Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka bir doktora daha mı görünsen acaba canım. En iyisini sen bilirsin yinede.

Allah razı olsun amin canım benim şuan boşluğa düştüm öyle insallah Rabbim de seni bekletmeden kavuştursun meleğine
Boşluk değil gelecek bebeğin için hazırlık zamanları bunlar öyle düşün Rabbim kimseyi unutmaz merhametlidir senin de yüzün gülecek canım

Allah yardımcın olsun canım

BEn De eşimde yoktur dedim hiç aklıma bile gelmedi o kadar emindim ve keşke daha önce gitseymişiz sonra sonuç geldi ben sonuca baktım kaldım önceden normal değerleri araştırmıştım ve çok dusuktu sonucumuz her bakımdan nerdeyse doktor da yorumladı ve ilaç verdi eşime bitkisel bir ilaç şimdi onu kullanıyor ben de hayıt otu suyuna başlıyorum bugün

Boşluk değil gelecek bebeğin için hazırlık zamanları bunlar öyle düşün Rabbim kimseyi unutmaz merhametlidir senin de yüzün gülecek canım
Ayyy ne güzel moral verdin valla gözlerim doldu bir an hayal ettim benim de duamdasın ben güzel insanlarsınız yaa sizler masallah bu gruptaki bayanlara hayranım hepsi birbirinden içten ve yardımcı oluyor ve dualarından eksik etmiyorlar

ben 6. haftada duymuştum kalp atışı. pazartesiye kadar bekleyeceksin zaten başka seçeneğin yok. pazartesi git bence bakılsın tekrar hala aynı duruyosa ve kalp atışı yoksa o zaman bence çokta beklemeye gerek yok. bekledikçede huzursuz mutsuz olacaksın. en azından önüne bakar kendini toparlamaya çalışırsın

Pazartesi devlet hastanesinden randevu buldum bide oraya gidicem
Ne stresli işmiş yaa
Canım benim lütfen bu aşamada çok stres yapmamaya çalış Allahtan ümit kesilmez başka biir doktordan randevu almanda çok iyi olmuş inşallah pazartesi günü güzel haberler alırsın

Amiinnn seninde güzel haberini bekliyoruz. ben kan testi verdigimde adetime 1 gün vardı ama idrarda ciktıgına göre erken döllenme diye düsundum ben idrarda pozitif gordum diyince hemen kan testi yaptı doktor
Canım bu sabah ilk idrarımla yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• E64E04C0-AB21-4050-B6C3-C90EF119FD58.webp
    95 KB · Görüntüleme: 73
Canim bi mide ilaci var dusuge sebep oldugu icin kaldirildi ama hastanelerde dusuk icin o kullaniliyor. Yani disardan bulamazsiniz. Bizde.kurtajlarda.o ilaji vajinal kullaniyoduk

Mayıs 1

Canım bende keçiboynuzu kaynatmaya başladım eşime dün akşam her ihtimale karşı. Eğer olmazsa 1 2 ay daha o da doktora gitcek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…