- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.681
Ya benim adetlerim doğumdan sonra ağrısız olmaya başladı ama bu ay bi ağrı geliyo bi gidiyo bi geliyo bi gidiyo hah kesin oldum diyorum wcye gidiyorum bembeyaz tertemiz akıntı. Bakalımİnsallah guzel haberinizi duyariz. Size birsey sormak istiyorum adet agrisi gibi kasik agrilariniz oldu mu?
Ben eskiden çocuk sahibi olmaya çalışırken bi ay öyle çok ağrılı bildiğin ceviz büyüklüğünde bi parça düşürmüştüm adet kanamasında. Doktorum düşük olabilir demişti hiç test yapmadım o ay öğrenmek istemedim. Adet bitimi doktor sadece rahme bakmıştı temizmi diye.Kızlar yardimmm...beklenen adet 6 Mayıs. 29 Nisan'da leke geldi okadar dün akşamda merdiven çıkarken bir ıslaklık yoğunluk hissetimki lavobaya gittim baya kanama var peceteye sildim afedersiniz kusura bakmayın kocaman bir parça tekrar sildim bu sefer daha büyük parça çok korktum eşimi çağırdım düşülmü bu yoksa dedim korkma beklemiş kandır yarın dr.gidersin dedi zaten dr.um adetin ikinci günü gel demişti bu adet bile değil bugün 3.gun ama gelen giden yok .dr.6 mayisa kadar dolu mesaj yazdım kendisine cevap bekliyorum olmazsa yarın başka dr.gidicem.subatta kimyasal gebelik yaşadım onda bile böyle parçalar görmemiştim.32 günde adet olan ben 25. Günde böyle oldu.
Adet agrisi gibi kasik agrilari hamilelikte oluyor mu? Bence hafta sonuna kadar bekleyip oyle yap cunku yapip negatif ciksa bile insanin içinden acaba yanlis mi cikti diye geciyor.
Canim benim adetim oyle olur . Ve henuz kese felan yoktur gebelik bile olsa parca dusuremezsin ki.
[/QUOT canım gebeliğe yormuyorum bende ama bukadar erken olamazdım birde iki gün bir günü sadece bir kaç dk.kanama ve parça düştü .bakalım yarın dr.gidicem inşallah
Benim okuldan bi arkadas 10+5 de görmüş canım kalp atısını her gün gidip baktırdım diyor gec duymus ama duymusmsükğr darısı sana
Ayyy ben kadar güzel morel verdin
inşallah olur canım bir defa olduysa yine olur Allah’ın izniyle inşallah ben de umudumu kaybetmiyorum basen çok yoruldum diyorum elimden geleni yapıyorum ama işte hayırlısı ben sandım hemen korunmucaz olcak yasım 30 üstünde biraz geç evlendim ondan canım kendine dikkat et basen bakarım buraya arkadaşlara güzel haberlerini duyarım insallahMavi Boncugumm meraktayım güzel bir vesile ile döner inşallah Burda görmesem de bilmesem de tanımasam da o kadar güzel kalpli insanlar var ki tek tek Bebeklerinin olmasını diliyorum hepsinin inşallah Hayırlısı ile
5hafta 4 günlük olduk kızlar.
ama bugün pembe leke geldi..
aklıma kötü birsey getirmek istemiyorum.
hayırlısı. ara ara sancılarım oluyor sürekli ama normal mi bilmiyorum.
E diyorsun mavi boncuğum bu kür adetini mi geciktirmişti yıkıldım şuanadetim gecikmesin diye yapacaktım yaa bende de soğan kürü yapto onu bak demek herkeste hersey ayrı bi sonuç. Soğan kürü için de sen mi yazmıştın acaba rahim duvarlarını inceltiyomuş çok yapmak doğru değilmiş diye. Acaba ben o yüzden mi tam 32. Gün 3-4 gün süren azıcık lekelenme ve bol sıvı akıntıyla adet mi geçirdim yoksa? Olabilir mi ki bu
Gebelik ihtimali neBenim 29 Nisan di normalde ama bu ay yumurtalama testi kullandim o teste gore yumurtlama zamanim 17 Nisandi. 17 nisanda kontrol cizgisiyle test cizgisi ayni renk oldu o yuzden gecikme olacagini anlamistim zaten tahmin ettigim gibi gecikti. Yaptigim hesaplamalara göre 2 Mayis veya 3 mayis bu ayki adet tarihim. Zaten pazartesiden beri 2 gun boyunca kasiklarim adet olacakmis gibi agridi bugun hafifledi ama tüm adet belirtilerim var.
Yogurt yiyorum zaten, sarkmsagada baslayim hemen. Mısır püskülüyle kiraz sapinida yarin alirim.
Burda bu kdar insana yardimci olmaya calisiyosun kalp kırmadan incitmeden harikasin gercekten. Herkes dua ediyo burda eminim bebegin icin. Yarin güzel haberlerle gelirsin insallah
Bende yaklaşık 40 gün sarımsak yuttum sabah ılık 2 bardak suyla. O ara başım çok döndü kendimi hamile sandım. Meğer sonradan fark ettim ki sarımsak tansiyonumu düşürüyormuşAy canım benim estağfurullah teşekkür ederim yardımım dokunuyorsa ne mutlu banaAllah razı olsun hepinizden❤
Sarımsak iltihap sökücüdür faydasını görürsün inşAllah ben eskiden bazı doktorların ve alternatif tıpla ilgilenen bazı bilirkişilerden hep notlar alırdım ajandam güzel bilgilerle dolu meraklıyım böyle şeylere o yüzden:)
Bende yaklaşık 40 gün sarımsak yuttum sabah ılık 2 bardak suyla. O ara başım çok döndü kendimi hamile sandım. Meğer sonradan fark ettim ki sarımsak tansiyonumu düşürüyormuş
heralde öyle oldu canımmHangi doktorancak 16 mayısa randevu alabildim yurt dışında yaşıyorum ama zaten bikaç senede bi olur bu bana en son 10 sene önce fln ilaç almıştım gerek yok doğalıyla gelir bi problem yok olsa hissederim. büyük ihtimal aradaki lekelenme adet sayılıyo ya soğan kürü yaktı beni
yerlesme kanamasi olmustu kahverengi 18 nisanda da bu baska bise galibaYerleşme kanamasıdır inşallah canım aklına olumsuzluk getirme
Bende yaşamıştım ... Sancılarda normal önemli olan şiddetli olmaması
Kendini yorma dinlen sürekli
Hcg'ne en son ne zaman baktırdın
45 dk oncesine kadar umutlanmistim. 5 aydir gebelik icin calisiyoruz ama bu ay da olmadi 45 dk once mens oldum.Gebelik ihtimali ne
Yok canım zararı olmadı aksine enfeksiyon için yararı olduğunu düşünüyorum ama sonradan düşününce komik gelmişti baş dönmemEvet canım düşürür tansiyonu düşük olanlara önerilmez ama minik bir parça yutmanın zararı olmaz diye düşünüyorum tabi vücudun verdiği tepkiye bağlı bişey ...yada hergün olmasada 2 günde bir yutulabilir duruma göre artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?