- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.861
sanırım aynı ilacı düşünüyoruz düşük riski olan bi arkadaşım için didik didik aradık yok nereyi arasak sorsak üretilmiyor artık dedilerHaklısın canım devlet hastanesinden randevu bakayım o zaman ama işin aksi yanı hemen randevu vermiyolar bugün geçti haftasonu girdi pazartesi için bulabilirmiyim bilemiyorumbir arkadaşım bana "yürü koş zıpla kendiliğinden düşsün" diye dedi ama böyle bir durumun içindeyken inan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden acaba öyle mi yapsam dedim ama sende yaşamışsın
Hatta birkaç defa yaşamıştın dimi öyle hatırlıyorum Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın zormuş gerçektenpeki nedeni neymiş seninki araştırıldı mı?
Dünkü doktora düşük ilacını sordum
"O ilaç piyasadan kalktı" dedi acaba niye öyle bişey söyledi?
Canım benim çok üzüldümRabbim hakkında hayırlısını versin. Her şerde bir hayır vardır. Umarım daha hayırlı zamanda sağlıklı bebeğini sıkıntı çekmeden kucağına alırsın. Bu bebekte senin cennette şefaatçin olsun. Rabbim bu süreci kolaylıkla atlatmanı sağlasın.
sanırım aynı ilacı düşünüyoruz düşük riski olan bi arkadaşım için didik didik aradık yok nereyi arasak sorsak üretilmiyor artık dediler
Yaaa bak gözüm korktuCanım ikisini aynı anda yapma sakın. İki kür aynı anda zararlı
yok canım bi kez yaşadm ikizdi ama ondan oldu yüksek ihtimalle dediler. ilk gebelikte çok sık yaşanıyomuş ve ilk olduğu için araştırılmıyomuş ülkemizde hemen. kan pıhtılaşmasından dolayı bebek beslenemiyomus ve olabiliyomuş doktoruma özellikle yapalım dedim ama şehrimizde yapılmıyo malesef. ikiz olduklarından birbirlerini etkiliyolar dedi ama soru işaretlerim var hala malesef. dşük için ben almadım ilacı hastanede alttan yerleştirdiler o kısmı biraz zor oldu 3 kez falan koydular ve hemen yogun kanama başladı parçalar şekline attım. bi gün akşama kadar öyle atmayı bekledik ertesi gün kürtaja aldılar. doktor bana düşükte yapsan kürtaj olacksın yine dedi ama sağlıklısı düşük oldugu için bekletmeden kendileri düşmesini sağladılar. ben direk sabah gidip sıra almıştım sende sabahtan gitsen sıra bulamazsın. ya da acile gitsen kanamam var diye olmaz mı acabaHaklısın canım devlet hastanesinden randevu bakayım o zaman ama işin aksi yanı hemen randevu vermiyolar bugün geçti haftasonu girdi pazartesi için bulabilirmiyim bilemiyorumbir arkadaşım bana "yürü koş zıpla kendiliğinden düşsün" diye dedi ama böyle bir durumun içindeyken inan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden acaba öyle mi yapsam dedim ama sende yaşamışsın
Hatta birkaç defa yaşamıştın dimi öyle hatırlıyorum Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın zormuş gerçektenpeki nedeni neymiş seninki araştırıldı mı?
Dünkü doktora düşük ilacını sordum
"O ilaç piyasadan kalktı" dedi acaba niye öyle bişey söyledi?
Ya canım benim, tez vakitte sapsağlıklı bir bebişin olsun inşallah, hiç üzme kendini.Canlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Eki Görüntüle 2264803 Eki Görüntüle 2264804
çok üzüldüm canim cok gecmis olsun. sağlikli olarak dogması cok onemliydi. insaallah kürtaj donemini de rahat atlatirsin. dualardasinCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
çok üzüldüm canim cok gecmis olsun. sağlikli olarak dogması cok onemliydi. insaallah kürtaj donemini de rahat atlatirsin. dualardasin
Ya canım benim, tez vakitte sapsağlıklı bir bebişin olsun inşallah, hiç üzme kendini.
yok canım bi kez yaşadm ikizdi ama ondan oldu yüksek ihtimalle dediler. ilk gebelikte çok sık yaşanıyomuş ve ilk olduğu için araştırılmıyomuş ülkemizde hemen. kan pıhtılaşmasından dolayı bebek beslenemiyomus ve olabiliyomuş doktoruma özellikle yapalım dedim ama şehrimizde yapılmıyo malesef. ikiz olduklarından birbirlerini etkiliyolar dedi ama soru işaretlerim var hala malesef. dşük için ben almadım ilacı hastanede alttan yerleştirdiler o kısmı biraz zor oldu 3 kez falan koydular ve hemen yogun kanama başladı parçalar şekline attım. bi gün akşama kadar öyle atmayı bekledik ertesi gün kürtaja aldılar. doktor bana düşükte yapsan kürtaj olacksın yine dedi ama sağlıklısı düşük oldugu için bekletmeden kendileri düşmesini sağladılar. ben direk sabah gidip sıra almıştım sende sabahtan gitsen sıra bulamazsın. ya da acile gitsen kanamam var diye olmaz mı acaba
Canim Rabbim en dogrusunu bilendir. Nefsimize agir gelen hakkimizda hayirli olandir. Cok uzuldum. Olacagin onune gecilmiyor malesef. Nolur uzulme Rabbim yine nasip eder. Demek hakkinda hayirli olan buymus. Rabbim gonlune gore versinCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Canim Rabbim en dogrusunu bilendir. Nefsimize agir gelen hakkimizda hayirli olandir. Cok uzuldum. Olacagin onune gecilmiyor malesef. Nolur uzulme Rabbim yine nasip eder. Demek hakkinda hayirli olan buymus. Rabbim gonlune gore versin
Canim sakin kafayla düşün. Senin icin dogru olana yonlendirsin Rabbim seniAllah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim❤öyle tabii hayırlısı böyleymiş.... Şuan tek düşündüğüm şey kürtajı ne zaman ve nerde olmam gerektiği ... Bazı yorumlar kafamı karıştırdı acele hareket etmesemmi düşünmekten bi hal oldum
İnşallah canım benim haberlerini bekliyorumBende yarin ilk idrarla yapmayi duşunuyom
İnşallah ikimizde hayirli haberler aliriz
amin hepimize nasip etsin inşallah.Çok geçmiş olsun canım benim Allah sanada tez zamanda sağlıklısını nasip etsin
Soru işaretleri var derken erkenmi yaptırdığını düşünüyosun? 8 haftalıktı dimi bu kararı vermekde çok zor... Az önce bazı yorumlar okudum adeti 2-3 hafta ilerde olupda daha sonra bebek gelişip doğum yapanlar olmuş kafam karıştı ya kesemde bozulmamış daha bebekde minnacık görünüyor ama öyle bir ihtimal olabilirmi bilemiyorum böyle yazanlar olunca ikilemde kaldım kafayı yicem düşünmekten
Canım benim yaa inan çok ama çok üzüldümCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
amin hepimize nasip etsin inşallah.
yok ben genetik testi yaptırmadımya ondan dedim. şimdi istiyorum bebek ama yine aynı olursa diye tedirginim. senin kalbi atıyomuydu canım ben durdu zannettim. benimkilerin kalp atışı yoktu zaten kesindi. kese 7 hafta, bebek 5 haftaysa çokta fark yok aslında dimi olabilir mi acaba dediğin gibi
Canım benim yaa inan çok ama çok üzüldümBirde şöyle düşün canım Rabbim böyle uygun görmüş. Hani hep hayırlısı diyoruz ya belki senin içinde hayırlı olan buymuş. Çok zor üzülme desekte içindeki yangını en iyi sen bilirsin. Rabbim dayanma gücü ve sabır versin canım. Buradaki amacımız üzüntümüzü sevincimizi paylaşıp ortak olmak. Her ne kadar tanımasakta birbirimizi desteğimz hep seninle. Rabbim hayırlı zamanda sana saliha bir kız çocuğu nasıp etsin İnşallah. Bunda da vardır bir hayır. Sana destek olacak bir evladın var bir evlât daha nasip eder Rabbim İnşallah. Bu mübarek aylarda duamdasın canım. İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Her şey moralle canım ne olur çok fazla yıpratma kendini biz her zaman yanındayız.
Allah razı olsun amin canım benim şuan boşluğa düştüm öyle insallah Rabbim de seni bekletmeden kavuştursun meleğineCanım hakkında hayırlısı inşallah çok beklemeden kavuşursun duam seninle
Her şeyde bir hayır var beklenen zaman var demek sana da bana Rabbim en güzel zamanda kavuştursun insallah muradımızaNegatif geldi sonucum bugun 12. Gun beta hcg negatif
Nasip kismet isteyen herkesin gonlune gore olsun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?