- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.421
Bu arada ben normalde 30-40 arası adet oluyorum arada yılda bi falan 40-70 arasına kayıyor son yıllarda o sebeple çok ümitlenmiyorum31. Günündeyim ama tık yok gelse zaten gelirdi peki sende mi geç yumurtladın sende nasıl oldu
Ooo nasıl sabrediyorsun ben çıldırırım 3 gün geçti kendi kendimi yiyorumBu arada ben normalde 30-40 arası adet oluyorum arada yılda bi falan 40-70 arasına kayıyor son yıllarda o sebeple çok ümitlenmiyorum
Ayrıca 1-2 gün bekle öyle bi test yap derim, kimyasal veya dış gebelik de olabilir. Bu süreçte düşebilir. Hiç öğrenmemek en iyisi üzüntüsünü yaşama. Ben oğluma gebeliğimi 5. Hafta öğrenmiştim o 2 hafta kalp atışı görene kadar ne yedim içtim uyudum mu hiç fikrim yok . Yüzde 20 düşme ihtimali var diye hiç sevinemedim korkuyla bekledim. Keşke 7/8 haftalıklen hazır bebek görüp öğrenseydim dedim ama adet söktürücü kullanıyodum yani öğrenmem iyi olmuş31. Günündeyim ama tık yok gelse zaten gelirdi peki sende mi geç yumurtladın sende nasıl oldu
Senin ki baya değişikmiş ama allah yardımcın olsun bizde 3 güne ümitleniyoruz inşallah allah kucağını boş bırakmaz bu mübarek günlerdeYa benim ritmim 32 yani 18. Gün oluyo çoğunlukla. Ama bu sefer tam o dönem iş seyahatinde olmayacaktı çok sevinmiştim denk gelecek diye. Derken 22-26 günler arası yumurtlama akıntısına benzer hafif bi akıntı geldi brn o sandım. Ardından 32-34 arası çok hafif lekelenme oldu ağrı falan da yapto yani adet sandım devam etmedi. Yerleşme kanaması diye düşündüm bulantım da vardı. Test negatif. Meme hassasiyeti de yoktu. Sonra 45. Gün oha bu yüzde yüz yumurtlama akıntısı denecek bişey düştü peçeteye kocaman şeffaf esnek bir yumurta akı kadar büyük şok oldum. Ertesi günü göğüs hassasiyeti başladı. Onun üzerinden 9 gün sonra test yaptım negatif çıktı bir daha da test yapmadım baydım artık. 61. Gündeyim. Burdaki kızlar dedi ki sen o lekelenmeyi adet say, 12 gün sonra yumurtlama öyle düşün dediler. 5 gün içinde adet bekliyorum yani aslen o akıntıya göre dün adet olmalıydım da şaşabilir bikaç gün. 16 mayısta doktor randevum var zaten. 4 gün sonra hala adet olmamışsam test yapıcam. Bendeki böyle uzun bi hikaye. Burdaki herkesi bunu yaza yaza baydım zaten özür dilerim hanımlar
Benimde bir kimyasal gebeliğim var ama ben onu adetimden önce öğrendim ve adet bitikten sonra düştü ama bu sefer öyle olmadı geçti bitti hala tık yokAyrıca 1-2 gün bekle öyle bi test yap derim, kimyasal veya dış gebelik de olabilir. Bu süreçte düşebilir. Hiç öğrenmemek en iyisi üzüntüsünü yaşama. Ben oğluma gebeliğimi 5. Hafta öğrenmiştim o 2 hafta kalp atışı görene kadar ne yedim içtim uyudum mu hiç fikrim yok . Yüzde 20 düşme ihtimali var diye hiç sevinemedim korkuyla bekledim. Keşke 7/8 haftalıklen hazır bebek görüp öğrenseydim dedim ama adet söktürücü kullanıyodum yani öğrenmem iyi olmuş
Çok şükür kucağım dolu daSenin ki baya değişikmiş ama allah yardımcın olsun bizde 3 güne ümitleniyoruz inşallah allah kucağını boş bırakmaz bu mübarek günlerde
Ay yok daha 28 aylık benimki de yabüyümedi daha ama 1.5 yaşından beri beybi diyip karnımı öpüyor o soktu aklımıza ben 3. Yaşgününden sonra düşünecektim de. Kardeş istiyormuş. Benim küçük bebeğim diyip evdeki oyuncak bebekleri alıp seviyor bizimki de gazlı mıydı derdi neydi hiç bilemedik ama doğduğunda bile on saat uyur on saat ağlardı günde toplam.sanırım kolikmiş. Hobi olarak ağlardı içimiZ dışımıza çıkardı ya . Uykuyu sevmiyor bide, uyku gelince ağlıyor, uyumamak için. Her uykuya 1.5 saat uğraşıp yatırırdım uyuduğu yarım saatti sora yine ciyak ciyak. Yuvaya gidiyor orda uyumayı falan öğrendi ya neyse ki artık daha az ağlıyo uyumamak için ama her akşam ortalama bi saat oğlan uyutma nöbeti tutuyorum hala.
Maşallah allah bağışlasın tabi kardeş şart bebek berekettir mutluluktur benim hiç yok o duyguyu da tatmadım 4 günlük kısa bir serüvenin ardından bomboşÇok şükür kucağım dolu da28 aylıkla dolu, şükür allah önce hiç olmayana versin tabii ama yeni doğmuş öpmeye kıyılamayanla da dolsa
Amin canim Allah razi olsun
Canim oglunun yastiginin yanina sogan bol koy oda burun tikanikligina iyi geliyo. Sifa bulsun kuzucuk tez zamanda.
en kısa zamanda Allah size de nasip eder inşallahMaşallah allah bağışlasın tabi kardeş şart bebek berekettir mutluluktur benim hiç yok o duyguyu da tatmadım 4 günlük kısa bir serüvenin ardından bomboş
İnşallah peki formda daha önce benimle aynı durumda olanlarla karşılaştın mı canım allah seninde gönlünden geçeni versin oğlunu sana bağışlasınen kısa zamanda Allah size de nasip eder inşallah
ayy oğlu olan ben değildim Allah mı söyletti acabaİnşallah peki formda daha önce benimle aynı durumda olanlarla karşılaştın mı canım allah seninde gönlünden geçeni versin oğlunu sana bağışlasın
İnşallah canım bende hamile kalırsan oğlun olursa vesile olmuş olurumayy oğlu olan ben değildim Allah mı söyletti acaba
İnşallah canım senin durumuna gelince forumdan değil ama bi arkadaşım aynı şekilde gecikmeler yaşadı hatta negatif dendi sonra bi daha gitmiş doktor demiş 2 aylık hamilesin. Koskoca 2 ay geçmiş yani. Nasıl kesin konuşamıyorlar anlamıyorumİnşallah canım bende hamile kalırsan oğlun olursa vesile olmuş olurum ♥
Benim doktordan yana dilim çok yandı Medical Park doktorlarının hepsini gezdim diyebilirim ama hiç biri doğru düzgün değildiİnşallah canım senin durumuna gelince forumdan değil ama bi arkadaşım aynı şekilde gecikmeler yaşadı hatta negatif dendi sonra bi daha gitmiş doktor demiş 2 aylık hamilesin. Koskoca 2 ay geçmiş yani. Nasıl kesin konuşamıyorlar anlamıyorum
benim kociş uzmanlığa hazırlanıyor kadın doğumcu olsun hepinize yazıcam öğrendiğim ne var ne yoksaBenim doktordan yana dilim çok yandı Medical Park doktorlarının hepsini gezdim diyebilirim ama hiç biri doğru düzgün değildi
Hadi inşallah allah yolunu bahtını açık etsinbenim kociş uzmanlığa hazırlanıyor kadın doğumcu olsun hepinize yazıcam öğrendiğim ne var ne yoksa
Allah kolaylik versin canim.Amin canım sağol evet soğanı bende her defasında koyarım ama bu sefer unuttum kafam yerinde olmadığı için ☹
O zaman en iyi sen bilirsin bu duyguyu . Geçmiş olsunBenimde bir kimyasal gebeliğim var ama ben onu adetimden önce öğrendim ve adet bitikten sonra düştü ama bu sefer öyle olmadı geçti bitti hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?