Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlqr merhaba iyi aksamlar umarım herkes gönlündekine kavysyr kızlar ben bu ay geç yumurtlama yasadım ilk defa ovulasyan testi kullandım adetime 2 gün kaldı ama belirti yok gögüs lerime sızı giriyor arada akıntım var ama rengi sarı test yaptım ama yumurtlamam 23 ünde oldu daha 7 gün geçtipi için cıkmadı diye tahmin ediyorum benim adetim gecikme erkene gelir hep bana Bi yol göstetecek bence söyle oluyordur diy fek biri var mı anneler kulybune üye olruguma bakmayın ilk cocugu tüp bebek o yüzden bilgim yok herkesten Bi fikir almaya uğrasıyorum ve kendiliğinden olmasını cok istiyorum tekrar tüp bebek yapacak manevi gücü bulamıyorum kendimde

Benim bi oğlum olmasınna rağmen hissediyorum

Adet olacağım zaman olurdu benim canım. İnşaAllah hayırlısıyla olursunda yeni umutlara bağlanırsın canım ya
Bunca sene adet oldum hiç fark etmedim bu hissisadece gecen adetten bigün önce ilişki çok kolay olmuştu ertesi gün adet olmuştum onu yeni keşfettim ama bu daha acaip bi his sanki kaslar bozulmuş gibi

Çok geçmiş olsun arkadaşlar yaa herkesin farklı bi hikayesi var

İyi akşamlar güzel anneler ve en güzel l anne adayları yogunluktan dolayı ve bastıran mide bulantısı sebebiyle giremiyorum nasılsınız canlarım @Mavi Boncugumm Eneaciz Yildiz__Tozu @Kurkmantolumdnn vallahi özlüyorum burayı ama bulantı bastırınca kendimi zor atıyorum eve insallah herşey yolundadır kızlar

Can arkadaşım emin ol bebeğin hayırlıysa seni bırakmayacaktır üzülme herşey in hayırlısı ki ben inanıyorum o minik seni bırakmaz görünür annesine uüregin ferah tut insallah en güzel haberlerle döneceksin kontrolünden

İnşallah canım benim, inşallah en hayırlı ve yakın zamanda biz de minnacık bebeklerini bekleyen anneler olarak farklı konuların altında hamilelik günlerimizden bahsederiz birbirimize☺
İnşallah canım en güzel anne adayları sizlersiniz işte kimisi hamileyim hazır değilim diye ağlar kimisi hamileyim diye mutluluk an aplar

İnşallah gelmezzz yaaa ben bilmiyorum ki canım bu ay hiç dinlemeye fırsatım olmadı kendimi o yüzden yorum yapamıyorum ☺☺
Kendini dinleme zaten kuzum o dinlediklerini beynimizin uydurmaları gerçek gebelikte insan şok oluyor sende şok mutluluk yaşayacaksın cok yakında benide hatırrla bence bunu yaşayınca Bi meltem vardır dersin böyle böyle demişti sen nickimi hatırla ama mervana

İnsallah sagsaglim gebeliğin ilerler en güzel haberlerini alırız dilerim Allahyan güzel günlere çıksın bebeğinle yolunuz canım hayırlı olsun

Bu ay 11.ayımız ben uzun zamandır böyle hissediyorum. Hatta hamile kalsam boşluğa düşecem gibi geliyo her ay aynı serüveni yaşayıp devam edince.

Bu ay 11.ayımız ben uzun zamandır böyle hissediyorum. Hatta hamile kalsam boşluğa düşecem gibi geliyo her ay aynı serüveni yaşayıp devam edince.
Bizim de oğluma 10 ay 6 adet dönemi sürmüştü kavuşmamız. Tam bi ay ara vermiştik koca ay iki birlikteliğimiz olmuştu ama not etmemiştim ordan tutmuş şok olmuştum

Yaaa canım benim inşallah bakalım az kaldı bata son 3 sen nasılsın nasıl gidiyor neler hissediyorsun

Her şey bi sınav senin sınavın da bu demekki inşallah hepsi bi anda geçer gider birer anı olarak kalır. Ya her şey çok zor düşününce şimdi hamile kalalım diyoruz sonra her ay bebeğim iyi mi dicez sonra sağlıklı doğacak mı iyi bakacak mıyım doğunca ayrı bi sorumluluk.. annelik zor iş

Yaaa canım benim inşallah bakalım az kaldı bata son 3 sen nasılsın nasıl gidiyor neler hissediyorsun ☺☺
Valla bulantı cok cnm ama o kadar hamileligge açmışım ki 3 yıldır diyorum senin zorlugun bile tatlı sürekli gidip görmek istiyorum her aklıma gelmenizde rabbim onlarada bu güzel duyguyu tattır diyorum ve inanıyorum canım zamanı gelince meğer en doğru zamanı beklemişim dicek siniz Rabbim herşey in en güzelini bilir dönüp bakıyorum da 3 yıl önce tak diye olsaydı bu kadar hamileliği bulantıları çiş nöbetlerimi daha karnımın ucunun cıkmamasına ragmen hamile kıyafetlerine bakmanın bu denli güzel olacagı ı düşünemezdim kıymet bilmezdim sanki o yüzden burdaki her anne ve anne adayı cok sanslı ve güclü gücünüzü umudunuzu asla yiriiitirmeyin hamile kaldım demek var KIZLAR BETAM ŞU İDRAR TESTİM CAYIR CAYIR KIRMIZI CIKTI diye bağırmak var ikisi cok farklı

İnşallah ilk adımlarınıızı görelim hamileyim yazın Dualarımız saglıklı büyüsün diye olsun Allah herşey in en güzelini bilir canım arkadasım

Öyle deme boşluğa düşmekte neymiş göbğşğnde ki boşlukta büyüyen canı önce rabbim sonra sen büyğtğceksin güzel anne adayı tevekkül et Yakındır vuslat

Vayyyy beeee İşte Rabbim yerini zamanını çok güzel ayarlıyorda bizler sabırsız davranıyoruz. Gerçi ondan ziyade hiç olmazsa endişesi güzel Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin

İnşallah canım en güzel anne adayları sizlersiniz işte kimisi hamileyim hazır değilim diye ağlar kimisi hamileyim diye mutluluk an aplar
Rabbim o günleri yaşatsın canım bize de inşallah, insan içinde büyüyecek olan canından bir parça gelecek diye üzülür mü hiçç Bu arada sen hamilesin galiba, inşallah sağlıkla evladına kavuşursun bize de çok dua et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…