Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
söktürücü falan vermiyor mu doktor?

5hafta 4 günlük olduk kızlar.
ama bugün pembe leke geldi..
aklıma kötü birsey getirmek istemiyorum.
hayırlısı. ara ara sancılarım oluyor sürekli ama normal mi bilmiyorum.

İnsallah guzel haberinizi duyariz. Size birsey sormak istiyorum adet agrisi gibi kasik agrilariniz oldu mu?

11 Nisan

Canım benim mümkün olduğunca dinlenmeye calıs insallah bebişine Sana saglık versin rabbim

Benim okuldan bi arkadas 10+5 de görmüş canım kalp atısını her gün gidip baktırdım diyor gec duymus ama duymusmsükğr darısı sana

Kızlar yardimmm...beklenen adet 6 Mayıs. 29 Nisan'da leke geldi okadar dün akşamda merdiven çıkarken bir ıslaklık yoğunluk hissetimki lavobaya gittim baya kanama var peceteye sildim afedersiniz kusura bakmayın kocaman bir parça tekrar sildim bu sefer daha büyük parça çok korktum eşimi çağırdım düşülmü bu yoksa dedim korkma beklemiş kandır yarın dr.gidersin dedi zaten dr.um adetin ikinci günü gel demişti bu adet bile değil bugün 3.gun ama gelen giden yok .dr.6 mayisa kadar dolu mesaj yazdım kendisine cevap bekliyorum olmazsa yarın başka dr.gidicem.subatta kimyasal gebelik yaşadım onda bile böyle parçalar görmemiştim.32 günde adet olan ben 25. Günde böyle oldu.

Cok bi bilgim yok hic hamilelik yasamadim ama yerlesme kanamasi dedikleri şey olabilir mi?

Kızlar mrb bugün yumurtlamamın tam 14. Günü bu gece 15. Güne geçicem inşallah ama hala adet olmadım. Normalde adetlerim 27,29 günlerde gelirdi. Adetimin 31.günündeyim bugün. Sizce test yapsam mı? 1 haftadır kasıklarım katnım adet gibi ağrıdı geçti hergün ağrıdı geçti. Bugün hiç ağrımadı. Sadece başım ağrıyor.

Benim 29 Nisan di normalde ama bu ay yumurtalama testi kullandim o teste gore yumurtlama zamanim 17 Nisandi. 17 nisanda kontrol cizgisiyle test cizgisi ayni renk oldu o yuzden gecikme olacagini anlamistim zaten tahmin ettigim gibi gecikti. Yaptigim hesaplamalara göre 2 Mayis veya 3 mayis bu ayki adet tarihim. Zaten pazartesiden beri 2 gun boyunca kasiklarim adet olacakmis gibi agridi bugun hafifledi ama tüm adet belirtilerim var.

Adet agrisi gibi kasik agrilari hamilelikte oluyor mu? Bence hafta sonuna kadar bekleyip oyle yap cunku yapip negatif ciksa bile insanin içinden acaba yanlis mi cikti diye geciyor.

Adet agrisi gibi kasik agrilari hamilelikte oluyor mu? Bence hafta sonuna kadar bekleyip oyle yap cunku yapip negatif ciksa bile insanin içinden acaba yanlis mi cikti diye geciyor.
Bir çok kişide oluyormuş canım. Ha adet oldum ha olucam diye beklerken hamileliği öğrenen çok. Bilmiyorumm. 2 gün daha geçerse kesinleşir herşey.

söktürücü falan vermiyor mu doktor?
Hangi doktor ancak 16 mayısa randevu alabildim yurt dışında yaşıyorum ama zaten bikaç senede bi olur bu bana en son 10 sene önce fln ilaç almıştım gerek yok doğalıyla gelir bi problem yok olsa hissederim. büyük ihtimal aradaki lekelenme adet sayılıyo ya soğan kürü yaktı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…