Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 168 di haftaya tekrar bakalim dediler. bu doktorlar hep kötü düsünmeye sevk ediyor nedense. bende hala sevinemiyorum. hatta esime bile soýleyemedim

Ayy canım senin bat ne zamandı? Benim 2 gün oldu geçeli diye tek tesellim. Seninde yakınsa ondandır. Söyle canım eşine bu beklemeleri birlikte yaşamakta bir ayrı güzel. 168 iyi bir değer üstelik. Çok heyecanlı ya nasıl sakladın? Benimkinden hayatta saklayamam hergün soruyor adet oldun mu diye. Bence sen nasıl söyleyeceğinin planlarını yap artık

Valla canım ben bugün öğrendim mesela adetim bittiği gibi 1 gün denedik 1 gün denemedil ama sabaha karşı denedik hep spermler daha canlı oluyormuş öyle deneyin isterseniz :)
Bu arada bat'a 2 kala kan verdim 10.6 çıktı inşallah yükselir bat'a son 1
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin E elfff06

İnşallah canım .mesela 7 Mayıs yumurtlama günü gösteriyor takvimde iki gün öncesi ve iki gün sonrasi onemliymis

Valla ben de kaç aydır deniyordum canıım ama adetim bittiği gibi 1er gün ara vererek denedik yumurtlamanın en zayof olduğu günlerde dahil çok şükür tuttu E elfff06

Kızlar hayırlı sabahlar. Ben test yaptım negatif. Zaten bu ayda olmayacak biliyorum. Tüm belirtilerim kayboldu. Pazartesi salı adet olurum.Umarım hamile kalmayan arkadaşlarım hayırlısıyla hanile kalabilirler. Bende bu ay artık çok düşünmeyeceğim sadece çöörekotu kürünü uygulayacağım. Artık kafama takmak istemiyorum hayırlı vakit gelmemiş benim için

Anladım canım ben 8-9 aydır görmedim ama ağrıdan biliyorum bide bi kaç kez ovulasyon testi yaptım öyle az çok tahmin ettim güzel de değerlendirdik ama nasip değilmiş vakti değilmiş diyelim

Kiyamam canım ya ınan benimde bir hafta ilerdeydi kesem biliyor musun keşke altan baksaydi belki gozukurdu cumaya kadar hep israhat et çünkü kese öyle küçülüyor ve bebek buyup ona yetisirmis öyle duydum bende hastanede hep uyudugum için biraz kuculmustu lütfen uzulme dualrim seninle rabbim bebeğini sana bağışlasın İnsallah canım benim e hane doktor kalp atışı çok düşük demişti şimdi neden bebek yok diyor anlamiyorum

Senin nasıl oldu canım en son? Herşey yolunda mı? Kalp atışını dinleyebildin mi ? Miden nasıl?

Üzülme canım benim vakti ne zaman bakalım. Bende senin arkandan geleceğim yüksek ihtimal

doktor ic acici konusmayip ultrasonda bakma geregi duymayinca bende heyecanlanamadim benim esim biraz paniktir o yuzden once kendim sindiriyorum durumu

Kızlar ne olur banada bir yardımcı olun ilk bebeğim tüp bebek oldugnu için normal yolla gebeligin nasıl geliştiğini bilmiyorum bugün adetime tam 4 gün kaldı ki ve genelde 1 gün önceye gelir adetim 3 gün var yani ve ahrıları baslar ısım düşerdi adete yakın ama bu ay pik gördüğüm gün degil ertesi günü ve öncesi ilişki oldu bizde eşimde hız ve sayı sorunu var sperm de ne olur Bi aydınlatın adete yakın böyle çıkması normalmi yani afete yakın böyle çıkar mı ovulasyon testi kasıklarımda adet agrısı degil de bıcak agrısı gibi agrı var

Eklentiler

• 15564439569842304686557148330327.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
Çıkabilir canım bende de çıkmıştı ve regl olmuştum.

Öylemi diyorsun cnm İlk defa bu ay denedim ovulasyon testini heyecanlandım eşimde istersen erken gebelik testini alayım dedi oda normal yolla olsun cok istiyor cok zormus ya
Seni üzmek istemezdim inşallah sen hamilesindir canım benim

Canım böyle olması normal önemli olan ikisinin aynı koyulukta olması anca öyle gebelik var deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…