Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah guzel haberinizi duyariz. Size birsey sormak istiyorum adet agrisi gibi kasik agrilariniz oldu mu?
Ya benim adetlerim doğumdan sonra ağrısız olmaya başladı ama bu ay bi ağrı geliyo bi gidiyo bi geliyo bi gidiyo hah kesin oldum diyorum wcye gidiyorum bembeyaz tertemiz akıntı. Bakalım

Ben eskiden çocuk sahibi olmaya çalışırken bi ay öyle çok ağrılı bildiğin ceviz büyüklüğünde bi parça düşürmüştüm adet kanamasında. Doktorum düşük olabilir demişti hiç test yapmadım o ay öğrenmek istemedim. Adet bitimi doktor sadece rahme bakmıştı temizmi diye.

Tabi doktorun daha iyi bilir ama kimyasal da gecirmissiniz bence hormonal degisiklikler.olabilir kendinizi bunaltmayin. Stresten oluyor hep bunlar bende gecen ay 1 hafta erken oldum cok az surdu. Cok stres yapmistim.

Adet duzenım falan saati Mavi Boncugumm benim bat belirsiz artık hamile olmadıgım kesin üama adet olmayı bekliyorum ki diger aya umudum olsun

Oy kuzum Allah razı olsun Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün
41 gün Meryem suresi okudunmu? Hergün 21 defa yâ Musavvir çek
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiin" ayetini devamlı oku... Bu mübarek dualar ayetler duaların kabulüne vesile olur inşaAllah.... Mübarek ramazan ayı da geldi Rabbim kabul eder
Bide bir mazlumu sevindirirsen Allah'da seni sevindirir. Bir hadiste 3 kişinin duasının kabul olduğu rivayeti var
1- Mazlumun duası
2- Misafirin duası
3- Ana baba duası
Rabbim hepimizin dualarını en hayırlı şekilde kabul etsin amin

5hafta 4 günlük olduk kızlar.
ama bugün pembe leke geldi..
aklıma kötü birsey getirmek istemiyorum.
hayırlısı. ara ara sancılarım oluyor sürekli ama normal mi bilmiyorum.

Yerleşme kanamasıdır inşallah canım aklına olumsuzluk getirme
Bende yaşamıştım ... Sancılarda normal önemli olan şiddetli olmaması
Kendini yorma dinlen sürekli
Hcg'ne en son ne zaman baktırdın

Yok canım ben soğan kürü için bişey yazmamıştım ama onu devamlı yapmak zararlıymış evet onu duymuştum prof.saraçoğlu senede 1 defa 21 gün öneriyor öyle hatırlıyorum gün sayısında belki yanılabilirim sitesine bakmak lazım bide ara vererek yapmak gerekiyormuş onu. Bana çörekotu kürü yaramadı evet bazılarına yarıyormuş bazılarına yaramıyormuş
ne çıkarsa bahtına yani:)
Ben onu bidaha yapmayı düşünmüyorum
32.gün adet zamanı olduğu için adet olmuş olabilirsin yani inşallah başka bi sıkıntın yoksa öyledir

Gebelik ihtimali ne

Ay canım benim estağfurullah teşekkür ederim yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana Allah razı olsun hepinizden
Sarımsak iltihap sökücüdür faydasını görürsün inşAllah ben eskiden bazı doktorların ve alternatif tıpla ilgilenen bazı bilirkişilerden hep notlar alırdım ajandam güzel bilgilerle dolu meraklıyım böyle şeylere o yüzden:)

Bende yaklaşık 40 gün sarımsak yuttum sabah ılık 2 bardak suyla. O ara başım çok döndü kendimi hamile sandım. Meğer sonradan fark ettim ki sarımsak tansiyonumu düşürüyormuş

Kızlar eski ajandama bakıyordum çok bilgiler var daha önceden yazardım doktorların ağzından...
Şu bilgiyi okudum şimdi size yollayayım dedim okuyabiliyormusunuz biraz tuhaftır el yazım ama:) belki yararı olur
Hamile kalmak isteyenler nar yemeliymiş
Rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ama adet döneminde yenirse kanamayı arttırırmış o zaman yumurtlama döneminde yemek bence en mantıklısı...
Prof.saraçoğlu'dan bilgiler...

Bende yaklaşık 40 gün sarımsak yuttum sabah ılık 2 bardak suyla. O ara başım çok döndü kendimi hamile sandım. Meğer sonradan fark ettim ki sarımsak tansiyonumu düşürüyormuş

Evet canım düşürür tansiyonu düşük olanlara önerilmez ama minik bir parça yutmanın zararı olmaz diye düşünüyorum tabi vücudun verdiği tepkiye bağlı bişey ...yada hergün olmasada 2 günde bir yutulabilir duruma göre artık

heralde öyle oldu canımm

Yerleşme kanamasıdır inşallah canım aklına olumsuzluk getirme
Bende yaşamıştım ... Sancılarda normal önemli olan şiddetli olmaması
Kendini yorma dinlen sürekli
Hcg'ne en son ne zaman baktırdın
yerlesme kanamasi olmustu kahverengi 18 nisanda da bu baska bise galiba
devami gelmedi cok sukur
en son 22 nisanda 168 di hcg
6 mayista tekrar gideceğim
tabi o zamana kadar bi sıkıntı olmazsa

Yok canım zararı olmadı aksine enfeksiyon için yararı olduğunu düşünüyorum ama sonradan düşününce komik gelmişti baş dönmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…