- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.561
Amin canım sabırsızlık değilde heyecan güzel Bi dileğin kabul olması için tezcanlılık boş işler değil bunlar nice boşlukta olanlar var...Vayyyy beeee❤❤❤ İşte Rabbim yerini zamanını çok güzel ayarlıyorda bizler sabırsız davranıyoruz. Gerçi ondan ziyade hiç olmazsa endişesigüzel Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin
DoğruAmin canım sabırsızlık değilde heyecan güzel Bi dileğin kabul olması için tezcanlılık boş işler değil bunlar nice boşlukta olanlar var...
Saol canım dualarım dan hiç eksik olmuyorsunuz hatta diyorum o gruba yeni Bi anne adayı geldiyse o ada nasip et diye benim ikizdi birisi düştü canım ama şükrümü azaltmak diğerine can n versin diye dua et diye arkadaşlarla dolu burası herkes birbirini tanımadan dua ediyor dilerim hamile kalırsın da sen bu haftan naptın diye sorarsın bende gülücük saça saça anlatırımRabbim o günleri yaşatsın canım bize de inşallah, insan içinde büyüyecek olan canından bir parça gelecek diye üzülür mü hiçç☺ Bu arada sen hamilesin galiba, inşallah sağlıkla evladına kavuşursunbize de çok dua et olur mu☺
Yaa okurken tüylerim diken diken oldu. Dünyada iyi insanlarla denk gelmek, derdini anlamaları muhteşem birşeySaol canım dualarım dan hiç eksik olmuyorsunuz hatta diyorum o gruba yeni Bi anne adayı geldiyse o ada nasip et diye benim ikizdi birisi düştü canım ama şükrümü azaltmak diğerine can n versin diye dua et diye arkadaşlarla dolu burası herkes birbirini tanımadan dua ediyor dilerim hamile kalırsın da sen bu haftan naptın diye sorarsın bende gülücük saça saça anlatırım
Amin canım senin de göbüşüne minik atann kalp ve ya kalpcikler artık orası Allaha kalmısYaa o
Yaa okurken tüylerim diken diken oldu. Dünyada iyi insanlarla denk gelmek, derdini anlamaları muhteşem birşey ☺ Çok geçmiş olsun canım onu da nasip eden Allah, hayırlısı böyle demek bize düşüyor. Rabbim diğer evladına sağlıklı kavuşmayı ve kavuştuktan sonra sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömürü nasip etsin inşallah
Hayal kurmak benim için canım, bu ay bir belirtiler bir belirtilerAmin canım senin de göbüşüne minik atann kalp ve ya kalpcikler artık orası Allaha kalmısnasip etsin Rabbimde seni hayal ederken gazını nazını düşünmemiştim derken uyandırdı versin seni ağlamarı ben cok hayal kurdum hayal kur canım Allah temiz yürekle kurulan hayalleri görür.
Bat ne zaman canımHayal kurmak benim için canım, bu ay bir belirtiler bir belirtiler ☺ Dedim kesin hamileyim, dün negatif çıkan bhcg testi ve bu sabah gelen regl ☺ Dedim kısmet değilmiş ☺ Bu sefer ovülasyon testleri ile deneyeceğim şansımı☺ Çok azimliyim, kavuşacağım inşallah miniğime ya da miniklerimedediğin gibi belli mi olur belki Rabbim öyle nasip eder
Allah razı olsun canım hamile duası almak güzel şeydir, en kısa zamanda tadarız inşallah, hayatta bundan daha çok istediğim birşey olmamıştı, sende sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına, sağlıklı, ömürlü olsun bebeğin canım benimİnsallah canım en güzel haberler sizlerle olsun insallah buradaki tüm anne adaylarına dua ediyorum ismini bilip bilmediğim herkese nasip et Allahım diye ❤
Sorun olmaz bence cnm folik asiti sahurda iç gün içinde de sana destek saflar hem öğrendiğinde bırak ama bence orucuMerhaba,mayısta hayırlısından gebelk düşünüyoruz.Folik asite de başlamistim.Merak ettiğim ramazan başlıyor,fark anlayana kadar br ay geçmiş olacak.Ac vea susz kalmak bu problem oluşuru mu,oruç tutmak istiyorum.Teşekkürler
Teşekkürler canım benim ❤Allah razı olsun canım hamile duası almak güzel şeydir, en kısa zamanda tadarız inşallah, hayatta bundan daha çok istediğim birşey olmamıştı, sende sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına, sağlıklı, ömürlü olsun bebeğin canım benim♥
Stres ister istemez oluyor takmiyorum desen bile yine olmayacak diye dusunsen bile hep bir "acaba bu ay mi?" diye düşünüyorsun. Yani en azindan ben oyleyimBen hissettimAra ara da hissederim Ama emininki hepsi vesvese. Sonra düşünüyorum nasipse mutlaka olacak olmazsa da hayırlı olmadığı için olmayacak. Ama bence olacak ahahahhh Bence sende böyle şeyler düşünerek hiç stres yapma kuzum ❤ Stres çoooook büyük etken çünkü
Bugün başladı canımBat ne zaman canım
Hayırlısı olsun canım benimBugün başladı canım
Kesem büyüdü 21 mm yazıyor ama malesef bebeği göremedikortada minik bir beyazlık var o da yolk kesesiymiş
Doktorun dediği şu "Kesenin boyutuna göre görünmesi gerekirdi bazen böyle olabiliyor sperm kalitesizliği sebebiyle.. fazla ümitlenme ama bekleyelim" dedicuma tekrar gidicem inşaAllah Allah'tan hayırlısını diliyorum ne olacaksa ben engel olamam O bilir elbet...ama üzülüyorum işte nasıl üzülmeyeyim.... Kürtaj olma ihtimalimde var bu süreci inşaAllah kolay atlatırım
Sen ilk defa mı gideceksin kaç haftalıksın
Bende gittim bugun 1cm dedi kese erken oldugu için bebek gözükmedi tabi ama geldikten sonra kahverengi akıntım basladı delircem cok mutsuzum bu neden oldu simdiKesem büyüdü 21 mm yazıyor ama malesef bebeği göremedikortada minik bir beyazlık var o da yolk kesesiymiş
Doktorun dediği şu "Kesenin boyutuna göre görünmesi gerekirdi bazen böyle olabiliyor sperm kalitesizliği sebebiyle.. fazla ümitlenme ama bekleyelim" dedicuma tekrar gidicem inşaAllah Allah'tan hayırlısını diliyorum ne olacaksa ben engel olamam O bilir elbet...ama üzülüyorum işte nasıl üzülmeyeyim.... Kürtaj olma ihtimalimde var bu süreci inşaAllah kolay atlatırım
Sen ilk defa mı gideceksin kaç haftalıksın
Öyle tabi canım, nasip belki diğer aydırHayırlısı olsun canım benim
Evet ben öyle hissediyorum sanki hiç kalmayacakmış gibi Allah’tan ümidimi de kesmiyorum ya olursa diye mucize olarak görüyorum gerçekten olursa mucize olur benim icin 8.ayım bu ay deneme deBende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?
Canım benim 6 yaşında kızım var ama ikinci çocuğum olmayacakmış hiç bi daha hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum ama bence kuruntu yapıyoruz her zaman umutlu olmak lazımBende yok yani gebelik kararindan once hekime gitmistik muayene sonrasi hersey iyi demisti ona istinaden söylüyorum ama 5 aydir deniyoruz. Bu ayda muhtemelen olumsuz diye dusunuyorum. Yani sizde de oldu mu hani hic hamile kalamacakmissiniz gibi hissettiniz mi?
Ben kendimi dinliyorum ama ben de hiç o his yok yani ben mı anlamıyorum daha önceki aylarda daha çok belırti yaşadım ama sonuç hep olumsuzdu şimdi ise asla belirti yok önce umudum da yok sanki benden olmaz gibi geliyor hayal edıyorum ama sadece hayal gerçekte olacağına inanamıyorum olursa bir mucize ve ben şok küçücük bir belirti olsa o da yok yani bas donmesi miğde bulantısı kasık sancısı sadece adet olacakmışım gibi bir his var en kısa zamanda hepsı buKendini dinleme zaten kuzum o dinlediklerini beynimizin uydurmaları gerçek gebelikte insan şok oluyor sende şok mutluluk yaşayacaksın cok yakında benide hatırrla bence bunu yaşayınca Bi meltem vardır dersin böyle böyle demişti sen nickimi hatırla ama mervana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?