- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.501
Keşke bu dedıklerınız gerçek olsa umudum olmadığı için de bakmadım hiçÇok da emin olma derim. Ben bi çocuk doğurdum bugün gebe olsam yine anlamamo zaman da gebe olduğumu anlamamıştım. İnsan hisseder sanıyor gebe olsa ama hiiiiiiç hissedilmiyor temiz 7/8 hafta yani. Yani ilk gebeliğim öyleydi . Her gebelik de farklı olur diyorlar.
Sizdemi oylesiniz insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin Allahim kimseyi cocuksuzlukla sinamasinnAynı durumdaymışız. Doktora gittin mi canım
Ben de hiçbir belirti yok belirti olsa benim umudum olurdu ama yok ne sancı ne akıntı tertemiz insallah bekledıgın gibi olur ve belirtilerin hamileliktendirBide kizlar bisey daha solicem gecen ay nisanin 3 unde oldum bugun asiri bel agrisi ve kasik agrisi var siskinlik var hersey var adet olurum dimi yineeAllahim keske olmasam yaaaa bu ayy
Insallah hamile kalsam var sevincden deliye donerim dusuncesi bile icimde kelebelek ucurtuyoBen de hiçbir belirti yok belirti olsa benim umudum olurdu ama yok ne sancı ne akıntı tertemiz insallah bekledıgın gibi olur ve belirtilerin hamileliktendir
Sizin gununuz nezamann herkesin ayni olamayabiliyormus..Ben de hiçbir belirti yok belirti olsa benim umudum olurdu ama yok ne sancı ne akıntı tertemiz insallah bekledıgın gibi olur ve belirtilerin hamileliktendir
Benim adet günüm dündü canımSizin gununuz nezamann herkesin ayni olamayabiliyormus..
Benim de tam gününde olurdu ama yine gecikti işte çok Nadire’n de olsa oluyorInsallah hamile kalsam var sevincden deliye donerim dusuncesi bile icimde kelebelek ucurtuyoinsallah Allahimmmmm insallah soyle bnmde umudum yok cnku adet de olablrm gecen ay 3 unde oldum daha gun gecmedi bise etmedi hayal sadece
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimHenuz gitmedik ama esimle biraz dha denedikden sonra gitmeyi dusunuyoruz
Insallah hamilesinizdirBenim adet günüm dündü canım
Bakalim hayirlisi artik cnmBenim de tam gününde olurdu ama yine gecikti işte çok Nadire’n de olsa oluyor
AmiiiinnnSizdemi oylesiniz insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin Allahim kimseyi cocuksuzlukla sinamasinn
Seninde canim amin sagolasinHakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim
İnşallah çok isterim ama hayırlısı olsun dilerim hepimiz için gerçekten hayali bile çok güzel 7 defa hayal kırıklığı yaşadımInsallah hamilesinizdir
7 defa derken.s nende hayalkirikligi yasadim birkacdefa.s tabiki hayirlisi olsun hrpimiz icinn insallah en yakin zamanda olurİnşallah çok isterim ama hayırlısı olsun dilerim hepimiz için gerçekten hayali bile çok güzel 7 defa hayal kırıklığı yaşadım
7 aydır deniyoruz olmuyor bu 8.deneme olacak7 defa derken.s nende hayalkirikligi yasadim birkacdefa.s tabiki hayirlisi olsun hrpimiz icinn insallah en yakin zamanda olur
İnşallah canım ya. İnan okuyorum her mesajını ama diyecek bişey bulamıyorum dualarımdasın inan Rabbim gönlüne ferahlık versin
Merhaba. Daha bugun bir arkadasimla konustum yumurta büyüklüğünde kistinin varligini hamile kaldiginda doktor kontrolu esnasinda ogrenmis. Yani nasipse oluyor.arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?
Bende de var ondan kızlar, tam 30 mm sağ yumurtalığımda. Zararsız doğuştan su kisti büyümüyor. Bi çocugum oldu bile. Annemde de varmış aynından 3 çocuğu var bi zararı yok yani. Sadece benim akıllı doktorum o kisti 4 ay çatlamak üzere olan yumurta sanıp beni yanlış yönlendirerek gebe kalmama mani olmuştu o sayede öğrenmiştim kendisiniMerhaba. Daha bugun bir arkadasimla konustum yumurta büyüklüğünde kistinin varligini hamile kaldiginda doktor kontrolu esnasinda ogrenmis. Yani nasipse oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?