- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.221
Eneaciz resmen kürü pazarladınNasıl yapıyoruz bu kürü bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunyz. Ölüçüleri ne kadar
Eşim Mayıs sonu gelecek evet haklısınBu kür yumurtaları büyütüyo canım. Ader biter bitmez düzenli çalışmanız gerek. Eşin yoksa yapma boşuna kürü bu ay
Hayir bu ay sonu ayrintili randevuya cagirdi yani 6 ay önce vermişlerdi tarıhı olmazsa gelin bakalım diye bu ay bakılacak kesinEşin gitti mi cnm
Eneaciz resmen kürü pazarladın
Nasıl yapıyoruz bu kürü bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunyz. Ölüçüleri ne kadar
Ben bi kırmızıları göreyim, bal çörekotu toz tarçın yaniBana vesile oldu yaa herkese olsun herkes sevinsin istiyorumAllah tan her yerde bulunan malzemeler. Yoksa satış yapıyorum sanılacak
Çörekotunu mikserde çeksemde olur sanırım yavÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Çörekotu aktarcıda çektirilebilir ancak benim imkanım yok diye çektirmeden taneli olarak 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
Ben bi kırmızıları göreyim, bal çörekotu toz tarçın yanizaten tek doz on gün yetiyor değil mi? İki kere mi yapılıyor?
Çörekotunu mikserde çeksemde olur sanırım yav
Valla 14 günde yumurtlamayı sağlıyosa ben her ay yiyebirim yani. 60. Gündeyim yani . Zatenamh değerim çok yüksekti, ayda bi adet olsam bile 55 e kadar bitmeyecek 15 yaşında bi kızınki gibiydi3 sene önce 28 yaşındaykenÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Çörekotu aktarcıda çektirilebilir ancak benim imkanım yok diye çektirmeden taneli olarak 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
Tek akıllı ben değilim yaniDenedim de işe yaramadı
Valla 14 günde yumurtlamayı sağlıyosa ben her ay yiyebirim yani. 60. Gündeyim yani . Zatenamh değerim çok yüksekti, ayda bi adet olsam bile 55 e kadar bitmeyecek 15 yaşında bi kızınki gibiydi3 sene önce 28 yaşındaykenkilo aldıracak bişi de deil yani günde bi tatlı kaşığı bal ne ki
Tek akıllı ben değilim yanisarımsak eziciyle ezsem? Çekiçle dövebilirim ? Fikirler
Ben de almanyanın köyündeyimSarımsak döveciyle denedik dövec kabı kırıldıçekiç yapmadık hadi görim seni ay ne uğraşcan yahu. Aktarcıda 5 dk da yaparlar. Ben köydeyim diye yaptıramadım
Çok sevindim sizin adınıza eviniz çocuk sesiyle dolacak bu aradaSarımsak döveciyle denedik dövec kabı kırıldıçekiç yapmadık hadi görim seni ay ne uğraşcan yahu. Aktarcıda 5 dk da yaparlar. Ben köydeyim diye yaptıramadım
Çok sevindim sizin adınıza eviniz çocuk sesiyle dolacak bu aradabiz nerdeyse 10 sene çocuksuzduk 2.5 senedir oğlumuz var ve o yokken ne yapmışız biz çoxuksuz hayat ne sıkıcıymış falan diyoruZ birbirimize. Kendisi sürekli huysuz kaprisli cins bi çocuk olup boş zamanlarında bizi ısırıp vurup ağlayıp dursa da yine de öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?