Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla büyüsün inşallah bebişin :)

Kızlarrr bat 29du adet olmadım ama gecen hafta test yaptım negatif çıktı ya hiç stres vs yapmadım bu ay belirti falanda hiç olmadı adet olcak gibiydim 2 gün önce ama suan sadece göğüs ağrım var çözemedim napsam

ben daha o günü ve öncesindeki 3-4 günü bile tutturamadim of ya tam bir malim kesin bilgi :l

bana
SAT 11 NISAN BAT 8 MAYIS
Kızlarrr adete 4 gün var ama ağrılarım devam ediyor pazartesi test yapıcam kanda baktırcam dua edin hamiş olayım bende. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş koymasın.
Banada 5 gün var ve adet olucam gibu kasiklarda agrim var. Kıpırtı gibi.. değişik. ŞABAN ayının yüzü suyu hürmetine Rabbim gönlümüze göre versin insAllah. Amin
Hayırlı olsun Hayırlısı ile kucağına alirsin insAllah. Bize de dua eder misin. Son 5 gün

Bu arada reglin bitince 5. Gun yapmaya basladin degil mi ? Gebelik var mi son durum ne
Reglim bittikten 5 gün sonra başladım çift çizgiyi gördüğüm günü de değerlendirdim. Bat 29du henüz adet olmadım ama adet belirtileri olarak göğüslerimde ağrı var akıntım var 4 gün geçti yarın akşama kadar gelmezse kan tahlili yapcam şimdi mevsim değişikliği vs belki döngümü etkilemiş olabilir diye düşünüyorum

değerlerin normal gözüküyor arkadaşım

E hemen test yapsana belki de hamilesindir :)

Canım ben de aynıyım. 4 gün gecikme oldı ama bugün test negatif çıktı :) biz yumurtlama haftası ilişki yaşamadık ama. Olmaması lazımdı zaten.

Canım ben de aynıyım. 4 gün gecikme oldı ama bugün test negatif çıktı :) biz yumurtlama haftası ilişki yaşamadık ama. Olmaması lazımdı zaten.
Bende geçen hafta evde test var diye yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden hiç umursamadım temizlik yaptım hopladım zıpladım topuklu giyindim asla prim vermedim yani belirtide hiç aramadım eğer varsa çok şaşırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…