Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cok istiyorum takmamaya caliyorum ama yinede icimden her ay acaba geciyor bizde ugrasiyoruz 5 ay filan olucak .nezaman olur acaba Allahim isteyen herkese bebis nasip eylesin.bizde cok istiyoruzzz napmamiz lazim acab

Insallah hamilesinirdrrrrr tutun kendinizi trst yapmayin bence gununuz gecmeyince

Benim de gecikti dün adet günümdü ne sancı ne akıntı hiçbir şey yok ama hamile olduğumu da düşünmüyorum açıkcası ve hiç baktırmadım kendimi az çok tanıyorum olsa hissederdimdşge düşünüyorum ve beklıyorum öylece senin durumunu daha önce yaşamıştım adetten 15 gün sonra geldi yanı benim icin Adet gecikmesi bir umut olmuyor çünkü hiçbir şey hissetmiyorum

Bide kizlar bisey daha solicem gecen ay nisanin 3 unde oldum bugun asiri bel agrisi ve kasik agrisi var siskinlik var hersey var adet olurum dimi yinee Allahim keske olmasam yaaaa bu ayy

Çok zor gerçekten beklemekte tutuyor bu seferde acaba sağlıklı ilerliyor mu kalp atışı olucak mı ben illa olsun demiyor eğer sağlıkla kucağıma alıcaksam bebeğim sağlıklı olucaksın allah kısmet etsin

EVet canım en güzeli Rabbim gönlüne göre versin insallah hepımız o Sevinci hayırlısı ile yaşarız ama gecıkmesi ben de stres yapacak ve daha da gecikecek diye korkuyorum

Ama işte anlamadığım embriyo gelişmeye devam edemese bile gözükmeli değil miydi ya Gelişmeyince yok mu oluyor yani. Yada küçük kaldı diye gözükmüyor mu

Bende onu düşündüm belkide görünemeyecek kadar küçüktü
Bir arkadaşım bi doktor tavsiye etti çok ilgili ve tatlı dilliymiş üstelik bayan ,bu benim için çok önemli hastane karşıdaymış uzak bizim araba var ama eşimin götürmesi lazım cuma günü öbür adamın randevusunu iptal ettirsemde o kadına gitsem bide o baksa daha iyi olur diyorum en azından alttan baktırabilirim ama erkek doktora alttan baktıramam hayırlısıyla gitsemde baksa ne olacaksada hayırlısıyla şu süreci atlatsam başka bişey istemiyorum böyle bekledikçe daha çok strese giriyorum ama işte eşim izin alabilecekmi bakalım

İnşaAllah öylesindir kardeşim...

Çok da emin olma derim. Ben bi çocuk doğurdum bugün gebe olsam yine anlamam o zaman da gebe olduğumu anlamamıştım. İnsan hisseder sanıyor gebe olsa ama hiiiiiiç hissedilmiyor temiz 7/8 hafta yani. Yani ilk gebeliğim öyleydi . Her gebelik de farklı olur diyorlar.

Ahh keske bnmde ole olsaaaa

2017 ekimde evlendik 5 aydir filan deniyoruz cok istiyoruz.24 yasindayimm.gecen ay nisanin 3unde oldum bakalim bekliyorm butun belirtiler var ama olmadmda kesin olucam umutsuzum takmakda istemiyorumm
Aynı durumdaymışız. Doktora gittin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…