Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yapıyoruz bu kürü bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunyz. Ölüçüleri ne kadar

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Çörekotu aktarcıda çektirilebilir ancak benim imkanım yok diye çektirmeden taneli olarak 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.

Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.

Bana vesile oldu yaa herkese olsun herkes sevinsin istiyorum Allah tan her yerde bulunan malzemeler. Yoksa satış yapıyorum sanılacak
Ben bi kırmızıları göreyim, bal çörekotu toz tarçın yani zaten tek doz on gün yetiyor değil mi? İki kere mi yapılıyor?

Çörekotunu mikserde çeksemde olur sanırım yav

Valla 14 günde yumurtlamayı sağlıyosa ben her ay yiyebirim yani. 60. Gündeyim yani . Zatenamh değerim çok yüksekti, ayda bi adet olsam bile 55 e kadar bitmeyecek 15 yaşında bi kızınki gibiydi3 sene önce 28 yaşındayken kilo aldıracak bişi de deil yani günde bi tatlı kaşığı bal ne ki

Aynen aynen aksine iştah kesiyo Bir de günde 2 tatlı kaşığı sabah akşam aç karnına

Tek akıllı ben değilim yani sarımsak eziciyle ezsem? Çekiçle dövebilirim ? Fikirler

Sarımsak döveciyle denedik dövec kabı kırıldı çekiç yapmadık hadi görim seni ay ne uğraşcan yahu. Aktarcıda 5 dk da yaparlar. Ben köydeyim diye yaptıramadım

Kızlar bu ayki adetim çok farklıydı ilk gün lekelenmeyle başladı ikinci gün ped kirletecek kadar kanama oldu fakat 3. Ve 4. Günler sadece lekelenme ve tuvalette silince gelen sümüksü kan bir fikri olan varmi hastalik belirtismidir

Sarımsak döveciyle denedik dövec kabı kırıldı çekiç yapmadık hadi görim seni ay ne uğraşcan yahu. Aktarcıda 5 dk da yaparlar. Ben köydeyim diye yaptıramadım
Ben de almanyanın köyündeyim burda aktarcı da neymiş çörekotunu türkiyeden almıştım onu dövücem

Çok sevindim sizin adınıza eviniz çocuk sesiyle dolacak bu arada biz nerdeyse 10 sene çocuksuzduk 2.5 senedir oğlumuz var ve o yokken ne yapmışız biz çoxuksuz hayat ne sıkıcıymış falan diyoruZ birbirimize. Kendisi sürekli huysuz kaprisli cins bi çocuk olup boş zamanlarında bizi ısırıp vurup ağlayıp dursa da yine de öyle ya

Allah razı olsun. Dimi çok haklısın

Kızlar ben az önce ölümsüzlüğün sırrını bulmuş gibi oldum inanamoyorum gelmişim 32 yaşıma azönce bişi keşfettim ve bu devrim son 4 senelik adet düzenime applıkasyonumdan baktım ve gördüm kiii eger adetim 35 den uzun süre içinde gelecekse ve hamile değilsem, göğüslerimdeki o şişme acının hafif hafif başladığı ilk günden tam 15 ya da 16 gün sonra adet oluyorum. Acaba bu benim yumurtanın çatlama günü mü yoksa döllenmeyip çöp olduğu an mı ya da çatlamadan önceki gün mü tam çözemedim çünkü 15 gün sora adet olmam dwmwk ogün en verimli gün demek di mi? Ama hamile olduğum ay hiçgöğüs ağrım şişmem olmadı ve hamile olmasam 35-37 gün arasında adet olacakmışım. Bu bi soru işareti. Ama bu demek oluyor ki ben ayın 3 ü civarı adet olucam ya da gebeyim . Haftaya pazara kadar benim ne olduğum ortaya çıkacak kısmetse arkadaşlar. Aranızda 3. Adetine geçen var ben hala yerimde sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…