- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.241
Allah yardımcın olsuncanımmeraba kızlar dua edın bana da yarın aşılama olucm
tşkler cnm alh razı olsn. bekletmesn kımseyı daha fazla rabbımAllah yardımcın olsuncanım
Amin canım benim hayırlı tez zamanda inşallah gönlümüzdeki olsuntşkler cnm alh razı olsn. bekletmesn kımseyı daha fazla rabbım
Amin inşaallah tez zamanda sağlıkla gelsinlerİnş güzel haberler veririz artık birbirimize
Olabilir canım neden olmasın. Ama mevsimlerden dolayı gecikmede olmuş olabilir çok düşünüp kafaya taktıysan. Ama inşallah hamilesindir de idrara daha geçmemiştirVe koyu sarı akıntım var kaşık ağrılarım oluyor 2 gündür belim ağrıyordu normalde olsa hemen adetim gelirdi ama hala yok
İnşallah canım ya kafama takılan hiç böyle olmamıştı bide göğüslerim çok tuhaf oldu şişti ve ucu koyu etrafı açıkOlabilir canım neden olmasın. Ama mevsimlerden dolayı gecikmede olmuş olabilir çok düşünüp kafaya taktıysan. Ama inşallah hamilesindir de idrara daha geçmemiştir ❤
Normal adet zamanından önce de göğüslerin şişer miydi canımİnşallah canım ya kafama takılan hiç böyle olmamıştı bide göğüslerim çok tuhaf oldu şişti ve ucu koyu etrafı açık
Yok böyle olmazdı canım ta bir düşük oldu bende 10 aylık evliyim ilk defa bu ay çok iuğraştımNormal adet zamanından önce de göğüslerin şişer miydi canım
O zaman belki hamile olma ihtimalin daha yüksek canım. Göğüs şişmesi senin için adet belirtisi değilmiş demekkiYok böyle olmazdı canım ta bir düşük oldu bende 10 aylık evliyim ilk defa bu ay çok iuğraştım
Merhaba, aynı sıkıntılar bende de mevcut. Benim de bugün başlaması gerekiyordu ama başlamadı hala sırt ağrım devam ediyor göğüslerimde de farklı bir şişlik ile hassasiyet var. Sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı kan verip de negatif sonucunu görmekten çok korkuyorumKızlar benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve benim günü gününe gelir dün yapmıştım ama negatif çıkmıştı daha önce hiç gecikmedi geç döllenme olabilir mi sizce
Ya bende senin durumundayım şimdi hastaneye gitmeye korkuyorumMerhaba, aynı sıkıntılar bende de mevcut. Benim de bugün başlaması gerekiyordu ama başlamadı hala sırt ağrım devam ediyor göğüslerimde de farklı bir şişlik ile hassasiyet var. Sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı kan verip de negatif sonucunu görmekten çok korkuyorum
Ya ama korkuyorum negatif görmektenO zaman belki hamile olma ihtimalin daha yüksek canım. Göğüs şişmesi senin için adet belirtisi değilmiş demekki☺
Ben yaklaşık 8 aydır deniyorum canım, her ay artık olumsuz sonuçtan çok korkuyorum. Birkaç gün geçmesini bekliycem adet tarihimin eğer Çarşamba’ya kadar gelmezse gidip kan vercemYa bende senin durumundayım şimdi hastaneye gitmeye korkuyorum
Bende mi öyle yapsam diycem ama düşükten sonra doktor eğer hamile kalırsan direk gel kan sulandırıcı iğne vuralım dediBen yaklaşık 8 aydır deniyorum canım, her ay artık olumsuz sonuçtan çok korkuyorum. Birkaç gün geçmesini bekliycem adet tarihimin eğer Çarşamba’ya kadar gelmezse gidip kan vercem
Canım sen ihmal etme o halde, ben hiç hamilelik yaşamadım bu zamana kadar. Doktoruna görünmen daha iyi olabilir senin içinBende mi öyle yapsam diycem ama düşükten sonra doktor eğer hamile kalırsan direk gel kan sulandırıcı iğne vuralım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?