Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah bakalım yaa canım morla oldun valla. Eşin sperm sayısı versin demişti birde doktor. Eşimde dedi 2 ay daha deneyelim gidip veririm dedi. Ben onda da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sanırım fazla düşündüm ondan olmadı. Bu ay rahat bırakcam kendimi.

Evet bir hayalet çizgi gözüküyor. Umarım bebiştir ve sağlıkla değerlerin yükselir canım tebrik ederim.
Amin canım teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah ama daha önce kimyasal da geçirdiğim için çok heyecan yapmıyorum belki öyle bi şeydir bi de nerdeyse yok gibi belki test yanlış göstermiştir gerçi freely diye kimsenin memnun olmadığı değer çok yüksek olmadıkça göstermiyor denilen bi testi

Benimde ilk belirtim Bi dolu sivilceydi :) tabi ben hamile olduğumu öğrendiğimde anladım da :) hadi inşallah

Kızlar ovulasyon testinden gebelik anlaşılır mı? Elimde bir tek o vardı merak ettim şimdi yaptım adetim 4 gün gecikti

Eklentiler

• 1A7DFC8C-CAE6-45E2-829F-28C3C0944A30.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47
Amiinnn seninde güzel haberini bekliyoruz. ben kan testi verdigimde adetime 1 gün vardı ama idrarda ciktıgına göre erken döllenme diye düsundum ben idrarda pozitif gordum diyince hemen kan testi yaptı doktor
Benim şimdi 4 gün gecikmem var geçen hafta çarşamba günü idrar testi yaptırmıştım çıkmadı bende umursamamıştım ama şimdi gecikme olunca

Merhaba kızlar benimde bugün adet olmam lazımdı ama hala gelen giden yok sabah idrar testi yaptım ama negatif bulantı hariç diğer bütün adet belirtilerim mevcut Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşAllah

Eneaciz canimcim merhaba.
Senin kûrû yaptim bugun.
Adetimin 2.gunu bugun.
Aksam baslamis oldum.
Ben ham bal aldim, umarim ışe yarar bu da.
Eşime de verdim 1 tatli kasigi :)
Ona da şifa olsun, cok faydali bir kûr bu. Senin aracılığıyla nette arastirdim çünkü. Mckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…