- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.181
Sorun değil canım benim normaldirAy yeni gördüm onu. Bazen karıştırıyorum kimler biliyordu diye afedersin can
Ay canımm kaderdaşmısız biz eşimde hafif Bi tıkanıklık var ama o sebep degil dedi doktor bu kürü duymuştum eger hamile degilsem insallah hamileyimdir adetin Bi günü başlanacak diye biliyorum bende kullanırım hiç önemli degil Rabbim yeter ki ol desin ama o jeli hiç duymadım cnm o ne kiBizde de erkek faktörü kuzum. Hatta eşime azosperm tanısı kondu. Varikosel başlangıcı dendi. Geçen sene de tüp bebek yaptık bende tutmadı. Eşim ara ara bi macun yedi ama düzenli yapamadığı oldu. Mart ayında dedim ki doktorlar sorun yok dese bile belki her ay yumurtam aynı kalitede olmuyordur ve çörekotu kürü yapayım. Yaptım. Ama çok inanarak yedim. Rabbim hiç sperm olmasa da çocuk veremez mi verir dedim. Yeter ki vakti gelmiş olsun. Ve hamile kaldım Allah'ın izniyle. 6 senedir ilk defa ☺O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. He bir de preesed jeli kullandık. Spermlerin ölmeden taşınmasına vesile oluyor.
Allah evladını sana bağışlasın canım binlerce tüp bebek deneyip tutturamayanlar var en azından Rabbim vermiş inşallah ikinciside kendiliğinden olur zaten tüp bebek yapıp sonrasında kendiliğinden kalan çok var sen yeterki stres yapma Allah büyüktürEvet cok sükür Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın eşimin yaşı var biraz ilk tüp bebek yaptırdığımız doktor eşinin yaşını ilerlemeden ikinciyi yapmalısınız kalite iyice düşebilir dedi o yüzden hızlandırdım bu aralar ama hep kırmızılar geliyor saolsunlar
Tabii ki ben zaten hep önce hiç tatmayan versin rabbim diyorum ama insan korkuyor cnm kardeşsiz kalır diye cok zor Rabbim kimseyi evlatla sınamasınAllah evladını sana bağışlasın canım binlerce tüp bebek deneyip tutturamayanlar var en azından Rabbim vermiş inşallah ikinciside kendiliğinden olur zaten tüp bebek yapıp sonrasında kendiliğinden kalan çok var sen yeterki stres yapma Allah büyüktür
Korkma canım inşallah Rabbim nasip eder inşallah olmazsa bi tüp bebek daha denersiniz ki inşallah gerek kalmaz buna da kendiliğinden olurTabii ki ben zaten hep önce hiç tatmayan versin rabbim diyorum ama insan korkuyor cnm kardeşsiz kalır diye cok zor Rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Ay canımm kaderdaşmısız biz eşimde hafif Bi tıkanıklık var ama o sebep degil dedi doktor bu kürü duymuştum eger hamile degilsem insallah hamileyimdir adetin Bi günü başlanacak diye biliyorum bende kullanırım hiç önemli degil Rabbim yeter ki ol desin ama o jeli hiç duymadım cnm o ne ki
İnsallah pozitif cıkar insallah bende yapacagım korkuyorum ama adetime 4 gün var dahaCınımlar benim adetim 2 gün gecikti dün de pembe leke geldi ben onu adettir diye şaapmadım ama baktım hasta da olmuyorum ama hiç adet ağrım bel ağrım falan hiçbişeyim olmadı hala yok sadece öyle bir sivilce ve uçuk çıkardım ki ergenliğimde bile böyle olmamıştı, şimdi eşim test almaya gitti ama artık negatif görmekten de sıkıldım ya huf napces bilmem
Canim benim kalp atışını duydum midem aynı ilaç içiyorum bi fayda etmiyor ona rağmen kusuyorum bir an önce geçmesini bekliyorum su hiç icmiyorum korkuyorum inşallah bebeğe zarar gelmez sen ne yaptın canım nasıl gidiyorSenin nasıl oldu canım en son? Herşey yolunda mı? Kalp atışını dinleyebildin mi ? Miden nasıl?
Kiyamam canım ya ınan benimde bir hafta ilerdeydi kesem biliyor musun keşke altan baksaydi belki gozukurdu cumaya kadar hep israhat et çünkü kese öyle küçülüyor ve bebek buyup ona yetisirmis öyle duydum bende hastanede hep uyudugum için biraz kuculmustu lütfen uzulme dualrim seninle rabbim bebeğini sana bağışlasın İnsallah canım benim e hane doktor kalp atışı çok düşük demişti şimdi neden bebek yok diyor anlamiyorum
Ay uzulme lütfen seni çok iyi anlıyorum bir hafta boyunca bende bu stresi yaşadım hep dua edecem sana inşallah vardır kötü düşünme sen iyi olda bebeğin gelişsin sen gör onu ben iyi olacam canım gecici mide bulantısı aynı hala değişen bişey yok su hiç icmiyorum toplasam ancak bir bardak rabbim hayirlisini nasip etsin rabbim dilerse herşey olur Allahın isimlerini hep say canım elini karnına koy zikir çek inşallah hiç bişey olmayacakAllah razı olsun canım benimevet 10 gün önceki doktor kalbi yeni atmaya başlamış demişti bebeği gördünüzmü demiştim evet dedi adam 63 yaşındaydı yanlış göremez heralde ☹ dünkü doktor başkaydı bu doktora oğluma hamileyken gitmiştim birkaç kere o bakıyordu kalp atışını falan duymuştum o zaman.. 3 seçenek var
1- Ya bebek vardıda gelişemeden durdu
2 - Ya geç döllenme olduda yeni oluşmaya başlıyor
3- Ya da döllenme oldu kese büyüyor ama embriyo yok, yani boş gebelik
İnşaallah 2.si olur ama kesemi gördükten sonra umudum azaldı çok zor benim için üzülmemek elde değil
Eğer bebeğim yoksa kürtaj olma konusu da canımı sıkıyor sabah çok ağladım eşim ağlama üzülme Allah hayırlısını versin diyor
Ben onun gibi rahat olamıyorum işte keşke olabilsem ... Üzülmemek için kalpsiz ruhsuz olmak lazım. Bu duyguyu ben yaşadığım için beni anlayamaz osen nasıl oldun
Yaaaa canım bbeim canım ne oluyor öyle üzülme demek olmaz ama be olur streslenme inşallah ikinci secenektir ne olur hayırlısını düşünmeye calıs canım benimAllah razı olsun canım benimevet 10 gün önceki doktor kalbi yeni atmaya başlamış demişti bebeği gördünüzmü demiştim evet dedi adam 63 yaşındaydı yanlış göremez heralde dünkü doktor başkaydı bu doktora oğluma hamileyken gitmiştim birkaç kere o bakıyordu kalp atışını falan duymuştum o zaman.. 3 seçenek var
1- Ya bebek vardıda gelişemeden durdu
2 - Ya geç döllenme olduda yeni oluşmaya başlıyor
3- Ya da döllenme oldu kese büyüyor ama embriyo yok, yani boş gebelik
İnşaallah 2.si olur ama kesemi gördükten sonra umudum azaldı çok zor benim için üzülmemek elde değil
Eğer bebeğim yoksa kürtaj olma konusu da canımı sıkıyor sabah çok ağladım eşim ağlama üzülme Allah hayırlısını versin diyor
Ben onun gibi rahat olamıyorum işte keşke olabilsem ... Üzülmemek için kalpsiz ruhsuz olmak lazım. Bu duyguyu ben yaşadığım için beni anlayamaz osen nasıl oldun
Peki ne zaman başlamamız gerek bal tarçın çörekotu kürüneÇörek otu bal tarçın kürü
Bende doktorlar yumurtlamama yumurtalarıma sorun yok dediği için pek önemsemiyordum ama belki kaliteli olmuyordur her ay diye düşünüp bu kürü yedim. 6 sene sonra ilk kez gebe kaldım canım
İnşallah Rabbim muradını versin yüzünü güldürsün canım benimOlur mu cnm öyle gerçeklerle uüzlemsmek lazım ilk bebeğim tüp bebekti tekrar tüp bebek serüvenine gitmek istemediğimiz için Bayadır normal deniyoruz ama olmuyor
Bu 6. Ay canım. Eşim henüz doktora gitmedi ben gittim 2 defa smear da ascus çıktı. Bide rahimde yara. Ama bunlar bebek olmasına engel değil diye biliyorum. İnşallah değildirSen ne zamandır demiyorsun cnm sizde Bi sorun var mı
Peki ne zaman başlamamız gerek bal tarçın çörekotu kürüne
Tek çizgi çıktı ya ama ilk idrarım değildi yarın sabah bidaha yapcam ama o zaman da eşim yanımda olmicak hiç yapasım yok ne güzel bu ay kafamdan atmıştım şimdi yine kafayı yedim yaİnsallah pozitif cıkar insallah bende yapacagım korkuyorum ama adetime 4 gün var daha
Canım ilk idrarımla yap herkes ona vurgu yapıyor benimde karnım agrımaya basladı valla insallah güzel haberlerin agrısı dırTek çizgi çıktı ya ama ilk idrarım değildi yarın sabah bidaha yapcam ama o zaman da eşim yanımda olmicak hiç yapasım yok ne güzel bu ay kafamdan atmıştım şimdi yine kafayı yedim ya
İnsallah degildir ve eşinde bence hemen gitmeli cnm gitmek istemiyor muBu 6. Ay canım. Eşim henüz doktora gitmedi ben gittim 2 defa smear da ascus çıktı. Bide rahimde yara. Ama bunlar bebek olmasına engel değil diye biliyorum. İnşallah değildir
İstemiyor değil canım, daha çok yeni evliyiz 1 yıl bile olmadı o yüzden benim doktorum da 1 yıldan sonra incelemeye başlanır daha yeni evlisiniz normal şuan dedi. O yüzden canım.İnsallah degildir ve eşinde bence hemen gitmeli cnm gitmek istemiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?