- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.401
Oğlanlar diş konusunda kız çocuklara göre daha kaprisli oluyorlar mağlesef. Sürekli ağlıyorsa büyük ihtimal diştir. Sadeve on dişi var yazmışsın daha çıkacak on dişi var demekki. Köpek dişleri de çok sıkıntı yaratıyormuş, ben oğlum manyak sanıyordum 5 aylıkken diş çıkarmaya başlamıştı 14 üncü aya kadar hep ağladı olan memelerime oldu. 14 aylıkken 16 dişi vardı. Geniz akıntısı burun tıkanıklığı öksürük ve ağlama bir aradaysa kesin diştir. Azılara ağrı azaltıcı yöntemde yok vallatüm dişleri bitmeden ikinciye gebe kalmayı düşünmüyorum diyodum ven hep ya. Ço geçmiş olsun
aynı hastanede farklı doktora mı gitsen ki yaa en kısa sürede iyi haberlerini bekliyorum.
Canım ya acaba cumaya kadar beklemesen de başka bir doktora muayene olsan olur mu
6 gun gecmistiHayırlı olsunnnn Adetiniz kaç gün gecmıstı
Cok gecmis olsun canim.Sağol kuzum hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum ama fiziken şükür bişeyim yok kanama ağrı yok dahası bulantımda yok ama buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Bende buraya sık giremiyorum oğlum hala iyileşmedi hele bugün iyice huysuzlaştı ağlayıp duruyor burnu tıkalı onunda etkisi vardır bi türlü uyuyamıyor üzülüyorum çok ağlıyor bide acaba diş mi çıkaracak azı dişleri daha çıkmadı 20 aylık olacak hala 10 tane dişi var acaba azılar mı geliyorda ondan ağlıyor sen daha iyi bilirsin 3 çocuğun var
Sen nasılsın çocukların iyisinizdir inşallah?
Ne gibi araştırma yapıyorsun
Kuzum gonlunu ferah tut guzel olur ins. Hersey gonlunce olsun.Sağol kuzum hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum ama fiziken şükür bişeyim yok kanama ağrı yok dahası bulantımda yok ama buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Bende buraya sık giremiyorum oğlum hala iyileşmedi hele bugün iyice huysuzlaştı ağlayıp duruyor burnu tıkalı onunda etkisi vardır bi türlü uyuyamıyor üzülüyorum çok ağlıyor bide acaba diş mi çıkaracak azı dişleri daha çıkmadı 20 aylık olacak hala 10 tane dişi var acaba azılar mı geliyorda ondan ağlıyor sen daha iyi bilirsin 3 çocuğun var
Sen nasılsın çocukların iyisinizdir inşallah?
Ne gibi araştırma yapıyorsun
İlk 10 ay güzel uyumuştur sen de anneliğini başında daha rahat geçirmişsindirEvet sık sık mızıklanıp ağlıyor canım
Ay valla dediğin bütün sıkıntılar şuan oğlumda var☹ burnu akıyor tıkalı arada öksürüyor
sık sık ağlıyor bide çok sinirli
sabahtan beri uykusu var 5 dk uyuyup uyanıyor kucağıma alınca susuyor bende diştendir diyorum ilk dişini 11 aylıkken çıkardı zaten çok geç çıkarıyor
20 aylık olacak yakında ama sadece 10 dişi var... Zaten vakti geçmiş diştir heralde diyorum
Çok teşekkür ederim canım❤
Canim kacinci gun gordun yumurtlamayi. Yumurtlamadan 14 15 gun sonra kanda cikar.Kızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu lütfen yardımcı olurmusunuz deliricem
Yumurtlamam ayın 14 olması gerekirken 16 oldu doktora gittim diğer günü bir tane dağa var arkasında gelişen dedi ayın 20 kadar deneneler oldu 27 adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi kan testi yaptım negatif ama günüm hiç geçmedi bu zamana kadar kasıklarımda ağrı var çok halsizim hiç böyle olmamıştım kusura bakma çok uzun oldu hakkını helal etCanim kacinci gun gordun yumurtlamayi. Yumurtlamadan 14 15 gun sonra kanda cikar.
Istee canim yumurtlaman gec oldugu icin kanda cikmamistir. Bir haftaya kadar adet olmazsan tekrar kan ver. Umarim minigin seninledir.Yumurtlamam ayın 14 olması gerekirken 16 oldu doktora gittim diğer günü bir tane dağa var arkasında gelişen dedi ayın 20 kadar deneneler oldu 27 adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi kan testi yaptım negatif ama günüm hiç geçmedi bu zamana kadar kasıklarımda ağrı var çok halsizim hiç böyle olmamıştım kusura bakma çok uzun oldu hakkını helal et
Amin insİnşallah canım allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinde
Yok canım maalesef değilim adet oldum.Insallah cnm hamissindir. Bendede adetime 3_4 kala kahve akinti gelmisti . Adet olucakmis gibiydim. Ama yerlesme kanamasiydi.
İlk 10 ay güzel uyumuştur sen de anneliğini başında daha rahat geçirmişsindirben 14 ay sanırım 3 saat yanyana uyku görmemiştim çok çektirmişti bana biz ilk 14 ay ikinciyi düşünmeyi bırak uykuya hasrettik oh iyi ki bitane diye şükrediyordum aklı olan ikinciyi yapmaz diyordum. Hamile görsem içimden allah kurtarsın diyordum, şimdi unuttum tabii o günleri öndeki köpeklerse yine taze soğan ya da dentinox jel işini görebilir ama azılara oturup hep birlik ağlanıyor vallaha ya ben 3 hafta kadar kulak tıkacı takmıştım bi ara akli dengemi kaybetmemek için. Direk kanguruda kendime bağlamıştım öyle yaşamıştık11 aylıkken 3 azıyı bi haftada çıkarmıştı el memleket eşim iş seyahatinde aç susuz öyle kalakalmıştım . Şimdi hepsi güzel anılar olarak içimde kaldı
Cok gecmis olsun canim.
Burnu tikali oldugu icin uyuyamiyodur. Ondan huysuzlasir. Tabi di
Kuzum gonlunu ferah tut guzel olur ins. Hersey gonlunce olsun.
Ogluna da cok gecmis olsun. Burnu tikali oldugu icin huzursuzlaniyodur. Cunku rahat uyuyamaz. Uykusuzlukta huzursuzluk yapar. Dislerde zorluyor olabilir. Rabbim sifa versin en kisa surede kuzucuga.
Bizde iyiyiz cok sukur. Ben yumurta takibi yapiyorum. Bugun pik oldu yarin catlarsa degerlendiricem ins. Dua et bana. Bu defa gonlumdeki hayirlisiyla olsun ins.
Amin canim Allah razi olsunÇok teşekkür ederim canım❤
Oğlumun ayak altlarına çörekotu yağı+zeytinyağı+sarımsak karışımı sürüp çorabını giydirdim bide göğsüne çörekotu yağı+zeytinyağı sürdüm inşaallah şifa olur sabaha daha iyi olur ve rahat uyur bu gece
yaa inşaallah Rabbim muradına kavuştursun seni tez zamanda gönülden diliyorumAllah en hayırlısını dilediğin gibi denk getirsin
Hayirlisi cnm rabbim gonlune gire verir ins .Yok canım maalesef değilim adet oldum.
Ay yok daha 28 aylık benimki de yaAy benim oğlumunda ilk aylarda uyku düzeni yoktu bizde çok uykusuzluk çektik o zamandada ayrı zorduzaten ilk 6 ay çok gazlıydı çok kusardı ve tuvaletini yapamazdı bu konularda çok çektim o yüzden uyku muyku yoktu bizdede
Gazlı bebeğe bakmak gerçekten çok zor
Gecen gündüzün kalmıyor. Çok şükür o günler geçti... büyüdükçede farklı şeyler çıkıyor ortaya bitmez bu telaşımız...
Erkek çocukların bakımı kızlara göre daha meşakkatli daha gazlı daha mızmız ve daha yaramaz oluyolar dimi:) tabi çocuğuna göre değişir ama çoğunlukla böyle benimde gördüğüm... Seninki büyüdü okul çağına geldi dimi hatırladığım kadarıyla... maşallah
Oğlunda kardeş istiyodur heralde o yaştaki çocuklarda o özlem çok oluyor diye biliyorum. Allah sağlıkla nasip etsin tez zamanda
Ovulasyon testinde hangi günler çıktı peki? Sanırım 16 ya da 17 çıktı. Çatlamadan ortalama 14 gün sonra oluyor adet ben geç adet olan biri olarak bunun garantisini verebilirimKızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu lütfen yardımcı olurmusunuz deliricem
31. Günündeyim ama tık yok gelse zaten gelirdi peki sende mi geç yumurtladın sende nasıl olduOvulasyon testinde hangi günler çıktı peki? Sanırım 16 ya da 17 çıktı. Çatlamadan ortalama 14 gün sonra oluyor adet ben geç adet olan biri olarak bunun garantisini verebilirimadrt olduğumdan14 gün önceye gidip bakıyorum anında hep eşimin iş seyahatında oldugu bi haftanın içine denk geliyor. Yani sen de 17 sinde çatlama olduusa 31 ya da 32 günde adet olacaksın demektir. Kaçıncı gündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?