- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.821
Ay inşallah bakalım yaa canım morla oldun valla. Eşin sperm sayısı versin demişti birde doktor. Eşimde dedi 2 ay daha deneyelim gidip veririm dedi. Ben onda da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sanırım fazla düşündüm ondan olmadı. Bu ay rahat bırakcam kendimi.degerlerin lokum gibi fistik gibi. TSH degerinin 2nin altinda olmasi da tadindan yenmez. ama bu testler adetin 3. gunu yapiliyo. ogün benim de hepsi normal cikiyo, ama 60 gun adet olmasam sikiyosa ogün yapsinlar kimbilir neler cikacak:) TSH bi kere normalden 2 deger daha yuksek cikiyor bende adet gecikmesi sürecinde, ben daha önce endokrnoloji doktoruna gitmek durumunda kalmistim da alerjik sorunlalra o zaman fark etmistim bunu. ama herseyin normal git gebe kalmadan bidaha buraya gelme bakiyim :) ( bana en son mart 2016 da kadin diogum doktorum aynen bu cümleyi sarfetmisti, nisanda gebe oldugum icin gitmistim. Insallah cümlem de sana totem olur ve öyle olur:))
Evet bir hayalet çizgi gözüküyor. Umarım bebiştir ve sağlıkla değerlerin yükselir canım tebrik ederim.Hatta hayalet çizgiyi göstereyim size
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Bebeğinin sesini duyacaksın buna inanıyorum. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.Kızlar ismim filiz dualarınızda beni de ismen zikrederseniz çok memnun olurum❤
ALLAH razı olsun hepinizden
Amin canım teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah ama daha önce kimyasal da geçirdiğim için çok heyecan yapmıyorum belki öyle bi şeydir bi de nerdeyse yok gibi belki test yanlış göstermiştir gerçi freely diye kimsenin memnun olmadığı değer çok yüksek olmadıkça göstermiyor denilen bi testiEvet bir hayalet çizgi gözüküyor. Umarım bebiştir ve sağlıkla değerlerin yükselir canım tebrik ederim.
Ben de daha test yapmadım bekliyorum belki günü şaşmıştır diye bir kaç gün daha gelmezse kan testi yaptırıcam Pazartesi ye kadar gelmezseBnmde bat 1 adete 1 gunl kala negatif ama daha test yapmadim
Bende yarin ilk idrarla yapmayi duşunuyomBen de daha test yapmadım bekliyorum belki günü şaşmıştır diye bir kaç gün daha gelmezse kan testi yaptırıcam Pazartesi ye kadar gelmezse
Canım dualarımız seninle sende içini ferah tut. Güzel düşün güzel sonuçlansın inşallahKızlar ismim filiz dualarınızda beni de ismen zikrederseniz çok memnun olurum❤
ALLAH razı olsun hepinizden
Benimde ilk belirtim Bi dolu sivilceydi :) tabi ben hamile olduğumu öğrendiğimde anladım da :) hadi inşallahBugün yada yarın adet günüm kızlar ben tam döngümü bilmiyorum ama adet belirtim var yüzüm sivilce doldu göğüslerim şiş falan bugün test yaptım hayalet çizgi var yarın olmazsam bi daha yapayım bari
Aa ilk defa hamilelik belirtisi sivilce olan birini gördümBenimde ilk belirtim Bi dolu sivilceydi :) tabi ben hamile olduğumu öğrendiğimde anladım da :) hadi inşallah
benimkide ilk boyleydiKızlar ovulasyon testinden gebelik anlaşılır mı? Elimde bir tek o vardı merak ettim şimdi yaptım adetim 4 gün gecikti
Sonrasında gebelik testi yaptın mı yoksa kan testi mi yaptırdın biraz anlatırmısın kuzumbenimkide ilk boyleydimuhetemelen hamilesin
ertesi gü tekrar yaptım daha da netlesti . onun da ertesi günü kan verdim 161 cikti hcg :) daha keseyi göremedim ama. pazartesi ultrasonda bakacak doktor insaallahSonra ne oldu peki ben şok yarında olmazsam direkkkk kan
ayni marka testti bu arada. zaten sey yaziyo cok silik bile olsa pozitif olarak yorumlanırmışSonrasında gebelik testi yaptın mı yoksa kan testi mi yaptırdın biraz anlatırmısın kuzum
Yaaa çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuzertesi gü tekrar yaptım daha da netlesti . onun da ertesi günü kan verdim 161 cikti hcg :) daha keseyi göremedim ama. pazartesi ultrasonda bakacak doktor insaallah
AmiinnnYaaa çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz
Benim şimdi 4 gün gecikmem var geçen hafta çarşamba günü idrar testi yaptırmıştım çıkmadı bende umursamamıştım ama şimdi gecikme oluncaAmiinnnseninde güzel haberini bekliyoruz. ben kan testi verdigimde adetime 1 gün vardı ama idrarda ciktıgına göre erken döllenme diye düsundum ben idrarda pozitif gordum diyince hemen kan testi yaptı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?