- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.481
Insallah hamilesinirdrrrrr tutun kendinizi trst yapmayin bence gununuz gecmeyinceYaaa kızlar bugün misafirlik vardı giydiğim elbise biraz belden büzgülü misafirlikteki kadınlar beni hamile sandıbebek var mı dediler bende yok dedim ama herkes düşünmüyoruz daha diye biliyor. Sonra ben mutfağa gidince arkamdan bu hamile ama haberi yok kirpikleri falan topak topak olmuş demişler heyecanlandımm bata son 3
Benim de gecikti dün adet günümdü ne sancı ne akıntı hiçbir şey yok ama hamile olduğumu da düşünmüyorum açıkcası ve hiç baktırmadım kendimi az çok tanıyorum olsa hissederdimdşge düşünüyorum ve beklıyorum öylece senin durumunu daha önce yaşamıştım adetten 15 gün sonra geldi yanı benim icin Adet gecikmesi bir umut olmuyor çünkü hiçbir şey hissetmiyorumKızlar merhaba herkese hayırlı geceler allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ben de ilk kez bu ay ovulasyon kullandım anladım ki geç yumurtluyorum 16 ,17, 18 değerlendirdik benim adetim düzenli olarak 27 günde bir olur bugün gecikeli 2 gün oldu adet gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç gecikmez adetim zamanından önce gelir ama gecikmez çok halsizim akıntım var kasık ağrılarım var ama adet olduğumda daha şiddetli olurdu lütfen yardımcı olurmusunuz deliricem
Yok canım yapmam zaten bu ay dan pek ümitli değilim ama insan işte ümit fakirin ekmeğiInsallah hamilesinirdrrrrr tutun kendinizi trst yapmayin bence gununuz gecmeyince
Evet bende hep acaba acaba dyip beklyormYok canım yapmam zaten bu ay dan pek ümitli değilim ama insan işte ümit fakirin ekmeği
Çok zor gerçekten beklemekte tutuyor bu seferde acaba sağlıklı ilerliyor mu kalp atışı olucak mı ben illa olsun demiyor eğer sağlıkla kucağıma alıcaksam bebeğim sağlıklı olucaksın allah kısmet etsinBenim de gecikti dün adet günümdü ne sancı ne akıntı hiçbir şey yok ama hamile olduğumu da düşünmüyorum açıkcası ve hiç baktırmadım kendimi az çok tanıyorum olsa hissederdimdşge düşünüyorum ve beklıyorum öylece senin durumunu daha önce yaşamıştım adetten 15 gün sonra geldi yanı benim icin Adet gecikmesi bir umut olmuyor çünkü hiçbir şey hissetmiyorum
Sen ne zamandır istiyorsun kuzum. Bide ilk mi olcakEvet bende hep acaba acaba dyip beklyorm
EVet canım en güzeli Rabbim gönlüne göre versin insallah hepımız o Sevinci hayırlısı ile yaşarız ama gecıkmesi ben de stres yapacak ve daha da gecikecek diye korkuyorumÇok zor gerçekten beklemekte tutuyor bu seferde acaba sağlıklı ilerliyor mu kalp atışı olucak mı ben illa olsun demiyor eğer sağlıkla kucağıma alıcaksam bebeğim sağlıklı olucaksın allah kısmet etsin
2017 ekimde evlendik 5 aydir filan deniyoruz cok istiyoruz.24 yasindayimm.gecen ay nisanin 3unde oldum bakalim bekliyorm butun belirtiler var ama olmadmda kesin olucam umutsuzum takmakda istemiyorummSen ne zamandır istiyorsun kuzum. Bide ilk mi olcak
Eskiyor kan ondan sanırım beklediği icin ben de öyle olmsutum 15 gün gecıktıgınde aynen dediğiniz gibi olmuştuBazen adet zamanı akamayan kan genelde sonra kahverengı geliyor canım çünkü şuan bende öyleyım
Ama işte anlamadığım embriyo gelişmeye devam edemese bile gözükmeli değil miydi yaGelişmeyince yok mu oluyor yani. Yada küçük kaldı diye gözükmüyor mu
Yaaa kızlar bugün misafirlik vardı giydiğim elbise biraz belden büzgülü misafirlikteki kadınlar beni hamile sandıbebek var mı dediler bende yok dedim ama herkes düşünmüyoruz daha diye biliyor. Sonra ben mutfağa gidince arkamdan bu hamile ama haberi yok kirpikleri falan topak topak olmuş demişler heyecanlandımm bata son 3
Aynen benımde bu ay adetim tek bir gün oldu ve hala kahverengı lekelerım geliyor çünkü akış olamadıEskiyor kan ondan sanırım beklediği icin ben de öyle olmsutum 15 gün gecıktıgınde aynen dediğiniz gibi olmuştu
Stres yapma oyalanacak şeyler bul kendineEVet canım en güzeli Rabbim gönlüne göre versin insallah hepımız o Sevinci hayırlısı ile yaşarız ama gecıkmesi ben de stres yapacak ve daha da gecikecek diye korkuyorum
Çok da emin olma derim. Ben bi çocuk doğurdum bugün gebe olsam yine anlamamBenim de gecikti dün adet günümdü ne sancı ne akıntı hiçbir şey yok ama hamile olduğumu da düşünmüyorum açıkcası ve hiç baktırmadım kendimi az çok tanıyorum olsa hissederdimdşge düşünüyorum ve beklıyorum öylece senin durumunu daha önce yaşamıştım adetten 15 gün sonra geldi yanı benim icin Adet gecikmesi bir umut olmuyor çünkü hiçbir şey hissetmiyorum
Ahh keske bnmde ole olsaaaaÇok da emin olma derim. Ben bi çocuk doğurdum bugün gebe olsam yine anlamamo zaman da gebe olduğumu anlamamıştım. İnsan hisseder sanıyor gebe olsa ama hiiiiiiç hissedilmiyor temiz 7/8 hafta yani. Yani ilk gebeliğim öyleydi . Her gebelik de farklı olur diyorlar.
Aynı durumdaymışız. Doktora gittin mi canım2017 ekimde evlendik 5 aydir filan deniyoruz cok istiyoruz.24 yasindayimm.gecen ay nisanin 3unde oldum bakalim bekliyorm butun belirtiler var ama olmadmda kesin olucam umutsuzum takmakda istemiyorumm
İnşallah canım ya. İnan okuyorum her mesajını ama diyecek bişey bulamıyorum dualarımdasın inan Rabbim gönlüne ferahlık versinİnşaAllah öylesindir kardeşim...
Henuz gitmedik ama esimle biraz dha denedikden sonra gitmeyi dusunuyoruzAynı durumdaymışız. Doktora gittin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?