Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kurtaji hic sıkıntı etme inan zor degil zaten sedasyonla yapiliyor. Yeni bir doktora gidiyorsan eger herseyini anlat zaten o bebeğin kesin kalp atiminin olmadigiyla ilgili sana ultrasonla bakip elinde belge bulundurmak.zorunda aklinda soru isareti kalmamis olur. Daha fazla beklememelisin inan vucut atar diyolar ama stmayabiliyo bazen kendine zarar verirsin. Rabbim gidenin yerini tez zamanda doldurur yuzunu yine guldurur merak etme

Kanamanin baslamasi gerek canim kuretaj icin. Daha kolay ve daha saglikli. Iceride parca kalma ihtimali aza iniyor. Ama fitil gibi atiliyor zaten genelde 1-2 saat sonra basliyor kanama.

Peki kanama başlayınca ağrı oluyormu canım? ☹ Fitille yani rahim ağzını mı açıyorlar o yüzden mi kanama başlıyor?

Amin kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun Zeynep Kâmil'e de gideyim bakayım artık ne derlerse olsun bir an önce

Canım bende keçiboynuzu kaynatmaya başladım eşime dün akşam her ihtimale karşı. Eğer olmazsa 1 2 ay daha o da doktora gitcek bakalım.
Kelle paça yeşil soğan kecıboynuzu fındık badem yesin canım olur insallah Allah’ın iznıyle bu süreci de aşacağız bakalım hayırlısı ile

Merhabaaa benim SAT 25 nisan. İNŞALLAH Allah iste6en herkese verir @Mavi Boncugumm ismim Seda

Evet canim ama adet agrisi gibi kolkulacak bi agri degil azicik baslayinca kurtaja aliyor ve seni uyutuyor zaten.

Ya çok üzüldüm
Ben birkac gündür giremedim foruma. Kalbimi durdu ne oldu? Haberim yok da.
Ben de nisan olmadi mayista insallah. Bugun piki gordum bakalim.

Canım benim cabuk geçer inşallah iyiyim ben de şükür hala adet olmadım hiç takmıyorum da o kadar alıştım ki bu duruma canı ne zaman isterse ister gelsin ister gelmesin yarın test yapcam tekrardan bakalım ne cıkıcak bu arada 55. Günümdeyim rekorum 62ydi bakalım kendi rekorumu kırabilcek miyim

İyi misin canım bayadır giremiyodum nasılsın kürtaj mı olacaksın hiç mi umut yok

Kızlar ben dün gebelik testi yapmıştım size hayalet çizgili fotoğrafını atmıştım ya bugün yine yaptım farklı bi marka yine hayalet çizgili
Kaç dk içinde çıktı canım hemen yaptığın gibi belirdiyse kuvvetle ihtimal hamileliktir bide pembe duruyo çizgi zaten sen yinede iki üç Gun sonra testi tekrarla zaten varsa hızla koyulaşmaya başlıyı yada kan ver en garantisi

Canım henüz bilmiyoruz sperm testi yaptırmadık bu ayda olmazsa eşim doktora gitcek. 4 aydıe deniyoruz henüz ama birşey varsa erkenden öğrenip tedavi sürecine girmek daha iyi. Sağol notumu aldım birşey çıkarsa kullanırız.

sat 5 nisan yazar misiniz listeye testler 4-5 gün önce negatif çıktı.adet günümgününgünüm bugün cumartesi yada en geç pazar olmak lazım.bel agrisi var ama henüz gelen giden yok 5-6 gundur bel agrisi hep var kasik agrisi arada gelip gidiyor.

Canım teşekkür ederim evet hemen belirdi ama daha çok hayalet gibi daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için beklemeyi düşünüyorum bi haftadan önce kan vermem gibi hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…