- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.141
bende 168 di haftaya tekrar bakalim dediler. bu doktorlar hep kötü düsünmeye sevk ediyor nedense. bende hala sevinemiyorum. hatta esime bile soýleyemedim
İnşallah canım .mesela 7 Mayıs yumurtlama günü gösteriyor takvimde iki gün öncesi ve iki gün sonrasi onemliymisValla canım ben bugün öğrendim mesela adetim bittiği gibi 1 gün denedik 1 gün denemedil ama sabaha karşı denedik hep spermler daha canlı oluyormuşöyle deneyin isterseniz :)
Bu arada bat'a 2 kala kan verdim 10.6 çıktı inşallah yükselirbat'a son 1
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versinE elfff06
Sağol canım beniiim, darısı isteyen herkesin başınaSevindim canım
Anladım canım ben 8-9 aydır görmedim ama ağrıdan biliyorum bide bi kaç kez ovulasyon testi yaptım öyle az çok tahmin ettim güzel de değerlendirdik ama nasip değilmiş vakti değilmiş diyelimEvet canım zaman zaman gelmeyebiliyor. Geçen ay anlayamadım mesela ben geldi mi gelmedi mi? Ama mutlaka olmuştur. Çünkü bazen idrar yaparken düşüyor farkedemiyoruz. Benim bu ay da düştü ama benim şansım şuydu. Normalde akıntım şeffaf gelir. Bundan 5 ay önce yumurtlamadan sonra akıntım kahve rengimsi gelmeye başladı. Kanla karışıkmış gibi doktora gittim. O zaman çocuk düşüncem yok tabi. Doktor normal dedi kadınların bir çoğu böyle olur zaten dedi. Büyük şans yumurtladığını hissedebilmek ve anlayabilmek şükret dedi. Bu ay idrarımı yaparken temizlenirken çok az kayganlık hissettim elimde ama yumurtlama sıvısı değil. Sonra klozete baktım orda kahve rengimsi yumurta beyazı gibi dibe çökmüş. Öyle anladım. Yani elime bulaşmadı kiloduma bulaşmadı. Dönüp bakmasam bu ayda öyle geçip gidecekti. Bence vücudunuzu dinleyin hafif ağrı, kramp birden gerilme gibi şeyler hissedebilirsiniz yumurtalıkta. Ben bu ay sol yumurtalığımdan gelen yumurtayla döllendiğini biliyorum mesela çünkü hep o tarafta hissettim bu ay. Kendini dinle mutlaka hissedeceksin canım.
Kiyamam canım ya ınan benimde bir hafta ilerdeydi kesem biliyor musun keşke altan baksaydi belki gozukurdu cumaya kadar hep israhat et çünkü kese öyle küçülüyor ve bebek buyup ona yetisirmis öyle duydum bende hastanede hep uyudugum için biraz kuculmustu lütfen uzulme dualrim seninle rabbim bebeğini sana bağışlasın İnsallah canım benim e hane doktor kalp atışı çok düşük demişti şimdi neden bebek yok diyor anlamiyorumÇok hayırlı değil malesef kuzum
Beklemediğim bi durumdu ben kalp atışını duyarım ümidiyle gittim ama ...
Son adetime göre 8+4 bugün ama ultrasonda keseye göre 7+2 dedi doktor...
Kesem baya büyümüş yolk kesesi de var ama bebek görünmüyorböyle bişeyi beklemediğim için hastanede ağladım ordaki kızlar beni sakinleştirmeye çalıştılar
Doktor haftaya cuma tekrar çağırdı
Çok umutlu olma boş gebelik olabilir ama yinede bekleyelim dedi
Bu durumu yaşamakda ayrı bir zormuş....
Nolur dualarınızı eksik etmeyin şuan duygularım öyle depreştiki tarif edemem...
Eğer boş gebelikse Rabbimin takdiridir elbette boyun eğerim ama hayal kırıklığı çok zor
Senin nasıl oldu canım en son? Herşey yolunda mı? Kalp atışını dinleyebildin mi ? Miden nasıl?Kiyamam canım ya ınan benimde bir hafta ilerdeydi kesem biliyor musun keşke altan baksaydi belki gozukurdu cumaya kadar hep israhat et çünkü kese öyle küçülüyor ve bebek buyup ona yetisirmis öyle duydum bende hastanede hep uyudugum için biraz kuculmustu lütfen uzulme dualrim seninle rabbim bebeğini sana bağışlasın İnsallah canım benim e hane doktor kalp atışı çok düşük demişti şimdi neden bebek yok diyor anlamiyorum
Üzülme canım benim vakti ne zaman bakalım. Bende senin arkandan geleceğim yüksek ihtimalKızlar hayırlı sabahlar. Ben test yaptım negatif. Zaten bu ayda olmayacak biliyorum. Tüm belirtilerim kayboldu. Pazartesi salı adet olurum.Umarım hamile kalmayan arkadaşlarım hayırlısıyla hanile kalabilirler. Bende bu ay artık çok düşünmeyeceğim sadece çöörekotu kürünü uygulayacağım. Artık kafama takmak istemiyorum hayırlı vakit gelmemiş benim için
doktor ic acici konusmayip ultrasonda bakma geregi duymayinca bende heyecanlanamadimAyy canım senin bat ne zamandı? Benim 2 gün oldu geçeli diye tek tesellim. Seninde yakınsa ondandır. Söyle canım eşine bu beklemeleri birlikte yaşamakta bir ayrı güzel. 168 iyi bir değer üstelik. Çok heyecanlı ya nasıl sakladın? Benimkinden hayatta saklayamam hergün soruyor adet oldun mu diye. Bence sen nasıl söyleyeceğinin planlarını yap artık ☺
Çıkabilir canımKızlar ne olur banada bir yardımcı olun ilk bebeğim tüp bebek oldugnu için normal yolla gebeligin nasıl geliştiğini bilmiyorum bugün adetime tam 4 gün kaldı ki ve genelde 1 gün önceye gelir adetim 3 gün var yani ve ahrıları baslar ısım düşerdi adete yakın ama bu ay pik gördüğüm gün degil ertesi günü ve öncesi ilişki oldu bizde eşimde hız ve sayı sorunu var sperm de ne olur Bi aydınlatın adete yakın böyle çıkması normalmi yani afete yakın böyle çıkar mı ovulasyon testi kasıklarımda adet agrısı degil de bıcak agrısı gibi agrı var
Öylemi diyorsun cnmÇıkabilir canımbende de çıkmıştı ve regl olmuştum.
Seni üzmek istemezdim inşallah sen hamilesindir canım benimÖylemi diyorsun cnmİlk defa bu ay denedim ovulasyon testini heyecanlandım eşimde istersen erken gebelik testini alayım dedi oda normal yolla olsun cok istiyor cok zormus ya
Canım böyle olması normal önemli olan ikisinin aynı koyulukta olması anca öyle gebelik var deniliyorKızlar ne olur banada bir yardımcı olun ilk bebeğim tüp bebek oldugnu için normal yolla gebeligin nasıl geliştiğini bilmiyorum bugün adetime tam 4 gün kaldı ki ve genelde 1 gün önceye gelir adetim 3 gün var yani ve ahrıları baslar ısım düşerdi adete yakın ama bu ay pik gördüğüm gün degil ertesi günü ve öncesi ilişki oldu bizde eşimde hız ve sayı sorunu var sperm de ne olur Bi aydınlatın adete yakın böyle çıkması normalmi yani afete yakın böyle çıkar mı ovulasyon testi kasıklarımda adet agrısı degil de bıcak agrısı gibi agrı var
Ne biliyim canm nette falan negatif cıkınca cizgi cıkmıyor falan dediler bide bu durdukça belirgenlişince heyecanlanmıştmCanım böyle olması normal önemli olan ikisinin aynı koyulukta olması anca öyle gebelik var deniliyor
Olur mu cnm öyle gerçeklerle uüzlemsmek lazım ilk bebeğim tüp bebekti tekrar tüp bebek serüvenine gitmek istemediğimiz için Bayadır normal deniyoruz ama olmuyorSeni üzmek istemezdim inşallah sen hamilesindir canım benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?