- 7 Temmuz 2008
- 4.946
- 12.133
- 733
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.841
Kızlar bende de regl düzenimi bozmayan ama var olan bir pko vardı, bu aralar soğan kürüne ve bal çörek otu tarçın kürüne başladım.bende bi iltihap yok gerçi, değerlerim de normal ama e o zaman neden olmuyor, belki de iyi gelir deyip başladım. sonuç almama yardımcı olurlar umarım, bi gelişme olursa bilgi vereceğim yine.sevgiler
Mavi boncugum nerelerde acaba. Merak ettim bakiyorum yazacak diye ama sesi cıkmadi. Korktuğu gibi olmamıştır inşallah
Kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Eki Görüntüle 2264803 Eki Görüntüle 2264804
Ne desem bilemiyorum şuanNe yazarsak yazalım acın dinmeyecek, için soğumayacak biliyorum Ama tek diyebileceğim şey ileride daha da büyüdüğünde sorun olmasındansa, hem sana hem yavruna bir şey olmasındansa böylesi daha hayırlı belki
Canım benim. Güzel yüreklim. Rabbim seni en hayırlısıyla en sağlıklı şekilde müjdeleyecek ben eminim buna. Hamdolsunnnn ki gebe kalabiliyorsun. Hamdolsun ki dış gebelik değildi ve tüpün patlamadı. Onun bu dünyada nasibi yokmuş demek ki
Seni çok seviyorum ❤
Canımsın❤ bende seni çok seviyorum...
Rabbim razı olsun❤
Tabiki dediğin gibi böylesi hem onun hemde benim için daha iyiydi demekki...
Kesemin şekli hala bozulmamış ve miniğim olduğu gibi kalmış öyle, sanki beni bırakmak istememişcesinedüşer mi bilmiyorum
Kürtajı hayırlısıyla atlatırsam belki o zaman daha iyi hissederim... Zamanla toparlanıcam Allah'ın izniyle
İnşaAllah hayırlısıyla bu günler de geçecek güzel kalplim
Yaaaa çok üzüldümCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Canım çok geçmiş olsun. Yaşadım aynisini cok iyi anliyorum seni. 3 gün önce duydugum kalp bi anda durdu. İnsan toparlanamiycam zannediyo ama toparlaniyo. Ben yeni bebek umuduyla ayakta kaldim. Doktor 3 ay falan beklede demedi rahmin toparlarsa hemen kalirsin tekrar insallah. Simdi sen hic sıkıntısızca kürtajini ol ve kendini toparlamaya çalıs. Tamda ramazana denk geldi. Uzun bi kanaman olmaz insallahCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Canım çok geçmiş olsun. Yaşadım aynisini cok iyi anliyorum seni. 3 gün önce duydugum kalp bi anda durdu. İnsan toparlanamiycam zannediyo ama toparlaniyo. Ben yeni bebek umuduyla ayakta kaldim. Doktor 3 ay falan beklede demedi rahmin toparlarsa hemen kalirsin tekrar insallah. Simdi sen hic sıkıntısızca kürtajini ol ve kendini toparlamaya çalıs. Tamda ramazana denk geldi. Uzun bi kanaman olmaz insallah
Yaaaa çok üzüldümhakkında hayırlısı buymuş demekki canım benim Allahım sabır versin inşallah bundan sonraki sürecide kolaylıkla atlatırsın ❤
canım gözlerim doldu inan buradaki herkesin acısını da mutluluğunu da kendim yaşamış gibi hissediyorum. Çok kısa zamandır tanıyorum seni ama çok güzel bir kalbin var en hassas anında bile başkalarını düşünüyorsun başkalarına dua ediyorsun Allah da senin karşına en güzelini gönlüne göre olanı çıkaracaktır buna inanıyorum. Bazı şeyler o an için üzücü gelse de sonrası için en hayırlısıdır bunu maalesef insanoğlu idrak edemeyecek kadar yetersiz ve kördür, oysa Allah her şeyin en hayırlısını bilir. Benim annem seneler seneler önce vefat etti, ayrıldı yanımdan. Ve onun bana o zamanlar çocuk kalbime işleyen çok güzel bir nasihati olurdu hep: Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmez. O şimdi buradaki herkesin dua etmesine ondan bir şeyler dilemesine izin veriyor, onu biraz daha anmamızı bekliyor demek ki. Allah hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bize de o kutsal görevin hakkını vermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar..Canlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
canım gözlerim doldu inan buradaki herkesin acısını da mutluluğunu da kendim yaşamış gibi hissediyorum. Çok kısa zamandır tanıyorum seni ama çok güzel bir kalbin var en hassas anında bile başkalarını düşünüyorsun başkalarına dua ediyorsun Allah da senin karşına en güzelini gönlüne göre olanı çıkaracaktır buna inanıyorum. Bazı şeyler o an için üzücü gelse de sonrası için en hayırlısıdır bunu maalesef insanoğlu idrak edemeyecek kadar yetersiz ve kördür, oysa Allah her şeyin en hayırlısını bilir. Benim annem seneler seneler önce vefat etti, ayrıldı yanımdan. Ve onun bana o zamanlar çocuk kalbime işleyen çok güzel bir nasihati olurdu hep: Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmez. O şimdi buradaki herkesin dua etmesine ondan bir şeyler dilemesine izin veriyor, onu biraz daha anmamızı bekliyor demek ki. Allah hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bize de o kutsal görevin hakkını vermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar..
Amin amin inşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olur. Çok geciktirmiyorlar diye biliyorum bu tip durumlarda zaman geçtikçe anneye de zarar vermesin diye..Hayırlı cumalar can kardeşim❤
Allah razı olsun...
Rabbim annene rahmet etsin,kabrini cennet bahçesine çevirsin,anneciğinle seni cennette kavuştursunne zordur annesiz kalmak ALLAH kat kat sabrını arttırsın
Aminn aminn güzel duaların için
Evet kesinlikle benim için hayırlısı buydu şüphesiz... İçim acısada bu olacak kaçışım yokRabbim sağlıklısını nasip etsin
Şimdi nerde kime yaptırıcam onu düşünüyorum..bide gidince hemen yapmazlar heralde gün verecekler özellikle devlet hastaneleri böyle keşke özelde yaptırabilsem
ben devlette oldum küçük bi şehirdeyiz malesef özellere güvenemedim. yine en iyisi devlet dedm ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. doktorum iki gün yatırdı normalde hemen olup çıkanlar var. ben gittiğimde kalpleri 3 gün önce falan durmuştu kanama falan hiç yoktu. doktor istersen evde düşmesini bekle ya da hemen yatışını alalım dedi. ne kadar bekleyeceğim belli olmayacağı için psikolojin bozulur bence yat hemen dedi. zaten düşükte yapsam yine kürtaja alacakmış parça kalacağı için. ilaçla düşük yaptırdılar bana sonra kürtaja aldılar. sen yine bi doğum yapmışsın benden tecrübelisin seni çok zorlayacağını zannetmiyorum devlete git bence hemen düşmesini bekleme evde. pilates topuyla falan olmaz bence gerçekten psikolojini bozarsınSağol canım nerde olucam onu düşünüyorum canım sıkıldı maddi durumum pek iyi değil şuan özellerde epey para istiyorlar sanırım
Devlet hastanesindede sıkıntılar olabiliyor
Napacağımı şaşırdım☹ evde plates topu var acaba onun üstünde zıplasam kendiliğinden düşermi
Canım benim çok üzüldümCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
ben devlette oldum küçük bi şehirdeyiz malesef özellere güvenemedim. yine en iyisi devlet dedm ama çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. doktorum iki gün yatırdı normalde hemen olup çıkanlar var. ben gittiğimde kalpleri 3 gün önce falan durmuştu kanama falan hiç yoktu. doktor istersen evde düşmesini bekle ya da hemen yatışını alalım dedi. ne kadar bekleyeceğim belli olmayacağı için psikolojin bozulur bence yat hemen dedi. zaten düşükte yapsam yine kürtaja alacakmış parça kalacağı için. ilaçla düşük yaptırdılar bana sonra kürtaja aldılar. sen yine bi doğum yapmışsın benden tecrübelisin seni çok zorlayacağını zannetmiyorum devlete git bence hemen düşmesini bekleme evde. pilates topuyla falan olmaz bence gerçekten psikolojini bozarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?