- 15 Nisan 2019
- 216
- 190
- 53
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.761
Durum ne ?1 mayis be n im bat ins gelmezse tabi
İnşallah canım peki ne zaman sonra hamile kaldın acabaCanım emin ol bende ikinciyi düşürdügümde cok üzüldüm ama herkes dedi ki eğer tutunsaydı diğeri de ölürdü saglıksızdı dediler herşey in hayırlısı herşey in en güzel haberlerle döneceksin insallah
Bak benimde boyleydi bu ay, artik tamamen silik t cikmiyorHımm anlamadım canım ama böyle çıkması normal deniliyor da ondan bende kullanıyorum ovu sıvı alsam bile bundan daha koyu çıkıyor testinde sıkıntı mı var acaba
11 mayis bat ... insallah olmam :)14 mayıs beklenen
Evet canım da pekmezını içmedi esım günlük olarak kaynattık bız ona kecı boynuzunuYok yapmadı. Pekmezimi canımm İnşallah bende öyle derim ya bakalım 2 gün kaldı ☺
Hoşbuldum canım. Ben hiç gebelik beklemiyordum çünkü yumurtlama günlerinde ilişki yaşamadık bilerek. Bebek işini askıya almıştık ama 4 gün gecikmem oldu. Belki mevsimsel olabilir.busra1tan hoş geldin kuzum ne alemdesin?
günaydın canım ne zaman test yapacaksınHoşbuldum canım. Ben hiç gebelik beklemiyordum çünkü yumurtlama günlerinde ilişki yaşamadık bilerek. Bebek işini askıya almıştık ama 4 gün gecikmem oldu. Belki mevsimsel olabilir.
Bugün yapayım diyorum. En azından olmadığına emin olmak istiyorum.günaydın canım ne zaman test yapacaksın
Hmm onu bende yaptım ama eşim içemedi midesi kaldırmadı malesefEvet canım da pekmezını içmedi esım günlük olarak kaynattık bız ona kecı boynuzunu
O zaman pekmez ıcsın yada toz seklınde de var diye bılıyorum bır araştır ıstersenHmm onu bende yaptım ama eşim içemedi midesi kaldırmadı malesef
Canım hakkında hayırlısı inşallah çok beklemeden kavuşursun duam seninleGüzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum Burda pozitif çıkan arkadaslarıma o kadar çok sevınıyorum ki çünkü hayal kırıklığı yaşamak kötü ben adet oldum bu sabah hem de çok fena bir adet sancısıyla
Hemde nasıl ağrıdı sürekli lavaboya gidiyordum oldum diye adet dönemimdeki tüm belirtilerimle aynıydıMassallah Allah uzun omur versin. Peki birsey soracağım. Hamile oldugunuz ay adet olacakmis gibi kasiklariniz agridi mi?
Tamam canım teşekkür ederimO zaman pekmez ıcsın yada toz seklınde de var diye bılıyorum bır araştır ıstersen
Negatif geldi sonucum bugun 12. Gun beta hcg negatifAyyy ne güzel maşallah normalde ağrılı diye duymuştum ama siz rahat geçti diyorsunuz inşallah hayırlı haberlerle tekrar buraya yazarsınız ve sonucunuz pozitif olur ben öyle umut ediyorum inşallah
Kuzum hayırlısı olsun inşallah bu ay nasip olur bize bebiş. Bende kabul edilmiycem yoksaKizlar benim kirmizilar geldi. Yeni bat 29 mayis nasip artik. Mayisin sonuna da olmazsa bu grup kabul etmez beni artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?