- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.801
Yaa işte o testlerede ne kadar güvenmeliyiz bilmiyorumm...Canım ben de aynıyım. 4 gün gecikme oldı ama bugün test negatif çıktı :) biz yumurtlama haftası ilişki yaşamadık ama. Olmaması lazımdı zaten.
en iyisi kan tahlili garantiYaa işte o testlerede ne kadar güvenmeliyiz bilmiyorumm...
Olursa en çok ben şaşırırım :)) bakalım bekleyip görücez. Biz bebek düşüncesinde olmadığımız için yumurtlama haftasını atladık bile bile. Diğer haftalarda oldu ise ben geç yada erken yumurtladım demektir.Bende geçen hafta evde test var diye yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden hiç umursamadım temizlik yaptım hopladım zıpladım topuklu giyindim asla prim vermedim yani belirtide hiç aramadım eğer varsa çok şaşırıcam
Canım geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden testte çıkmamıştır. Kan versene bi bebiş olabilirrKızlarrr bat 29du adet olmadım ama gecen hafta test yaptım negatif çıktı ya hiç stres vs yapmadım bu ay belirti falanda hiç olmadı adet olcak gibiydim 2 gün önce ama suan sadece göğüs ağrım var çözemedim napsam
Sağol canım cevabın için. O zaman bu değerlere göre daha vakti zamanı gelmemiş bebek sahibi olmamızın :)değerlerin normal gözüküyor arkadaşım
Yarın iş çıkışına kadar adet olmazsam direk kan tahlili canım bakalımm.. Rabbim gönlümüzden geçeni biliyor hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah hamile olan arkadaşların da sağlıkla kucağına almasını nasip etsinCanım geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden testte çıkmamıştır. Kan versene bi bebiş olabilirr
İnşallah ya valla benimde sürekli aklıma geliyorsun dua ediyorumMavi Boncugumm seniiii merak ediyorum canımm benim yaaa. İnşaAllah güzel haberle geleceksin ❤
degerlerin lokum gibi fistik gibi. TSH degerinin 2nin altinda olmasi da tadindan yenmez. ama bu testler adetin 3. gunu yapiliyo. ogün benim de hepsi normal cikiyo, ama 60 gun adet olmasam sikiyosa ogün yapsinlar kimbilir neler cikacak:) TSH bi kere normalden 2 deger daha yuksek cikiyor bende adet gecikmesi sürecinde, ben daha önce endokrnoloji doktoruna gitmek durumunda kalmistim da alerjik sorunlalra o zaman fark etmistim bunu. ama herseyin normal git gebe kalmadan bidaha buraya gelme bakiyim :) ( bana en son mart 2016 da kadin diogum doktorum aynen bu cümleyi sarfetmisti, nisanda gebe oldugum icin gitmistim. Insallah cümlem de sana totem olur ve öyle olur:))Aynen hiç aklımda yoktu bir bakmışım hamileyim diyenler nasıl yspıyor bilmiyorum. Bende yoğun biriyim evde oturmuyorum ama hergün düşünüyorum yinede.
Amin canım zor gerçekten öksürüğümüz var ama o kadar çok değil. Bizim kız serum damlatıp enjektörle çekmeyi sevmiyor kıyametleri koparıyor. Onu yapamıyoruz pek. Soğanı yapmadım aklımda unutmazsam yapıcam inşallah.Ay öyle ya bilirim Allah ikinizede şifa versin ☹ benim oğlumda aynı şu aralar herkeste var
Öksürüğü varsa göğsüne yarıyarıya zeytinyağı ve çörekotu yağı karıştırıp sür sonra üstüne sıcak havlu kapat. Sendede varsa çörekotu yağı içebilirsin çok faydası var
Ayrıca bal +karabiber +zerdeçal karışımı ye
Kızın 1 yaşın üstündeyse çok az miktarda verebilirsin onun dışında ısıtılmış pekmez+birkaç damla limon suyu
Odanızada mutlaka soğan koy 4'e böl
Kızın hiç nefes alamıyosa enjektör varya ona serum fizyolojik çek ve çocuğun burnunun içine sık hem açılır hem temizler
Bide cold mix var yakasına 1 damla damlatabilirsin nefes almasına yardımcı olur
Bnmde bat 1 adete 1 gunl kala negatif ama daha test yapmadimbat 1 mayıs olan arkadaşlar ne durumdasınız regl oldunuz mu yoksa beklemeye devam mı bebeğiniz inşallah sizinledir
inşallah inşallahİnşallah ya valla benimde sürekli aklıma geliyorsun dua ediyorum@Mavi Boncugumm
Mavi Boncugumm seniiii merak ediyorum canımm benim yaaa. İnşaAllah güzel haberle geleceksin ❤
hayırdır ne oldu canımİnşaAllah kuzum sağol Allah razı olsun eksik olma❤ kalbim güm güm atmaya başladı inanılmaz heyecanlıyım ama bir yandanda çok korkuyorum
İnşaAllah kuzum sağol Allah razı olsun eksik olma❤ kalbim güm güm atmaya başladı inanılmaz heyecanlıyım ama bir yandanda çok korkuyorum
İnşallah ya valla benimde sürekli aklıma geliyorsun dua ediyorum@Mavi Boncugumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?