Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşe de yaramıyosa boşver içme ilaç. Bu konuda yapılmış araştırmalar varçocuga zararı olabilir.benim aynı . 59. Gün bugün. 2 nisandaki lekelenmeyi adet say diyolar, 14 nisanı yumırtalama, bugün 28 i işte bu hafta da adet gelmezsebitest daha yapacağım. 14 nisanda yumurtlama akıntısını net bi şekildegörmüştüm ya

Ben de hep sorunu kendimde aradım ama asıl sorun eşimdeymiş hem de baya sıkıntı çok dusuk hem sayı hem ileri hareketliler dusuk
Canım hemen tüp bebek dediler bize cok sükür bebegim oldu ama araştırın biraz biz cok fazla doktora gitmeden tüp bebek te bulduk kendimizi en azından 3 ay falan Bi araştırın

Tüp bebek süreci için eşimin burda olamsıngerke 1,5 2 ay da bir görüyoruz birbirimizi ikimizde ayrı sehırlerde çalışıyoruz maalesef aşılama da deseler eşim yok yanı nasıl olacak bu iş ancak doğal yollarla olur da rabbim verirse

Ben eşime söyledim, bundan sonra ne zaman sevişileceğine o karar verecek. Benim eşim sizinkiler gibi değil kızlar, sözde alman ama sanki maço türk erkeğibugün yumurtlama günüm sevişicez desem sevişmez benle cins geriliyo yapamıyo. Ben de piskopata bağlayıp iş olarak görmeye başlayıp 2 günde 1 illa istiyorum despotça sonu hep kavga oluyor. Özellikle yumurtlama dönemleri asabi gergin olup ses yükseltiyorum ben öyle olunca eşim benden soğuyor ve bi hafta 10 gün asker arkadaşına bağlıyor. Biz hep bu sebeplerden bi noktaya varamıyoruz. Adet olayım sadece çörek otu kürünü yapıp eşimin istediği zamanlara uyacağım. Takvime olunca işaretleyeceğim ama başka takip yapmayacağım. Doğaya güveniyorum ben, heryerde o kadar yazıyor kadın yumurtlama döneminde daha çekici olur falan diye. bakalım bir sonuç alırsam yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…