Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanırım aynı ilacı düşünüyoruz düşük riski olan bi arkadaşım için didik didik aradık yok nereyi arasak sorsak üretilmiyor artık dediler

Amin Allah razı olsun canım bende en kısa zamanda atlatmak istiyorum inşAllah hayırlısıyla

sanırım aynı ilacı düşünüyoruz düşük riski olan bi arkadaşım için didik didik aradık yok nereyi arasak sorsak üretilmiyor artık dediler

Doktor da o ilacı kasttetti o zaman demekki niye kaldırdılar acaba zararlı bişeydi o zaman. Ama şimdide düşükten önce ilaç verip önce kanama gelmesini bekliyolarmış bu ilaç farklı bişeymi acaba hiç bilgim yok bu konuda

yok canım bi kez yaşadm ikizdi ama ondan oldu yüksek ihtimalle dediler. ilk gebelikte çok sık yaşanıyomuş ve ilk olduğu için araştırılmıyomuş ülkemizde hemen. kan pıhtılaşmasından dolayı bebek beslenemiyomus ve olabiliyomuş doktoruma özellikle yapalım dedim ama şehrimizde yapılmıyo malesef. ikiz olduklarından birbirlerini etkiliyolar dedi ama soru işaretlerim var hala malesef. dşük için ben almadım ilacı hastanede alttan yerleştirdiler o kısmı biraz zor oldu 3 kez falan koydular ve hemen yogun kanama başladı parçalar şekline attım. bi gün akşama kadar öyle atmayı bekledik ertesi gün kürtaja aldılar. doktor bana düşükte yapsan kürtaj olacksın yine dedi ama sağlıklısı düşük oldugu için bekletmeden kendileri düşmesini sağladılar. ben direk sabah gidip sıra almıştım sende sabahtan gitsen sıra bulamazsın. ya da acile gitsen kanamam var diye olmaz mı acaba

Ya canım benim, tez vakitte sapsağlıklı bir bebişin olsun inşallah, hiç üzme kendini.

çok üzüldüm canim cok gecmis olsun. sağlikli olarak dogması cok onemliydi. insaallah kürtaj donemini de rahat atlatirsin. dualardasin

Çok geçmiş olsun canım benim Allah sanada tez zamanda sağlıklısını nasip etsin
Soru işaretleri var derken erkenmi yaptırdığını düşünüyosun? 8 haftalıktı dimi bu kararı vermekde çok zor... Az önce bazı yorumlar okudum adeti 2-3 hafta ilerde olupda daha sonra bebek gelişip doğum yapanlar olmuş kafam karıştı ya kesemde bozulmamış daha bebekde minnacık görünüyor ama öyle bir ihtimal olabilirmi bilemiyorum böyle yazanlar olunca ikilemde kaldım kafayı yicem düşünmekten

Canim Rabbim en dogrusunu bilendir. Nefsimize agir gelen hakkimizda hayirli olandir. Cok uzuldum. Olacagin onune gecilmiyor malesef. Nolur uzulme Rabbim yine nasip eder. Demek hakkinda hayirli olan buymus. Rabbim gonlune gore versin

Canim Rabbim en dogrusunu bilendir. Nefsimize agir gelen hakkimizda hayirli olandir. Cok uzuldum. Olacagin onune gecilmiyor malesef. Nolur uzulme Rabbim yine nasip eder. Demek hakkinda hayirli olan buymus. Rabbim gonlune gore versin

Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim öyle tabii hayırlısı böyleymiş.... Şuan tek düşündüğüm şey kürtajı ne zaman ve nerde olmam gerektiği ... Bazı yorumlar kafamı karıştırdı acele hareket etmesemmi düşünmekten bi hal oldum

Canim sakin kafayla düşün. Senin icin dogru olana yonlendirsin Rabbim seni

amin hepimize nasip etsin inşallah.
yok ben genetik testi yaptırmadımya ondan dedim. şimdi istiyorum bebek ama yine aynı olursa diye tedirginim. senin kalbi atıyomuydu canım ben durdu zannettim. benimkilerin kalp atışı yoktu zaten kesindi. kese 7 hafta, bebek 5 haftaysa çokta fark yok aslında dimi olabilir mi acaba dediğin gibi

Canım benim yaa inan çok ama çok üzüldüm Birde şöyle düşün canım Rabbim böyle uygun görmüş. Hani hep hayırlısı diyoruz ya belki senin içinde hayırlı olan buymuş. Çok zor üzülme desekte içindeki yangını en iyi sen bilirsin. Rabbim dayanma gücü ve sabır versin canım. Buradaki amacımız üzüntümüzü sevincimizi paylaşıp ortak olmak. Her ne kadar tanımasakta birbirimizi desteğimz hep seninle. Rabbim hayırlı zamanda sana saliha bir kız çocuğu nasıp etsin İnşallah. Bunda da vardır bir hayır. Sana destek olacak bir evladın var bir evlât daha nasip eder Rabbim İnşallah. Bu mübarek aylarda duamdasın canım. İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Her şey moralle canım ne olur çok fazla yıpratma kendini biz her zaman yanındayız.

İnşaallah tekrar aynı durumu yaşamazsın canımm sağlıklısı nasip olsun,korkmakta haklısın ama dua edicez
Yaklaşık 20 gün önceki bi doktor kalbi yeni atmaya başlamış demişti anlamadım valla ama o doğru değildir heralde çünkü dünkü doktor istesede kalp atışı dinleyemezdi
zaten usg'ye göre 5+5 dediğine göre o haftada zaten kalp atmazki dimi
Beni çok ikilemde bıraktılar
5+5'lik bebeğin zaten kalp atışı henüz duyulmaz ay bilemiyorum valla ya pazartesi devlet hastanesinden bi randevu buldum bide oraya gidicem ama biraz daha ileri tarihe mi alsaydım acaba ya offfff

Amin Allah razı olsun can kardeşim ❤
Haklısın dediklerin çok doğru...
Ben bu defteri tam kapatayım derken içime kurt düştü şimdi ya doktor dün dediya bebek 5+5 diye ay valla aklım karıştı napacağımı bilemiyorum bekledikçe stresim artıyor ama bir yandanda acele hareket edip yanlış bişey yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…