- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.361
Di miolsun kuzum üzülme bak ben 50 gündür regl olmuyorum o kadar bunaldım ki keşke regl olsam da yeni ay yeni umutlar diyebilsem
Gecmis olsun cnm oncelikle insallah tez zamanda guzel haberi alirsin. Doktorunuz il basta hormon testi yapmasi gerektigini dusunuyorum. Gebelik olmadiginda ilk olarak hormonlara bakiliyor. En azindan benim doktorum ole yapmisti.Canım ben kistten şüpheleniyordum çünkü üniversite zamanında bunun tedavisini görmüştüm doktor alttan ve üstten muayene etti kist görmedi yumurtalarım biraz geç gelişiyormuş ama problem yok demişti. Duphaston kullandım 2aydır da folik asit kullanıyorum ama bu ay da olmazsa hamilelik doktorumu değiştircem. Hormon testlerine felan baktırcam
Insallah cnm hamissindir. Bendede adetime 3_4 kala kahve akinti gelmisti . Adet olucakmis gibiydim. Ama yerlesme kanamasiydi.Kızlar şuan çok heycanlıyım. Bugün misafirim vardı koşturmalı bir gündü. Öğleden sonra sarı-kahve ama açık renkli az bir akıntım geldi. Az su içtim heralde ondan dedim. Yarım saat önce falanda baya kahverengi bir akıntım gelmiş çamaşırıma. Ama peçeteyle sildiğimde akıntı gelmiyor. Hafif kasık ağrımda var. İnşallah devamı gelmez ya yerleşme kanamasıdır. Hiç böyle olmamıştı adet olsaydım peçeteye devamı gelirdi birde kahverengi başlamadı hiç şimsiye kadar. Dua edin bana olur mu :)) Hamile olma ihtimali bile heycanlandırıyor beni. Sabah 5teki umutsuzluğum ve üzüntümle çok dua etmiştim inşallah kabul olmuştur :))
Evet Gebze'de Medical park Amanullah Çağatay Dr.umGölcük ben de.o taraflarda mı doktora gidiyorsunuz?
Teşekkür ederim canım, zaten doktordan memnun kalmadım değiştircem. Başka bir doktor kontrolünde fayda var dediğiniz gibiGecmis olsun cnm oncelikle insallah tez zamanda guzel haberi alirsin. Doktorunuz il basta hormon testi yapmasi gerektigini dusunuyorum. Gebelik olmadiginda ilk olarak hormonlara bakiliyor. En azindan benim doktorum ole yapmisti.
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26.02
@EneacizSAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
@mervana8794SAT: 6 mart
@hilalyunus3mreSat:3 Mart
@YarenimiSat:25 Mart
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc21 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb28 mayıs
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi11 mayıs
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
Hayalperest07 18 mayıs
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll21 mayıs
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz18 mayıs
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89istGeri gelecek
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele18 mayıs
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19891 mayıs
@harununmervesi7 nisan
utkuemel 6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Yagmurmina29 nisan
@Mysticless17 nisan
@Nefes5551 mayıs
@Nisanesintisi0129 nisan
@Gulceannesi13 mayıs
@Msrtns27 nisan
@Ozonun28 nisan
@Secretary348 mayıs
@balarisi_13 mayıs
İnşallah canımBnde yaptırayım inşAllah şifa olur çok tşkederım cvbınız içün ❤
Bnde yoktum canım zaten cok geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versinAllah razı olsun canımsen ne yaptın 2 gündür yorumları okuyamadım oğlum hasta diye
Bnde yoktum canım zaten cok geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin
Bu arada bişi anlatıcam mavi boncuğum. Birinci ağızdan bir hikaye. Kız benim manikürcümdü, ilk oğluna hamileyken 7-8 haftalıklen bulantı baş dönmesi sebebiyle doktora gidiyor, doktor diyor ki dış gebelik tüpte kalmış, bugün cuma, pazartesi gel kürtajını yapalım ama ihtimal sıfır diyor. Kadın nasılsa kürtaj olucam diyip haftasonu rafting e gidiyor, bildiğin muza biniyor içi dışına çıkıyor deli gibi şeyler yapıyor. Pazartesi bir gidiyor ki bebek rahme yerleşmişşuan oğlu 7 yaşında falan. 2. Oğluna da 10 ay deneyip hamile kalamayınca vazgeçip hayat planı değiştirdiği sırada gebe kalmıştı o da şuan 3-4 yaşlarında olacağı varsa oluyor yani sen de bikaç doktorun fikrini almadan ne olur kürtaj olma hemen bi doktorun lafıyla canım .
İnşallah rabbim yavrunu sana bağıslar canım ya bi kaç dokflra daha gitsen iyi olur gerçekten özel bile olsa bazı doktorlar hiç iyi değil bende cok okudum özele gidipte kalp atısı yok alalım diyen doktordan cıkıp başka hastaneye gidipte bebeği kalp atısını duyanı bi anca fırsatını bulursunda gidersin başka bi doktorada inşallahÇok güzel örneklermiş... Evet haklısın Allah yaşatacaksa her türlü yaşatır elbet
Başka doktorlarada gitmem lazım dediğin gibi burdaki özel hastane sırf evime yakın diye gittim devletten randevu almaya çalışıyorum malesef alınmıyor dolu hep ☹ oğlumda birkaç gündür hasta iyileşemedi hala..onu bırakacak kimse de yok o yüzden elim kolum bağlandı bakalım nolacak.. güzel desteğin için teşekkür ederim canım ❤
Oyyyy kıyamam kuzum ya O orda olacak Allah’ın izniyle içimden öyle geliyor ben olur üzülme bizlerde seni merak ediyoruz senin de çok güzel bir kalbin var seninle birlikte sabrı öğrendim nelere sabretmenin gerektiğini ve her şeyin hayırlısını diliyorum tüm anne olmak isteyen herkese duam ve sen güzel kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun Rabbimden yeni bir mucize daha istiyorum senin icin inşallah o minik oradadır ce tüm hayallerine umutlarına kaldığın yerden devam edersin inşallah
kuzum bende pcos olduğu için zaten yıllardır doğum kontrol kullanıyordum bıraktıktan sonra da ilaçlarla ama ocak ayındaki aşılamadan sonra şubat ve martta tam 28. günlerde geldi kendiliğinden nisan bozdu işte
kuzum kutun bitince bence hapı bırak çünkü ben yıllardır kullandım hapı biter bitmez hamile kalan sayısı çok çok az. tabi ki bir doktor eşliğinde. bekarım diye gitmemezlik yapma hatta bu problemini de belirt ben evleniyorum ve hemen çocuk istiyorum diye.Arkadaşlar merhaba 32 yaşındayım doktorum polikistik over dedi ama her ay adet olurum ben sizlere sormak istediğim bakarım ve 1 aya kadar dugunum var ben yasin 32 olması hemde polikistik ovwrden dolayı hemen bebek düşünüyorum ama yaklaşık 10 ay diane 35 kullandim bana neler onerirsiniz gebelik için acaba beslenme olsun yapmam gereken test olsun
yooo ben hiç bir zaman kilolu olmadım ama pcosum ve çocuğum olmuyor. boyum 164 kilom hep 45 50 arasında değişir.Merhaba kizlar pcos olan arkadasima doktoru zayiflarsan hastalik ortadan kalkiyormus demis, bi bilgisi an var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?