- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.461
Amin canım amin ne dedi ki doktor bugun bende gidicem bakalım ne dicek☹
Evlenmeden öncede mi öyleydin bebeğim sen ??ben alışkınım kuzu bırak beni ölene kadar olmam
Kesem büyüdü 21 mm yazıyor ama malesef bebeği göremedikortada minik bir beyazlık var o da yolk kesesiymiş
Doktorun dediği şu "Kesenin boyutuna göre görünmesi gerekirdi bazen böyle olabiliyor sperm kalitesizliği sebebiyle.. fazla ümitlenme ama bekleyelim" dedicuma tekrar gidicem inşaAllah Allah'tan hayırlısını diliyorum ne olacaksa ben engel olamam O bilir elbet...ama üzülüyorum işte nasıl üzülmeyeyim.... Kürtaj olma ihtimalimde var bu süreci inşaAllah kolay atlatırım
Sen ilk defa mı gideceksin kaç haftalıksın
Aynı ben melaba kader arkidişimben alışkınım kuzu bırak beni ölene kadar olmam
Ya ben öncesinde dikkatlice korundum kaldıramazdım. Ama artık kaldırabilirim koru
aynen bilmiypruz ama ben yapamazdım. Tekim burda kimim kimsem yok. İki çocuğa kendime zarar olurdu . Sıkı korundum o sebeple oğlanın 20 dişi çıkana kadar. O civar emzirme de bitti işte 20-21 ay civarı, 3 ay folik asit kullandım şimdi deniyorum gerisi kısmet acelesi yok sadece hiç düşünmüyorum diyen gebeyim diye önüme atlayıp duruyor on kişiyi geçti o psikolojimi bozdu ondan bu ay delirdim sanırım
ben 11 yıl doğum kontrol hapı kullandım aynen kuzum cinsel yönden aktif olmadan pcos tedavisi yapamam demişti doktor vakti zamanında ben de uğraşmadım çünkü doğum kontrol haplarıyla cildim falan çok güzelleşiyordu ne zaman ki çocuk istedik geçen yaz o zaman doktor kontrolünde bıraktım hapı ve çok çok mükemmel bir doktor buldum ama bana söylemişti çok uzun zaman kullanmışsın ilacı hemen hamile kalmayı bekleme diye.Evlenmeden öncede mi öyleydin bebeğim sen ??
valla yaaa artık bizim de vücudumuz bir bebeği barındırsın. eşim artık dalga geçiyor aşılamada bile 92 milyon sperm verdim sana onları bile dışladın bu kadar mı sevmiyorsun diyeAynı ben melaba kader arkidişim
İnşallah çok bekletmez bebişin ya tabi hayırlı zaman ne zaman onu da bilemeyizben 11 yıl doğum kontrol hapı kullandım aynen kuzum cinsel yönden aktif olmadan pcos tedavisi yapamam demişti doktor vakti zamanında ben de uğraşmadım çünkü doğum kontrol haplarıyla cildim falan çok güzelleşiyordu ne zaman ki çocuk istedik geçen yaz o zaman doktor kontrolünde bıraktım hapı ve çok çok mükemmel bir doktor buldum ama bana söylemişti çok uzun zaman kullanmışsın ilacı hemen hamile kalmayı bekleme diye.
rda da hep öyle diledim. Düşecekse hiç tutmasın. Sağlıklı olacaksa tutsun ben beklerim bi kaçsene diye. Benim tengem 4-5 düşük yaptıSeni anlıyorum gerçekten zaten insan ne zaman isteyince o zaman böyle haberleri sık sık duyuyor heryerde karşına çıkıyor
Deneyeli uzun bi süre geçmemiş anladığım kadarıyla ..vakti gelince olacak inşaallah üzülme diyeceğim ama zor biliyorum
Allah verecekse hayırlısını sağlıklısını versin
Ben hamileyim ama inan şuan benim durumumda olmak istemezdin kendimi bu olumsuzluğa alıştırmaya çalışıyorum hamileyken bunu düşünmek çok zor
Şuan bu durumu düşünüp üzüleceğime tek çizgi görüp adet görseydim daha iyiydi
Allah hamileliğinde sağlıklısını versin
Yaşayınca daha iyi anladım bunu
Sıkma canını strese girme nasip olacak yine inşallah inan tevekkül et sadece
Allah hepimizin gönlüne göre olanı versin ama hayırlıysa aslında çalışmıyor olsam belki de kafayı yerdim.İnşallah çok bekletmez bebişin ya tabi hayırlı zaman ne zaman onu da bilemeyizama sen maşallah iyi sabırlısın ve sevimlisinnn hehehh rabbim gönlüne göre versin ☺
Bazen adet zamanı akamayan kan genelde sonra kahverengı geliyor canım çünkü şuan bende öyleyımKızlar az önce peçetede kahverengi akıntı geldi hiç böyle olmadı adet geçeli 3. Gün bugün sol kaşığım çok feci batıyor
Aaaa sperm kalitesizse yok mu oluyormuş embriyo
Doktor öyle dedi bana internetede baktım
Şunlar yazıyor
Sperm ve yumurtanın kalitesiz olması ve bunun bir anormalliğe varması gibi nedenler yanı sıra kromozal bozukluklar da nedendir.
Normal bir döllenmede, döllenmiş yumurta hemen bölünmeye başlar. Önce ikiye sonra dörde, sekize ve on altıya derken morulaya dönüşür.
Döllenmenin gerçekleşmesinden yaklaşık beş gün sonrasında ise bölünmeye devam ederek rahim duvarına yerleşir. Bu sırada döllenmiş yumurta, blastosit ismi verilen büyük bir hücre bütünü halini almıştır.
Kadınların birçoğunda rahime yerleşme esnasında yerleşme kanaması (implantasyon kanaması) adı verilen bir lekelenme görülür. Bu işlemden sonra kadın vücudu hamilelik hormonları salgılamaya başlar, ancak bazı durumlarda embriyo gelişimi bu ilk haftalarda durur. Bu durumda gebelik, artık devam edemez duruma gelir.
Böyle bir durumda gebeliğin kürtajla ya da ilaçlarla sonlandırılması gerekir. Bunun dışında, gebeliği devam ettirebilmek için maalesef yapılabilecek başka bir şey yoktur.
Benimki leke gibiydi gelmedi ondan başka bir kere peçeteyle silince gördüm senin de öylemiydiBazen adet zamanı akamayan kan genelde sonra kahverengı geliyor canım çünkü şuan bende öyleyım
yok bende ıkı gün lekeleme devam etti ama silince gelıyordu ama adet sonrasını doktorlar genelde akamamış kanın çıkması dıye söylüyorlar inşallah başka bir sıkıtın yokturBenimki leke gibiydi gelmedi ondan başka bir kere peçeteyle silince gördüm senin de öylemiydi
İnşallah canım benim bir daha gelmedi ılık duş alıyorum sürekli adetim gelsin diye ama tık yokyok bende ıkı gün lekeleme devam etti ama silince gelıyordu ama adet sonrasını doktorlar genelde akamamış kanın çıkması dıye söylüyorlar inşallah başka bir sıkıtın yoktur
En güzeli yoksa insan kafayı yerAllah hepimizin gönlüne göre olanı versin ama hayırlıysa aslında çalışmıyor olsam belki de kafayı yerdim.
bu arada biz bunu bile pozitif hale getirdik eşimle ilerde anlatacağımız çok espri konusu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?