Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim ritmim 32 yani 18. Gün oluyo çoğunlukla. Ama bu sefer tam o dönem iş seyahatinde olmayacaktı çok sevinmiştim denk gelecek diye. Derken 22-26 günler arası yumurtlama akıntısına benzer hafif bi akıntı geldi brn o sandım. Ardından 32-34 arası çok hafif lekelenme oldu ağrı falan da yapto yani adet sandım devam etmedi. Yerleşme kanaması diye düşündüm bulantım da vardı. Test negatif. Meme hassasiyeti de yoktu. Sonra 45. Gün oha bu yüzde yüz yumurtlama akıntısı denecek bişey düştü peçeteye kocaman şeffaf esnek bir yumurta akı kadar büyük şok oldum. Ertesi günü göğüs hassasiyeti başladı. Onun üzerinden 9 gün sonra test yaptım negatif çıktı bir daha da test yapmadım baydım artık. 61. Gündeyim. Burdaki kızlar dedi ki sen o lekelenmeyi adet say, 12 gün sonra yumurtlama öyle düşün dediler. 5 gün içinde adet bekliyorum yani aslen o akıntıya göre dün adet olmalıydım da şaşabilir bikaç gün. 16 mayısta doktor randevum var zaten. 4 gün sonra hala adet olmamışsam test yapıcam. Bendeki böyle uzun bi hikaye. Burdaki herkesi bunu yaza yaza baydım zaten özür dilerim hanımlar

31. Günündeyim ama tık yok gelse zaten gelirdi peki sende mi geç yumurtladın sende nasıl oldu
Bu arada ben normalde 30-40 arası adet oluyorum arada yılda bi falan 40-70 arasına kayıyor son yıllarda o sebeple çok ümitlenmiyorum

31. Günündeyim ama tık yok gelse zaten gelirdi peki sende mi geç yumurtladın sende nasıl oldu
Ayrıca 1-2 gün bekle öyle bi test yap derim, kimyasal veya dış gebelik de olabilir. Bu süreçte düşebilir. Hiç öğrenmemek en iyisi üzüntüsünü yaşama. Ben oğluma gebeliğimi 5. Hafta öğrenmiştim o 2 hafta kalp atışı görene kadar ne yedim içtim uyudum mu hiç fikrim yok . Yüzde 20 düşme ihtimali var diye hiç sevinemedim korkuyla bekledim. Keşke 7/8 haftalıklen hazır bebek görüp öğrenseydim dedim ama adet söktürücü kullanıyodum yani öğrenmem iyi olmuş

Senin ki baya değişikmiş ama allah yardımcın olsun bizde 3 güne ümitleniyoruz inşallah allah kucağını boş bırakmaz bu mübarek günlerde

Benimde bir kimyasal gebeliğim var ama ben onu adetimden önce öğrendim ve adet bitikten sonra düştü ama bu sefer öyle olmadı geçti bitti hala tık yok

Senin ki baya değişikmiş ama allah yardımcın olsun bizde 3 güne ümitleniyoruz inşallah allah kucağını boş bırakmaz bu mübarek günlerde
Çok şükür kucağım dolu da 28 aylıkla dolu, şükür allah önce hiç olmayana versin tabii ama yeni doğmuş öpmeye kıyılamayanla da dolsa

Uyumayan çocuk olunca sende uykusuz kalıyosun Allah kolaylık versin
Bence sen fazla zorluk çekmezsin oğlundan yana çünkü 2.si doğana kadar dahada büyüyecek bide ne zaman olacağını bilemiyoruzki biz plan yaparız şu yaşa gelsin istiyorum diye ama Allah nasip etmezse olmuyor o yüzden bence fazla ileriye atılmamalı. Bak hiç aklıma gelmezken ben kalp atışını beklerken boş gebelikle karşı karşıyayım

Çok şükür kucağım dolu da 28 aylıkla dolu, şükür allah önce hiç olmayana versin tabii ama yeni doğmuş öpmeye kıyılamayanla da dolsa
Maşallah allah bağışlasın tabi kardeş şart bebek berekettir mutluluktur benim hiç yok o duyguyu da tatmadım 4 günlük kısa bir serüvenin ardından bomboş

Amin canim Allah razi olsun
Canim oglunun yastiginin yanina sogan bol koy oda burun tikanikligina iyi geliyo. Sifa bulsun kuzucuk tez zamanda.

Amin canım sağol evet soğanı bende her defasında koyarım ama bu sefer unuttum kafam yerinde olmadığı için

İnşallah canım bende hamile kalırsan oğlun olursa vesile olmuş olurum ♥
İnşallah canım senin durumuna gelince forumdan değil ama bi arkadaşım aynı şekilde gecikmeler yaşadı hatta negatif dendi sonra bi daha gitmiş doktor demiş 2 aylık hamilesin. Koskoca 2 ay geçmiş yani. Nasıl kesin konuşamıyorlar anlamıyorum

Benim doktordan yana dilim çok yandı Medical Park doktorlarının hepsini gezdim diyebilirim ama hiç biri doğru düzgün değildi

Benimde bir kimyasal gebeliğim var ama ben onu adetimden önce öğrendim ve adet bitikten sonra düştü ama bu sefer öyle olmadı geçti bitti hala tık yok
O zaman en iyi sen bilirsin bu duyguyu . Geçmiş olsun ben bi kere çok ağrılı bi adet olmuştum oğluma gebe kalmaya çalışırken bildiğin parça düşmüştü içimden ağlaya ağlaya ofiste tuvalete kaçmıştım. Doktorumu aramıştım düşük yapıyor olabilirsin istersen kan ver öğren dedi. Düşmüş bebeği öğrenip ne üzüleyim adet bitimi gelirim kontrol edersin demiştim. Ben istemem öğrenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…