Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olursa en çok ben şaşırırım :)) bakalım bekleyip görücez. Biz bebek düşüncesinde olmadığımız için yumurtlama haftasını atladık bile bile. Diğer haftalarda oldu ise ben geç yada erken yumurtladım demektir.

Canım geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden testte çıkmamıştır. Kan versene bi bebiş olabilirr

Canım geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden testte çıkmamıştır. Kan versene bi bebiş olabilirr
Yarın iş çıkışına kadar adet olmazsam direk kan tahlili canım bakalımm.. Rabbim gönlümüzden geçeni biliyor hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah hamile olan arkadaşların da sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

Aynen hiç aklımda yoktu bir bakmışım hamileyim diyenler nasıl yspıyor bilmiyorum. Bende yoğun biriyim evde oturmuyorum ama hergün düşünüyorum yinede.
degerlerin lokum gibi fistik gibi. TSH degerinin 2nin altinda olmasi da tadindan yenmez. ama bu testler adetin 3. gunu yapiliyo. ogün benim de hepsi normal cikiyo, ama 60 gun adet olmasam sikiyosa ogün yapsinlar kimbilir neler cikacak:) TSH bi kere normalden 2 deger daha yuksek cikiyor bende adet gecikmesi sürecinde, ben daha önce endokrnoloji doktoruna gitmek durumunda kalmistim da alerjik sorunlalra o zaman fark etmistim bunu. ama herseyin normal git gebe kalmadan bidaha buraya gelme bakiyim :) ( bana en son mart 2016 da kadin diogum doktorum aynen bu cümleyi sarfetmisti, nisanda gebe oldugum icin gitmistim. Insallah cümlem de sana totem olur ve öyle olur:))

Amin canım zor gerçekten öksürüğümüz var ama o kadar çok değil. Bizim kız serum damlatıp enjektörle çekmeyi sevmiyor kıyametleri koparıyor. Onu yapamıyoruz pek. Soğanı yapmadım aklımda unutmazsam yapıcam inşallah.

Kızlar o kadar dalgınımki soğan doğrarken parmağımı kestim biraz derin kesmişim kan durmadı 2 yarabandını bastırarak sardım heyecanım çok fazla.. korkum da...
İnşAllah hayırlı haberle gelirim yanınıza
Eşim izin almış bugün 5'te çıkacak 6 ya doğru evden çıkarız inşAllah fazla trafik olmaz
Biz gidene kadar 2 saat sürer heralde ama trafiğin durumuna bağlı tabi

Bugün yada yarın adet günüm kızlar ben tam döngümü bilmiyorum ama adet belirtim var yüzüm sivilce doldu göğüslerim şiş falan bugün test yaptım hayalet çizgi var yarın olmazsam bi daha yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…