- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.701
Hadi ya. Kısmet bakalım önümüzdeki aya45 dk oncesine kadar umutlanmistim. 5 aydir gebelik icin calisiyoruz ama bu ay da olmadi 45 dk once mens oldum.
Kızlar sordum ama kimse yazmamış cevapKızlaarrr merhabaİlişkiden kaç gün sonra göğüslerde hassasiyet başlıyor hamilelik durumunda. Göğüslerim ve göğüs ucum acıyor adetin 14. Günündeyim adete daha çok var
Bende bi o kadar uzagim böyle şeylereAy canım benim estağfurullah teşekkür ederim yardımım dokunuyorsa ne mutlu banaAllah razı olsun hepinizden❤
Sarımsak iltihap sökücüdür faydasını görürsün inşAllah ben eskiden bazı doktorların ve alternatif tıpla ilgilenen bazı bilirkişilerden hep notlar alırdım ajandam güzel bilgilerle dolu meraklıyım böyle şeylere o yüzden:)
Amin canım çok teşekkür ederim dualar icin ve güzel dileklerin için ekran kaydını aldım uygulayacağım Allah’ın da izniyleOy kuzum Allah razı olsunRabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün
41 gün Meryem suresi okudunmu? Hergün 21 defa yâ Musavvir çek
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiin" ayetini devamlı oku... Bu mübarek dualar ayetler duaların kabulüne vesile olur inşaAllah.... Mübarek ramazan ayı da geldi Rabbim kabul eder
Bide bir mazlumu sevindirirsen Allah'da seni sevindirir. Bir hadiste 3 kişinin duasının kabul olduğu rivayeti var
1- Mazlumun duası
2- Misafirin duası
3- Ana baba duası
Rabbim hepimizin dualarını en hayırlı şekilde kabul etsin amin
hadi pozitif düşünelim belki kisti atmışsındır. hem de bebişin yerleşiyordur.Kızlar yardimmm...beklenen adet 6 Mayıs. 29 Nisan'da leke geldi okadar dün akşamda merdiven çıkarken bir ıslaklık yoğunluk hissetimki lavobaya gittim baya kanama var peceteye sildim afedersiniz kusura bakmayın kocaman bir parça tekrar sildim bu sefer daha büyük parça çok korktum eşimi çağırdım düşülmü bu yoksa dedim korkma beklemiş kandır yarın dr.gidersin dedi zaten dr.um adetin ikinci günü gel demişti bu adet bile değil bugün 3.gun ama gelen giden yok .dr.6 mayisa kadar dolu mesaj yazdım kendisine cevap bekliyorum olmazsa yarın başka dr.gidicem.subatta kimyasal gebelik yaşadım onda bile böyle parçalar görmemiştim.32 günde adet olan ben 25. Günde böyle oldu.
Kızlar sordum ama kimse yazmamış cevap
Evet canım yumurtlama dönemimdeyim ama hiçbir yumurtlama döneminde göğüs ağrısı çekmedim ondan sormak istedim. Bende pek giremiyorum yorumları okuyamıyorum pek hastalıklardan fırsat olmuyor. Seninde birkaç yorumunu okudum canım kalp atışı bazen geç duyulabiliyor. İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın minnağın kalp atışlarını .Ben yorumların hepsini okuyamıyorum bu aralar canım... Göğüs ağrısı adetin 14.günü oluyorsa anca yumurtlamadan olabilir hamilelik oluşsa bile en az 4-5 haftalık olacakki ağrılar o zaman olur en azından adet gününün gelmesi lazım o da 4 haftaya tekabül ediyor zaten. Sen yumurtlama dönemindesindir
yazdim uzunca az önce adet oldum canim. evet kürü okudum ben de yilda bir kere 15 gun yapin diyor. ben bir kere 4 gun yapabildim sonra oglanin yuvasinda ani problemler cikti hersey karisti biraktim. o ay 53 gun adet olmadim, sonraki ay hicbisi yapmadim esim zaten is seyahatindeydi imkan sifirdi tam ortadaki iki hafta olmayacakti hic kasmadim 37. gun adet oldum. tam o ade iste 1 martti, 3 mart 18 mart arasi sogan kürü uyguladim, iste anca bugun kanamayi kahverengi olarak görüyroum tarihler ne 1 mayis !!! ben simdi bozulan midemi bagirsaklarimi tsh hormonumu ve aldigim kilolari duzeltek icin cirpinacagim bu ay zira hepsi cok gereksizdi. herkeste herseyin etkisi farkli iste. bu tsh ilaci cogu kadinda hicbi yan etki göstermiyorken bende aldigim anda kulak agrisi bogaz agrisi yapiyor ilk 2 saat. doktor kontrol etti hicbi sorun yok yani . diyecegim o ki beni kötü yapan bir ilacin baska bir yerimi iyilestirecegine inanmiyorum , ve tsh im sdece 3,1 diye hayat boyu beni kimse bu ilaca baglayamay yani. tehlikeli degerler 6 dan sonra basliyormus. 5 sene hamile kalamazsam veya 2 den fazla dusuk yaparsam ve bu degerim yuksek oldugu icin olursa belki kisa süreli kullanirim ama .. neyse senin de kafani sisirmiyim.Yok canım ben soğan kürü için bişey yazmamıştım ama onu devamlı yapmak zararlıymış evet onu duymuştum prof.saraçoğlu senede 1 defa 21 gün öneriyor öyle hatırlıyorum gün sayısında belki yanılabilirim sitesine bakmak lazım bide ara vererek yapmak gerekiyormuş onu. Bana çörekotu kürü yaramadı evet bazılarına yarıyormuş bazılarına yaramıyormuş
ne çıkarsa bahtına yani:)
Ben onu bidaha yapmayı düşünmüyorum
32.gün adet zamanı olduğu için adet olmuş olabilirsin yani inşallah başka bi sıkıntın yoksa öyledir
Yaaa siz böyle yazınca korktumyazdim uzunca az önce adet oldum canim. evet kürü okudum ben de yilda bir kere 15 gun yapin diyor. ben bir kere 4 gun yapabildim sonra oglanin yuvasinda ani problemler cikti hersey karisti biraktim. o ay 53 gun adet olmadim, sonraki ay hicbisi yapmadim esim zaten is seyahatindeydi imkan sifirdi tam ortadaki iki hafta olmayacakti hic kasmadim 37. gun adet oldum. tam o ade iste 1 martti, 3 mart 18 mart arasi sogan kürü uyguladim, iste anca bugun kanamayi kahverengi olarak görüyroum tarihler ne 1 mayis !!! ben simdi bozulan midemi bagirsaklarimi tsh hormonumu ve aldigim kilolari duzeltek icin cirpinacagim bu ay zira hepsi cok gereksizdi. herkeste herseyin etkisi farkli iste. bu tsh ilaci cogu kadinda hicbi yan etki göstermiyorken bende aldigim anda kulak agrisi bogaz agrisi yapiyor ilk 2 saat. doktor kontrol etti hicbi sorun yok yani . diyecegim o ki beni kötü yapan bir ilacin baska bir yerimi iyilestirecegine inanmiyorum , ve tsh im sdece 3,1 diye hayat boyu beni kimse bu ilaca baglayamay yani. tehlikeli degerler 6 dan sonra basliyormus. 5 sene hamile kalamazsam veya 2 den fazla dusuk yaparsam ve bu degerim yuksek oldugu icin olursa belki kisa süreli kullanirim ama .. neyse senin de kafani sisirmiyim.
canim ben bu konuda yazdim az önce ve gecen gün. 32 yasimdayim. ve daha 3 gün önce ben bunu fark ettim! tam yumurtam catlamadan bir gun önce, yani adetten 15 gun önce o ilk gögüs sizlamalarimin basladigi günmüs!! ben bunu app imde gecmis yillara giderek aylara tek tek bakarak kesfettim! ama benim adetim 26-28 gunde degil 30-40 arasinda geliyor. eger ki 27 de falan gelirse gögüs agrisi olmadan zönk diye geliveriyor dumur oluyorum. o sebeple normal döngude adet olanalrda nasil bilemiyorum. ama bunu ben 3 gün önce kesfettim ve app imde isaretledigim ilk gogus agrisi gunumden tam 15 gun sornaya adet isaretlemistim , ve bugun gercekten adet oldum. yani gogus agrisi yumurta catlama sirasinda olabiliyor.Evet canım yumurtlama dönemimdeyim ama hiçbir yumurtlama döneminde göğüs ağrısı çekmedim ondan sormak istedim. Bende pek giremiyorum yorumları okuyamıyorum pek hastalıklardan fırsat olmuyor. Seninde birkaç yorumunu okudum canım kalp atışı bazen geç duyulabiliyor. İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın minnağın kalp atışlarını .
benden baska kimsede yaptigini duymadim canim, bu benim vucudumun tepkisi. ayrica sunu söyleyeyim bir arkadasim instagramdan bu kürü o kadar cok methetti ki , hatunda pco vardi , tsh sorunu vardi, kiloluydu. 6 ay olmamis cocuklari, bi sogan kürüyle gebe kalmis, ve hergün en azn 3-4 kisi kiza yazyiordu allah senden razi olsun ben de seni dinledim yaptim kürü gebeyim diye. en az 50 kisi yazdi gözlerimle gördüm, hepsi mi yalan söyleyecek yani. ben de ordan gaza gelip yapmistim. benim vucudum bir acaip manyak birsey cidden sorun bende bence sen korkma yani, ama beni de haberdar et merak ediyorum. ama bence sen kesin gebe kalirsin,Yaaa siz böyle yazınca korktumbende bu ay soğan kürü yaptım ama 15 değil 12 gün yapabildim. Bat 3 mayıs. Acaba bende de mi düzensizlik falan yapacak
yalniz 40 gün sarimsak yutsam esim benle 3 ay sevismezdi yav :) ne kokar insan bee:)Evet canım düşürür tansiyonu düşük olanlara önerilmez ama minik bir parça yutmanın zararı olmaz diye düşünüyorum tabi vücudun verdiği tepkiye bağlı bişey ...yada hergün olmasada 2 günde bir yutulabilir duruma göre artık
Yaa inşallah bu ay olmuştur. Mutlaka haber ederimbenden baska kimsede yaptigini duymadim canim, bu benim vucudumun tepkisi. ayrica sunu söyleyeyim bir arkadasim instagramdan bu kürü o kadar cok methetti ki , hatunda pco vardi , tsh sorunu vardi, kiloluydu. 6 ay olmamis cocuklari, bi sogan kürüyle gebe kalmis, ve hergün en azn 3-4 kisi kiza yazyiordu allah senden razi olsun ben de seni dinledim yaptim kürü gebeyim diye. en az 50 kisi yazdi gözlerimle gördüm, hepsi mi yalan söyleyecek yani. ben de ordan gaza gelip yapmistim. benim vucudum bir acaip manyak birsey cidden sorun bende bence sen korkma yani, ama beni de haberdar et merak ediyorum. ama bence sen kesin gebe kalirsin,
YAaa ben de aynı hallerdeyim daha adete çok var vücudumun tüm işleyişi bi değişik sankiEvet canım yumurtlama dönemimdeyim ama hiçbir yumurtlama döneminde göğüs ağrısı çekmedim ondan sormak istedim. Bende pek giremiyorum yorumları okuyamıyorum pek hastalıklardan fırsat olmuyor. Seninde birkaç yorumunu okudum canım kalp atışı bazen geç duyulabiliyor. İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın minnağın kalp atışlarını .
Hayırlı olsun canım sağlıklıca al kucağına inşallahArkadaşlar size nacızane bir tavsıyem olacak , bılıyorum sabretmek çok zor aklından çıkarmak hatta bende oldu sızde de var mı bılmıyorum , hep benım çocuğum olur mu ya ? Hiç olmazsa dıyordum kendımı hamıle düşünemiyordum aynanın karşısında kendıme bakıyordum , 4.ayımda ovulasyon testı ıle stres yaparken ustelık hamıle kaldım . O kadar çok ıstıyordum kı adetıme 2-3 gün kala başlıyordum test yapmaya , en son 5-6 gün önce yıne adetıme 2 gün kala test yaptım ıkıncı cızgı sılık Kan testı yaptım beta hcg 201 ve ben çok mutluyum arafta bır değer bile degıl , bır arkadasa söyledım dedı kı kımyasal gebelık olabılır adet günü vucut tekrar kanamak ısteyecek dıkat et kanayabılırsın , adet tarıhınden önce test yapmak doğru degıl adet gecmesını bekle ... öldum bıttim dedım aptal kafam nıye erken yaptım zaman geçmek bılmedı çok şükür suan degerım 800 oldu 2 günde 2 kat artıyor . Adet günüm 4 gün gectı şükürler olsun , darısı isteyen herkese olsun
O günleri de göreydikkYanı tavsıyem adet tarıhınızden önce test yapmayın, nasılsa o değer 3-5 bın olmadan kese görünmuyor, ınanın ogrenınce daha sabırsız olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?