- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.281
İnşallah canımm. 30 nisan regl tarihim 2 gün var. Yerleşme kanamasında kasık ağrısı oluyor mu biliyor musunuz? İnşallah bu ağrılar regl habercisi değildir.İn
İnşallah bir minik kalp annesine kavuşmak için yola çıkmıştır ☺ Regl tarihin ne zaman canım daha var mı
Canım inan 8 aydır o yerleşme kanamasını yaşamak için uğraşıyorum ama daha yaşayamadımİnşallah canımm. 30 nisan regl tarihim 2 gün var. Yerleşme kanamasında kasık ağrısı oluyor mu biliyor musunuz? İnşallah bu ağrılar regl habercisi değildir.
Canim inşallah rabbim bu ay güzel haber almani nasip ederCanım inan 8 aydır o yerleşme kanamasını yaşamak için uğraşıyorum ama daha yaşayamadımregl belirtileri ve gebelik belirtileri çok benziyorlar, birşey söylemek çok zor. Ama benim içimden senin için güzel haberler gelecek gibi geldi
İnşallah canım benim ama herkes yerleşme kanaması yaşamıyormuş. Belki sen yerleşme kanaması olmadan hamile olursun :) Bu belirtiler bizi delirten zaten :) İnşallah içinden geçtiği gibi güzel haber olur benim içinde senin içinde kuzum :)Canım inan 8 aydır o yerleşme kanamasını yaşamak için uğraşıyorum ama daha yaşayamadımregl belirtileri ve gebelik belirtileri çok benziyorlar, birşey söylemek çok zor. Ama benim içimden senin için güzel haberler gelecek gibi geldi
Yaaa hadi bakalım inşallah devamı gelmezzzzKızlar şuan çok heycanlıyım. Bugün misafirim vardı koşturmalı bir gündü. Öğleden sonra sarı-kahve ama açık renkli az bir akıntım geldi. Az su içtim heralde ondan dedim. Yarım saat önce falanda baya kahverengi bir akıntım gelmiş çamaşırıma. Ama peçeteyle sildiğimde akıntı gelmiyor. Hafif kasık ağrımda var. İnşallah devamı gelmez ya yerleşme kanamasıdır. Hiç böyle olmamıştı adet olsaydım peçeteye devamı gelirdi birde kahverengi başlamadı hiç şimsiye kadar. Dua edin bana olur mu :)) Hamile olma ihtimali bile heycanlandırıyor beni. Sabah 5teki umutsuzluğum ve üzüntümle çok dua etmiştim inşallah kabul olmuştur :))
Ağrım artmaya başladı biraz korkmaya başladım yine devamı gelcek diye bakalım inşallah gelmez canımm. Sende durumlar neee :)Yaaa hadi bakalım inşallah devamı gelmezzzz ☺☺☺
İnşallah canım Rabbim sana da bekleyen dua eden bütün kalplere de nasip eder güzel haberleriCanim inşallah rabbim bu ay güzel haber almani nasip eder
İnşallah canım benim, inşallah en hayırlı ve yakın zamanda biz de minnacık bebeklerini bekleyen anneler olarak farklı konuların altında hamilelik günlerimizden bahsederiz birbirimizeİnşallah canım benim ama herkes yerleşme kanaması yaşamıyormuş. Belki sen yerleşme kanaması olmadan hamile olursun :) Bu belirtiler bizi delirten zaten :) İnşallah içinden geçtiği gibi güzel haber olur benim içinde senin içinde kuzum :)
İnşallah gelmezzz yaaaAğrım artmaya başladı biraz korkmaya başladım yine devamı gelcek diye bakalım inşallah gelmez canımm. Sende durumlar neee :)
İnş canım bu ay seviniriz bariCanım ilk idrarımla yap herkes ona vurgu yapıyor benimde karnım agrımaya basladı valla insallah güzel haberlerin agrısı dır
Canım hani sonuç neeeİnşallah allah razı olsun hepinizden ♥
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi acaba yazar msınız?Ama ben test yapmadan 4 gün öncesinden hissettim hep hamile olduğumubelirtiler o kadar belirgindi ki şükürler olsun hislerim yanıltmadı darısı başınıza
Teşekkürler kendini dinleyince hissedılıyor belki ama ben daha önce tamam bu defa oldu dediğimde sonuç negatıftı her şey vaktini beklıyor buna inanıyorum tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGöğüs uçlarım büyüdü ama kararmadı.
Sarı ve beyaz akıntım oldu ara ara.
Karnımda 2 3 leke oldu. Kasık, bel ve yanlarım ağrıdı hepsi bunlardı :)
Ama yumurtlamam bittikten sonra sağ kalçam çok çekti oturup kalkarken, baş dönmem oldu ara arakendimi iyi ki dinlemişim ki dikkat etmişim teşekkür ederiiim N Nisanesintisi01
Evet ama adet bitiminden yumurtlama bitene kadar 2 günde bir sabaha karşı deneyin hep bence bizim öyle tuttuTeşekkürler kendini dinleyince hissedılıyor belki ama ben daha önce tamam bu defa oldu dediğimde sonuç negatıftı her şey vaktini beklıyor buna inanıyorum tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaaaa canım bbeim canım ne oluyor öyle üzülme demek olmaz ama be olur streslenme inşallah ikinci secenektir ne olur hayırlısını düşünmeye calıs canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?