Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sonraki yazını okudum adet olmussun en yakın zamanda mesela bidahaki aya güzel haberlerle gel insallah

Aaa yarın gidiyo musunnn doktoraa canımmm

Evet kuzum cuma günü olan randevumu iptal ettiricem. Bu doktor bayan ve çok ilgili güleryüzlü canayakın olduğunu duydum bana cevap yazmış sağolsun. Yarın akşam nöbetçiymiş alttanda bakacak gerekirse
Öbür erkek doktoru iptal ettiricem ona gidersem yine görünmezse belki alttan bakayım der ama baktıramam bayana gideyim o baksın daha iyi... Biraz uzak ama olsun napayım. Doktor bana akşam 10'a kadar gelebilirsin dedi inşaAllah yetişiriz
Dualarını eksik etme can kardeşim hepinizi çok seviyorum

Dilerim el ondan sebep Allah tan olur ve güzel haberler verir doktorun canım ne olur kalbini güzel güzel tutarak git göreceğim orada olacak diyerek git herşey güzel olacak İnsallah

Canım düştü bebeğim ..
Değerlerim düştü akşamdan beri de bana veda ediyor .. nasip buymuş ..
Canım emin ol bende ikinciyi düşürdügümde cok üzüldüm ama herkes dedi ki eğer tutunsaydı diğeri de ölürdü saglıksızdı dediler herşey in hayırlısı herşey in en güzel haberlerle döneceksin insallah

Eneaciz güzel hamişim nasılsın nasıl gidiyor o güzel hikayeni baştan tekrar okudum Rabbim tekrarını nasip etsin bende zorlu yollarsan geçerek kaldım sben dpgumdan sonra korunmucam cnm

Kızlar doktora gittim bugün reglimin 3.günü. Hormon testi için kan verdim. Ultrasonla karnıma baktı rahmin düz yumurtalıklarında kist gözükmüyor dedi. Yarın sonuç çıkıcakmış bakalım.

Kızlaarrr merhaba İlişkiden kaç gün sonra göğüslerde hassasiyet başlıyor hamilelik durumunda. Göğüslerim ve göğüs ucum acıyor adetin 14. Günündeyim adete daha çok var

Ayyyy hadi inşaAllah yaaaa. Ben bebek görünecek diye hissediyorummm Allah'ın izniyleee

Evet ben öyle hissediyorum sanki hiç kalmayacakmış gibi Allah’tan ümidimi de kesmiyorum ya olursa diye mucize olarak görüyorum gerçekten olursa mucize olur benim icin 8.ayım bu ay deneme de
Sanirim insan hayalkirikligina ugramamak için beklentiyi düşük tutma adina boyle bir hisse kapılıyor. Bol bol dua edelim insallah hayırlısıyla saglikli hayirli bebislerimiz olsun.

Eneaciz güzel hamişim nasılsın nasıl gidiyor o güzel hikayeni baştan tekrar okudum Rabbim tekrarını nasip etsin bende zorlu yollarsan geçerek kaldım sben dpgumdan sonra korunmucam cnm

Nasıl olsun canım yaa. Bir şey yiyemiyorum adam akıllı. Yemek borum tüp bebek zamanı yara olmuştu. Şimdi ara ara ağrıyo yine. O beni halden düşürdü. Bulantıda devam. Ayakta durmaya halim bile yok.

Sen nasılsın. Hele sağlıkla doğurda o zaman karar verirsin ilerisine inşaAllah

Canım benim 6 yaşında kızım var ama ikinci çocuğum olmayacakmış hiç bi daha hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum ama bence kuruntu yapıyoruz her zaman umutlu olmak lazım
Massallah Allah uzun omur versin. Peki birsey soracağım. Hamile oldugunuz ay adet olacakmis gibi kasiklariniz agridi mi?

Dilerim el ondan sebep Allah tan olur ve güzel haberler verir doktorun canım ne olur kalbini güzel güzel tutarak git göreceğim orada olacak diyerek git herşey güzel olacak İnsallah ❤

Allah razı olsun güzel yürekli kardeşim
Amiiiiinn .... İnternette sürekli araştırıyorum 9-10.haftada bebeğini görenler olmuş.. onları okuyunca umudum artıyor diğer yandan niye hala bişey hissetmiyorum bulantı göğüs ağrısı vs azda olsa olması gerekirdi diyorum tereddütlerim bitmiyor anlayacağın sadece ara ara göğsüme ani sızılar oldu anlık geçti bide ara ara kasıkta sızılar bu kese büyürken olur zatende bebeğimi görebilecekmiyim tek düşündüğüm o
İnsanın elinde olmayan şeyler bunlar keşke rahat olabilsem hiçbişeyi düşünmesem çok iyi olurdu... Kaderimde ne varsa onu göreceğim
Olumsuz olursada Rabbim bilir elbet hamdolsun yine derim ama bir müddet toparlanana kadar üzüntümü yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…