- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.541
Cok kotu durumdayim ya cok sukur hamileligimde bir sorun yok ama kasık agrim cok oluyor birde yapiskan akintim yogun oluyor. Bende surekli tedirginim yine mi kanamam olcak bisey olcak diye psikolojim bozuldu resmen yaEneaciz
@Hatun93
@suzi88
EceCigdem
@Hayal Kocak
Hamişlerim nasılsınız? Nasıl belirtiler
Bende göğüs ağrısı falanda yok aynıyım
Benim bi oğlum olmasınna rağmen hissediyorumBende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?
Bunca sene adet oldum hiç fark etmedim bu hissiAdet olacağım zaman olurdu benim canım. İnşaAllah hayırlısıyla olursunda yeni umutlara bağlanırsın canım ya
Çok geçmiş olsun arkadaşlar yaa herkesin farklı bi hikayesi varSenin yine iyiymiş bizim 2 sene olmadı hatta geçiyordu bile tam tamına 27,5 ay sürdübendeki vajinismus değildi öyle sandım o olsa daha kolay atlatılırdı ama altından başka bişey çıktı operasyon olmam şartdı
Can arkadaşım emin ol bebeğin hayırlıysa seni bırakmayacaktır üzülme herşey in hayırlısı ki ben inanıyorum o minik seni bırakmaz görünür annesine uüregin ferah tut insallah en güzel haberlerle döneceksin kontrolündenİnşaallah kuzum Allah razı olsun
Yâ Musavvir çekiyorumsaatler öyle zor geçiyorki ...diken üstündeyim sanki
Rabbim sanada kolaylık versin yakında bulantın azalıp gidecek inşaallahAllah'tan geçici bende bebeğimi göreydimde midem bulanaydı Allah başka sıkıntı vermesin geçecek inşAllah
İnşallah canım en güzel anne adayları sizlersiniz işte kimisi hamileyim hazır değilim diye ağlar kimisi hamileyim diye mutluluk an aplarİnşallah canım benim, inşallah en hayırlı ve yakın zamanda biz de minnacık bebeklerini bekleyen anneler olarak farklı konuların altında hamilelik günlerimizden bahsederiz birbirimize☺
İnsallah canım en güzel haberler sizlerle olsun insallah buradaki tüm anne adaylarına dua ediyorum ismini bilip bilmediğim herkese nasip et Allahım diyeİnş canım bu ay seviniriz bari
Kendini dinleme zaten kuzum o dinlediklerini beynimizin uydurmaları gerçek gebelikte insan şok oluyor sende şok mutluluk yaşayacaksın cok yakında benide hatırrla bence bunu yaşayınca Bi meltem vardır dersin böyle böyle demişti sen nickimi hatırla ama mervanaİnşallah gelmezzz yaaaben bilmiyorum ki canım bu ay hiç dinlemeye fırsatım olmadı kendimi o yüzden yorum yapamıyorum ☺☺
İnsallah sagsaglim gebeliğin ilerler en güzel haberlerini alırız dilerim Allahyan güzel günlere çıksın bebeğinle yolunuz canım hayırlı olsunEvet ama adet bitiminden yumurtlama bitene kadar 2 günde bir sabaha karşı deneyin hep bence bizim öyle tuttuki yumurtlama döneminin en yoğun olduğu günde denemedik bile denk gelmedi yani siz bi deneyin isterseniz, ben öyle tutmaz diyenlere belki de bir örneğim bugün
Bu ay 11.ayımız ben uzun zamandır böyle hissediyorum. Hatta hamile kalsam boşluğa düşecem gibi geliyoBende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?
Bizim de oğluma 10 ay 6 adet dönemi sürmüştü kavuşmamız. Tam bi ay ara vermiştik koca ay iki birlikteliğimiz olmuştu ama not etmemiştim ordan tutmuş şok olmuştumBu ay 11.ayımız ben uzun zamandır böyle hissediyorum. Hatta hamile kalsam boşluğa düşecem gibi geliyoher ay aynı serüveni yaşayıp devam edince.
Yaaa canım benimKendini dinleme zaten kuzum o dinlediklerini beynimizin uydurmaları gerçek gebelikte insan şok oluyor sende şok mutluluk yaşayacaksın cok yakında benide hatırrla bence bunu yaşayınca Bi meltem vardır dersin böyle böyle demişti sen nickimi hatırla ama mervana
Her şey bi sınav senin sınavın da bu demekki inşallah hepsi bi anda geçer gider birer anı olarak kalır. Ya her şey çok zor düşününce şimdi hamile kalalım diyoruz sonra her ay bebeğim iyi mi dicez sonra sağlıklı doğacak mı iyi bakacak mıyım doğunca ayrı bi sorumluluk.. annelik zor işİnşAllah canım sağol ... Aslında adamakıllı muayene etselerdi farkedilirdi ama doktorlar hep geçiştirdiler önce psikolojiktir diyen oldu sonra 1 yıl deneyin öyle gelin ...halbuki benim derdim başka..olmuyor işte bunun bide bana verdiği stres var 2 seneden fazla çektim o stresi .. bende başta psikolojik sandım ama meğerse doğuştan bi sıkıntım varmış hastalığım yoktu hamdolsun
Doktorların ilgisizliği geçiştirmeleri yüzünden geç öğrendim milyonda bir insanın başına gelir heralde
Valla bulantı cok cnm ama o kadar hamileligge açmışım ki 3 yıldır diyorum senin zorlugun bile tatlı sürekli gidip görmek istiyorum her aklıma gelmenizde rabbim onlarada bu güzel duyguyu tattır diyorum ve inanıyorum canım zamanı gelince meğer en doğru zamanı beklemişim dicek siniz Rabbim herşey in en güzelini bilir dönüp bakıyorum da 3 yıl önce tak diye olsaydı bu kadar hamileliği bulantıları çiş nöbetlerimi daha karnımın ucunun cıkmamasına ragmen hamile kıyafetlerine bakmanın bu denli güzel olacagı ı düşünemezdim kıymet bilmezdim sanki o yüzden burdaki her anne ve anne adayı cok sanslı ve güclüYaaa canım beniminşallah bakalım az kaldı bata son 3 sen nasılsın nasıl gidiyor neler hissediyorsun ☺☺
İnşallah ilk adımlarınıızı görelim hamileyim yazın Dualarımız saglıklı büyüsün diye olsun Allah herşey in en güzelini bilir canım arkadasımHer şey bi sınav senin sınavın da bu demekki inşallah hepsi bi anda geçer gider birer anı olarak kalır. Ya her şey çok zor düşününce şimdi hamile kalalım diyoruz sonra her ay bebeğim iyi mi dicez sonra sağlıklı doğacak mı iyi bakacak mıyım doğunca ayrı bi sorumluluk.. annelik zor iş
Öyle deme boşluğa düşmekte neymiş göbğşğnde ki boşlukta büyüyen canı önce rabbim sonra sen büyğtğceksin güzel anne adayı tevekkül et Yakındır vuslatBu ay 11.ayımız ben uzun zamandır böyle hissediyorum. Hatta hamile kalsam boşluğa düşecem gibi geliyoher ay aynı serüveni yaşayıp devam edince.
Vayyyy beeeeValla bulantı cok cnm ama o kadar hamileligge açmışım ki 3 yıldır diyorum senin zorlugun bile tatlı sürekli gidip görmek istiyorum her aklıma gelmenizde rabbim onlarada bu güzel duyguyu tattır diyorum ve inanıyorum canım zamanı gelince meğer en doğru zamanı beklemişim dicek siniz Rabbim herşey in en güzelini bilir dönüp bakıyorum da 3 yıl önce tak diye olsaydı bu kadar hamileliği bulantıları çiş nöbetlerimi daha karnımın ucunun cıkmamasına ragmen hamile kıyafetlerine bakmanın bu denli güzel olacagı ı düşünemezdim kıymet bilmezdim sanki o yüzden burdaki her anne ve anne adayı cok sanslı ve güclügücünüzü umudunuzu asla yiriiitirmeyin hamile kaldım demek var KIZLAR BETAM ŞU İDRAR TESTİM CAYIR CAYIR KIRMIZI CIKTI diye bağırmak var ikisi cok farklı
Rabbim o günleri yaşatsın canım bize de inşallah, insan içinde büyüyecek olan canından bir parça gelecek diye üzülür mü hiççİnşallah canım en güzel anne adayları sizlersiniz işte kimisi hamileyim hazır değilim diye ağlar kimisi hamileyim diye mutluluk an aplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?