- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.601
Çok geçmis olsun canim insallah korktugun gibi olmaz gülerek çikarsin doktordan. Kürtaj falan düsünme simdiden dur bakalim bitmedi daha herseyAllah razı olsun can kardeşim inşaAllah❤
Bugün başka bir doktordan randevu aldım bu doktoru çok övenler oldu ona istinaden gideyim dedim bu bayan doktor olduğu için benim için daha iyi alttanda baktırırırım gerekirse .yeri biraz uzak karşıdaymış
Kendisine sayfasından özel msn attım durumumu uzunca anlattım ne olur bana yardım edin dedim ultrason resmimi de yolladım bana cvp atmaz diye sanmıştım ama sağolsun cevap atmış şöyle
"Perşembe akşamı nöbetçiyim, tüm tahlil ve ultrason bulgularınız ile birlikte gelebilirsiniz, geç döllenmede olabilir ama her ihtimale karşı hazırlıklı gelebilirsiniz." diye yazmış
Sonra kaçta gelmem gerektiğini sordum
22'ye kadar gelebilirsiniz diye yazmış
Cuma günüki öbür erkek doktora olan randevumu iptal edicem ve perşembe bu bayana gidicem inşaallah akşam orda olması benim için çok iyi oldu eşim eve gelince gidebiliriz. Artık bu sefer netleşir herşey inşAllah da bende bu stresimden bir nebze olsun kurtulurum en azından kürtaj olmam gerekiyorsada gün verirnasipte ötesi yok Allah'tan hayırlısını diliyorum tabi üzüntüm var ama Allah herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
Adet bitince yapayim hemen cok tesekkür ederim. Sizinde denk gelir insallah bi dahaki ay. Ne kadarlik evlisiniz kac aydir istiyosunuz bebekBol su içersen daha çabuk geçer doğal yollarla da atabilirsin ben böyle yaşamıştım 2 yıl önce sirkeli kovada 20 dk oturmuştum ve akıntı hepsi geçti iş yerindeki tuvalletteb enfeksiyon kapmıştım onu yaptım hemen geçti akıntı bir kovaya 1 bardak yetiyor vajinal kısmı beklettim belki sahan önce yaşayan da vardır ben gibi yapan arkadaşlara da sor istersen ama yapmadan önce mutlaka araştır
1 yıl 1 ay oldu 8 aydır istiyoruz henüz sonuç alamadık siz ne zamandır düşünüyorsunuz ?Adet bitince yapayim hemen cok tesekkür ederim. Sizinde denk gelir insallah bi dahaki ay. Ne kadarlik evlisiniz kac aydir istiyosunuz bebek
Bizde bir bucuk yili gectik, 1yili 2 ay gecince istedik ve o ay oldu hemen. Malesef ikizlerdi kalpleri durdu 8. Haftada kürtaj oldum. 3 ay gecti üstünden adet gecikti enfeksiyon cikti derken olmadi sonra. Bu ay insallah sıkı bi calisma yapacagiz ama ramazanda geldi nasil olacak bilmiyorum1 yıl 1 ay oldu 8 aydır istiyoruz henüz sonuç alamadık siz ne zamandır düşünüyorsunuz ?
Her seyde hayır var ama ikizler için üzüldüm insallah en kısa zamanda yeri dolar hamile kalmışsın bir daha kalabilirsin stres de çok yapıyoruz aslında biraz da oluruna bırakabilsek olmuyor benim eşim de ilaç kullanıyor çünkü onda da bir takım sıkıntılar var onun dışında Demir ve kan çok dusuk ben de ilaç kullanıyorumBizde bir bucuk yili gectik, 1yili 2 ay gecince istedik ve o ay oldu hemen. Malesef ikizlerdi kalpleri durdu 8. Haftada kürtaj oldum. 3 ay gecti üstünden adet gecikti enfeksiyon cikti derken olmadi sonra. Bu ay insallah sıkı bi calisma yapacagiz ama ramazanda geldi nasil olacak bilmiyorum
Çok geçmis olsun canim insallah korktugun gibi olmaz gülerek çikarsin doktordan. Kürtaj falan düsünme simdiden dur bakalim bitmedi daha hersey
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum Burda pozitif çıkan arkadaslarıma o kadar çok sevınıyorum ki çünkü hayal kırıklığı yaşamak kötü ben adet oldum bu sabah hem de çok fena bir adet sancısıyla
Canım düştü bebeğim ..
Değerlerim düştü akşamdan beri de bana veda ediyor .. nasip buymuş ..
Kız tarlusal ne işe yarıyor dedim cevap vermedin mi ben mi görmedim
hee şaka yapıyorsun zannettimKız tarlusal ne işe yarıyor dedim cevap vermedin mi ben mi görmedim
Merhaba,mayısta hayırlısından gebelk düşünüyoruz.Folik asite de başlamistim.Merak ettiğim ramazan başlıyor,fark anlayana kadar br ay geçmiş olacak.Ac vea susz kalmak bu problem oluşuru mu,oruç tutmak istiyorum.Teşekkürler
Ay kız neden şaka yapayım cidden bilmiyordumhee şaka yapıyorsun zannettim
canım regl olmanı sağlıyor rahim içinde ne varsa silip süpürüyor döküyor kistleri temizliyor
ama hamileysen bebiş de gidiyor o yüzden sakıncalı iyice eminim artık hamile olmadığımdan o yüzden içeceğim rahim bi temizlensin regl olayım kendime geleyim
yok hayır sakın içme adet düzenini bozarsın.Ay kız neden şaka yapayım cidden bilmiyordumenfeksiyonu falan da temizliyor mu ki ben de mi içsem
hem kendiliğinden adet olanlar içmemeli ne gerek var sen her ay adet olarak rahmini temizliyorsun zatenAy kız neden şaka yapayım cidden bilmiyordumenfeksiyonu falan da temizliyor mu ki ben de mi içsem
Sonunda adet oldum dün. 50. Günde geldi çok şukür tarlusal kullanirken bitmeden geldi. Enfeksiyonda var onun icinde ilaclar kullaniyorum. Yumurtlama gününe kadar gecermi acaba enfeksiyon. Bu ayida kacirmak istemiyorumbide cörek otu bal tarcini simdimi kullanmam lazim kizlar
Rabbim senin için en hayırlı zamanda verecek inşAllah hele yaşın 30'un altındaysa hiç bu kadar takma kafana kuzum biliyorum istiyorsun annelik dünyanın en güzel duygusu tatmak istiyosun ama olacak Allah'ın izniyle ❤ pozitif çıkmaklada bitmiyor işte görüyosun al örnek ben ☹ bu durumla karşılaşmaktansa hamile kalmamak çok daha iyi ....Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar heralde
İnşaAllah güzel haber veririm sizlere
Ve inşAllah bende hepinizin güzel haberlerini alırım burda
Sonunda adet oldum dün. 50. Günde geldi çok şukür tarlusal kullanirken bitmeden geldi. Enfeksiyonda var onun icinde ilaclar kullaniyorum. Yumurtlama gününe kadar gecermi acaba enfeksiyon. Bu ayida kacirmak istemiyorumbide cörek otu bal tarcini simdimi kullanmam lazim kizlar
Rabbim senin için en hayırlı zamanda verecek inşAllah hele yaşın 30'un altındaysa hiç bu kadar takma kafana kuzum biliyorum istiyorsun annelik dünyanın en güzel duygusu tatmak istiyosun ama olacak Allah'ın izniyle ❤ pozitif çıkmaklada bitmiyor işte görüyosun al örnek ben ☹ bu durumla karşılaşmaktansa hamile kalmamak çok daha iyi ....Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar heralde
İnşaAllah güzel haber veririm sizlere
Ve inşAllah bende hepinizin güzel haberlerini alırım burda
HAyıt otu suyu icin mi ben fen aldım ondan aktardan hazır olarak aldım içmeyi planlıyorum kistim var ama adetim 2 gün gecikmeli geldi bu ay hormonları düzenlemesi için içmek istiyorum aslındahem kendiliğinden adet olanlar içmemeli ne gerek var sen her ay adet olarak rahmini temizliyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?