- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.581
Canım sen test yaptın mı ben mi kaçırdım?Ben kendimi dinliyorum ama ben de hiç o his yok yani ben mı anlamıyorum daha önceki aylarda daha çok belırti yaşadım ama sonuç hep olumsuzdu şimdi ise asla belirti yok önce umudum da yok sanki benden olmaz gibi geliyor hayal edıyorum ama sadece hayal gerçekte olacağına inanamıyorum olursa bir mucize ve ben şok küçücük bir belirti olsa o da yok yani bas donmesi miğde bulantısı kasık sancısı sadece adet olacakmışım gibi bir his var en kısa zamanda hepsı bu
Yok yapmadım canım hiçbirini bugün 2 gün gecmıs oldu adeti ben de belirti yok ve yerleşme kanaması falan öyle seylerde yok akıntı lekelenme hıcbırı yok sadece adet olacakmışım gibi his var ve şişlik var karnımda hepsi bu baktırmadım henüz ama olsa hissederdim diye düşünüyorumCanım sen test yaptın mı ben mi kaçırdım?
Bende gittim bugun 1cm dedi kese erken oldugu için bebek gözükmedi tabi ama geldikten sonra kahverengi akıntım basladı delircem cok mutsuzum bu neden oldu simdi
Çok geçmiş olsun arkadaşlar yaa herkesin farklı bi hikayesi var
Can arkadaşım emin ol bebeğin hayırlıysa seni bırakmayacaktır üzülme herşey in hayırlısı ki ben inanıyorum o minik seni bırakmaz görünür annesine uüregin ferah tut insallah en güzel haberlerle döneceksin kontrolünden ❤❤
Cok kotu durumdayim ya cok sukur hamileligimde bir sorun yok ama kasık agrim cok oluyor birde yapiskan akintim yogun oluyor. Bende surekli tedirginim yine mi kanamam olcak bisey olcak diye psikolojim bozuldu resmen ya
Canım düştü bebeğim ..İnsallah sagsaglim gebeliğin ilerler en güzel haberlerini alırız dilerim Allahyan güzel günlere çıksın bebeğinle yolunuz canım hayırlı olsun ❤
Bende ilk başlarda düşünmeyeceğim diyorum son bir hafta belirti arıyorum. Ama bu a aramadımStres ister istemez oluyor takmiyorum desen bile yine olmayacak diye dusunsen bile hep bir "acaba bu ay mi?" diye düşünüyorsun. Yani en azindan ben oyleyim
Bazen doğru hissedemeyebiliyoruz canım inşallah seninde öyledir.. eğer gebelik varsa inşallah vardır çok sevinicemYok yapmadım canım hiçbirini bugün 2 gün gecmıs oldu adeti ben de belirti yok ve yerleşme kanaması falan öyle seylerde yok akıntı lekelenme hıcbırı yok sadece adet olacakmışım gibi his var ve şişlik var karnımda hepsi bu baktırmadım henüz ama olsa hissederdim diye düşünüyorum
İnşallah canımmÖyle deme boşluğa düşmekte neymiş göbğşğnde ki boşlukta büyüyen canı önce rabbim sonra sen büyğtğceksin güzel anne adayı tevekkül et Yakındır vuslat
Önemsemicem diyorum ama bakalım zaten bu ay da olmazsa aşılama düşünmeye başladımBizim de oğluma 10 ay 6 adet dönemi sürmüştü kavuşmamız. Tam bi ay ara vermiştik koca ay iki birlikteliğimiz olmuştu ama not etmemiştim ordan tutmuş şok olmuştum
Evet canım progestan verdi kullanıyorum bakalım Bi an fazla geldi simdi öyle peçeteye silince azcık geliyo yokla var arasıİnşallah yerleşmedendir canım moralini bozma doktora bidaha git söyle bence
Görünmemesi çok normal şimdi ona kafanı takma progestan verir doktor kullanırsın onu ağır iş yapma dinlen olumlu düşün
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum Burda pozitif çıkan arkadaslarıma o kadar çok sevınıyorum ki çünkü hayal kırıklığı yaşamak kötü ben adet oldum bu sabah hem de çok fena bir adet sancısıylaBazen doğru hissedemeyebiliyoruz canım inşallah seninde öyledir.. eğer gebelik varsa inşallah vardır çok sevinicem
Bol su içersen daha çabuk geçer doğal yollarla da atabilirsin ben böyle yaşamıştım 2 yıl önce sirkeli kovada 20 dk oturmuştum ve akıntı hepsi geçti iş yerindeki tuvalletteb enfeksiyon kapmıştım onu yaptım hemen geçti akıntı bir kovaya 1 bardak yetiyor vajinal kısmı beklettim belki sahan önce yaşayan da vardır ben gibi yapan arkadaşlara da sor istersen ama yapmadan önce mutlaka araştırSonunda adet oldum dün. 50. Günde geldi çok şukür tarlusal kullanirken bitmeden geldi. Enfeksiyonda var onun icinde ilaclar kullaniyorum. Yumurtlama gününe kadar gecermi acaba enfeksiyon. Bu ayida kacirmak istemiyorumbide cörek otu bal tarcini simdimi kullanmam lazim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?