Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun cnm oncelikle insallah tez zamanda guzel haberi alirsin. Doktorunuz il basta hormon testi yapmasi gerektigini dusunuyorum. Gebelik olmadiginda ilk olarak hormonlara bakiliyor. En azindan benim doktorum ole yapmisti.

Insallah cnm hamissindir. Bendede adetime 3_4 kala kahve akinti gelmisti . Adet olucakmis gibiydim. Ama yerlesme kanamasiydi.

Gecmis olsun cnm oncelikle insallah tez zamanda guzel haberi alirsin. Doktorunuz il basta hormon testi yapmasi gerektigini dusunuyorum. Gebelik olmadiginda ilk olarak hormonlara bakiliyor. En azindan benim doktorum ole yapmisti.
Teşekkür ederim canım, zaten doktordan memnun kalmadım değiştircem. Başka bir doktor kontrolünde fayda var dediğiniz gibi

Mavi Boncugumm 5 mayıs

Mrb Kızlar ya klomen kullanıp daha sonra çatlama iğnesi kullanan varmı ben bugün iğnemi vuruldum doktor dedi sağda yumurtan gelişmiş iğneyi vurdu ama ben ovulasyon testi yapıyorum siliktir koyu değil bilgisi olan var mı

Meraba kızlar kaç gundur giremedim k.bakmayın köye gittik kayınvalidemin annesi vefat etti daha yeni geldim eve hastaneye gidemedim o yuzden vardır bundada bi hayır yarın test yaparsın gene olmadı dedi hala daha da adet olmadım bu arada kayıtlarıma göre rekorum 62 gün oda bi kere sadece diğer günler hep 37 40 civarları takvime görede döngüm ortalama 37 günmüş bana kalırsa belirli bi ortalaması da günüde yok hala bekliyorum yani hayırlısı diyorum

Arkadaşlar merhaba 32 yaşındayım doktorum polikistik over dedi ama her ay adet olurum ben sizlere sormak istediğim bakarım ve 1 aya kadar dugunum var ben yasin 32 olması hemde polikistik ovwrden dolayı hemen bebek düşünüyorum ama yaklaşık 10 ay diane 35 kullandim bana neler onerirsiniz gebelik için acaba beslenme olsun yapmam gereken test olsun

Çok güzel örneklermiş... Evet haklısın Allah yaşatacaksa her türlü yaşatır elbet
Başka doktorlarada gitmem lazım dediğin gibi burdaki özel hastane sırf evime yakın diye gittim devletten randevu almaya çalışıyorum malesef alınmıyor dolu hep oğlumda birkaç gündür hasta iyileşemedi hala..onu bırakacak kimse de yok o yüzden elim kolum bağlandı bakalım nolacak.. güzel desteğin için teşekkür ederim canım

51n günümdeyim hala adet olmadım kızlar olcak gibide durmuyorum bişey akıyo gibi oluyo geldi galiba diyorum ama losyon gibi bi akıntı görüyorum o kadar bu arada yanma kaşıntı vs hiçbiri yok o gun bi iki kere oldu sonrasında 4 5 gün oldu hiç bi daha olmadı o şikayetimde zaten yanma gibi de değildi sanki tuvaletim hep varmış gibi sıkışıkmışım gibiydi iki kere oldu bi dahada olmadı hiç o yönden içim rahat en azından

İnşallah rabbim yavrunu sana bağıslar canım ya bi kaç dokflra daha gitsen iyi olur gerçekten özel bile olsa bazı doktorlar hiç iyi değil bende cok okudum özele gidipte kalp atısı yok alalım diyen doktordan cıkıp başka hastaneye gidipte bebeği kalp atısını duyanı bi anca fırsatını bulursunda gidersin başka bi doktorada inşallah

Allah bin kere razı olsun senden ya hay ağzın bal yesin yüreğin hiçbir zaman dert görmesin!
Güzel kalplim bende herzaman hayırlısını diliyorum Rabbim bizim için en doğrusunu bilir.. olmazsada inşaAllah sağlıkla kolay bi şekilde atlatırım bu süreci benim için ne diliyorsanız Rabbim size kat kat fazlasını versin ... Allah herkesi muradına kavuştursun. Bu arada boş gebelik hakkında yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım
sandığımız gibi bebek oluşmama durumu yokmuş embriyo ilk dönemlerde mutlaka oluşuyormuş ama sonradan rahimde absorbe ediliyormuş yok oluyormuş yani ... O da Allah'ın bir hikmetidir elbet biz bilemeyiz.
Kaderde ne varsa onu yaşayacağız muhakkak

İnşaallah tekrar düzene girer canım❤
Düzenli adet görmek bir nimet gerçekten...
Bazı insanlar adet olunca nefret ettiklerini söylüyorlar halbuki o Allah'ın bir lütfu..
ben adet olunca şükrediyorum
Olamayan olamadığı için sıkıntı stres yaşayan çok... Eminim sendede vardır bu
Benimde bazen gecikir stres topuna dönerim üstelik gebe kalmayıda zorlaştırması ayrı mesele...
Allah yardımcın olsun

kuzum kutun bitince bence hapı bırak çünkü ben yıllardır kullandım hapı biter bitmez hamile kalan sayısı çok çok az. tabi ki bir doktor eşliğinde. bekarım diye gitmemezlik yapma hatta bu problemini de belirt ben evleniyorum ve hemen çocuk istiyorum diye.

Merhaba kizlar pcos olan arkadasima doktoru zayiflarsan hastalik ortadan kalkiyormus demis, bi bilgisi an var mi.
yooo ben hiç bir zaman kilolu olmadım ama pcosum ve çocuğum olmuyor. boyum 164 kilom hep 45 50 arasında değişir.
hem pcos olup hem de kilolu olan çok tanıdığım var hamile kalabilen.
zayıflık sağlık için iyi aslında hani zaten hamilelikte kilo alınıyor ya zorlanmaman için demiş de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…