- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.201
İşe de yaramıyosa boşver içme ilaç. Bu konuda yapılmış araştırmalar varçocuga zararı olabilir.benim aynı . 59. Gün bugün. 2 nisandaki lekelenmeyi adet say diyolar, 14 nisanı yumırtalama, bugün 28 i işte bu hafta da adet gelmezsebitest daha yapacağım. 14 nisanda yumurtlama akıntısını net bi şekildegörmüştüm yaCanim benim kalp atışını duydum midem aynı ilaç içiyorum bi fayda etmiyor ona rağmen kusuyorum bir an önce geçmesini bekliyorum su hiç icmiyorum korkuyorum inşallah bebeğe zarar gelmez sen ne yaptın canım nasıl gidiyor
Canım ilk idrarımla yap herkes ona vurgu yapıyor benimde karnım agrımaya basladı valla insallah güzel haberlerin agrısı dır
Ben de hep sorunu kendimde aradım ama asıl sorun eşimdeymiş hem de baya sıkıntı çok dusuk hem sayı hem ileri hareketliler dusukBende doktora gidip sorunu hep kendimde aramıştım ama eşimde çıkınca şok olduk cnm benve eşinde baktıran sende sorun yoksa neden klomen verdi
Canım hemen tüp bebek dediler bize cok sükür bebegim oldu ama araştırın biraz biz cok fazla doktora gitmeden tüp bebek te bulduk kendimizi en azından 3 ay falan Bi araştırınBen de hep sorunu kendimde aradım ama asıl sorun eşimdeymiş hem de baya sıkıntı çok dusuk hem sayı hem ileri hareketliler dusuk
Ya hep böyle umutsuz anlarda umut olmak için mi varsın sen cok iyi kalplisin cokDölleniyordur da ondandır o ağrı inşaAllah
Ya hep böyle umutsuz anlarda umut olmak için mi varsın sen cok iyi kalplisin cok ❤
O güzel kalbinle dua et olur mu ismin ne bu arada cnmYaaaa canım benimmgebelik olsun olmasın umutlu olmak sağlıklı olmak demektir. Umudunu yitirme. Bizim her şeye gücü yeten RABBİMİZ var hamdolsun
Teşekkür ederim bu ay ben de deneyeceğim ama eşim yumurtlama dönemimde yok hayırlısı ben alt temel hazırlık yapayımAdetin 2.günü başlanıyor 10 gün sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yeniyor
Teşekkür ederim bu ay ben de deneyeceğim ama eşim yumurtlama dönemimde yok hayırlısı ben alt temel hazırlık yapayım
Canım insallah en hayırlı zamanda olur kanaman başladımı umudunu hemen kaybetmeBuraya sevincle test yaptim hamileyim yazacagim gün ne zaman gelecek bilmiyorum ama adet oldum bu ayda iptalim ben
Evet gec oldu ama basladi hemde cok düzensiz sadece iki gün kanamam oldu sonrasi lekelenmeyle geciyo artik korkuyorum sorun ne cünkü 6 ay oldu banaCanım insallah en hayırlı zamanda olur kanaman başladımı umudunu hemen kaybetme
doktora gittin mi cnmEvet gec oldu ama basladi hemde cok düzensiz sadece iki gün kanamam oldu sonrasi lekelenmeyle geciyo artik korkuyorum sorun ne cünkü 6 ay oldu bana☹☹
ikinci ayimda gitmistim hersey yolunda denmisti ama sanmiyorumdoktora gittin mi cnm
Eşin gitti mi cnmikinci ayimda gitmistim hersey yolunda denmisti ama sanmiyorum
48.gün regl oldum canim hatta 12.günü yumurtlama donemindeyimHamilemisin canım öğrendin mi
Nasıl yapıyoruz bu kürü bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunyz. Ölüçüleri ne kadarBu kür yumurtaları büyütüyo canım. Ader biter bitmez düzenli çalışmanız gerek. Eşin yoksa yapma boşuna kürü bu ay
İnş güzel haberler veririz artık birbirimize48.gün regl oldum canim hatta 12.günü yumurtlama donemindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?