- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.741
Ya bır tane ıse o hormon sonuçta vücutta devamı olmadığı ıcın bıtecek ve rahım içi dokusu dökülecek belkı de onunla dökülsün ıstıyor , bılgım yok malesefEvet 1 defada 3 tane
Tesekkur ederım yorumun ıcın oyle dusundu sanirimYa bır tane ıse o hormon sonuçta vücutta devamı olmadığı ıcın bıtecek ve rahım içi dokusu dökülecek belkı de onunla dökülsün ıstıyor , bılgım yok malesef
Önce beta HCG 3.2 çıktı. 2 gün sonra 5.87 oldu ondan sonra 2 gün sonrasında 4.6 ya düştü. Sonra âdet oldum. İnşallah sende hamilesindirB
kaca kadar yukseldı , bır de sana tavsıyem sureklı kendını yoklama belırtı arama ben muhtemelen 4 haftalığım ama bulantım bıle bellı belırsız göğüs agrım var sadece ve bazen adet olacak gıbi karnım agrıyor az az
Canım valla degerım 200 den 800 e çıktı ıste ben de hala takıp yaptırıyorum Allah nasıp ederse Pazartesi kese görünür dıye beklyormÖnce beta HCG 3.2 çıktı. 2 gün sonra 5.87 oldu ondan sonra 2 gün sonrasında 4.6 ya düştü. Sonra âdet oldum. İnşallah sende hamilesindir
Maşallah inşallah görürsünüz keseyi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin bebişiniz.Canım valla degerım 200 den 800 e çıktı ıste ben de hala takıp yaptırıyorum Allah nasıp ederse Pazartesi kese görünür dıye beklyorm
Teşekkür ederım darısı ısteyen herkese olsun , her gece ısteyen tüm kardeslerıme dua edıyorumMaşallah inşallah görürsünüz keseyi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin bebişiniz.
Evet canım yumurtlama dönemimdeyim ama hiçbir yumurtlama döneminde göğüs ağrısı çekmedim ondan sormak istedim. Bende pek giremiyorum yorumları okuyamıyorum pek hastalıklardan fırsat olmuyor. Seninde birkaç yorumunu okudum canım kalp atışı bazen geç duyulabiliyor. İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın minnağın kalp atışlarını .
Yok yapmadı. Pekmezimi canımm İnşallah bende öyle derim ya bakalım 2 gün kaldıInsallah canım , ve hamıle kalınca dıyeceksın bunun için mı stres yaptım ya , esın test yaptı mı hiç ? Kecı boynuzu çok etkılı haberın olsun , benım esımın degerlerı normaldi yıne de içirdım
yalniz 40 gün sarimsak yutsam esim benle 3 ay sevismezdi yav :) ne kokar insan bee:)
Senden de Allah razı olsun canım.Amin Allah razı olsun canım ❤
kızın nasıl iyidir inşaallah
Benimde oğlum kaç gündür hasta çocuklar sık sık hastalanıyolar işte bizim için de zor oluyor tabi..Allah sanada kolaylık versin
BEnim daha ilk ayım ben şimdiden tedirgin olmaya başladım Allah isteyen herkese bi an önce hayırlısıyla versinHer belirtiyi hamilelik sanmaya başladım. Olmayınca da üzülüyorum. Artık boş yere ümitlenmek istemiyorum
Adetin 5 gün gecikmesinde gebelik olsaydı çıkardı bence. Hiç mi hayal meyal bir çizgi görmedin. Acaba test mi bozuk. Çünkü yerleşme kanaması da yaşamış gibisin... 5 gün gecikme de var.. Bilemedim şimdi..Hanımlar belki yaşayan vardır, benim bat 27 nisandı, adet 5 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif. Yaklaşık 10 gün önce de açık pembe-kahve arası bir lekelenme yaşadım, devamı gelmedi, yerleşme kanamasıdır diye ümitlenmiştim, ama bugün test negatif çıkınca çok üzüldüm, acaba erken mi test yaptım, adet gecikmesinden sonra ne kadar beklemeliyim?
Senden de Allah razı olsun canım.Kızım grip oldu burnu tıkalı kaç gündür. Bugün biraz iyi gibi derken ben grip oldum başım ağrıyor. Çocukla hasta olmak çok zor .
Bende 5 ay uygulamayla denedim olmadi , bu sy ovulasyon testi ile denedim 3-4 gun oynuyodu arada , insallah bu ay hamile kalirim umutla bekliyorum :)Kızlar uygulamada bugün yumurtlama günüm diye görünüyor ancak ovulasyon testinde gölge gibi bile çıkmadı. 5 aydır bu uygulamaya güvendim resmen
Bu arada reglin bitince 5. Gun yapmaya basladin degil mi ? Gebelik var mi son durum neKızlar uygulamada bugün yumurtlama günüm diye görünüyor ancak ovulasyon testinde gölge gibi bile çıkmadı. 5 aydır bu uygulamaya güvendim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?