Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen test yaptın mı ben mi kaçırdım?

Arkadaşlar bu arada ben bu ay aslan pençesine başladım... daha önce içmiştim benim siklusum 32-33-34-35 dir aslan pençesi içince 28 oluyor ve e2 ve troidim birazcık yüksekti onları da biraz dengelemiş bende bu ay yeniden başladım içmeye umut işte belki sebep olur Rabbim nasip eder hiç kullanan var mı?

Canım sen test yaptın mı ben mi kaçırdım?
Yok yapmadım canım hiçbirini bugün 2 gün gecmıs oldu adeti ben de belirti yok ve yerleşme kanaması falan öyle seylerde yok akıntı lekelenme hıcbırı yok sadece adet olacakmışım gibi his var ve şişlik var karnımda hepsi bu baktırmadım henüz ama olsa hissederdim diye düşünüyorum

Merhaba ben 31 Ağustos’ta evlendim ve bebek sahibi olmak istiyorum evliliğimin üçüncü ayında gebe kaldım kimyasal gebelikle sonuçlandı arkasından bir daha kimyasal gebelik oldu daha sonra eşimin prolaktin değeri 470 çıktı iki ay dostinex kullandı şimdi de 0.93 e inmiş her ay dört gözle bekliyorum adetim geçsin diye prolaktini düştüğü için bu ay umutluyum ama bilmiyorum buna benzer şeyler yaşayıp gebe olan var mj

Bende gittim bugun 1cm dedi kese erken oldugu için bebek gözükmedi tabi ama geldikten sonra kahverengi akıntım basladı delircem cok mutsuzum bu neden oldu simdi

İnşallah yerleşmedendir canım moralini bozma doktora bidaha git söyle bence
Görünmemesi çok normal şimdi ona kafanı takma progestan verir doktor kullanırsın onu ağır iş yapma dinlen olumlu düşün

Allah razı olsun can kardeşim inşaAllah
Bugün başka bir doktordan randevu aldım bu doktoru çok övenler oldu ona istinaden gideyim dedim bu bayan doktor olduğu için benim için daha iyi alttanda baktırırırım gerekirse .yeri biraz uzak karşıdaymış
Kendisine sayfasından özel msn attım durumumu uzunca anlattım ne olur bana yardım edin dedim ultrason resmimi de yolladım bana cvp atmaz diye sanmıştım ama sağolsun cevap atmış şöyle
"Perşembe akşamı nöbetçiyim, tüm tahlil ve ultrason bulgularınız ile birlikte gelebilirsiniz, geç döllenmede olabilir ama her ihtimale karşı hazırlıklı gelebilirsiniz." diye yazmış
Sonra kaçta gelmem gerektiğini sordum
22'ye kadar gelebilirsiniz diye yazmış
Cuma günüki öbür erkek doktora olan randevumu iptal edicem ve perşembe bu bayana gidicem inşaallah akşam orda olması benim için çok iyi oldu eşim eve gelince gidebiliriz. Artık bu sefer netleşir herşey inşAllah da bende bu stresimden bir nebze olsun kurtulurum en azından kürtaj olmam gerekiyorsada gün verir nasipte ötesi yok Allah'tan hayırlısını diliyorum tabi üzüntüm var ama Allah herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip etsin

Cok kotu durumdayim ya cok sukur hamileligimde bir sorun yok ama kasık agrim cok oluyor birde yapiskan akintim yogun oluyor. Bende surekli tedirginim yine mi kanamam olcak bisey olcak diye psikolojim bozuldu resmen ya

Akıntıya takılma çok olması normal bol su iç
Korkmakta haklısın ama inşallah bu seferki öyle olmaz olumlu düşün. Hamileliğin normal devam ediyor en azından benimki gibi değil

Stres ister istemez oluyor takmiyorum desen bile yine olmayacak diye dusunsen bile hep bir "acaba bu ay mi?" diye düşünüyorsun. Yani en azindan ben oyleyim
Bende ilk başlarda düşünmeyeceğim diyorum son bir hafta belirti arıyorum. Ama bu a aramadım

Bazen doğru hissedemeyebiliyoruz canım inşallah seninde öyledir.. eğer gebelik varsa inşallah vardır çok sevinicem

İnşallah yerleşmedendir canım moralini bozma doktora bidaha git söyle bence
Görünmemesi çok normal şimdi ona kafanı takma progestan verir doktor kullanırsın onu ağır iş yapma dinlen olumlu düşün
Evet canım progestan verdi kullanıyorum bakalım Bi an fazla geldi simdi öyle peçeteye silince azcık geliyo yokla var arası

Kizlar yaa ben hala adet olmadim dun adet sancim gibi agrim oldu belim den. Ama sonra gecti bugün de kasiklarim agriyo. Adet olayimda corek otu bal tarcin kürü ne baslayayim diyordum ama. Adet gelmio normalde b i r iki gun erken olurdum hatta adet. Evde test yapiom cikmiyo.kac gun e kadar cikar yaa idrar da siz adetten kac gun sonra idrarda görmüştü nuz.

Bazen doğru hissedemeyebiliyoruz canım inşallah seninde öyledir.. eğer gebelik varsa inşallah vardır çok sevinicem
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum Burda pozitif çıkan arkadaslarıma o kadar çok sevınıyorum ki çünkü hayal kırıklığı yaşamak kötü ben adet oldum bu sabah hem de çok fena bir adet sancısıyla

Sonunda adet oldum dün. 50. Günde geldi çok şukür tarlusal kullanirken bitmeden geldi. Enfeksiyonda var onun icinde ilaclar kullaniyorum. Yumurtlama gününe kadar gecermi acaba enfeksiyon. Bu ayida kacirmak istemiyorum bide cörek otu bal tarcini simdimi kullanmam lazim kizlar

Kızlar ben adet oldum bu ay da nasipte yokmuş demek hayırlısı diyorum Rabbimin beklediği zaman vardır ne zaman takdir ederse o zaman olacak buna inanıyorum yeni bir Bat ım da yok eşim bu ay yok görüşemeyeceğiz ondan dolayı ancak bayrama gelecek bir beklentim yok şimdilik hayıt otu suyu kullanacağım hormonlar için bal tarçın cörekotu yapmayacağım bu ay yapsam da işime yaramayacak bakalım diğer aya da yumurtlama zamanıma denk gelecek mi bilmiyorum ovülasyonla takip edeceğim tabi insallah gelir ye bir umut olur dilerim herkese nasip eder Rabbim ben gibi bekleyen ve çok isteyenlere hayırlı evlatlar diliyorum hayırlısı ile

Bol su içersen daha çabuk geçer doğal yollarla da atabilirsin ben böyle yaşamıştım 2 yıl önce sirkeli kovada 20 dk oturmuştum ve akıntı hepsi geçti iş yerindeki tuvalletteb enfeksiyon kapmıştım onu yaptım hemen geçti akıntı bir kovaya 1 bardak yetiyor vajinal kısmı beklettim belki sahan önce yaşayan da vardır ben gibi yapan arkadaşlara da sor istersen ama yapmadan önce mutlaka araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…