- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.321
Yabenim lise dönemi40-45 di. Oğluma kadar da ortalama 40 civarıydı, ama yılda bi kere falan 50-70 e gidiyor , araya bi lekelenme giriyor 35 civarına bu ikinci kez oldu ilkinde de oğlum gebe kalmaya çalışıodum ardından hemen gebe kalmıştım. Ama emzirme 20 aylıklen oğlum bitti ve son 6 aydır 32 idi düzeni yani. Ama eskiden hep bu durumdaykendoktor kapısı aşındırdım, hiç bi sorun görmediler, pco yok kist yok hormonlar normal yumurta var çatlamış ya da rahim kalınlaşmış 1 haftaya adet olursun didilerSeni anlıyorum arkadaşımın ablasıda yurt dışında allah kolaylık versin canım senin adet düzenin kaç günde bir ben daha önce böyle bir şey yaşamadığım için bilmiyorum benim adetlerim çok düzenlidir ve ilk defa bu ay kafama takmadım sorunsuz geçti çok feci ağrım var ama olmuyorum forum da okudum böyle olup gebe kalan çokmuş allah bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın inşallah
Oooo sizde baya varmış annen teyzelerin inşallah allah sana da kısmet eder ara uzun olunca merakta artıyor git gide tabiYabenim lise dönemi40-45 di. Oğluma kadar da ortalama 40 civarıydı, ama yılda bi kere falan 50-70 e gidiyor , araya bi lekelenme giriyor 35 civarına bu ikinci kez oldu ilkinde de oğlum gebe kalmaya çalışıodum ardından hemen gebe kalmıştım. Ama emzirme 20 aylıklen oğlum bitti ve son 6 aydır 32 idi düzeni yani. Ama eskiden hep bu durumdaykendoktor kapısı aşındırdım, hiç bi sorun görmediler, pco yok kist yok hormonlar normal yumurta var çatlamış ya da rahim kalınlaşmış 1 haftaya adet olursun didilerbenim annem ananem tetzelerim falan da hep böyleymiş ama, ananem 6 tane doğurmuş annem 3 teyzelerim de boy boy. Bütün yaz denize girermiş annem genç kızken 3 ayda bir falan olurmuş. Ben son çocuğuyum tek kızıyım 39 dadoğurmuş beni, benim ardımdan 55 e msnapoza kadar 26 günde bi adet oldu sen iyileştirdin beni der hep
Ha bi de ben emzirmeyi bırakınca gittim doktıra elle kontrol yaptı, bu kadın doğurmuş 2 sene hiç doktor görmemiş bi ultrasonla bakayım dahi demedi. Dedim gebelikte tsh sorunu olmuştu artık ikinciyi düşüncez bikaç aya ondan geldim. Dediği şu oldu kan ver tah önemli gerekliyse ilaca başla. Yine az bi yüksek çıktı işte aile hekimi ilaca başlattı.. doktor randevusunu tam 3 ay beklemiştim ve içerisi kasap gibiydi, çırılçıplak doktor bekliyorsun ufacık bi odada falan. O kadar gerildim ki , doğumumda 15 kişi karşımda beni izlerken ben çırılçıplaklen böyle gerilmemiştim yani. Dedim benim adetler arada sapıtıyodu . Ne kadar sürede oluyosun dedidedşm 35-40 arası. 5-6 haftaya kadar normal dedi. Hersey yolunda2 seneçocuk olmazsa bunun için gelirsin dedi yolladı adam yani. Ha bi de bendensüt geliyordu hala ki hala geliyor5 ay geçti halavar. Bi seneye kadar normal dediSeni anlıyorum arkadaşımın ablasıda yurt dışında allah kolaylık versin canım senin adet düzenin kaç günde bir ben daha önce böyle bir şey yaşamadığım için bilmiyorum benim adetlerim çok düzenlidir ve ilk defa bu ay kafama takmadım sorunsuz geçti çok feci ağrım var ama olmuyorum forum da okudum böyle olup gebe kalan çokmuş allah bizlerinde kucaklarını boş bırakmasın inşallah
Bende de bi oğlan var işte, kısmetse benim de gönlümde en azından tek kale maç yapabilecek kadar çocukvarOooo sizde baya varmış annen teyzelerin inşallah allah sana da kısmet eder ara uzun olunca merakta artıyor git gide tabi
Evet ben de soracaktım nasılsın nasıl oldun ?Mavi Boncugumm nasılsın canımmm merak ettim seni
EVet kisti olanlara ve hormonları dengesız olanlara öneriyorlar kullanan çoğu kişinin hamile kaldığını duydum ben de aldımBende bilmiyorum detaylarını canım sadece hayıt otunun düzenlediğini biliyorum o kadar. Pcolulularada öneriyorlarmış.
Mavi Boncugumm duy sesimizi
Bende ilk muayene olduğumda öyle utandım kadın olmasına rağmen İnan Doğumu düşünemiyorum hiç ya annemle konuştum şimdi oda kıpırdama uzan dedi hemen belli olmaz gebelik dedi offf acaba böyle birşey yaşayan oldu muHa bi de ben emzirmeyi bırakınca gittim doktıra elle kontrol yaptı, bu kadın doğurmuş 2 sene hiç doktor görmemiş bi ultrasonla bakayım dahi demedi. Dedim gebelikte tsh sorunu olmuştu artık ikinciyi düşüncez bikaç aya ondan geldim. Dediği şu oldu kan ver tah önemli gerekliyse ilaca başla. Yine az bi yüksek çıktı işte aile hekimi ilaca başlattı.. doktor randevusunu tam 3 ay beklemiştim ve içerisi kasap gibiydi, çırılçıplak doktor bekliyorsun ufacık bi odada falan. O kadar gerildim ki , doğumumda 15 kişi karşımda beni izlerken ben çırılçıplaklen böyle gerilmemiştim yani. Dedim benim adetler arada sapıtıyodu . Ne kadar sürede oluyosun dedidedşm 35-40 arası. 5-6 haftaya kadar normal dedi. Hersey yolunda2 seneçocuk olmazsa bunun için gelirsin dedi yolladı adam yani. Ha bi de bendensüt geliyordu hala ki hala geliyor5 ay geçti halavar. Bi seneye kadar normal dedi
Mavi Boncugumm nasılın kuzum hep aklımdasın İnan’a kendime nasıl sana da öyle istiyorum ama şuan en çok sen ve sen önceliklisini sonu güzel bitsin inşallah
Bnde yaptırayım inşAllah şifa olur çok tşkederım cvbınız içünBen iki defa yaptırdım canım, ama gebelik için diye belirtmedim haccama. Çünkü annemin komşusuyduama bel bölgeme yaparken çok fazla iltihap olduğunu söylemişti ki evet enfeksiyonum var. Ama büyük ihtimalle gebelik için yaparken de kasıklara ve bele yaparlar diye tahmin ediyorum
Ben ilk gebeliğimde hiçbişi anlamadım ya sıfır belirti vardı valla, baya 9. Haftaya kadar ultrasonu görmesem inanmazdım gebe olduğuma. Osebeple ağrım varsa adet olucam diye düşünüyorum hep. Bana da hep şey anlatmışlardı. Böyle adet olcak gibi ağrıyıp ağrıyıp olmuyosan gebesindir diye ama bende tam tersi olmuştu. Doğumda da ben ne rahat kadınmışım hiç utanmam yokmuş ne genişmişim diye düşündüm sonradan. Ben o insanları hiç görmedim bambaşka bi dünyada oluyo kadın zaten . Ben 8/9 saat kimseyi hiç bişeyi muhattap almadan gözünm çoğunlukla kapalı çırılçıplak takılmışım . Sonradan gördüm fotoları, bacaklarımın önünde 8 kişi kol birleştirmiş bebek bekliomuşBende ilk muayene olduğumda öyle utandım kadın olmasına rağmen İnan Doğumu düşünemiyorum hiç ya annemle konuştum şimdi oda kıpırdama uzan dedi hemen belli olmaz gebelik dedi offf acaba böyle birşey yaşayan oldu mu
Mavi Boncugumm nasılsın canımmm merak ettim seni
Evet ben de soracaktım nasılsın nasıl oldun ?
canım dualarımdasın inş en güzeli en hayırlısı olur. Pozitif düşün olur mu benim hala aynı 70. günde gidicem doktora ara ara kan veriyorum hep negatifŞimdi gördüm canım girince görüyorum
Senin durumun nasıl şimdi
Adetinin gecikmesini niye beklemiyorsun ? Sonra çok fazla negatif görüp irrite olabilirsin ya boşu boşuna kendini üzme olur. Adetini 3-4 gün geçince yap bence. Sonra bu üzüntüler birikiyor kadında psikllojik sorun yaratıyor. Ben 3 sene önce o kadar çok test yapmışım ki daha 2. Denemem bu tur korkumdan testleri alıp yapamıyorum travma oluşmuş bende .Kızlar merhaba tekrar. tam yumurtlama günümde (14.gün) ilişki yaşadım. regl 10mayıs. ara ara kasıkta kramp oluyor. psikolojıkmıdır.ve ben bu ctesıye kadar bekleyip kan testi yapayım diyorum. 10 gün olacak ctesi günü. çıkarmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?