- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.721
Canım o kadar kafama takıyordum kı araştırmaya başladım strese rağmen hamıle kalan var mı diye ? Rabbım nasıp ederse oluyor gerısı hıkaye , ama tavsıyem Meryem suresını okuyun söze çok huzur verecekHayırlı olsun canım sağlıklıca al kucağına inşallahherkes stres yapmayın çok takmayın diyor ama son günlere yaklaşınca kafasına takmayan yoktur sanırım ☺
Görmese herhalde ben göremezdımO günleri de göreydikk
Canım ben okuyorum inşallah 41 gün okuyacağım 22 gün oldu sanırım. Belli tesbihlerde çekiyorum Rabbim çok büyük inşallah bu ay olurCanım o kadar kafama takıyordum kı araştırmaya başladım strese rağmen hamıle kalan var mı diye ? Rabbım nasıp ederse oluyor gerısı hıkaye , ama tavsıyem Meryem suresını okuyun söze çok huzur verecek
Tuhaf olmuş progesteron hamılelıkte kullanılır çünkü progesteron sevıyesı dusmedıkce adet olamazsınız hatta tatıle gıdenler kullanır orda adet olmasınlar dıyeKızlar cevap verirseniz sevinirim progestan ıgne vurundum bugun 2 kist olusmhs ve adet olamıyorum diye verdi İnternete arastırdım bu ıgne aynı zamanda bebegı tutunması ıcın de veriliyormuş bir terslik yok mu madem bu amacı da var ben nasıl adet olayım ki anlayamadım
O zaman inşallah bu ay tutar canım ya tamda değerlendirdiğimiz günde göğüs ağrım var. Bu aydan çok ümitliyim. 30 günde bir adet oluyorum. Ben 3-4 mayısta yumurtlamam olur diye düşünmüştüm.canim ben bu konuda yazdim az önce ve gecen gün. 32 yasimdayim. ve daha 3 gün önce ben bunu fark ettim! tam yumurtam catlamadan bir gun önce, yani adetten 15 gun önce o ilk gögüs sizlamalarimin basladigi günmüs!! ben bunu app imde gecmis yillara giderek aylara tek tek bakarak kesfettim! ama benim adetim 26-28 gunde degil 30-40 arasinda geliyor. eger ki 27 de falan gelirse gögüs agrisi olmadan zönk diye geliveriyor dumur oluyorum. o sebeple normal döngude adet olanalrda nasil bilemiyorum. ama bunu ben 3 gün önce kesfettim ve app imde isaretledigim ilk gogus agrisi gunumden tam 15 gun sornaya adet isaretlemistim , ve bugun gercekten adet oldum. yani gogus agrisi yumurta catlama sirasinda olabiliyor.
Pekı ne zamandır denıyorsun, ben 4 ay denedım sankı 1 yıldıCanım ben okuyorum inşallah 41 gün okuyacağım 22 gün oldu sanırım. Belli tesbihlerde çekiyorum Rabbim çok büyük inşallah bu ay olur
Her belirtiyi hamilelik sanmaya başladım. Olmayınca da üzülüyorum. Artık boş yere ümitlenmek istemiyorumYAaa ben de aynı hallerdeyim daha adete çok var vücudumun tüm işleyişi bi değişik sanki
Bu 6. Ay olcekkkkPekı ne zamandır denıyorsun, ben 4 ay denedım sankı 1 yıldı
Hevesını kırmak ıstemem ama çok üzülmüş bıri olarak hatırlatmak ısterım yumurtalama gününü yakalasan bıle döllenme şansı yüzde 25 , belkı de sanslı ayındasın tutar ama olmasa da aklına kötü bırsey gelmesın neden olmadı dıye , benım gelmıstı ondan yazmak ıstedımO zaman inşallah bu ay tutar canım ya tamda değerlendirdiğimiz günde göğüs ağrım var. Bu aydan çok ümitliyim. 30 günde bir adet oluyorum. Ben 3-4 mayısta yumurtlamam olur diye düşünmüştüm.
Benim de kafam karıstı anlamadım hıc bıseyTuhaf olmuş progesteron hamılelıkte kullanılır çünkü progesteron sevıyesı dusmedıkce adet olamazsınız hatta tatıle gıdenler kullanır orda adet olmasınlar dıye
Insallah canım , ve hamıle kalınca dıyeceksın bunun için mı stres yaptım ya , esın test yaptı mı hiç ? Kecı boynuzu çok etkılı haberın olsun , benım esımın degerlerı normaldi yıne de içirdımBu 6. Ay olcekkkkinşallah son olur
Aynı şeyi 2 aydır yaşıyorum. Önceki ay beta yükseldi bayağı ümitlendim sonra düştü değerler. Geçen ay yine bir sürü belirti ama olmadı. İnşallah bu ay tutar.Hevesını kırmak ıstemem ama çok üzülmüş bıri olarak hatırlatmak ısterım yumurtalama gününü yakalasan bıle döllenme şansı yüzde 25 , belkı de sanslı ayındasın tutar ama olmasa da aklına kötü bırsey gelmesın neden olmadı dıye , benım gelmıstı ondan yazmak ıstedım
Kullanmadan tekrar doktor a sorma sansın yok muBenim de kafam karıstı anlamadım hıc bısey
Hastanede vurundum hemen canım bir de şöyle bir yazı buldumKullanmadan tekrar doktor a sorma sansın yok mu
kaca kadar yukseldı , bır de sana tavsıyem sureklı kendını yoklama belırtı arama ben muhtemelen 4 haftalığım ama bulantım bıle bellı belırsız göğüs agrım var sadece ve bazen adet olacak gıbi karnım agrıyor az azAynı şeyi 2 aydır yaşıyorum. Önceki ay beta yükseldi bayağı ümitlendim sonra düştü değerler. Geçen ay yine bir sürü belirti ama olmadı. İnşallah bu ay tutar.
1 kerelık mı ıgne , demekkı bızım bıldıgımz dışında bır etkısi de var bende ilk defa duyuyorumHastanede vurundum hemen canım bir de şöyle bir yazı buldum
Canim o.igne gebelerde bebegin tutunmasina olmayanlardada adetin sokulmesine sebep oluyor. Acaba suphelendigi icinmi verdi.sana yoksa tarlusal derdiHastanede vurundum hemen canım bir de şöyle bir yazı buldum
Evet 1 defada 3 tane1 kerelık mı ıgne , demekkı bızım bıldıgımz dışında bır etkısi de var bende ilk defa duyuyorum
Test negatıf cıkmısti kist ler ılacsız gitmeyecek ıgneyle soktırelım dedi ve progestan verdıCanim o.igne gebelerde bebegin tutunmasina olmayanlardada adetin sokulmesine sebep oluyor. Acaba suphelendigi icinmi verdi.sana yoksa tarlusal derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?