Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım değilim 8 ay olcak benimde yeni bu ay doktora kontrole gittim hormonlarda sıkıntı yok dedi klomen verdi ona başladım yarında kontrol var yumurtalıklara bakılacak bakalım artık nasip
Bende doktora gidip sorunu hep kendimde aramıştım ama eşimde çıkınca şok olduk cnm benve eşinde baktıran sende sorun yoksa neden klomen verdi

Bende doktora gidip sorunu hep kendimde aramıştım ama eşimde çıkınca şok olduk cnm benve eşinde baktıran sende sorun yoksa neden klomen verdi
Bu ayda deneyin dedi klomen le tedaviye başlayalım dedi bi dahaki ay hem senin rahim filmin çekilsin hemde eşine bakılacak dedi

Bu ayda deneyin dedi klomen le tedaviye başlayalım dedi bi dahaki ay hem senin rahim filmin çekilsin hemde eşine bakılacak dedi
Canım ben gittim ve dedik direk ikinizi de aynı anda bakılacak benim adetin 3. Günü 21. Günü hepsine bakılırken eşimde verdi ve böyleyken zaten bosu bosuja sana ilaç vermemiş olduk dediler

Canım ben gittim ve dedik direk ikinizi de aynı anda bakılacak benim adetin 3. Günü 21. Günü hepsine bakılırken eşimde verdi ve böyleyken zaten bosu bosuja sana ilaç vermemiş olduk dediler
Bende eşimle gitcektim adetimin 3 üncü günü gittim eşimin okuldan izin vermediler o gelemedi bende tek gittim artık bi ay daha denicez belki nasip olur bu ay ne bileyim zaten hem eşe bakılması daha mantıklı sonuçta bana tek taraflı tedavi uygulansa eşimde sıkıntı varsa o tedavi hep boşa gitcek sözde özel hastanedir bilmiyorum ki bakalım yarın ne dicek bana

İnşallah ne sende ne onda bişey cıkmaz ve stresi bıraktığınız an hamile kalırsın canım

İnşallah ne sende ne onda bişey cıkmaz ve stresi bıraktığınız an hamile kalırsın canım
Aminn inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah senin eşinde ne sıkıntı vardı ki zaten ben sırf kafam rahat olsun olmayınca acaba bi sıkıntı mı var diye stres yapmaktan kurtulmak için gittim

Canım böyle olması normal önemli olan ikisinin aynı koyulukta olması anca öyle gebelik var deniliyor

O bende olmadı ama biliyor musun Gebelik testim nasıl çıktıysa ovu testimde aynı renkte çıktı. Mesela gebelik testim ne zaman kopkoyu çıktıysa o gün ovu da koyu çıktı. Her şey olabilir bence mervemeva canım Allah büyük

Aminn inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah senin eşinde ne sıkıntı vardı ki zaten ben sırf kafam rahat olsun olmayınca acaba bi sıkıntı mı var diye stres yapmaktan kurtulmak için gittim
Canım benim eşimde sayı ve hız sorunu var ilk cocugumuzda normal yolla cok zor olur dediler bende cok aglıyordum tüp bebek yaptık ama ikinciye akısına bırakalım dedik 1 yıl deneyelim dedi sürekli negatif ler görüyodum en basta yine negatif ler basladı sürekli negatif.

Bende aynısını diğer mesajımda da söyledim canım senin dediğin aklıma geldiği için

Ayyy melek gibi bitiverdin Bi anda canım yaaa bizde erkek faktörü olun ca eşime artık doktora gidelim diyemiyorum onu üzmek istemiyorum artık cok üzülüyor üzüntüden erkek te cok kötü etkiliyor insallah dediğin gibidir test mi yapsammı adete 4 gün var

Üzülme canım bak bu erkeklerde hız sorunu olanlar için kür yapılıyor keçiboynuzunu kaynat içir kocana pekmezini yedir fındık ceviz bunları aç karna hep bi avuç tüketsin bende eşime keçiboynuzu aldım yapcam hep sabah akşam aç karna bi bardak içircem incir sende eşinde yesin inşallah Rabbim nasip eder allahım kimsenin emeğini boşa çıkartmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bi durum

Keciboynuzu pekmezini ici yorum cnm ceviz çekirdek fındıkta yer ama artık görev gibi olunca yapma diyor böyle olunca kendimi kötü hissediyorum diyor canım isteyince yiyim diyor öyle deyince dayanamıyorum ona da

Keciboynuzu pekmezini ici yorum cnm ceviz çekirdek fındıkta yer ama artık görev gibi olunca yapma diyor böyle olunca kendimi kötü hissediyorum diyor canım isteyince yiyim diyor öyle deyince dayanamıyorum ona da
benimde eşim içmiyor ama eğer istiyorsa bebek biraz elinden geleni yapmalılar bence şuan bi bebeğin var dimi canım

Bizde de erkek faktörü kuzum. Hatta eşime azosperm tanısı kondu. Varikosel başlangıcı dendi. Geçen sene de tüp bebek yaptık bende tutmadı. Eşim ara ara bi macun yedi ama düzenli yapamadığı oldu. Mart ayında dedim ki doktorlar sorun yok dese bile belki her ay yumurtam aynı kalitede olmuyordur ve çörekotu kürü yapayım. Yaptım. Ama çok inanarak yedim. Rabbim hiç sperm olmasa da çocuk veremez mi verir dedim. Yeter ki vakti gelmiş olsun. Ve hamile kaldım Allah'ın izniyle. 6 senedir ilk defa O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. He bir de preesed jeli kullandık. Spermlerin ölmeden taşınmasına vesile oluyor.

benimde eşim içmiyor ama eğer istiyorsa bebek biraz elinden geleni yapmalılar bence şuan bi bebeğin var dimi canım
Evet cok sükür Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın eşimin yaşı var biraz ilk tüp bebek yaptırdığımız doktor eşinin yaşını ilerlemeden ikinciyi yapmalısınız kalite iyice düşebilir dedi o yüzden hızlandırdım bu aralar ama hep kırmızılar geliyor saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…