- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.661
Ben de hala regli olmadımherkes ben regli oldum yazmış, bi ters harekette yormada ağrı başlıyo otutunca yatınca geçiyor şimdi en son testin üzerinden tam on gün geçti yaptığım ince hesaplara göre yarın adet bekliyorum ay ben adet olucam galiba dedikçe eşim kahkaha atıyor evde , bu repliği3 seneden uzundur duymamıştı ve ben tam 30 gündür söylüyorum. Sanırım 63. Gün SAT 1 mart, millet cinsiyet öğrenecek ben hala adetim yakın mı onu düşünüyorum bu tur baya çıldırdı benim bünye kendisine altın madalya takdim edeceğim
İnsallah guzel haberinizi duyariz. Size birsey sormak istiyorum adet agrisi gibi kasik agrilariniz oldu mu?Ben de hala regli olmadımherkes ben regli oldum yazmış, bi ters harekette yormada ağrı başlıyo otutunca yatınca geçiyor şimdi en son testin üzerinden tam on gün geçti yaptığım ince hesaplara göre yarın adet bekliyorum ay ben adet olucam galiba dedikçe eşim kahkaha atıyor evde , bu repliği3 seneden uzundur duymamıştı ve ben tam 30 gündür söylüyorum. Sanırım 63. Gün SAT 1 mart, millet cinsiyet öğrenecek ben hala adetim yakın mı onu düşünüyorum bu tur baya çıldırdı benim bünye kendisine altın madalya takdim edeceğim
Ayni benBende ilk başlarda düşünmeyeceğim diyorum son bir hafta belirti arıyorum. Ama bu a aramadım
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm
@EneacizSAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
Monaezop SAT: 6 mart
@hilalyunus3mreSat:3 Mart
@YarenimiSat:25 Mart
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
S SiriusBlackK21 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb28 mayıs
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
istanbulaski 5 nisan
Y yamyamcayam25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi11 mayıs
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070618 mayıs
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll21 mayıs
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz18 mayıs
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3728 mayıs
@busra89istGeri gelecek
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
K KurkmantoluS3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele18 mayıs
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 mayıs
@Damla19891 mayıs
@harununmervesi7 nisan
utkuemel 6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Yagmurmina29 nisan
@Mysticless17 nisan
@Nefes5551 mayıs
@Nisanesintisi0129 nisan
@Gulceannesi13 mayıs
@Msrtns27 nisan
@Ozonun28 nisan
@Secretary348 mayıs
@balarisi_13 mayıs
Canım benim mümkün olduğunca dinlenmeye calıs insallah bebişine Sana saglık versin rabbimNasıl olsun canım yaa. Bir şey yiyemiyorum adam akıllı. Yemek borum tüp bebek zamanı yara olmuştu. Şimdi ara ara ağrıyo yine. O beni halden düşürdü. Bulantıda devam. Ayakta durmaya halim bile yok.
Sen nasılsın. Hele sağlıkla doğurda o zaman karar verirsin ilerisine inşaAllah ❤
Benim okuldan bi arkadas 10+5 de görmüş canım kalp atısını her gün gidip baktırdım diyor gec duymus ama duymusmsükğr darısı sanaAllah razı olsun güzel yürekli kardeşim
Amiiiiinn .... İnternette sürekli araştırıyorum 9-10.haftada bebeğini görenler olmuş.. onları okuyunca umudum artıyor diğer yandan niye hala bişey hissetmiyorum bulantı göğüs ağrısı vs azda olsa olması gerekirdi diyorum tereddütlerim bitmiyor anlayacağınsadece ara ara göğsüme ani sızılar oldu anlık geçti bide ara ara kasıkta sızılar bu kese büyürken olur zatende bebeğimi görebilecekmiyim tek düşündüğüm o
İnsanın elinde olmayan şeyler bunlar keşke rahat olabilsem hiçbişeyi düşünmesem çok iyi olurdu... Kaderimde ne varsa onu göreceğim
Olumsuz olursada Rabbim bilir elbet hamdolsun yine derim ama bir müddet toparlanana kadar üzüntümü yaşarım
Canım yok öyle umutları tüketip bırakmak ne olur bırakma kendiniBen yine adet oluyorum kıl gibi kan geldi ve yine ümitler tükendi
Bat ne zamanAyni ben
Cok bi bilgim yok hic hamilelik yasamadim ama yerlesme kanamasi dedikleri şey olabilir mi?Kızlar yardimmm...beklenen adet 6 Mayıs. 29 Nisan'da leke geldi okadar dün akşamda merdiven çıkarken bir ıslaklık yoğunluk hissetimki lavobaya gittim baya kanama var peceteye sildim afedersiniz kusura bakmayın kocaman bir parça tekrar sildim bu sefer daha büyük parça çok korktum eşimi çağırdım düşülmü bu yoksa dedim korkma beklemiş kandır yarın dr.gidersin dedi zaten dr.um adetin ikinci günü gel demişti bu adet bile değil bugün 3.gun ama gelen giden yok .dr.6 mayisa kadar dolu mesaj yazdım kendisine cevap bekliyorum olmazsa yarın başka dr.gidicem.subatta kimyasal gebelik yaşadım onda bile böyle parçalar görmemiştim.32 günde adet olan ben 25. Günde böyle oldu.
Hiç sanmıyorum canım ya çok yoğun oldu bir anda hiç ağrım olmadı birde.bem sadece adet kanamasında böyle parçalar düşüren oldumu onu merak ediyorumCok bi bilgim yok hic hamilelik yasamadim ama yerlesme kanamasi dedikleri şey olabilir mi?
Benim 29 Nisan di normalde ama bu ay yumurtalama testi kullandim o teste gore yumurtlama zamanim 17 Nisandi. 17 nisanda kontrol cizgisiyle test cizgisi ayni renk oldu o yuzden gecikme olacagini anlamistim zaten tahmin ettigim gibi gecikti. Yaptigim hesaplamalara göre 2 Mayis veya 3 mayis bu ayki adet tarihim. Zaten pazartesiden beri 2 gun boyunca kasiklarim adet olacakmis gibi agridi bugun hafifledi ama tüm adet belirtilerim var.Bat ne zaman
Adet agrisi gibi kasik agrilari hamilelikte oluyor mu? Bence hafta sonuna kadar bekleyip oyle yap cunku yapip negatif ciksa bile insanin içinden acaba yanlis mi cikti diye geciyor.Kızlar mrb bugün yumurtlamamın tam 14. Günü bu gece 15. Güne geçicem inşallah ama hala adet olmadım. Normalde adetlerim 27,29 günlerde gelirdi. Adetimin 31.günündeyim bugün. Sizce test yapsam mı? 1 haftadır kasıklarım katnım adet gibi ağrıdı geçti hergün ağrıdı geçti. Bugün hiç ağrımadı. Sadece başım ağrıyor.
Bir çok kişide oluyormuş canım. Ha adet oldum ha olucam diye beklerken hamileliği öğrenen çok. Bilmiyorumm. 2 gün daha geçerse kesinleşir herşey.Adet agrisi gibi kasik agrilari hamilelikte oluyor mu? Bence hafta sonuna kadar bekleyip oyle yap cunku yapip negatif ciksa bile insanin içinden acaba yanlis mi cikti diye geciyor.
O zaman icini rahatlatmak icin doktor kontrolu sart maalesefHiç sanmıyorum canım ya çok yoğun oldu bir anda hiç ağrım olmadı birde.bem sadece adet kanamasında böyle parçalar düşüren oldumu onu merak ediyorum
Umutlanip hayalkirikligi yasamak daha kötü keske bu bilgiyi ogrenmeseydimBir çok kişide oluyormuş canım. Ha adet oldum ha olucam diye beklerken hamileliği öğrenen çok. Bilmiyorumm. 2 gün daha geçerse kesinleşir herşey.
Canim benim adetim oyle olur . Ve henuz kese felan yoktur gebelik bile olsa parca dusuremezsin ki.Hiç sanmıyorum canım ya çok yoğun oldu bir anda hiç ağrım olmadı birde.bem sadece adet kanamasında böyle parçalar düşüren oldumu onu merak ediyorum
Hangi doktorsöktürücü falan vermiyor mu doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?