Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önümüzdeki ay ovulasyon yapsam mi yaa. Faydasi oluo muki benim adetlerim duzenli aslinda 26 gun ama bilemiyorum beden tutmadigini bi sorun da yok. Ark. Onerebileceginiz bitkisel seyler var mi bu ay onu deniyim belki sebep olur.

Önümüzdeki ay ovulasyon yapsam mi yaa. Faydasi oluo muki benim adetlerim duzenli aslinda 26 gun ama bilemiyorum beden tutmadigini bi sorun da yok. Ark. Onerebileceginiz bitkisel seyler var mi bu ay onu deniyim belki sebep olur.

Çörek otu bal tarçın kürü

Bende doktorlar yumurtlamama yumurtalarıma sorun yok dediği için pek önemsemiyordum ama belki kaliteli olmuyordur her ay diye düşünüp bu kürü yedim. 6 sene sonra ilk kez gebe kaldım canım

Tatlım regl olamamıştım ama hamile de değilim test yaptım, şimdi bir iki damla pembe leke geldi, devamı da gelecek herhalde, bekliyorum.önümüzdeki aya balacağız artık biz de

Rabbim yüzünü güldürsün sabır inşaallah olacak inan benim yaşadığım durum çok daha zor yani gebelik oluşmadan adet görmek bile daha iyi. Bu şekilde insan daha çok yıkılıyor çünkü döllenme oldu neticede ama devamı yok ☹ önce idrar testiyle seviniyosun sonra kan testiyle sevincin artıyor...sonra keseyi gör sevin ama bunlar yetmiyor işte. Eğer gebeliğim sonlanırsa bundan sonra kalp atışını duymadan çok sevinmicem....ama aksilik olduğunu 10 gün önceden anlamıştım zaten
Rabbim sağlıklısını nasip etsin
Sağlık olmadan hiçbişey olmaz
Umudumu tamamen kesmedim ama kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum, ne kadar zor olsa da..

ne zaman tekrar gideceksin ? yani ne kadar beklemen gerekiyormus anlamak icin . cok uzuldum seninnicin hangisi hayirlisiysa o olsun dualarimiz seninle ❣

Sağol canım eksik olma doktor haftaya cuma veya cumartesi gel dedi cumaya randevu aldım internetten araştırmalarım sonucu bazı kişiler 7-8 haftalıkken görmeyip 9-10.haftada kalp atışını duyduklarını yazmışlar 10 haftaya kadar beklemek gerekiyormuş...bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah büyük veren O yaşatan O
Neylerse artık takdirine boyun eğerim elbet
Sende hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sizleri olumsuz etkilemek istemem bana bakıpda sakın moralinizi bozmayın. Bana kalsa sırf etkilenmeyin diye buraya yazmazdım ama soranlar olunca bir anda yazıverdim işte...

Aa yazıcaksın tabiki. Anca beraber kanca beraber. Mutluluk mu sadece paylaşılır. Hüznümüzü de paylaşacağız ki dostluğumuz anlam kazansın

Sağol canım 2. deneme ayım bu ay. Geçen ay yumurtlamamı takip edememiştim. Bu ay daha çok dikkat ettim. Şimdilik hcg 40,02 çıktı ama artması gerekiyor tabi. İnşallah artar.
Maşallah canım inşallah sağlıklı bi şekilde artar.. canım akıntı takip ediyorsun sanırım benim çocuk düşünmeden önce yumurtlama akıntım olurdu şimdi olmuyor yani sadece uzayan değil herhangi bi akıntı da yok bi fikrin var mı?

Canım bu kürün yan etkisi var mı? Herhangi bir hormonu yükseltiyo mu mesela?

Bu ay adetimin ilk günü baslicam bu kure inşallah sebep olsun canim . Allah razı olsun evladini kucagina almayi nasip etsin inşallah rabbim.

Adetin 2.günü başlanıyor kuzum 10 gün sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yeniyor Allah razı olsun

hassas durumunu bizimle paylastigin icin tesekkür ederiz canım. dualarimiz seninle yalniz degilsin ve hersey cok iyi olacak ben gönülden inaniyorum ❣

hassas durumunu bizimle paylastigin icin tesekkür ederiz canım. dualarimiz seninle yalniz degilsin ve hersey cok iyi olacak ben gönülden inaniyorum ❣

Aminnn inşaallah can arkadaşım
Asıl ben teşekkür ederim sizlere... Uzaktayken bile varlığınızla insana huzur veriyorsunuz
İyiki açmışım burayı ki sizin gibi gönlü güzel insanlarla biraradayım

Evet canım zaman zaman gelmeyebiliyor. Geçen ay anlayamadım mesela ben geldi mi gelmedi mi? Ama mutlaka olmuştur. Çünkü bazen idrar yaparken düşüyor farkedemiyoruz. Benim bu ay da düştü ama benim şansım şuydu. Normalde akıntım şeffaf gelir. Bundan 5 ay önce yumurtlamadan sonra akıntım kahve rengimsi gelmeye başladı. Kanla karışıkmış gibi doktora gittim. O zaman çocuk düşüncem yok tabi. Doktor normal dedi kadınların bir çoğu böyle olur zaten dedi. Büyük şans yumurtladığını hissedebilmek ve anlayabilmek şükret dedi. Bu ay idrarımı yaparken temizlenirken çok az kayganlık hissettim elimde ama yumurtlama sıvısı değil. Sonra klozete baktım orda kahve rengimsi yumurta beyazı gibi dibe çökmüş. Öyle anladım. Yani elime bulaşmadı kiloduma bulaşmadı. Dönüp bakmasam bu ayda öyle geçip gidecekti. Bence vücudunuzu dinleyin hafif ağrı, kramp birden gerilme gibi şeyler hissedebilirsiniz yumurtalıkta. Ben bu ay sol yumurtalığımdan gelen yumurtayla döllendiğini biliyorum mesela çünkü hep o tarafta hissettim bu ay. Kendini dinle mutlaka hissedeceksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…