Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahanda aynı ben

Allah hepimizin gönlüne göre olanı hayırlıysa versin canım benim. Lütfen en kısa sürede başka bir doktora da git. Bugün bir arkadaşımla konuştum 6+5 te doktor kalp atışları kesik kesik duracak gibi duruyor demişti bugün 7+3 doktor gümbür gümbür düzeldi demiş. sakın umudunu yitirme sakın.

Merhaba kizlar pcos olan arkadasima doktoru zayiflarsan hastalik ortadan kalkiyormus demis, bi bilgisi an var mi.
32 bedendim, hergün spor yapıyordum. Yine de adet olmadım. Gerçi bendeki pco değil diyorlar ama bana da işte zayıflarsan düzenli olursun diyolardı çocuktan önce 38 bedenken. Şimdi32 bedende 53 gün olmadım, şuan 36 bedenim 60 gün geçti

:)) banada oyle deyince bende bi tuhaf olmustum. Kiloyla ne alakasi olabilir diye .

olsun kuzum üzülme bak ben 50 gündür regl olmuyorum o kadar bunaldım ki keşke regl olsam da yeni ay yeni umutlar diyebilsem
50 gün mü valla benim iki gün gecikti bitiremedim günleri o kadar zor geçti oldummu olcammı falan diye bakmaktan boynum tutuldu, 50 gün düşünemiyorum hiç, Allah yardımcımız olsun ya dua etmekten başka çare yok elden gelen ne varsa yapıyoruz bakalım inşallah kavuşuruz bebişlerimize

Ayyy ne güzel maşallah normalde ağrılı diye duymuştum ama siz rahat geçti diyorsunuz inşallah hayırlı haberlerle tekrar buraya yazarsınız ve sonucunuz pozitif olur ben öyle umut ediyorum inşallah

Çook teşekkür ediyorum
İnşallah yarın sonuç öğreneceğim buraya da yazarım tabi ki seve seve
Çok sağolun!
Nasipse olur inşallah, değilse çabalamaya devam dünya tatlısı bir minnoş için

Mavi Boncugumm canim nasilsin. Kac gundur biraz arastirmalara girdim burda aktif olamadim durumun nasil?

Sağol kuzum hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum ama fiziken şükür bişeyim yok kanama ağrı yok dahası bulantımda yok ama buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Bende buraya sık giremiyorum oğlum hala iyileşmedi hele bugün iyice huysuzlaştı ağlayıp duruyor burnu tıkalı onunda etkisi vardır bi türlü uyuyamıyor üzülüyorum çok ağlıyor bide acaba diş mi çıkaracak azı dişleri daha çıkmadı 20 aylık olacak hala 10 tane dişi var acaba azılar mı geliyorda ondan ağlıyor sen daha iyi bilirsin 3 çocuğun var
Sen nasılsın çocukların iyisinizdir inşallah?
Ne gibi araştırma yapıyorsun

kizlar bugun kan testi yaptim 865 cikti

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıcakla kavuştursun. Bende bugün yaptırdım.Bugün çok şiddetli ağrı ile doktora gittim doktor kan testi istedi. 50 60 çıkarsa düşük başlangıcı dedi. Tekrar kan istedi 48 çıktı. Ben hissetmiştim bişey olduğunu zaten. Bebeğim benimle kalmayacak 2 günde 8 artmış sadece.

birden artma ihtimali yok mu canım?

Amin kuzum haklısın bu tür olanlar çok
Hatta bir bayan yazmış 10 haftalıkken kalp atışını duymuş. . başka doktora gitmeyi çok istiyorum ama oğlum hasta bu aralar bırakamıyorum onu sürekli beni istiyor ağlıyor sık sık devlet hastanesindende randevu alamıyorum hep dolu hep dolu burayada sırf evime yakın diye gittim bakalım nolacak

Ay canım benim çok üzüldüm çok zor Allah yardımcın olsun sağlıksız demekki hayırlısı buymuş ama gönül çok üzülüyor kimyasal mı acaba?
Ağrın kanaman nasıl şuanda?
Rabbim yardımcın olsun

Canım ya acaba cumaya kadar beklemesen de başka bir doktora muayene olsan olur mu

Yaaa çok üzüldüm İnşaAllah bir dahaki ay olacak ama. Bir düşükten sonrası olur diyorlar yaa

aynı hastanede farklı doktora mı gitsen ki yaa en kısa sürede iyi haberlerini bekliyorum.

Oğlanlar diş konusunda kız çocuklara göre daha kaprisli oluyorlar mağlesef. Sürekli ağlıyorsa büyük ihtimal diştir. Sadeve on dişi var yazmışsın daha çıkacak on dişi var demekki. Köpek dişleri de çok sıkıntı yaratıyormuş, ben oğlum manyak sanıyordum 5 aylıkken diş çıkarmaya başlamıştı 14 üncü aya kadar hep ağladı olan memelerime oldu. 14 aylıkken 16 dişi vardı. Geniz akıntısı burun tıkanıklığı öksürük ve ağlama bir aradaysa kesin diştir. Azılara ağrı azaltıcı yöntemde yok valla tüm dişleri bitmeden ikinciye gebe kalmayı düşünmüyorum diyodum ven hep ya. Ço geçmiş olsun

Yaaa çok üzüldüm İnşaAllah bir dahaki ay olacak ama. Bir düşükten sonrası olur diyorlar yaa

birden artma ihtimali yok mu canım?

Kızlar dün çocuğu yıkadım eğile kalka. Bi ton ütü yaptım ne gerek vardıysa. Çocuğu yıkarken ağrı saplandı. Sonra işyerindede devam etti.akşam acile gittimKadın doğumcu varmış acil de. Doktor kan istedi beta hcg bakalım dedi.48 çıktı.Kanaman oldu mu hiç diye sordu yok olmadı dedim eve geldikten sonra kahverengi leke gelmiş kiloduma, Farketmemişim hiç. Ne bileyim ben normal hayatıma devam ediyorum. Oğlum da ev taşımıştım hamile olduğumu bilmeden hiçte bir şey olmamıştı bunda bu kadar çok çabuk düşük tehlikesi yaşayacağımı düşünemedim. Her şeyin hayırlısı. Çok sağolun. Allah razı olsun. Bende bekliyecem bakalım. Birazdan yine gidicem doktora çağırdı beni.Çarşamba da yine gideceğim. Size yazarım bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…