Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kalkayım da yine bir test yapıp negatifi göreyim
dün bir de kan verdim bugün öğleden sonra o da çıkacak ooooh negatif kombosu yapacağım sizlere

Canım bende giremiyorum bu ara senin bebişine bişey mi oldu

Onu atlatmakta çok zor gerçekten allahım bir daha yaşatmasın hiç fark etmiyor 2 aylık haftalık olan sonuçta can

kızlar bu sabah radikal kararlar verdim.
idrar testi yine negatif.
öğleden sonra kan çıkacak o da negatif biliyorum.
50 küsür gündeyim artık bezdim.
Tarlusala başlayacağım bugün kan testi de çıktıktan sonra.
Sigarayı bırakacağım tamamen
pcos olduğum için inofolic aldım onu içeceğim.
D vitamini kullanacağım.
Bir de benim B12 çok düşüktü onun için ilaç kullanacağım. Ramazan hayırlı aydır diye deneyeceğim inşallah bayram hediyemi alırım
bana destek olun teşekkürler

inşallah gönlünden geçen olur hayırlısıyla

Hadi bakalım inşallah bayramda bebiş haberi alırsınnn yav 50 gün ne demek ya

T çizgisinde beyaz çizgi oluştu net değil ama nedir sizce? Adetim iki gün geçti

Eklentiler

• image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 50
Tam destek

Bende seninle ayni durumdayim adetim hic gecikmez 26 gunde bir olurum bir gun gecikti. Suanda da adet belirtisi hic yok ama teste negatif cikio. Bakalım beklemedeyim.

Ya ben öncesinde dikkatlice korundum kaldıramazdım. Ama artık kaldırabilirim koru
aynen bilmiypruz ama ben yapamazdım. Tekim burda kimim kimsem yok. İki çocuğa kendime zarar olurdu . Sıkı korundum o sebeple oğlanın 20 dişi çıkana kadar. O civar emzirme de bitti işte 20-21 ay civarı, 3 ay folik asit kullandım şimdi deniyorum gerisi kısmet acelesi yok sadece hiç düşünmüyorum diyen gebeyim diye önüme atlayıp duruyor on kişiyi geçti o psikolojimi bozdu ondan bu ay delirdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…