Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bi o kadar uzagim böyle şeylere eşim kızıyo bizim hanım hic bakmiyo kendine diye. O kendi kendine keci boynuzu falan kaynatip icti son denememizde ama ise yaramadi galiba

Amin canım çok teşekkür ederim dualar icin ve güzel dileklerin için ekran kaydını aldım uygulayacağım Allah’ın da izniyle

hadi pozitif düşünelim belki kisti atmışsındır. hem de bebişin yerleşiyordur.

Kızlar sordum ama kimse yazmamış cevap

Ben yorumların hepsini okuyamıyorum bu aralar canım... Göğüs ağrısı adetin 14.günü oluyorsa anca yumurtlamadan olabilir hamilelik oluşsa bile en az 4-5 haftalık olacakki ağrılar o zaman olur en azından adet gününün gelmesi lazım o da 4 haftaya tekabül ediyor zaten. Sen yumurtlama dönemindesindir

Evet canım yumurtlama dönemimdeyim ama hiçbir yumurtlama döneminde göğüs ağrısı çekmedim ondan sormak istedim. Bende pek giremiyorum yorumları okuyamıyorum pek hastalıklardan fırsat olmuyor. Seninde birkaç yorumunu okudum canım kalp atışı bazen geç duyulabiliyor. İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın minnağın kalp atışlarını .

Kizlar ben bugun kahverengi koyu kivamli baslayarak adet oldum. tam da bikacgun önce kesfettigim gibi tam gogus agrim basladiktan 15 gun sonra adet oldum, ben gogus agrim basladiginda hep hamileyim sanip esimi kendimden uzaklastiriyordum , iliskiyi haftada bire dusuruyordum, bu sayede ogluma da 6 adet dönemi gebe kalamamisim, ve o denemedigimiz ay olmasinin da sebebi bu uzaklastirmayi yapmamis olmammis yani:) takvima göre tam yumurtlama günüm iliskiye girmedigimiz 4 gunluk bir perhizin ucuna denk gelmis, bir hafta birlikte olmadigim vakite yani. yani zamani daha bi kere denk getirebilmisligim yok sanirim ben gerizekaliyim:) Ama dedigim üzere artik en azindan 32 yasima kadar kendimle ilgili bilmedigim birsey kesfetmis durumdayim, gogus agrim hafif hafif basladigi andan tam 15 gun sonra adet oluyomusum, yani yumurtam catlayacagi zaman bana uyai veriyormus bu bilgi benim icin bir velinimet, ne ates ölcme ne ovulasyon testi hepsinden kiymetli ve bedava:) ben saniyordum ki insan adet olacagi zaman basliyor o agri, herkes yillardir hep öyle derdi öyle duyardim yani, adet olacagim goguslerim sizliyor denince bikacgune adet olurlardi, ben de hic saymamistim ay ne uzun suruyo bende bu adet öncesi dönem diye söylenip dururdum artik olayi cozdum, ve adet oldum hic bir grim yok yani, 2 ay adet olmamissin agrin olur kivranirsin diye dusunursun di mi yok yani normalim. Bende durum bu iste kizlar. Ben Mavi Boncugum un yazdigi seyden sonra cörekotu küründen de vaygectim, Tsh ilacini da birakiyorum, o ilac bende cok bulanti yanma ve yogurt sut ve ayrana alerji baslatti cunku. zaten sagligim acisindan bi zarari yok sadece bu degerle biraz zor gebe kalirsin demisti doktor o dediginde de 5,8 idi suan 3,1, ogluma da 3,5 ile gebe kalmistim olacagi varsa olur tutacagi varsa tutar. 63 gun adet olmayinca insan inanin o adeti gördugune öyle bir seviniyor ki yeni dogmusa dönüyor, birdaha hic tatli veya cikolata yemeyecegim, duzenli saglikli beslenecegim. birdaha bu kabusu yasamak istemiyorum, kismette varsa 5 sene sonra da gelebilir ogluma kardes, önümüzdeki ay da hic mühim degil, yeter ki adetim düzenli olsun , yeter ki kimse yipranmasin üzülmesin. Birdaha da sogan kürünün yanindan gecmem. 2 kere denedim ikisinde de adet düzenimi mahfetti. sayesinde 32 bedenden 38 bedene ciktim, tsh degerim bozuldu . simdi bir de bu ay bunlari duzeltmek icin ugrasacagim. Hepinizi cooo öpüyorum. Mavi boncugum umarim hakkinizda en hayirlisi neyse o olur, doktorlar da ne dedigini bilmiyor bazen emin ol. ne sacma hikayelerim var benim hamileligimd eon farkli doktora gittim, birinin sapasaglam dedigine digeri plesentanda sorun olabilir dedi, birinin az kilolu git yemek ye dedigine digeri yorum dahi yapmadi. o sebeple sen en azindan 10. haftaya kadar bekle 2 doktor fikri al en azindan öyle karar ver derim, birinin görmedigi bebegi digeri ikiz olarak da görebilir hersey olabilir.

yazdim uzunca az önce adet oldum canim. evet kürü okudum ben de yilda bir kere 15 gun yapin diyor. ben bir kere 4 gun yapabildim sonra oglanin yuvasinda ani problemler cikti hersey karisti biraktim. o ay 53 gun adet olmadim, sonraki ay hicbisi yapmadim esim zaten is seyahatindeydi imkan sifirdi tam ortadaki iki hafta olmayacakti hic kasmadim 37. gun adet oldum. tam o ade iste 1 martti, 3 mart 18 mart arasi sogan kürü uyguladim, iste anca bugun kanamayi kahverengi olarak görüyroum tarihler ne 1 mayis !!! ben simdi bozulan midemi bagirsaklarimi tsh hormonumu ve aldigim kilolari duzeltek icin cirpinacagim bu ay zira hepsi cok gereksizdi. herkeste herseyin etkisi farkli iste. bu tsh ilaci cogu kadinda hicbi yan etki göstermiyorken bende aldigim anda kulak agrisi bogaz agrisi yapiyor ilk 2 saat. doktor kontrol etti hicbi sorun yok yani . diyecegim o ki beni kötü yapan bir ilacin baska bir yerimi iyilestirecegine inanmiyorum , ve tsh im sdece 3,1 diye hayat boyu beni kimse bu ilaca baglayamay yani. tehlikeli degerler 6 dan sonra basliyormus. 5 sene hamile kalamazsam veya 2 den fazla dusuk yaparsam ve bu degerim yuksek oldugu icin olursa belki kisa süreli kullanirim ama .. neyse senin de kafani sisirmiyim.

Yaaa siz böyle yazınca korktum bende bu ay soğan kürü yaptım ama 15 değil 12 gün yapabildim. Bat 3 mayıs. Acaba bende de mi düzensizlik falan yapacak

canim ben bu konuda yazdim az önce ve gecen gün. 32 yasimdayim. ve daha 3 gün önce ben bunu fark ettim! tam yumurtam catlamadan bir gun önce, yani adetten 15 gun önce o ilk gögüs sizlamalarimin basladigi günmüs!! ben bunu app imde gecmis yillara giderek aylara tek tek bakarak kesfettim! ama benim adetim 26-28 gunde degil 30-40 arasinda geliyor. eger ki 27 de falan gelirse gögüs agrisi olmadan zönk diye geliveriyor dumur oluyorum. o sebeple normal döngude adet olanalrda nasil bilemiyorum. ama bunu ben 3 gün önce kesfettim ve app imde isaretledigim ilk gogus agrisi gunumden tam 15 gun sornaya adet isaretlemistim , ve bugun gercekten adet oldum. yani gogus agrisi yumurta catlama sirasinda olabiliyor.

Yaaa siz böyle yazınca korktum bende bu ay soğan kürü yaptım ama 15 değil 12 gün yapabildim. Bat 3 mayıs. Acaba bende de mi düzensizlik falan yapacak
benden baska kimsede yaptigini duymadim canim, bu benim vucudumun tepkisi. ayrica sunu söyleyeyim bir arkadasim instagramdan bu kürü o kadar cok methetti ki , hatunda pco vardi , tsh sorunu vardi, kiloluydu. 6 ay olmamis cocuklari, bi sogan kürüyle gebe kalmis, ve hergün en azn 3-4 kisi kiza yazyiordu allah senden razi olsun ben de seni dinledim yaptim kürü gebeyim diye. en az 50 kisi yazdi gözlerimle gördüm, hepsi mi yalan söyleyecek yani. ben de ordan gaza gelip yapmistim. benim vucudum bir acaip manyak birsey cidden sorun bende bence sen korkma yani, ama beni de haberdar et merak ediyorum. ama bence sen kesin gebe kalirsin,

yalniz 40 gün sarimsak yutsam esim benle 3 ay sevismezdi yav :) ne kokar insan bee:)

Yaa inşallah bu ay olmuştur. Mutlaka haber ederim

YAaa ben de aynı hallerdeyim daha adete çok var vücudumun tüm işleyişi bi değişik sanki

Arkadaşlar size nacızane bir tavsıyem olacak , bılıyorum sabretmek çok zor aklından çıkarmak hatta bende oldu sızde de var mı bılmıyorum , hep benım çocuğum olur mu ya ? Hiç olmazsa dıyordum kendımı hamıle düşünemiyordum aynanın karşısında kendıme bakıyordum , 4.ayımda ovulasyon testı ıle stres yaparken ustelık hamıle kaldım . O kadar çok ıstıyordum kı adetıme 2-3 gün kala başlıyordum test yapmaya , en son 5-6 gün önce yıne adetıme 2 gün kala test yaptım ıkıncı cızgı sılık Kan testı yaptım beta hcg 201 ve ben çok mutluyum arafta bır değer bile degıl , bır arkadasa söyledım dedı kı kımyasal gebelık olabılır adet günü vucut tekrar kanamak ısteyecek dıkat et kanayabılırsın , adet tarıhınden önce test yapmak doğru degıl adet gecmesını bekle ... öldum bıttim dedım aptal kafam nıye erken yaptım zaman geçmek bılmedı çok şükür suan degerım 800 oldu 2 günde 2 kat artıyor . Adet günüm 4 gün gectı şükürler olsun , darısı isteyen herkese olsun

Hayırlı olsun canım sağlıklıca al kucağına inşallah herkes stres yapmayın çok takmayın diyor ama son günlere yaklaşınca kafasına takmayan yoktur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…