- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.121
havuç suyu ne ise yariyor ?
Önümüzdeki ay ovulasyon yapsam mi yaa. Faydasi oluo muki benim adetlerim duzenli aslinda 26 gun ama bilemiyorum beden tutmadigini bi sorun da yok. Ark. Onerebileceginiz bitkisel seyler var mi bu ay onu deniyim belki sebep olur.
Tatlım regl olamamıştım ama hamile de değilim test yaptım, şimdi bir iki damla pembe leke geldi, devamı da gelecek herhalde, bekliyorum.önümüzdeki aya balacağız artık biz de
ne zaman tekrar gideceksin ? yani ne kadar beklemen gerekiyormus anlamak icin . cok uzuldum seninnicin hangisi hayirlisiysa o olsun dualarimiz seninle ❣
Sağol canım eksik olmadoktor haftaya cuma veya cumartesi gel dedi cumaya randevu aldım internetten araştırmalarım sonucu bazı kişiler 7-8 haftalıkken görmeyip 9-10.haftada kalp atışını duyduklarını yazmışlar 10 haftaya kadar beklemek gerekiyormuş...bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah büyük veren O yaşatan O
Neylerse artık takdirine boyun eğerim elbet
Sende hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sizleri olumsuz etkilemek istemem bana bakıpda sakın moralinizi bozmayın. Bana kalsa sırf etkilenmeyin diye buraya yazmazdım ama soranlar olunca bir anda yazıverdim işte...
Maşallah canım inşallah sağlıklı bi şekilde artar.. canım akıntı takip ediyorsun sanırım benim çocuk düşünmeden önce yumurtlama akıntım olurdu şimdi olmuyor yani sadece uzayan değil herhangi bi akıntı da yok bi fikrin var mı?Sağol canım 2. deneme ayım bu ay. Geçen ay yumurtlamamı takip edememiştim. Bu ay daha çok dikkat ettim. Şimdilik hcg 40,02 çıktı ama artması gerekiyor tabi. İnşallah artar.
Canım bu kürün yan etkisi var mı? Herhangi bir hormonu yükseltiyo mu mesela?Çörek otu bal tarçın kürü
Bende doktorlar yumurtlamama yumurtalarıma sorun yok dediği için pek önemsemiyordum ama belki kaliteli olmuyordur her ay diye düşünüp bu kürü yedim. 6 sene sonra ilk kez gebe kaldım canım
Aa yazıcaksın tabiki. Anca beraber kanca beraber. Mutluluk mu sadece paylaşılır. Hüznümüzü de paylaşacağız ki dostluğumuz anlam kazansın
Canım bu kürün yan etkisi var mı? Herhangi bir hormonu yükseltiyo mu mesela?
Sağlıkla al kucağına inşallahHormon olarak bilmiyorum ama çok fazla yenirse kiste neden olabilir diyen var. Ama ben ilk yediğim ay gebe kaldım hamdolsun.
@Mavi canim yazdim da gormedin heralde. Hakkinda hayirlisi olsun. Ins haftaya guzel haberler alirsin.
Bu ay adetimin ilk günü baslicam bu kure inşallah sebep olsun canim . Allah razı olsun evladini kucagina almayi nasip etsin inşallah rabbim.Hormon olarak bilmiyorum ama çok fazla yenirse kiste neden olabilir diyen var. Ama ben ilk yediğim ay gebe kaldım hamdolsun.
Bu ay adetimin ilk günü baslicam bu kure inşallah sebep olsun canim . Allah razı olsun evladini kucagina almayi nasip etsin inşallah rabbim.
Yok canim sen iyi ol yeter. Iyi dusun iyi olsun ins. Allah yardimcin olsun.Sağolasın canım amin kusura bakma kafam yerinde değil yorumların hepsine bakamadım
hassas durumunu bizimle paylastigin icin tesekkür ederiz canım. dualarimiz seninle yalniz degilsin ve hersey cok iyi olacakSağol canım eksik olmadoktor haftaya cuma veya cumartesi gel dedi cumaya randevu aldım internetten araştırmalarım sonucu bazı kişiler 7-8 haftalıkken görmeyip 9-10.haftada kalp atışını duyduklarını yazmışlar 10 haftaya kadar beklemek gerekiyormuş...bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah büyük veren O yaşatan O
Neylerse artık takdirine boyun eğerim elbet
Sende hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sizleri olumsuz etkilemek istemem bana bakıpda sakın moralinizi bozmayın. Bana kalsa sırf etkilenmeyin diye buraya yazmazdım ama soranlar olunca bir anda yazıverdim işte...
hassas durumunu bizimle paylastigin icin tesekkür ederiz canım. dualarimiz seninle yalniz degilsin ve hersey cok iyi olacakben gönülden inaniyorum ❣
Maşallah canım inşallah sağlıklı bi şekilde artar.. canım akıntı takip ediyorsun sanırım benim çocuk düşünmeden önce yumurtlama akıntım olurdu şimdi olmuyor yani sadece uzayan değil herhangi bi akıntı da yok bi fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?