Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıca bir bayandan şunu duymuştum ikizlere hamile iki kese var ama kesenin ikincisine kanama var diyorlar kadın da çok üzülüyor bebegını kaybedecek diye sonra aradan tekrar zaman geçiyor kadın gidiyor ce o kanama olarak gorduklerı meğerse keseymiş yani lütfen kendini üzme sana dua eden çok kardeşin var hepımız seferber olduk güzel hablerını beklıyorum canım benim duamdasın

Yaa birine yine öyle demişlerdi ama bebek sonradan görünmüştü üzülme canım Rabbimden hayırlısı inşallah kalp atışını duyarsınız

Allah razı olsun can kardeşim
hepiniz kardeşlerimsiniz iyiki varsınız böyle günlerde en güzel ilaç sizlersiniz zaten.... Rabbim neyi takdir etmişse hamdolsun. Yaratan O yaşatan O
O dilerse alır dilerse verir

Kızlar benim içim ağrıyor yav zaten bir acaip gidiyor. Adet olsam bu kadar ağrı sızı çekmem yani, hergünüm hani insan üşütür ya soğuk ıslak ayak falan da öyle adeti başlayacağı gün çok ağrısı olur, sürekli bi o tür ağrı içindeyim. Kramp ağrı, hah diyorum kesin oldum şuan hah diyorum şimdi kesin. Böyle böyle derken resmen 2 hafta geçmiş yav gecen pazar test yapmıştım akşamüstü bi saatlik tuvaletle negatifti. 58. Günüm bugün ve 45. Gün yumurtladığımı düşünüyorum. O yüzden bi hafta daha adet olmazsam haftaya pazar yapayım diyorum da bu ağrı sızı gaz bitmiyor . Bazen rahmim bazen yumurtalıklarım bazen makatım . Sizden de duyunca boş gebelik kimyasal kese var bebek yok gibi. Diyorum ki aman testte pozitif görüp sonradan üzülmiyim yapmıyım test ama biryanım da hani negatif çıksa artık adet olurum belki diyor evde testim var hem de hafta yazan elektronıklerden 14 euro verdim geçen hafta kıyamıyorum şimdi . O kadar pahalı test pozitif değilse kullanılmamalı

Son düzenleme:

Hayirli olsun gebesin.insallah duzenle artar bebegini kucağına alırsın

Canim senin le sat larimiz ayniydi test yaptin mi hic. Ya ben yaptim negatif cikti .
Dün yapmıştım canım negatif çıktı. Bugünde ovülasyon yaptım çizgi tam koyu değildi ama biraz koyulaşmıştı 5 gün önceye göre. Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı bata.

Bende ne akıntı var ne göğüs ağrısı. Hiç birşey kalmadı. Oyüzden ümidimde kalmadı canım artık bir sonraki aya nasipse.

benim bat 1 mayıs aslında bu ay kendime söz verdim oldu mu acaba gibilerinden meraklanmayayım diye ama malesef son bir kaç gün yine merak başladı acaba hamilelik bu ay olabilir mi diye reglim düzensiz bir ay 35 gün sürüyor diğer ay 28 gün o yüzden tam hesaplayamıyorum yumurtlama tarihimi ve ne zaman regk olacağımı o yüzden reglim gelmeyincede acaba hamilemiyim diyemiyorum ne yapmalıyım bilemedim servikal mukus yöntemi ile yumurtlama günümü hesaplamaya çalıştım geçen ay malesef olmadı bu ayda akışına bıraktım gün falan hesabı yapmadım bat mayısın ilk haftası bakalım hayırlısı

ne zaman tekrar gideceksin ? yani ne kadar beklemen gerekiyormus anlamak icin . cok uzuldum seninnicin hangisi hayirlisiysa o olsun dualarimiz seninle ❣

Ayy inşallah canım ya hiç bu kadar erken öğrenildiğini bilmiyordum. Oğlumda öğrendiğimde 2000 lerdeydi. 2000 nerde 40 nerde. Hayırlısı inşallah. Haftaya kadar yine bekleyeceğiz bakalım.
bende 168 di haftaya tekrar bakalim dediler. bu doktorlar hep kötü düsünmeye sevk ediyor nedense. bende hala sevinemiyorum. hatta esime bile soýleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…