- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.301
Ay uzulme lütfen seni çok iyi anlıyorum bir hafta boyunca bende bu stresi yaşadım hep dua edecem sana inşallah vardır kötü düşünme sen iyi olda bebeğin gelişsin sen gör onu ben iyi olacam canım gecici mide bulantısı aynı hala değişen bişey yok su hiç icmiyorum toplasam ancak bir bardak rabbim hayirlisini nasip etsin rabbim dilerse herşey olur Allahın isimlerini hep say canım elini karnına koy zikir çek inşallah hiç bişey olmayacak
Canım ben oldum özellikle kuyruk sokumundan iyi oluyor dediler ama yumurtalıklar için ayak iç tarafıydı sanırım iyi olan.. ama önemli olan tarama hacamatı yaptırmak sonuç ne oldu dersen 4 ay oldu yaptıralı hamile kalamadım inşallah sen kalırsın...Merhabalar gebelik içün hacamat önerılıyor acaba olanlar var mı ve hangi bölgelerden yapılması gerekıyot
Teşekkür ederim bir de öyle deneyelim bakalım mantıklı ama gerçekten Öner’inizi değerlendircem yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum her şey gönlünüzce olsun inşallahEvet ama adet bitiminden yumurtlama bitene kadar 2 günde bir sabaha karşı deneyin hep bence bizim öyle tuttuki yumurtlama döneminin en yoğun olduğu günde denemedik bile denk gelmedi yani siz bi deneyin isterseniz, ben öyle tutmaz diyenlere belki de bir örneğim bugün
Rica ederim canım dene haberlerini bekliyorum 1 ayaTeşekkür ederim bir de öyle deneyelim bakalım mantıklı ama gerçekten Öner’inizi değerlendircem yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum her şey gönlünüzce olsun inşallah
Ben iki defa yaptırdım canım, ama gebelik için diye belirtmedim haccama. Çünkü annemin komşusuyduMerhabalar gebelik içün hacamat önerılıyor acaba olanlar var mı ve hangi bölgelerden yapılması gerekıyot
BenKızlar dünde gruba yazmıştım dün doktora gittim muayene etti kan testi verdim adet günüm ama gelmemişti kanda negatif çıktı yumurtlamam geç olmuştu dün de muayeneden sonra adet olucakmışım gibi ağrı çektim sabaha kadar ama tık yok sadece akıntı var böyle birşey başına gelen var mı
Canım bana geçen ay öyle olmuştu. Bugün yarın adet olursun muhtemelen.Kızlar dünde gruba yazmıştım dün doktora gittim muayene etti kan testi verdim adet günüm ama gelmemişti kanda negatif çıktı yumurtlamam geç olmuştu dün de muayeneden sonra adet olucakmışım gibi ağrı çektim sabaha kadar ama tık yok sadece akıntı var böyle birşey başına gelen var mı
Canim bende adet olmayi bekliyorum gunlerimiz aynıydı. Hic üzülme bence adet olmak da bir nimet en azindan yeniden denemeye baslayabiliyoruz. Bak burda adet olamayan arkadaslar da var allah onlarin da yardimcisi olsun. Demekki bi problemin yokki adetin duzenli bebeklerimiz zamanlarini bekliyorlar inşallah onumuzdeki ay gebis oluruz bizdeBen adet oldumÇok ümitlenmiştim bu sefer ilk defa kahve akıntım gelmişti. Gerçi ilk denememde kimyasal olduğunda da gelmişti bu seferki o yüzden tutmuştur diye sevinmiştim. Birde dün 1 günde yüzümü küçük sivilceler kapladı. Ergenliğimde bile yüzümde sivilce çıkmadı benim. O yüzden aha dedim bu sefer oldu ama o belirtide yalanmış birde yüzümde ben gibi leke gibi birşey çıkmış 1 gecede bu sabah aynsya bakınca gördüm. Yarın doktora randevu alıp hormon testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım.
BenCanim bende adet olmayi bekliyorum gunlerimiz aynıydı. Hic üzülme bence adet olmak da bir nimet en azindan yeniden denemeye baslayabiliyoruz. Bak burda adet olamayan arkadaslar da var allah onlarin da yardimcisi olsun. Demekki bi problemin yokki adetin duzenli bebeklerimiz zamanlarini bekliyorlar inşallah onumuzdeki ay gebis oluruz bizde
Canım sağol ne güzel moral veriyorsun inşallah sen hamilesindir en azından bu ay sizlerden sevindirici haber alalımCanim bende adet olmayi bekliyorum gunlerimiz aynıydı. Hic üzülme bence adet olmak da bir nimet en azindan yeniden denemeye baslayabiliyoruz. Bak burda adet olamayan arkadaslar da var allah onlarin da yardimcisi olsun. Demekki bi problemin yokki adetin duzenli bebeklerimiz zamanlarini bekliyorlar inşallah onumuzdeki ay gebis oluruz bizde
Hayıt otu kullandın mı canım sen adet düzenliyormuş bildiğim kadarıyla?Benbakınız ben ama sorun da çıkmıyır doktorda yani bi sorun olsa ilacını içsem de düzelse keşke yani arada devreleryanıyo böyle olmuyorum adet 75 e kadar yolu var.
Benim düzenli gidiyor bir tur bunu yapıyor sonra 3-4 ay yine düzenliHayıt otu kullandın mı canım sen adet düzenliyormuş bildiğim kadarıyla?
Hayıt otu suyu be zaman kullanılmaya başlanır merak ediyorum ben de aldım adetim başladığında hemen baslayabılıyor muyum acaba ve aç karnına mı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirimHayıt otu kullandın mı canım sen adet düzenliyormuş bildiğim kadarıyla?
Bende bilmiyorum detaylarını canım sadece hayıt otunun düzenlediğini biliyorum o kadar. Pcolulularada öneriyorlarmış.Hayıt otu suyu be zaman kullanılmaya başlanır merak ediyorum ben de aldım adetim başladığında hemen baslayabılıyor muyum acaba ve aç karnına mı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
Seni anlıyorum arkadaşımın ablasıda yurt dışında allah kolaylık versin canım senin adet düzenin kaç günde bir ben daha önce böyle bir şey yaşamadığım için bilmiyorum benim adetlerim çok düzenlidir ve ilk defa bu ay kafama takmadım sorunsuz geçti çok feci ağrım var ama olmuyorum forum da okudum böyle olup gebe kalan çokmuş allah bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın inşallahBen60. Gündeyim hergün bunu yaşıyorum son 10 gündür. En son 8 gün önce test yapmıştım. Almanyada yaşıyorum doktora randevuyu 16 mayısa alabildim çok zor burda ölmem falan lazım hemen randevu alabilmek için. Bazen adetim düzensiz olur ona yoruyorum ve bulantı meme hassasiyeti tavan. Bi hafta içinde adet olmayı umuyorum. Bi de makat ağrım var bir de kramp mramp ne verdiyse allah
Bende burda okudukça ümitleniyorum böyle oluşta çok hamile kalan var bende 1 hafta beklerim eğer olmazsam tekrar test yaparımCanım bana geçen ay öyle olmuştu. Bugün yarın adet olursun muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?