Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce beta HCG 3.2 çıktı. 2 gün sonra 5.87 oldu ondan sonra 2 gün sonrasında 4.6 ya düştü. Sonra âdet oldum. İnşallah sende hamilesindir

Amin Allah razı olsun canım
kızın nasıl iyidir inşaallah
Benimde oğlum kaç gündür hasta çocuklar sık sık hastalanıyolar işte bizim için de zor oluyor tabi..Allah sanada kolaylık versin

Yok yapmadı. Pekmezimi canımm İnşallah bende öyle derim ya bakalım 2 gün kaldı

Amin Allah razı olsun canım ❤
kızın nasıl iyidir inşaallah
Benimde oğlum kaç gündür hasta çocuklar sık sık hastalanıyolar işte bizim için de zor oluyor tabi..Allah sanada kolaylık versin
Senden de Allah razı olsun canım. Kızım grip oldu burnu tıkalı kaç gündür. Bugün biraz iyi gibi derken ben grip oldum başım ağrıyor. Çocukla hasta olmak çok zor .

Hanımlar belki yaşayan vardır, benim bat 27 nisandı, adet 5 gün gecikti bugün test yaptım ama negatif. Yaklaşık 10 gün önce de açık pembe-kahve arası bir lekelenme yaşadım, devamı gelmedi, yerleşme kanamasıdır diye ümitlenmiştim, ama bugün test negatif çıkınca çok üzüldüm, acaba erken mi test yaptım, adet gecikmesinden sonra ne kadar beklemeliyim?

Adetin 5 gün gecikmesinde gebelik olsaydı çıkardı bence. Hiç mi hayal meyal bir çizgi görmedin. Acaba test mi bozuk. Çünkü yerleşme kanaması da yaşamış gibisin... 5 gün gecikme de var.. Bilemedim şimdi..

Benim de hiç fikrim yok acaba bir hafta-10 gün beklemem mi gerekiyor diye düşündüm gecikme sonrası. Bazı kişilerde geç çıkabiliyormuş. En iyisi kan testi yaptırmak galiba. Hayırlısı diyelim, beklemek çok zorr.

Senden de Allah razı olsun canım. Kızım grip oldu burnu tıkalı kaç gündür. Bugün biraz iyi gibi derken ben grip oldum başım ağrıyor. Çocukla hasta olmak çok zor .

Ay öyle ya bilirim Allah ikinizede şifa versin benim oğlumda aynı şu aralar herkeste var
Öksürüğü varsa göğsüne yarıyarıya zeytinyağı ve çörekotu yağı karıştırıp sür sonra üstüne sıcak havlu kapat. Sendede varsa çörekotu yağı içebilirsin çok faydası var
Ayrıca bal +karabiber +zerdeçal karışımı ye
Kızın 1 yaşın üstündeyse çok az miktarda verebilirsin onun dışında ısıtılmış pekmez+birkaç damla limon suyu
Odanızada mutlaka soğan koy 4'e böl
Kızın hiç nefes alamıyosa enjektör varya ona serum fizyolojik çek ve çocuğun burnunun içine sık hem açılır hem temizler
Bide cold mix var yakasına 1 damla damlatabilirsin nefes almasına yardımcı olur

Kızlar uygulamada bugün yumurtlama günüm diye görünüyor ancak ovulasyon testinde gölge gibi bile çıkmadı. 5 aydır bu uygulamaya güvendim resmen
Bende 5 ay uygulamayla denedim olmadi , bu sy ovulasyon testi ile denedim 3-4 gun oynuyodu arada , insallah bu ay hamile kalirim umutla bekliyorum :)

Kızlar uygulamada bugün yumurtlama günüm diye görünüyor ancak ovulasyon testinde gölge gibi bile çıkmadı. 5 aydır bu uygulamaya güvendim resmen
Bu arada reglin bitince 5. Gun yapmaya basladin degil mi ? Gebelik var mi son durum ne

Eklentiler

• 71F71E89-4057-4AA0-B573-731A6DECAC92.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…