Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke bu dedıklerınız gerçek olsa umudum olmadığı için de bakmadım hiç

Bide kizlar bisey daha solicem gecen ay nisanin 3 unde oldum bugun asiri bel agrisi ve kasik agrisi var siskinlik var hersey var adet olurum dimi yinee Allahim keske olmasam yaaaa bu ayy
Ben de hiçbir belirti yok belirti olsa benim umudum olurdu ama yok ne sancı ne akıntı tertemiz insallah bekledıgın gibi olur ve belirtilerin hamileliktendir

Ben de hiçbir belirti yok belirti olsa benim umudum olurdu ama yok ne sancı ne akıntı tertemiz insallah bekledıgın gibi olur ve belirtilerin hamileliktendir
Insallah hamile kalsam var sevincden deliye donerim dusuncesi bile icimde kelebelek ucurtuyo insallah Allahimmmmm insallah soyle bnmde umudum yok cnku adet de olablrm gecen ay 3 unde oldum daha gun gecmedi bise etmedi hayal sadece

Kızlar ya çok acaip bişey söyliycem nası söylenir onu da bilmiyorum gerçi. Vajinama bişey oldu. Sanki açıldı. Sürekli gaz varmış gibi. İdrarımı yaparken de bi acaip. Mantıksız bi yumuşama, sanki bişeyler aşağı kayıp düşüyo gibi kaslar gevşemiş gibi. Sürekli akıntı varmış gibi bişeyler akıyo gibi bir his var boyına tuvaletteyim akıntı falan yok ama silince. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Ay oluyosam artık adet olsam ya da şu pazar günü bi gelse de test yapsam valla fenalık geldi öf

Insallah hamile kalsam var sevincden deliye donerim dusuncesi bile icimde kelebelek ucurtuyo insallah Allahimmmmm insallah soyle bnmde umudum yok cnku adet de olablrm gecen ay 3 unde oldum daha gun gecmedi bise etmedi hayal sadece
Benim de tam gününde olurdu ama yine gecikti işte çok Nadire’n de olsa oluyor

Merhaba. Araniza yeni katildim. Bizim de bu 5. ayımız. Adetim dündü normalde ama bu ay ovulasyon testi kullandim ve normal yumurtlama zamanimdan 3 gun sonra falan pozitif cikti. Bende bundan yola cikarak bugun yarin veya persembe adet bekliyorum son adet tarihinden 14 gün oncesi yumurtlama denildigi icin. Bu ay da adet olacagim muhtemelen cunku 1 haftadir gogus agrisi dunden beri adet agrisi gibi kasik agrilarim var.

Merhaba. Daha bugun bir arkadasimla konustum yumurta büyüklüğünde kistinin varligini hamile kaldiginda doktor kontrolu esnasinda ogrenmis. Yani nasipse oluyor.

Merhaba. Daha bugun bir arkadasimla konustum yumurta büyüklüğünde kistinin varligini hamile kaldiginda doktor kontrolu esnasinda ogrenmis. Yani nasipse oluyor.
Bende de var ondan kızlar, tam 30 mm sağ yumurtalığımda. Zararsız doğuştan su kisti büyümüyor. Bi çocugum oldu bile. Annemde de varmış aynından 3 çocuğu var bi zararı yok yani. Sadece benim akıllı doktorum o kisti 4 ay çatlamak üzere olan yumurta sanıp beni yanlış yönlendirerek gebe kalmama mani olmuştu o sayede öğrenmiştim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…