Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hakkında hayırlısı inşallah çok beklemeden kavuşursun duam seninle

Kızlar sonuçları göstermek için doktora cumartesi gidicem. Hormon testi ilk defa yaptırıyorum. Anlayan var mı? Sanki referans değerlerine göre herşey normal gözüküyor. Ben o zaman şu kürlerden denemeyeyim sonra değerlerim bozulmasın.

Ayyy ne güzel maşallah normalde ağrılı diye duymuştum ama siz rahat geçti diyorsunuz inşallah hayırlı haberlerle tekrar buraya yazarsınız ve sonucunuz pozitif olur ben öyle umut ediyorum inşallah
Negatif geldi sonucum bugun 12. Gun beta hcg negatif
Nasip kismet isteyen herkesin gonlune gore olsun insallah:)

Selam arkadaşlar ben Bayadır giremedim arada 2 dk son mesajlara bakıp çıktım sadece. Umarım herkes iyidir. Ben 5 haftalık hamileymişim daha fazla zannediyordum :) son regl tarihim 11 mart aslında onunla hesaplayınca baya farklı :) ama işte geç yumurtladım. Bu arada pazartesi günü hafif pembe akıntım geldi hemen doktora gittim yerleşme kanaması olabilir dedi yani bu kadar geçte yerleşme kanaması olabiliyormuş. Tabi her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…