeşin var hepımız seferber olduk güzel hablerını beklıyorum canım benim duamdasın
Canım hayırlı olsun kaçıncı ayın?Canım çok teşekkür ederim. Ne güzel moral veriyorsun. İnşallah sağlıcakla alabiliriz kucaklarımıza
Kızlar benim içim ağrıyor yavzaten bir acaip gidiyor. Adet olsam bu kadar ağrı sızı çekmem yani, hergünüm hani insan üşütür ya soğuk ıslak ayak falan da öyle adeti başlayacağı gün çok ağrısı olur, sürekli bi o tür ağrı içindeyim. Kramp ağrı, hah diyorum kesin oldum şuan hah diyorum şimdi kesin. Böyle böyle derken resmen 2 hafta geçmiş yav gecen pazar test yapmıştım akşamüstü bi saatlik tuvaletle negatifti. 58. Günüm bugün ve 47. Gün yumurtladığımı düşünüyorum. O yüzden bi hafta daha adet olmazsam haftaya pazar yapayım diyorum da bu ağrı sızı gaz bitmiyor . Bazen rahmim bazen yumurtalıklarım bazen makatım . Sizden de duyunca bol gebelik kinyasal kese var bebek yok gibi. Diyorum ki aman testte pozitif görüp sonradan üzülmiyim yapmıyım test ama biryanım da hani negatif çıksa artık adet olurum belki diyor evde testim var hem de hafta yazan elektronıklerden 14 euro verdim geçen hafta kıyamıyorum şimdi . O kadar pahalı test pozitif değilse kullanılmamalı
İnşaallah canım Allah razı olsun
Sen ne yaptın kaç gündür okuyamadım yorumları
Tatlım regl olamamıştım ama hamile de değilim test yaptım, şimdi bir iki damla pembe leke geldi, devamı da gelecek herhalde, bekliyorum.önümüzdeki aya balacağız artık biz deİnşaallah canım Allah razı olsun
Sen ne yaptın kaç gündür okuyamadım yorumları
Dün yapmıştım canım negatif çıktı. Bugünde ovülasyon yaptım çizgi tam koyu değildi ama biraz koyulaşmıştı 5 gün önceye göre. Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı bata.Hayirli olsun gebesin.insallah duzenle artar bebegini kucağına alırsın
Canim senin le sat larimiz ayniydi test yaptin mi hic. Ya ben yaptim negatif cikti .
Bende ne akıntı var ne göğüs ağrısı. Hiç birşey kalmadı. Oyüzden ümidimde kalmadı canım artık bir sonraki aya nasipse.Dün yapmıştım canım negatif çıktı. Bugünde ovülasyon yaptım çizgi tam koyu değildi ama biraz koyulaşmıştı 5 gün önceye göre. Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı bata.
Canım hayırlı olsun kaçıncı ayın?
Çok hayırlı değil malesef kuzum
Kesem baya büyümüş yolk kesesi de var ama bebek görünmüyorböyle bişeyi beklemediğim için hastanede ağladım ordaki kızlar beni sakinleştirmeye çalıştılar
Eğer boş gebelikse Rabbimin takdiridir elbette boyun eğerim ama hayal kırıklığı çok zor
ne zaman tekrar gideceksin ? yani ne kadar beklemen gerekiyormus anlamak icin . cok uzuldum seninnicin hangisi hayirlisiysa o olsun dualarimiz seninle ❣Çok hayırlı değil malesef kuzum
yalnız dgilmisim tam bir hafta omce ayni duygulari yasiyordumValla kuzum İnan uçulmuyormuşBende havalara uçarım sanıyordum ama hep ilerisini düşünmekten uçulmuyormuş.
bende 168 di haftaya tekrar bakalim dediler. bu doktorlar hep kötü düsünmeye sevk ediyor nedense. bende hala sevinemiyorum. hatta esime bile soýleyemedimAyy inşallah canım ya hiç bu kadar erken öğrenildiğini bilmiyordum. Oğlumda öğrendiğimde 2000 lerdeydi. 2000 nerde 40 nerde. Hayırlısı inşallah. Haftaya kadar yine bekleyeceğiz bakalım.
havuç suyu ne ise yariyor ?İnşaAllah canım benimmsen havuç suyu içmeye bak. Bir de kaju ye, folik asit iç. İnşaAllah sağlıkla ilerleyecek yavrucuğun. ❤
Benimde umudum yok bu ay adet belirtileri var sanki neyse onumuzdeki aya artikDün yapmıştım canım negatif çıktı. Bugünde ovülasyon yaptım çizgi tam koyu değildi ama biraz koyulaşmıştı 5 gün önceye göre. Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı bata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?