- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.641
Canımm ne uzatmasi burda icimizi dökelim diye toplandik. Bizi en iyi yine biz anliyoruz. Beklenti icinde olmayan gercekten anlayamiyo. Ben simdi hamile oldugum o günleri düsünüyorumda gercekten rüya gibi geliyo sanki olmamisim gibiHer seyde hayır var ama ikizler için üzüldüm insallah en kısa zamanda yeri dolar hamile kalmışsın bir daha kalabilirsin stres de çok yapıyoruz aslında biraz da oluruna bırakabilsek olmuyor benim eşim de ilaç kullanıyor çünkü onda da bir takım sıkıntılar var onun dışında Demir ve kan çok dusuk ben de ilaç kullanıyorum
Bir de kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor diye okumuştum burda insallah sen bu ay hamiş olursun enfeksiyonu atarsan tekrar kalırsın bol su iç emin ol atacaksın yumurtlamaya kadar atarsın üzülme sakın geçer çünkü herkeste olan bir şey Ramazan artık geceleri değerlendirme yapılır yorulacaksın ama yapacak bir şey yok benim eşim yok burda olsa ayni ben de sen gibi olacaktım neyse hayırlısı üzülmüyorum galiba artık alıştım çünkü zaten vın duygusalım hamileyim diyeni duyunca ağlıyorum ama İnan onun adına sevdındiğim için mesela video kanalından mutlu hamilelik hikayelerini dinliyorum onlarla beraber ağlıyorum mutluluk gözyaşlarıyla ben bilim çok güzel bir duygu olmalı hayali Güzelken gercegini düşünemiyorum neyse çok uzattım kusura bakma her şey gönlünce olsun inşallah burdan hamiş haberini duyarım
Fitil antibiyatotik bide bakteri olusmasini önleyici bi hap kullaniyodum ama dün adet oldum sonunda. 50. gün oldum rekor kirdim resmen. Fitili kullanamiycam artik. Bol suyla c vitaminiyle atmaya caliscam yumurtlama dönemine kadar insallah. Yapmayim o zaman bende o kürü zaten hic istikrarli olamam böyle konulardaO kürü bende yapmıştım o ay adetimi 20 gün geciktirmişti ama hamile kalmadım bana yaramadı yani ama adetin 2.günü başlanıp 12 gün boyunca yapılıyor yani yumurtlama gününe kadar. Enfeksiyon için fitil mi kullanıyorsun inşAllah düzelirde Rabbim bu ay nasip eder
Kist zaten var bende hep olusuyo. Mavi boncugum adetini geciktirdigini söylemis. Ben tereddüt ettim oluruna birakcam galiba. Bu ay 50 gün bekledim adeti bi daha beklemeyim bu kadarAdetin 2.günü başlayıp 10 gün yeniyor canım. Fazlası kist yapar.
Kist zaten var bende hep olusuyo. Mavi boncugum adetini geciktirdigini söylemis. Ben tereddüt ettim oluruna birakcam galiba. Bu ay 50 gün bekledim adeti bi daha beklemeyim bu kadartesekkür ederim yinede. Bide hikayen nerde yaziyo benimde güce ihtiyacim var okumak istiyorum
Fitil antibiyatotik bide bakteri olusmasini önleyici bi hap kullaniyodum ama dün adet oldum sonunda. 50. gün oldum rekor kirdim resmen. Fitili kullanamiycam artik. Bol suyla c vitaminiyle atmaya caliscam yumurtlama dönemine kadar insallah. Yapmayim o zaman bende o kürü zaten hic istikrarli olamam böyle konularda
İnşallah canım benimÇifte bayramlar gör canımm benim insallah insallah ❤
Ben de bugün doktora gittim ve 8 haftalık dedi
Ve ben şok evleneli 7 hafta oldu neredeyseilk haftadan hamile kalmışım
Ben de pko luyum ve yaşımda ileri.
Bu zamana kadar gittiğim doktorlar bana tedaviyle hamile kalabilirsin normal hamile kalma riskin çok az demiştir. O yüzden hiç korunma ihtiyacı hissetmedim..
evlendikten sonra bu kadar erkenden hamile kalmak biraz bana ağır geldi.
Kafam karıştı insanların yazdıklarını okuyunca bir mucize gibi geldi.
Ne güzel sabetmissiniz gercekten hayran kaldim. 6 sene kolay söyleniyo ama kim bilir kac kez umutla bekledin adet gelmesin diye. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Sınavınızı isyan etmeden güzel gecmissiniz. Bir daha sınamasin rabbim. Arkadan hemen ikinci üçüncü gelsin insallahKist varsa bilemem kuzum. Bir de doktoruna sor istersen. Herkes de gecikme yapmıyor. Bazı bünyeye göre değişiyor demek ki. Ama sen yine de doktorsuz hareket etme
Konumun linkini bırakıyorum aşağıya
6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Yogurt yiyorum zaten, sarkmsagada baslayim hemen. Mısır püskülüyle kiraz sapinida yarin alirim.Bende o çörekotlu kürü yaptığım ayda 50.günde adet olmuştum bazıları kist yapabildiğini söylüyor belkide bende öyle olmuştu... Aynen canım enfeksiyonun en büyük ilacı bol su içmek bide probiyotik beslenmede önemli mesela ev yoğurdunun içine sarımsağı ez karıştır ye çok faydası var sarımsak iltihaplara karşı etkili
Veya hergün 1 diş sarımsağı ezip suyla beraber hap gibi yut çiğnemeden yutunca zaten koku falanda sinmiyor ağza ..
Aklıma geldi bendede 3 sene önce enfeksiyon vardı bir kür vardı Dr.ender saraç'tan almıştım istersen tarifini vereyim bir kenarda bulunsun gerçekten etkili bu da hatta eskiden ben çalıştığım zamanlarda işyerinde bir arkadaşım vardı ondada enfeksiyon vardı antibiyotik ilaçlar kullanmış geçmemiş bu tarifi ona verdim ağrısı geçti çok iyi geldiğini söylemişti
Malzemeler
-- Mısır püskülü
-- Kiraz sapı
Bide varsa böğürtlen yaprağı ama bu biraz zor bulunuyor bu olmasada olur.
1 bardak kaynar suyun içine bir tutam mısır püskülü ve biraz kiraz sapı atıyorsun ağzını kapatıp 5 dakika demlenince bu suyu içiyorsun. Ayrıca kızılcık suyu da enfeksiyona karşı etkiliymiş
Bazen bunlar ilaçlardan çok daha etkili oluyor hatta sürekli ilaç kullanınca bakteriler direnç kazanıyor o yüzden etki etmiyor
Allah şifanı versin
Ben de hala regli olmadımhee şaka yapıyorsun zannettim
canım regl olmanı sağlıyor rahim içinde ne varsa silip süpürüyor döküyor kistleri temizliyor
ama hamileysen bebiş de gidiyor o yüzden sakıncalı iyice eminim artık hamile olmadığımdan o yüzden içeceğim rahim bi temizlensin regl olayım kendime geleyim
E diyorsun mavi boncuğum bu kür adetini mi geciktirmişti yıkıldım şuanO kürü bende yapmıştım o ay adetimi 20 gün geciktirmişti ama hamile kalmadım bana yaramadı yani ama adetin 2.günü başlanıp 12 gün boyunca yapılıyor yani yumurtlama gününe kadar. Enfeksiyon için fitil mi kullanıyorsun inşAllah düzelirde Rabbim bu ay nasip eder
Senden çok bunu okuyup mutlu olan insan var burda emin olabilirsinBen de bugün doktora gittim ve 8 haftalık dedi
Ve ben şok evleneli 7 hafta oldu neredeyseilk haftadan hamile kalmışım
Ben de pko luyum ve yaşımda ileri.
Bu zamana kadar gittiğim doktorlar bana tedaviyle hamile kalabilirsin normal hamile kalma riskin çok az demiştir. O yüzden hiç korunma ihtiyacı hissetmedim..
evlendikten sonra bu kadar erkenden hamile kalmak biraz bana ağır geldi.
Kafam karıştı insanların yazdıklarını okuyunca bir mucize gibi geldi.
Bende baslayacaktim sozde ama napcaz ramazanda ya. Iftarda onla baslanmaz hafi sahurda yeriz deBende dün başlarım çörekotu kürüne ama sabahları yemeyi unutuyorumramazanada gircez şimdi hergün meryem suresi okuyum diyorum tabi susuzluğa dayanabilirsem
Ayyy ben kadar güzel morel verdinCanım sonraki yazını okudum adet olmussun en yakın zamanda mesela bidahaki aya güzel haberlerle gel insallah
inşallah olur canım bir defa olduysa yine olur Allah’ın izniyle inşallah ben de umudumu kaybetmiyorum basen çok yoruldum diyorum elimden geleni yapıyorum ama işte hayırlısı ben sandım hemen korunmucaz olcak yasım 30 üstünde biraz geç evlendim ondan canım kendine dikkat et basen bakarım buraya arkadaşlara güzel haberlerini duyarım insallahCanımm ne uzatmasi burda icimizi dökelim diye toplandik. Bizi en iyi yine biz anliyoruz. Beklenti icinde olmayan gercekten anlayamiyo. Ben simdi hamile oldugum o günleri düsünüyorumda gercekten rüya gibi geliyo sanki olmamisim gibisenin esinin yanina gitme durumun yok mu peki?
Kalbini ferah tutmaya calis. Oyalanacak biseyler bul kendine. kac yasindasin evliligin cok degil daha. Yillarca bekleyenler var okuyoruz burda. Allah hepimize tattirsin insallah anneligi
Evet kuzu kapalıcanım özel mesajın kapalı mı gönderemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?