Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İn

İnşallah bir minik kalp annesine kavuşmak için yola çıkmıştır ☺ Regl tarihin ne zaman canım daha var mı
İnşallah canımm. 30 nisan regl tarihim 2 gün var. Yerleşme kanamasında kasık ağrısı oluyor mu biliyor musunuz? İnşallah bu ağrılar regl habercisi değildir.

İnşallah canımm. 30 nisan regl tarihim 2 gün var. Yerleşme kanamasında kasık ağrısı oluyor mu biliyor musunuz? İnşallah bu ağrılar regl habercisi değildir.
Canım inan 8 aydır o yerleşme kanamasını yaşamak için uğraşıyorum ama daha yaşayamadım regl belirtileri ve gebelik belirtileri çok benziyorlar, birşey söylemek çok zor. Ama benim içimden senin için güzel haberler gelecek gibi geldi

Canim inşallah rabbim bu ay güzel haber almani nasip eder

İnşallah canım benim ama herkes yerleşme kanaması yaşamıyormuş. Belki sen yerleşme kanaması olmadan hamile olursun :) Bu belirtiler bizi delirten zaten :) İnşallah içinden geçtiği gibi güzel haber olur benim içinde senin içinde kuzum :)

Yaaa hadi bakalım inşallah devamı gelmezzzz

İnşallah canım benim, inşallah en hayırlı ve yakın zamanda biz de minnacık bebeklerini bekleyen anneler olarak farklı konuların altında hamilelik günlerimizden bahsederiz birbirimize

Ağrım artmaya başladı biraz korkmaya başladım yine devamı gelcek diye bakalım inşallah gelmez canımm. Sende durumlar neee :)
İnşallah gelmezzz yaaa ben bilmiyorum ki canım bu ay hiç dinlemeye fırsatım olmadı kendimi o yüzden yorum yapamıyorum

Göğüs uçlarım büyüdü ama kararmadı.
Sarı ve beyaz akıntım oldu ara ara.
Karnımda 2 3 leke oldu. Kasık, bel ve yanlarım ağrıdı hepsi bunlardı :)
Ama yumurtlamam bittikten sonra sağ kalçam çok çekti oturup kalkarken, baş dönmem oldu ara ara kendimi iyi ki dinlemişim ki dikkat etmişim teşekkür ederiiim N Nisanesintisi01

Teşekkürler kendini dinleyince hissedılıyor belki ama ben daha önce tamam bu defa oldu dediğimde sonuç negatıftı her şey vaktini beklıyor buna inanıyorum tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Evet ama adet bitiminden yumurtlama bitene kadar 2 günde bir sabaha karşı deneyin hep bence bizim öyle tuttu ki yumurtlama döneminin en yoğun olduğu günde denemedik bile denk gelmedi yani siz bi deneyin isterseniz, ben öyle tutmaz diyenlere belki de bir örneğim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…