Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmis olsun canim insallah korktugun gibi olmaz gülerek çikarsin doktordan. Kürtaj falan düsünme simdiden dur bakalim bitmedi daha hersey

Adet bitince yapayim hemen cok tesekkür ederim. Sizinde denk gelir insallah bi dahaki ay. Ne kadarlik evlisiniz kac aydir istiyosunuz bebek

1 yıl 1 ay oldu 8 aydır istiyoruz henüz sonuç alamadık siz ne zamandır düşünüyorsunuz ?
Bizde bir bucuk yili gectik, 1yili 2 ay gecince istedik ve o ay oldu hemen. Malesef ikizlerdi kalpleri durdu 8. Haftada kürtaj oldum. 3 ay gecti üstünden adet gecikti enfeksiyon cikti derken olmadi sonra. Bu ay insallah sıkı bi calisma yapacagiz ama ramazanda geldi nasil olacak bilmiyorum

Her seyde hayır var ama ikizler için üzüldüm insallah en kısa zamanda yeri dolar hamile kalmışsın bir daha kalabilirsin stres de çok yapıyoruz aslında biraz da oluruna bırakabilsek olmuyor benim eşim de ilaç kullanıyor çünkü onda da bir takım sıkıntılar var onun dışında Demir ve kan çok dusuk ben de ilaç kullanıyorum
Bir de kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor diye okumuştum burda insallah sen bu ay hamiş olursun enfeksiyonu atarsan tekrar kalırsın bol su iç emin ol atacaksın yumurtlamaya kadar atarsın üzülme sakın geçer çünkü herkeste olan bir şey Ramazan artık geceleri değerlendirme yapılır yorulacaksın ama yapacak bir şey yok benim eşim yok burda olsa ayni ben de sen gibi olacaktım neyse hayırlısı üzülmüyorum galiba artık alıştım çünkü zaten vın duygusalım hamileyim diyeni duyunca ağlıyorum ama İnan onun adına sevdındiğim için mesela video kanalından mutlu hamilelik hikayelerini dinliyorum onlarla beraber ağlıyorum mutluluk gözyaşlarıyla ben bilim çok güzel bir duygu olmalı hayali Güzelken gercegini düşünemiyorum neyse çok uzattım kusura bakma her şey gönlünce olsun inşallah burdan hamiş haberini duyarım

Rabbim senin için en hayırlı zamanda verecek inşAllah hele yaşın 30'un altındaysa hiç bu kadar takma kafana kuzum biliyorum istiyorsun annelik dünyanın en güzel duygusu tatmak istiyosun ama olacak Allah'ın izniyle pozitif çıkmaklada bitmiyor işte görüyosun al örnek ben bu durumla karşılaşmaktansa hamile kalmamak çok daha iyi ....Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar heralde
İnşaAllah güzel haber veririm sizlere
Ve inşAllah bende hepinizin güzel haberlerini alırım burda

Kız tarlusal ne işe yarıyor dedim cevap vermedin mi ben mi görmedim
hee şaka yapıyorsun zannettim
canım regl olmanı sağlıyor rahim içinde ne varsa silip süpürüyor döküyor kistleri temizliyor
ama hamileysen bebiş de gidiyor o yüzden sakıncalı iyice eminim artık hamile olmadığımdan o yüzden içeceğim rahim bi temizlensin regl olayım kendime geleyim

Bişey olacağını hiç zannetmiyorum zaten bu ay hamile kalsan bile en az 1 ay sonra oturmaya başlayacak zaten o zamana ramazan bitmiş oluyo. İftarda ve sahurda vücut sıvı ve yemek ihtiyacını karşılamış oluyor

Ay kız neden şaka yapayım cidden bilmiyordum enfeksiyonu falan da temizliyor mu ki ben de mi içsem

Kızlar adetim 4 gun gectı de a gittim adet olunca gel demistı klomen bende 2 tane kist olusturdu adet olamıyorum diye progestran ıgne verdi olunca tekrar gel dedi bakalım ne olacak ılac verecekti bu sureci 1 ay oteler ama ıgne hızlı adet olmanı saglar dedi ben de ıgneyı kabul ettim adet olduktan sonra akısına mi bıraksam diyorum ben hıc adet duzensızlıgı gecikmesi yasamadım cunku ilk gebelıgı de kendiliğinden hemen olmustu aklım karıstı

O kürü bende yapmıştım o ay adetimi 20 gün geciktirmişti ama hamile kalmadım bana yaramadı yani ama adetin 2.günü başlanıp 12 gün boyunca yapılıyor yani yumurtlama gününe kadar. Enfeksiyon için fitil mi kullanıyorsun inşAllah düzelirde Rabbim bu ay nasip eder

Mavi Boncugumm haklısın ama insallah sen güzel haberlerle dön bize miniğinin orda olması için hayırlısı ile dua ediyorum Allah’ın izniyle o Sevinci yasamanı çok istiyorum gözyaşların mutluluk gözyaşına bırakır insallah yerini içimde his orda olduğunu söylüyor ya da olmasını çok istiyorum ondan sanırım her şey dilediğin gibi olur inşallah Buradaki herkes o kadar yakın ve içten ki sanki sen bu topiğe seçmiş gibi arkaslar Dilerim sen ve arkdsların hepsi muradına erer Allah’ın izni ile

Adetin 2.günü başlayıp 10 gün yeniyor canım. Fazlası kist yapar.

Aaa yarın gidiyo musunnn doktoraa canımmm

hem kendiliğinden adet olanlar içmemeli ne gerek var sen her ay adet olarak rahmini temizliyorsun zaten
HAyıt otu suyu icin mi ben fen aldım ondan aktardan hazır olarak aldım içmeyi planlıyorum kistim var ama adetim 2 gün gecikmeli geldi bu ay hormonları düzenlemesi için içmek istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…