- 3 Eylül 2018
- 175
- 147
- 23
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.261
Senin sorunun var kı pekiCanım sen ihmal etme o halde, ben hiç hamilelik yaşamadım bu zamana kadar. Doktoruna görünmen daha iyi olabilir senin için
Canım ben kistten şüpheleniyordum çünkü üniversite zamanında bunun tedavisini görmüştüm doktor alttan ve üstten muayene etti kist görmedi yumurtalarım biraz geç gelişiyormuş ama problem yok demişti. Duphaston kullandım 2aydır da folik asit kullanıyorum ama bu ay da olmazsa hamilelik doktorumu değiştircem. Hormon testlerine felan baktırcamSenin sorunun var kı peki
Bi de ben çok stres yapıyorum galiba, o yüzden de olmuyor olabilir. Hiç ovulasyon testi kullanmamıştım bu ay olmazsa eğer ovulasyon testleriyle yumurtlama zamanımı da takip etcem. Ama inşallah Allahın izniyle bunlara hiç gerek kalmazSenin sorunun var kı peki
Malesef ki korkunun ecele faydası yokYa ama korkuyorum negatif görmekten
Aynen canım şimdi gidicem acile sanki rahmimi bıçaklıyorlarMalesef ki korkunun ecele faydası yok ☺
Haklısın canım, umarım güzel haberlerle şenlenir kalplerimizİnşallah canım doktordan da emin ol kaynaklanıyor ben ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman doktor keseyi gördü tahlil yapmadı bile bebeğimi öyle kaybettim sen önlemini önceden al mutlaka doktorun yanında rahat değilsen eğer değiştir mutlaka
Tam emin değilim canım ama doktor yumurtalarımı görmek için adetin başından 12. gününe kadar say ve gel demişti sonra da bu hafta bizim için çok önemli demişti. Senin kastettiğin haftaya denk geliyor.Selam arkadaşlar.nasilsiniz inşallah hepimize rabbim güzel haberler almamızı nasip eder.ben birşey soracağım adet in bitimindeki hafta hamilelik için yüksek şans diyorlar bu konuda bilginiz var mı
Hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin evineAynen canım şimdi gidicem acile sanki rahmimi bıçaklıyorlar
hayir yanlış bilgi. adetten onceki ve sonraki 1 hafta en duşük şanstır.Selam arkadaşlar.nasilsiniz inşallah hepimize rabbim güzel haberler almamızı nasip eder.ben birşey soracağım adet in bitimindeki hafta hamilelik için yüksek şans diyorlar bu konuda bilginiz var mı
hayir yanlış bilgi. adetten onceki ve sonraki 1 hafta en duşük şanstır.
[/QUOTbence siz de yanlış biliyor mussunuz ben doktoruma sordum adet bitiminden itibaren 10 günden itibaren yüksek şansmis çünkü herkesde yumurtlama 14 16 yada iki gün önce değişiyormuş
İnşallah canım allah güzel kalbinden geçen duaları kabul ederKızlar şuan çok heycanlıyım. Bugün misafirim vardı koşturmalı bir gündü. Öğleden sonra sarı-kahve ama açık renkli az bir akıntım geldi. Az su içtim heralde ondan dedim. Yarım saat önce falanda baya kahverengi bir akıntım gelmiş çamaşırıma. Ama peçeteyle sildiğimde akıntı gelmiyor. Hafif kasık ağrımda var. İnşallah devamı gelmez ya yerleşme kanamasıdır. Hiç böyle olmamıştı adet olsaydım peçeteye devamı gelirdi birde kahverengi başlamadı hiç şimsiye kadar. Dua edin bana olur mu :)) Hamile olma ihtimali bile heycanlandırıyor beni. Sabah 5teki umutsuzluğum ve üzüntümle çok dua etmiştim inşallah kabul olmuştur :))
Amin canım inşallahİnşallah canım çok sağolun mutlaka yazıcam burda allah hepinizin kucağını boş bırakmasın gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah bir minik kalp annesine kavuşmak için yola çıkmıştırKızlar şuan çok heycanlıyım. Bugün misafirim vardı koşturmalı bir gündü. Öğleden sonra sarı-kahve ama açık renkli az bir akıntım geldi. Az su içtim heralde ondan dedim. Yarım saat önce falanda baya kahverengi bir akıntım gelmiş çamaşırıma. Ama peçeteyle sildiğimde akıntı gelmiyor. Hafif kasık ağrımda var. İnşallah devamı gelmez ya yerleşme kanamasıdır. Hiç böyle olmamıştı adet olsaydım peçeteye devamı gelirdi birde kahverengi başlamadı hiç şimsiye kadar. Dua edin bana olur mu :)) Hamile olma ihtimali bile heycanlandırıyor beni. Sabah 5teki umutsuzluğum ve üzüntümle çok dua etmiştim inşallah kabul olmuştur :))
Ay hadi bakalım hayırlı haberlerle gelAynen canım şimdi gidicem acile sanki rahmimi bıçaklıyorlar
Canım benim hepimizin duaları kabul olur inşallah çok sağolİnşallah canım allah güzel kalbinden geçen duaları kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?