- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.621
yok kuzum hayıt çayı ben mahvetti düzenimi bozdu. tarlusal hapı söylüyordum.HAyıt otu suyu icin mi ben fen aldım ondan aktardan hazır olarak aldım içmeyi planlıyorum kistim var ama adetim 2 gün gecikmeli geldi bu ay hormonları düzenlemesi için içmek istiyorum aslında
Geçen ay mı kullandın canım hayıt otunu çok faydalı demişlerdiyok kuzum hayıt çayı ben mahvetti düzenimi bozdu. tarlusal hapı söylüyordum.
Çifte bayramlar gör canımm benim insallah insallahÖyle tabi canım, nasip belki diğer aydır☺ Bayramda çifte bayram yaparız belki ☺
Canım sonraki yazını okudum adet olmussun en yakın zamanda mesela bidahaki aya güzel haberlerle gel insallahBen kendimi dinliyorum ama ben de hiç o his yok yani ben mı anlamıyorum daha önceki aylarda daha çok belırti yaşadım ama sonuç hep olumsuzdu şimdi ise asla belirti yok önce umudum da yok sanki benden olmaz gibi geliyor hayal edıyorum ama sadece hayal gerçekte olacağına inanamıyorum olursa bir mucize ve ben şok küçücük bir belirti olsa o da yok yani bas donmesi miğde bulantısı kasık sancısı sadece adet olacakmışım gibi bir his var en kısa zamanda hepsı bu
Aaa yarın gidiyo musunnn doktoraa canımmm
Dilerim el ondan sebep Allah tan olur ve güzel haberler verir doktorun canım ne olur kalbini güzel güzel tutarak git göreceğim orada olacak diyerek git herşey güzel olacak İnsallahAllah razı olsun can kardeşim inşaAllah❤
Bugün başka bir doktordan randevu aldım bu doktoru çok övenler oldu ona istinaden gideyim dedim bu bayan doktor olduğu için benim için daha iyi alttanda baktırırırım gerekirse .yeri biraz uzak karşıdaymış
Kendisine sayfasından özel msn attım durumumu uzunca anlattım ne olur bana yardım edin dedim ultrason resmimi de yolladım bana cvp atmaz diye sanmıştım ama sağolsun cevap atmış şöyle
"Perşembe akşamı nöbetçiyim, tüm tahlil ve ultrason bulgularınız ile birlikte gelebilirsiniz, geç döllenmede olabilir ama her ihtimale karşı hazırlıklı gelebilirsiniz." diye yazmış
Sonra kaçta gelmem gerektiğini sordum
22'ye kadar gelebilirsiniz diye yazmış
Cuma günüki öbür erkek doktora olan randevumu iptal edicem ve perşembe bu bayana gidicem inşaallah akşam orda olması benim için çok iyi oldu eşim eve gelince gidebiliriz. Artık bu sefer netleşir herşey inşAllah da bende bu stresimden bir nebze olsun kurtulurum en azından kürtaj olmam gerekiyorsada gün verirnasipte ötesi yok Allah'tan hayırlısını diliyorum tabi üzüntüm var ama Allah herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
Canım emin ol bende ikinciyi düşürdügümde cok üzüldüm ama herkes dedi ki eğer tutunsaydı diğeri de ölürdü saglıksızdı dediler herşey in hayırlısı herşey in en güzel haberlerle döneceksin insallahCanım düştü bebeğim ..
Değerlerim düştü akşamdan beri de bana veda ediyor .. nasip buymuş ..
Doğru diyorsun. Pcosu da evlendikten sonra öğrendim ben. Hiç bilmezdim böyle şeylerihem kendiliğinden adet olanlar içmemeli ne gerek var sen her ay adet olarak rahmini temizliyorsun zaten
Evet kuzum cuma günü olan randevumu iptal ettiricem. Bu doktor bayan ve çok ilgili güleryüzlü canayakın olduğunu duydum bana cevap yazmış sağolsun. Yarın akşam nöbetçiymiş alttanda bakacak gerekirse
Öbür erkek doktoru iptal ettiricem ona gidersem yine görünmezse belki alttan bakayım der ama baktıramam bayana gideyim o baksın daha iyi... Biraz uzak ama olsun napayım. Doktor bana akşam 10'a kadar gelebilirsin dedi inşaAllah yetişiriz
Dualarını eksik etme can kardeşim hepinizi çok seviyorum ❤
Sanirim insan hayalkirikligina ugramamak için beklentiyi düşük tutma adina boyle bir hisse kapılıyor. Bol bol dua edelim insallah hayırlısıyla saglikli hayirli bebislerimiz olsun.Evet ben öyle hissediyorum sanki hiç kalmayacakmış gibi Allah’tan ümidimi de kesmiyorum ya olursa diye mucize olarak görüyorum gerçekten olursa mucize olur benim icin 8.ayım bu ay deneme de
Eneaciz güzel hamişim nasılsın nasıl gidiyor o güzel hikayeni baştan tekrar okudum Rabbim tekrarını nasip etsin bende zorlu yollarsan geçerek kaldım sben dpgumdan sonra korunmucam cnm
Massallah Allah uzun omur versin. Peki birsey soracağım. Hamile oldugunuz ay adet olacakmis gibi kasiklariniz agridi mi?Canım benim 6 yaşında kızım var ama ikinci çocuğum olmayacakmış hiç bi daha hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum ama bence kuruntu yapıyoruz her zaman umutlu olmak lazım
Dilerim el ondan sebep Allah tan olur ve güzel haberler verir doktorun canım ne olur kalbini güzel güzel tutarak git göreceğim orada olacak diyerek git herşey güzel olacak İnsallah ❤
Ayyyy hadi inşaAllah yaaaa. Ben bebek görünecek diye hissediyorummm Allah'ın izniyleee ❤❤❤❤❤
İnşaAllah ya Allah razı olsun
azalan umuduma umut katıyorsunuz
canım özel mesajın kapalı mı gönderemiyorumDoğru diyorsun. Pcosu da evlendikten sonra öğrendim ben. Hiç bilmezdim böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?