Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende keçiboynuzu kaynatmaya başladım eşime dün akşam her ihtimale karşı. Eğer olmazsa 1 2 ay daha o da doktora gitcek bakalım.
bende nisan da hamile kaldım kızlar klomen ve çatlatma iğnesiyle çok şükür allahım isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin bu duyguyu hareket azlığı varsa esinde doktor bize promen k diye bi vitamin yazdı esim ondan kullandı

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme lütfen hayırlısı buymuş demek ki inşallah en yakın zamanda yine olur

Kızlar ben dün gebelik testi yapmıştım size hayalet çizgili fotoğrafını atmıştım ya bugün yine yaptım farklı bi marka yine hayalet çizgili

Eklentiler

• AD947DC7-C695-46F9-9034-B42ECAD83D55.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 53
Canim bi mide ilaci var dusuge sebep oldugu icin kaldirildi ama hastanelerde dusuk icin o kullaniliyor. Yani disardan bulamazsiniz. Bizde.kurtajlarda.o ilaji vajinal kullaniyoduk

Anladım canım sağolasın peki hastanede kürtaj öncesi illa o ilacı mı veriyorlar neden direkt kürtaja almıyolar?

Nasıl olayım kuzum iyi değilim kürtajı düşünüyorum diğer yandan kafamı karıştırıyolar ağrı kanama yok annemde daha önceden birkaç defa düşük yapmış kendiliğinden düşmüş hep kanaması gelirmiş bana diyoki gelişmemiş bile olsa o orda durmaz rahim kendisi atardı ağrın kanaman yok henüz ellettirme diyor napacağımı şaşırdım sende durumlar nasıl

Pazartesi günü için Göztepe devlet hastanesinden randevu almıştım ama iptal ettim sonra Zeynep Kâmil'den aldım randevuyu 8 mayısa çarşamba oluyor galiba
Herkes oraya git diyor rastgele aldım bir bayana inşallah iyi bir doktordur o hastane iyi tabiki ondan şüphem yok ama bakalım napacaklar gittiğim gün hemen kürtaja alırlarmı bide vakumla yapıyolar orda dimi kızlar bilen varmı?

Kızlar ovulasyon testiyle gebelik ogrenılır mı

Eklentiler

• IMG-20190503-WA0005.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 43
Anneni dinle bence canım en azından bir süre daha bekle Allah yardımcın olsun inşallah iyi olur herşey dualarımızdasın...

Anladım canım sağolasın peki hastanede kürtaj öncesi illa o ilacı mı veriyorlar neden direkt kürtaja almıyolar?
Kanamanin baslamasi gerek canim kuretaj icin. Daha kolay ve daha saglikli. Iceride parca kalma ihtimali aza iniyor. Ama fitil gibi atiliyor zaten genelde 1-2 saat sonra basliyor kanama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…