- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.441
Canım bende giremiyorum bu ara senin bebişine bişey mi olduSağol kuzum hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum ama fiziken şükür bişeyim yok kanama ağrı yok dahası bulantımda yok ama buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Bende buraya sık giremiyorum oğlum hala iyileşmedi hele bugün iyice huysuzlaştı ağlayıp duruyor burnu tıkalı onunda etkisi vardır bi türlü uyuyamıyor üzülüyorum çok ağlıyor bide acaba diş mi çıkaracak azı dişleri daha çıkmadı 20 aylık olacak hala 10 tane dişi var acaba azılar mı geliyorda ondan ağlıyor sen daha iyi bilirsin 3 çocuğun var
Sen nasılsın çocukların iyisinizdir inşallah?
Ne gibi araştırma yapıyorsun
Onu atlatmakta çok zor gerçekten allahım bir daha yaşatmasın hiç fark etmiyor 2 aylık haftalık olan sonuçta canO zaman en iyi sen bilirsin bu duyguyu . Geçmiş olsunben bi kere çok ağrılı bi adet olmuştum oğluma gebe kalmaya çalışırken bildiğin parça düşmüştü içimden ağlaya ağlaya ofiste tuvalete kaçmıştım. Doktorumu aramıştım düşük yapıyor olabilirsin istersen kan ver öğren dedi. Düşmüş bebeği öğrenip ne üzüleyim adet bitimi gelirim kontrol edersin demiştim. Ben istemem öğrenmek
ooo var gibi ben görüyorum kuzumKızlar erken gebelik testim böyle silik çıktı sizce bisey var mı
inşallah gönlünden geçen olur hayırlısıylakızlar bu sabah radikal kararlar verdim.
idrar testi yine negatif.
öğleden sonra kan çıkacak o da negatif biliyorum.
50 küsür gündeyim artık bezdim.
Tarlusala başlayacağım bugün kan testi de çıktıktan sonra.
Sigarayı bırakacağım tamamen
pcos olduğum için inofolic aldım onu içeceğim.
D vitamini kullanacağım.
Bir de benim B12 çok düşüktü onun için ilaç kullanacağım. Ramazan hayırlı aydır diye deneyeceğim inşallah bayram hediyemi alırım
bana destek olun teşekkürler
Canım bende giremiyorum bu ara senin bebişine bişey mi oldu
Hadi bakalım inşallah bayramda bebiş haberi alırsınnnkızlar bu sabah radikal kararlar verdim.
D vitamini kullanacağım.
Bir de benim B12 çok düşüktü onun için ilaç kullanacağım. Ramazan hayırlı aydır diye deneyeceğim inşallah bayram hediyemi alırım
Amin canım amin ne dedi ki doktor bugun bende gidicem bakalım ne dicekDurumum muallakta bebeğimin akıbeti belli değil canım çok üzgünüm ama kader Allah hayırlısını nasip etsin
ben alışkınım kuzu bırak beni ölene kadar olmamHadi bakalım inşallah bayramda bebiş haberi alırsınnnyav 50 gün ne demek ya
T çizgisinde beyaz çizgi oluştu net değil ama nedir sizce? Adetim iki gün geçti
kızlar bu sabah radikal kararlar verdim.
D vitamini kullanacağım.
Bende seninle ayni durumdayim adetim hic gecikmez 26 gunde bir olurum bir gun gecikti. Suanda da adet belirtisi hic yok ama teste negatif cikio. Bakalım beklemedeyim.Kızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu lütfen yardımcı olurmusunuz deliricem
Ya ben öncesinde dikkatlice korundum kaldıramazdım. Ama artık kaldırabilirim koruUyumayan çocuk olunca sende uykusuz kalıyosun Allah kolaylık versin
Bence sen fazla zorluk çekmezsin oğlundan yana çünkü 2.si doğana kadar dahada büyüyecek bide ne zaman olacağını bilemiyoruzki biz plan yaparız şu yaşa gelsin istiyorum diye ama Allah nasip etmezse olmuyor o yüzden bence fazla ileriye atılmamalı. Bak hiç aklıma gelmezken ben kalp atışını beklerken boş gebelikle karşı karşıyayım ☹
aynen bilmiypruz ama ben yapamazdım. Tekim burda kimim kimsem yok. İki çocuğa kendime zarar olurdu . Sıkı korundum o sebeple oğlanın 20 dişi çıkana kadar. O civar emzirme de bitti işte 20-21 ay civarı, 3 ay folik asit kullandım şimdi deniyorum gerisi kısmet acelesi yok sadece hiç düşünmüyorum diyen gebeyim diye önüme atlayıp duruyor on kişiyi geçti o psikolojimi bozdu ondan bu ay delirdim sanırımUyumayan çocuk olunca sende uykusuz kalıyosun Allah kolaylık versin
Bence sen fazla zorluk çekmezsin oğlundan yana çünkü 2.si doğana kadar dahada büyüyecek bide ne zaman olacağını bilemiyoruzki biz plan yaparız şu yaşa gelsin istiyorum diye ama Allah nasip etmezse olmuyor o yüzden bence fazla ileriye atılmamalı. Bak hiç aklıma gelmezken ben kalp atışını beklerken boş gebelikle karşı karşıyayım ☹
Herseyin zamanı var canım zamanı gelince tadacaksınMaşallah allah bağışlasın tabi kardeş şart bebek berekettir mutluluktur benim hiç yok o duyguyu da tatmadım 4 günlük kısa bir serüvenin ardından bomboş
Belkide zamanıdır bebişleri kucağımıza almamızınBende seninle ayni durumdayim adetim hic gecikmez 26 gunde bir olurum bir gun gecikti. Suanda da adet belirtisi hic yok ama teste negatif cikio. Bakalım beklemedeyim.
İnşallah canım allah kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesinHerseyin zamanı var canım zamanı gelince tadacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?