- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.381
ahanda aynı ben51n günümdeyim hala adet olmadım kızlar olcak gibide durmuyorum bişey akıyo gibi oluyo geldi galiba diyorum ama losyon gibi bi akıntı görüyorum o kadar bu arada yanma kaşıntı vs hiçbiri yok o gun bi iki kere oldu sonrasında 4 5 gün oldu hiç bi daha olmadı o şikayetimde zaten yanma gibi de değildi sanki tuvaletim hep varmış gibi sıkışıkmışım gibiydi iki kere oldu bi dahada olmadı hiç o yönden içim rahat en azından
Allah hepimizin gönlüne göre olanı hayırlıysa versin canım benim. Lütfen en kısa sürede başka bir doktora da git. Bugün bir arkadaşımla konuştum 6+5 te doktor kalp atışları kesik kesik duracak gibi duruyor demişti bugün 7+3 doktor gümbür gümbür düzeldi demiş. sakın umudunu yitirme sakın.İnşaallah tekrar düzene girer canım❤
Düzenli adet görmek bir nimet gerçekten...
Bazı insanlar adet olunca nefret ettiklerini söylüyorlar halbuki o Allah'ın bir lütfu..
ben adet olunca şükrediyorum
Olamayan olamadığı için sıkıntı stres yaşayan çok... Eminim sendede vardır bu
Benimde bazen gecikir stres topuna dönerim üstelik gebe kalmayıda zorlaştırması ayrı mesele...
Allah yardımcın olsun
32 bedendim, hergün spor yapıyordum. Yine de adet olmadım. Gerçi bendeki pco değil diyorlar ama bana da işte zayıflarsan düzenli olursun diyolardı çocuktan önce 38 bedenken. Şimdi32 bedende 53 gün olmadım, şuan 36 bedenim 60 gün geçtiMerhaba kizlar pcos olan arkadasima doktoru zayiflarsan hastalik ortadan kalkiyormus demis, bi bilgisi an var mi.
:)) banada oyle deyince bende bi tuhaf olmustum. Kiloyla ne alakasi olabilir diye .32 bedendim, hergün spor yapıyordum. Yine de adet olmadım. Gerçi bendeki pco değil diyorlar ama bana da işte zayıflarsan düzenli olursun diyolardı çocuktan önce 38 bedenken. Şimdi32 bedende 53 gün olmadım, şuan 36 bedenim 60 gün geçti
50 gün müolsun kuzum üzülme bak ben 50 gündür regl olmuyorum o kadar bunaldım ki keşke regl olsam da yeni ay yeni umutlar diyebilsem
Ayyy ne güzel maşallah normalde ağrılı diye duymuştum ama siz rahat geçti diyorsunuz inşallah hayırlı haberlerle tekrar buraya yazarsınız ve sonucunuz pozitif olur ben öyle umut ediyorum inşallah
Gelsin minnoşlar aynen. Kesinlikle değer canım hayırlısı ile güzel haberlerini beklıyoruzÇook teşekkür ediyorum
İnşallah yarın sonuç öğreneceğim buraya da yazarım tabi ki seve seve
Çok sağolun!
Nasipse olur inşallah, değilse çabalamaya devam dünya tatlısı bir minnoş için
Hayırlı olsunnnn Adetiniz kaç gün gecmıstıkizlar bugun kan testi yaptim 865 cikti
Mavi Boncugumm canim nasilsin. Kac gundur biraz arastirmalara girdim burda aktif olamadim durumun nasil?
kizlar bugun kan testi yaptim 865 cikti
birden artma ihtimali yok mu canım?Hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kavuştursun. Bende bugün yaptırdım.Bugün çok şiddetli ağrı ile doktora gittim doktor kan testi istedi. 50 60 çıkarsa düşük başlangıcı dedi. Tekrar kan istedi 48 çıktı. Ben hissetmiştim bişey olduğunu zaten. Bebeğim benimle kalmayacak2 günde 8 artmış sadece.
Allah hepimizin gönlüne göre olanı hayırlıysa versin canım benim. Lütfen en kısa sürede başka bir doktora da git. Bugün bir arkadaşımla konuştum 6+5 te doktor kalp atışları kesik kesik duracak gibi duruyor demişti bugün 7+3 doktor gümbür gümbür düzeldi demiş. sakın umudunu yitirme sakın.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kavuştursun. Bende bugün yaptırdım.Bugün çok şiddetli ağrı ile doktora gittim doktor kan testi istedi. 50 60 çıkarsa düşük başlangıcı dedi. Tekrar kan istedi 48 çıktı. Ben hissetmiştim bişey olduğunu zaten. Bebeğim benimle kalmayacak2 günde 8 artmış sadece.
Sağolun canlar .. şükür diyeyim her halimize şükür. Korkular içimi sürekli kemiriyor tabi akla düştü bi kere ya çıkmaz... Ağrım kanamam yok çok şükür. Bu konuyla alakalı çok yorumlar okudum kimisi diyorki bebek oluşmazsa veya sağlıksızsa vücut kendiliğinden atar düşük olur bekle 9-10 haftada duyanlar var 10-11 haftaya kadar zehirlenme gibi bi durum da olmazmış. Tabi bunlar ne derece doğru bilemem. Boş gebelik yaşayıp düşük yapanlar, çok zor ve ağrılı olduğunu söylüyorbenim şuan tek umudum yolk kesesinin oluşu ve kesemin henüz bozulmamış olması bide geç döllenme olma ihtimali... Umudum var elbet ama şu son ultrasondan sonra ne yalan söyleyeyim umudum azaldı. Yok değil sadece az diyebilirim...eğer gebeliğim sonlanacaksada Rabbimin takdirine boyun eğerim elbet hayırlısı böyleymiş derim ama rahme düştüya o daha üzüyor insanı.. Neyse sizler nasılsınız
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kavuştursun. Bende bugün yaptırdım.Bugün çok şiddetli ağrı ile doktora gittim doktor kan testi istedi. 50 60 çıkarsa düşük başlangıcı dedi. Tekrar kan istedi 48 çıktı. Ben hissetmiştim bişey olduğunu zaten. Bebeğim benimle kalmayacak2 günde 8 artmış sadece.
aynı hastanede farklı doktora mı gitsen ki yaa en kısa sürede iyi haberlerini bekliyorum.Amin kuzumhaklısın bu tür olanlar çok
Hatta bir bayan yazmış 10 haftalıkken kalp atışını duymuş. . başka doktora gitmeyi çok istiyorum ama oğlum hasta bu aralar bırakamıyorum onu sürekli beni istiyor ağlıyor sık sıkdevlet hastanesindende randevu alamıyorum hep dolu hep dolu☹ burayada sırf evime yakın diye gittim bakalım nolacak
Oğlanlar diş konusunda kız çocuklara göre daha kaprisli oluyorlar mağlesef. Sürekli ağlıyorsa büyük ihtimal diştir. Sadeve on dişi var yazmışsın daha çıkacak on dişi var demekki. Köpek dişleri de çok sıkıntı yaratıyormuş, ben oğlum manyak sanıyordum 5 aylıkken diş çıkarmaya başlamıştı 14 üncü aya kadar hep ağladı olan memelerime oldu. 14 aylıkken 16 dişi vardı. Geniz akıntısı burun tıkanıklığı öksürük ve ağlama bir aradaysa kesin diştir. Azılara ağrı azaltıcı yöntemde yok vallaAmin kuzumhaklısın bu tür olanlar çok
Hatta bir bayan yazmış 10 haftalıkken kalp atışını duymuş. . başka doktora gitmeyi çok istiyorum ama oğlum hasta bu aralar bırakamıyorum onu sürekli beni istiyor ağlıyor sık sıkdevlet hastanesindende randevu alamıyorum hep dolu hep dolu☹ burayada sırf evime yakın diye gittim bakalım nolacak
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kavuştursun. Bende bütün yaptırdım.Bugün çok şiddetli ağrı ile doktora gittim doktor kan testi istedi. 50 60 çıkarsa düşük başlangıcı dedi. Tekrar kan istedi 48 çıktı. Ben hissetmiştim bişey olduğunu zaten. Bebeğim benimle kalmayacak2 günde 8 artmış sadece.
Yaaa çok üzüldümİnşaAllah bir dahaki ay olacak ama. Bir düşükten sonrası olur diyorlar yaa
birden artma ihtimali yok mu canım?
Ay canım benim çok üzüldüm ☹ çok zor Allah yardımcın olsun sağlıksız demekki hayırlısı buymuş ama gönül çok üzülüyorkimyasal mı acaba?
Ağrın kanaman nasıl şuanda?
Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?