Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K KurkmantoluS anaaaa bi dahaki batın gelmiş kız senin ne güzel sakın test mest yapma kuzu sonra üzülüyor insan çıkmayınca biliyorsun hadi haftaya falan öğren de bana da umut ol ben doktoruma yazdım radikal kararlarımın hepsini olumlu karşıladı
akşama tarlusala başlayacağım.
zaten haftaya da ramazan sigara da içemeyeceğim ne güzel bırakırım o ara. sonra gümbür gümbür geleceğim inşallah. tabi regl sonrası yumurtalarım büyüyüp çatlarsa
ama umudumu kaybetmiyorum yaa olacak inşallah bayram hediyesi olacak. hissediyorum.

Kızlar benim son adet günümden ortalama 2 hafta geçti. Bu aydan itibaren çocuk düşündüğümüz İçin düzenli oldu birlikteliğimiz. İki gündür acayip bi mide bulantısı ve sağ kaburgamda kramp hissediyorum adet ağrısı gibi ama adetim de düzenlidir hep. Bu kadar erkenden sen belirti olmaz diye düşünüyorum kendimi de ümitlendirmiyim dedim ama var sanki bi tuhaflık bu kadar erken hissedilir mi ki var mı benim gibi olan yada bilgisi olan

kuzum ovülasyon dönemindesin sanırım. belki yumurtan büyüyüp çatlıyordur onun sancısı olabilir. bence değerlendirin mutlaka bu günleri de

Çörekotu kürü yapmayacakmıydık seninle yav? Onlar düzenli büyütüyomuş işte çatlatıyomuş. Umudu çörekotuna bağladım ben

Ahhh inşaAllah her şey yolundadır canım benim yaaa Bence de sen o doktora git. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden

Adet olacağım zaman olurdu benim canım. İnşaAllah hayırlısıyla olursunda yeni umutlara bağlanırsın canım ya

Canim bir kaç gündür girmiyorum test yaptın mi

İnsallah gireceksin inanıyorum sende ınan az kaldı cuma ya

Çörekotu kürü yapmayacakmıydık seninle yav? Onlar düzenli büyütüyomuş işte çatlatıyomuş. Umudu çörekotuna bağladım ben
ya onu hakkaten yapsak mı ben çörekotunu çok seviyorum zaten yaa kaşık kaşık yerim normalde de. tamam ama sabahları aç karnına diyorlar eee oruç tutucaz orucu kürle mi açsak her akşam bismillah deyip

Bende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?

Ben 5 ay ilişkiye giremedim evlendikten sonra vajinismusu yendim evelallah şimdi bazen olmayacak mı diye düşündüğümde bir zamanlar ben hiç eş olamıcak mıyım dediğim günleri hatırlıyorum Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini görürüz burda

İyi niyetin güzel dileklerin için cok tesekkur ederim. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız.

Senin yine iyiymiş bizim 2 sene olmadı hatta geçiyordu bile tam tamına 27,5 ay sürdü bendeki vajinismus değildi öyle sandım o olsa daha kolay atlatılırdı ama altından başka bişey çıktı operasyon olmam şartdı

Aynen 3 gün kaldı yok yok test falan yapmam bakalım bu ay olursa büyük sürpriz olur ama Allah büyük bu tarlusal denen ilaç ne işe yarıyorki

Aaa o kadar zaman hiç fark edilmedi mi ya başka sorun olduğu bu arada inşallah her şey hayırlısıyla yoluna girer Bebiş konusunda

Ben hissettim Ara ara da hissederim Ama emininki hepsi vesvese. Sonra düşünüyorum nasipse mutlaka olacak olmazsa da hayırlı olmadığı için olmayacak. Ama bence olacak ahahahhh Bence sende böyle şeyler düşünerek hiç stres yapma kuzum Stres çoooook büyük etken çünkü

Aaa o kadar zaman hiç fark edilmedi mi ya başka sorun olduğu bu arada inşallah her şey hayırlısıyla yoluna girer Bebiş konusunda

İnşAllah canım sağol ... Aslında adamakıllı muayene etselerdi farkedilirdi ama doktorlar hep geçiştirdiler önce psikolojiktir diyen oldu sonra 1 yıl deneyin öyle gelin ...halbuki benim derdim başka..olmuyor işte bunun bide bana verdiği stres var 2 seneden fazla çektim o stresi .. bende başta psikolojik sandım ama meğerse doğuştan bi sıkıntım varmış hastalığım yoktu hamdolsun
Doktorların ilgisizliği geçiştirmeleri yüzünden geç öğrendim milyonda bir insanın başına gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…