- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.521
kuzum ovülasyon dönemindesin sanırım. belki yumurtan büyüyüp çatlıyordur onun sancısı olabilir. bence değerlendirin mutlaka bu günleri deKızlar benim son adet günümden ortalama 2 hafta geçti. Bu aydan itibaren çocuk düşündüğümüz İçin düzenli oldu birlikteliğimiz. İki gündür acayip bi mide bulantısı ve sağ kaburgamda kramp hissediyorum adet ağrısı gibi ama adetim de düzenlidir hep. Bu kadar erkenden sen belirti olmaz diye düşünüyorum kendimi de ümitlendirmiyim dedim ama var sanki bi tuhaflık bu kadar erken hissedilir mi ki var mı benim gibi olan yada bilgisi olan
Çörekotu kürü yapmayacakmıydık seninle yav? Onlar düzenli büyütüyomuş işte çatlatıyomuş. Umudu çörekotuna bağladım benK KurkmantoluS anaaaa bi dahaki batın gelmiş kız senin ne güzel sakın test mest yapma kuzu sonra üzülüyor insan çıkmayınca biliyorsun hadi haftaya falan öğren de bana da umut ol ben doktoruma yazdım radikal kararlarımın hepsini olumlu karşıladı
akşama tarlusala başlayacağım.
zaten haftaya da ramazan sigara da içemeyeceğim ne güzel bırakırım o ara. sonra gümbür gümbür geleceğim inşallah. tabi regl sonrası yumurtalarım büyüyüp çatlarsa
ama umudumu kaybetmiyorum yaa olacak inşallah bayram hediyesi olacak. hissediyorum.
Bende onu düşündüm belkide görünemeyecek kadar küçüktü
Bir arkadaşım bi doktor tavsiye etti çok ilgili ve tatlı dilliymiş üstelik bayan ,bu benim için çok önemli hastane karşıdaymış uzak bizim araba var ama eşimin götürmesi lazım cuma günü öbür adamın randevusunu iptal ettirsemde o kadına gitsem bide o baksa daha iyi olur diyorum en azından alttan baktırabilirim ama erkek doktora alttan baktıramam hayırlısıyla gitsemde baksa ne olacaksada hayırlısıyla şu süreci atlatsam başka bişey istemiyorum böyle bekledikçe daha çok strese giriyorum ama işte eşim izin alabilecekmi bakalım
Kızlar ya çok acaip bişey söyliycem nası söylenir onu da bilmiyorum gerçi. Vajinama bişey oldu. Sanki açıldı. Sürekli gaz varmış gibi. İdrarımı yaparken de bi acaip. Mantıksız bi yumuşama, sanki bişeyler aşağı kayıp düşüyo gibi kaslar gevşemiş gibi. Sürekli akıntı varmış gibi bişeyler akıyo gibi bir his var boyına tuvaletteyim akıntı falan yok ama silince. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Ay oluyosam artık adet olsam ya da şu pazar günü bi gelse de test yapsam valla fenalık geldi öf
Canim bir kaç gündür girmiyorum test yaptın miİşe de yaramıyosa boşver içme ilaç. Bu konuda yapılmış araştırmalar varçocuga zararı olabilir.benim aynı . 59. Gün bugün. 2 nisandaki lekelenmeyi adet say diyolar, 14 nisanı yumırtalama, bugün 28 i işte bu hafta da adet gelmezsebitest daha yapacağım. 14 nisanda yumurtlama akıntısını net bi şekildegörmüştüm ya
İnsallah gireceksin inanıyorum sende ınan az kaldı cuma yaİnşaallah kuzum Allah razı olsun
Yâ Musavvir çekiyorumsaatler öyle zor geçiyorki ...diken üstündeyim sanki
Rabbim sanada kolaylık versin yakında bulantın azalıp gidecek inşaallahAllah'tan geçici bende bebeğimi göreydimde midem bulanaydı Allah başka sıkıntı vermesin geçecek inşAllah
ya onu hakkaten yapsak mı ben çörekotunu çok seviyorum zaten yaa kaşık kaşık yerim normalde de. tamam ama sabahları aç karnına diyorlar eee oruç tutucaz orucu kürle mi açsak her akşam bismillah deyipÇörekotu kürü yapmayacakmıydık seninle yav? Onlar düzenli büyütüyomuş işte çatlatıyomuş. Umudu çörekotuna bağladım ben
Bende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?Bende de var ondan kızlar, tam 30 mm sağ yumurtalığımda. Zararsız doğuştan su kisti büyümüyor. Bi çocugum oldu bile. Annemde de varmış aynından 3 çocuğu var bi zararı yok yani. Sadece benim akıllı doktorum o kisti 4 ay çatlamak üzere olan yumurta sanıp beni yanlış yönlendirerek gebe kalmama mani olmuştu o sayede öğrenmiştim kendisini
Hadi inşallah hayırlısıylakuzum ovülasyon dönemindesin sanırım. belki yumurtan büyüyüp çatlıyordur onun sancısı olabilir. bence değerlendirin mutlaka bu günleri de
Ben 5 ay ilişkiye giremedim evlendikten sonra vajinismusu yendim evelallah şimdi bazen olmayacak mı diye düşündüğümde bir zamanlar ben hiç eş olamıcak mıyım dediğim günleri hatırlıyorum Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini görürüz burdaBende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?
İyi niyetin güzel dileklerin için cok tesekkur ederim. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız.Ben 5 ay ilişkiye giremedim evlendikten sonra vajinismusu yendim evelallah şimdi bazen olmayacak mı diye düşündüğümde bir zamanlar ben hiç eş olamıcak mıyım dediğim günleri hatırlıyorum Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini görürüz burda
İnşallahİyi niyetin güzel dileklerin için cok tesekkur ederim. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız.
Ben 5 ay ilişkiye giremedim evlendikten sonra vajinismusu yendim evelallah şimdi bazen olmayacak mı diye düşündüğümde bir zamanlar ben hiç eş olamıcak mıyım dediğim günleri hatırlıyorum Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini görürüz burda
Aynen 3 gün kaldıK KurkmantoluS anaaaa bi dahaki batın gelmiş kız senin ne güzel sakın test mest yapma kuzu sonra üzülüyor insan çıkmayınca biliyorsun hadi haftaya falan öğren de bana da umut ol ben doktoruma yazdım radikal kararlarımın hepsini olumlu karşıladı
akşama tarlusala başlayacağım.
zaten haftaya da ramazan sigara da içemeyeceğim ne güzel bırakırım o ara. sonra gümbür gümbür geleceğim inşallah. tabi regl sonrası yumurtalarım büyüyüp çatlarsa
ama umudumu kaybetmiyorum yaa olacak inşallah bayram hediyesi olacak. hissediyorum.
Aaa o kadar zaman hiç fark edilmedi mi ya başka sorun olduğuSenin yine iyiymiş bizim 2 sene olmadı hatta geçiyordu bile tam tamına 27,5 ay sürdübendeki vajinismus değildi öyle sandım o olsa daha kolay atlatılırdı ama altından başka bişey çıktı operasyon olmam şartdı
Ben hissettimBende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?
Aaa o kadar zaman hiç fark edilmedi mi ya başka sorun olduğubu arada inşallah her şey hayırlısıyla yoluna girer Bebiş konusunda
Haftaya pazat yapıcam adet olmazsamCanim bir kaç gündür girmiyorum test yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?