- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.341
70. Gün mü? Sende mi olmuyorsun adrt kaçıncı gündesincanım dualarımdasın inş en güzeli en hayırlısı olur. Pozitif düşün olur mu benim hala aynı 70. günde gidicem doktora ara ara kan veriyorum hep negatif
Haklısın tamamen tecrubesizlik ve merak duygusundanAdetinin gecikmesini niye beklemiyorsun ? Sonra çok fazla negatif görüp irrite olabilirsin ya boşu boşuna kendini üzme olur. Adetini 3-4 gün geçince yap bence. Sonra bu üzüntüler birikiyor kadında psikllojik sorun yaratıyor. Ben 3 sene önce o kadar çok test yapmışım ki daha 2. Denemem bu tur korkumdan testleri alıp yapamıyorum travma oluşmuş bende .
canım benim sat 8 mart70. Gün mü? Sende mi olmuyorsun adrt kaçıncı gündesinben de 80. Gün gidicem
benımde sadece çatlama günü ilişki oldu. çokmu düşük ihtimal. hiç heveslenmeyim ozamanMerhaba arkadaslar.
Size bir soru soracağım;
Sat 7 nisan
Bat 5 mayis
28-30 arasi değişiyor regl suresi.
Normalde yumurta catladiktan sonra 14-16 gun sonra regl oluyorum.
Bu ay enteresan bişey oldu ve ilk defa erken yumurta catladi.
21 nisanda catlamasi gerekirken
16 nisanda catladi.
Simdi bu durumda benim bugun yarin regl olmam gerekmez mi sizce ?
Kafam karisti.
Not : Bazi durumlardan dolayi sadece 16 nisanda korunmasiz ilişki oldu. Yani tek iliski ile hamilelik olasılığı epey düşük gerci ama, bilemedim:)
Benim de sat 1 martcanım benim sat 8 mart
hayıt otu kullanmıştm o bozdu galiba sonra bir daha hiç regl olmadım ama 28 döngüsünde aşırı sancım oldu 3 nisan gibi adet olacağım zannettim ama olmadım yoğun şeffaf akıntım oldu sadece ama hiç pozitif göremedim. denemeye devam ediyoruz doktorum bazen regl olmadan tekrar yumurtlayabilirsin denemeye devam dedi. bugün 52. gün işte henüz çok çıldırmadım ama hadi hayırlısı
satı 10 mart olan bir arkadaşım geçen hafta hamile olduğunu öğrendi. her şey olabilir valla.
Ben oğluma tek geceden gebe kaldım tabii ki ihtimal her daim varbenımde sadece çatlama günü ilişki oldu. çokmu düşük ihtimal. hiç heveslenmeyim ozaman
Kendini üzersin yazık günah. Gerci en son bunu söylediğim arkadaşım kapak gibi ertesi gün çift çizgi test gönderdi bana herkesin tecrübesi farklı tabiiHaklısın tamamen tecrubesizlik ve merak duygusundan
Allah bağışlasın canım ve banada nasip etsin inşallah :)) inşallah bende sana kapak gibi bi çift gönderirim emin de :))Kendini üzersin yazık günah. Gerci en son bunu söylediğim arkadaşım kapak gibi ertesi gün çift çizgi test gönderdi bana herkesin tecrübesi farklı tabiiama benim durumumda olan da çok. . En son 8 gün önce yaptım pnu yapana kadar 10 gün beklemiştim korku basıyo beni depresyon başlıyo test görünce tek çizgi görcem diye manyak mıyım neyim . Doğal yolla olmuş kazık kadar oğlum var hala kendimi kısır sanıyorum o derece travma yaşamışım
canım dualarımdasın inş en güzeli en hayırlısı olur. Pozitif düşün olur mu benim hala aynı 70. günde gidicem doktora ara ara kan veriyorum hep negatif
ayneeeeen öyle bizim de hafta 1 oluyor genelde ama sıklaştırmaya karar verdik ayda 3 4 kereyle olmuyor yani hem ne zaman çatladığımı da bilmiyorum.Benim de sat 1 martben de 30. Gün lekelenme oldu akıntılı adet gibi ağrım oldu sonra 14 ünde akıntı ve akabinde meme hassasiyeti başladı. Benim eşim bşraz değişik deneme pek olmuyor amadoğal döngümüz haftada 1 yada 2 yani bizde de ihtimal var. Zaten ben oğluma gebeliğimde de doktorları hiçdinlemedim 41. Haftaya kadar birlikte olmuştuk eşimle, doğuma gittiğim günün bigün öncesi bile olmuştuk. Hiç bizararı da olmadı doğumu kolaylaştırıyor diyorlar o sebeple içim rahat . Yani gebeyseö bebeğe zararı falan yok biliyorum ama işte olacağı varsa hiç beklemediğin ayda gelip seni buluyor, olmayacağı varsa kürmüş hergünbirliktelikmiş yıkanmamamış hiçbiri hiçbi işe yaramıyor
aaa siz izmitte mi yaşıyorsunuz? yakınız.Mavi Boncugumm benim sat 4 Nisan'da dün akşam pembe akıntı geldi adet oluyorum dedim ama neden bukadar erken 32 günde olan biriyim bat 6 Mayıs'ta halbuki neyse bir ped koydum sabaha kadar pek birşey olmamış bugün İzmit'e gidip geldim hala aynı ped.oysaki bu aydan çok umitliydim ovulasyon testi kullandım gün aşırı ilişki oldu. benim batımı degistirebilirsin artık bilinmiyor bende şaşırdım çünkü
kuzum bende pcos olduğu için zaten yıllardır doğum kontrol kullanıyordum bıraktıktan sonra da ilaçlarla ama ocak ayındaki aşılamadan sonra şubat ve martta tam 28. günlerde geldi kendiliğinden nisan bozdu işteAllah razı olsun canımAllah seninde sonunu hayır etsin inşallah sağlığın yerinde olsunda adet göresin bu kadar geciktiği olmuş muydu peki? Beklemek her türlü ayrı zor .. senin durumunda ayrı zor Allah yardımcın olsun
Hayır canım gebzedeyim ben oğlumu kitap fuarına götürdüm siz nerdesinizaaa siz izmitte mi yaşıyorsunuz? yakınız.
Gölcük ben de.Hayır canım gebzedeyim ben oğlumu kitap fuarına götürdüm siz nerdesiniz ☺
olsun kuzum üzülme bak ben 50 gündür regl olmuyorum o kadar bunaldım ki keşke regl olsam da yeni ay yeni umutlar diyebilsemBana yine kırmızı kart bacılargüncelleyin beni 29 mayıs diğer bat tarihim meğer benim adet döngüm uzamış bende saf gibi adetim gecikti diye havalara giriyomuşum vay beni beni
Oyyyy kıyamam kuzum ya O orda olacak Allah’ın izniyle içimden öyle geliyor ben olur üzülme bizlerde seni merak ediyoruz senin de çok güzel bir kalbin var seninle birlikte sabrı öğrendim nelere sabretmenin gerektiğini ve her şeyin hayırlısını diliyorum tüm anne olmak isteyen herkese duam ve sen güzel kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun Rabbimden yeni bir mucize daha istiyorum senin icin inşallah o minik oradadır ce tüm hayallerine umutlarına kaldığın yerden devam edersin inşallahAllah razı olsun güzel yürekli kardeşimçok iyisin sağol varol hamdolsun diyeyim her halimize şükür .. tabi içim buruk endişelerim sürekli kemiriyor içimi elimde değil çünkü akla düştü bi kere Ne kanama ne ağrım yok sadece arada bir sanki adet olacakmış gibi his hafif hafif o kadar... Burda herzaman olmuyorum girince görüyorum etiket yaptığınız için. Sen nasılsın can kardeşim?
Doktor biraz daha umutlu konuşsaydı belki bu kadar üzüntülü olmazdım. "Kesen büyümüş bebeğin görünmesi gerekirdi bazen böyle olabiliyor spermin kalitesizliğinden dolayı ..çok ümitlenme ama bekleyelim" dedi
Eğer boş gebelikse Rabbime yine hamdederim hayırlısı böyleymiş derim O herşeyin en doğrusunu bilirama üzüntümü de yaşarım tabi kalbim hislerim var sonuçta ağlamamak üzülmemek için kalpsiz ruhsuz olmak lazım. Rahmime bu mucize düşmüşken hayalim yarım kalırsa nasıl üzülmem?
Dokunsan ağlayacak durumdayım bak yine gözlerim doldusizi de üzmek istemiyorum yazmasam daha iyi aslında
Bu arada bişi anlatıcam mavi boncuğum. Birinci ağızdan bir hikaye. Kız benim manikürcümdü, ilk oğluna hamileyken 7-8 haftalıklen bulantı baş dönmesi sebebiyle doktora gidiyor, doktor diyor ki dış gebelik tüpte kalmış, bugün cuma, pazartesi gel kürtajını yapalım ama ihtimal sıfır diyor. Kadın nasılsa kürtaj olucam diyip haftasonu rafting e gidiyor, bildiğin muza biniyor içi dışına çıkıyor deli gibi şeyler yapıyor. Pazartesi bir gidiyor ki bebek rahme yerleşmişAllah razı olsun güzel yürekli kardeşimçok iyisin sağol varol hamdolsun diyeyim her halimize şükür .. tabi içim buruk endişelerim sürekli kemiriyor içimi elimde değil çünkü akla düştü bi kere Ne kanama ne ağrım yok sadece arada bir sanki adet olacakmış gibi his hafif hafif o kadar... Burda herzaman olmuyorum girince görüyorum etiket yaptığınız için. Sen nasılsın can kardeşim?
Doktor biraz daha umutlu konuşsaydı belki bu kadar üzüntülü olmazdım. "Kesen büyümüş bebeğin görünmesi gerekirdi bazen böyle olabiliyor spermin kalitesizliğinden dolayı ..çok ümitlenme ama bekleyelim" dedi
Eğer boş gebelikse Rabbime yine hamdederim hayırlısı böyleymiş derim O herşeyin en doğrusunu bilirama üzüntümü de yaşarım tabi kalbim hislerim var sonuçta ağlamamak üzülmemek için kalpsiz ruhsuz olmak lazım. Rahmime bu mucize düşmüşken hayalim yarım kalırsa nasıl üzülmem?
Dokunsan ağlayacak durumdayım bak yine gözlerim doldusizi de üzmek istemiyorum yazmasam daha iyi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?