- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.941
İyi misin canım bayadır giremiyodum nasılsın kürtaj mı olacaksın hiç mi umut yok
Canım sen iş çıkışı kan vercem dememiş miydin. Yanlış mı hatırlıyorumm sonuç neCanım süperRabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun
Sağol kuzum inşallah bakalım bol bol dua ediyorum herkese.Kelle paça yeşil soğan kecıboynuzu fındık badem yesin canım olur insallah Allah’ın iznıyle bu süreci de aşacağız bakalım hayırlısı ile
Tekrar yumurtluyor olabilirsin. Akıntı durumun nasıl? Adete 8 9 gün önce çizginin bu kadar net çıkması pek olası değil çünkü.Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.Eki Görüntüle 2265110
Yok gibi akıntım canım.değerlendirdim bugünü zaten.Tekrar yumurtluyor olabilirsin. Akıntı durumun nasıl? Adete 8 9 gün önce çizginin bu kadar net çıkması pek olası değil çünkü.
Canım benm Bi gün bu gecikmeler hayırlara cıkacaktırCanım benim cabuk geçer inşallah iyiyim ben de şükür hala adet olmadım hiç takmıyorum da o kadar alıştım ki bu duruma canı ne zaman isterse ister gelsin ister gelmesin yarın test yapcam tekrardan bakalım ne cıkıcak bu arada 55. Günümdeyim rekorum 62ydi bakalım kendi rekorumu kırabilcek miyim
İyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın
Kafam allak bullak... Dünkü doktor 1 hafta sonra kürtaj olabilirsin dedi ama kafama takılan bebek 5+5'de dedi hani yeni oluşmaya başlama ihtimali olabilirmi ona takıldım bazıları da diyorki ağrın kanaman yok boş gebelikse kendisi düşer bekle
Tabi uzun süre beklemeyi düşünmüyorum
pek umudumda kalmadı zatensadece acaba'larım var ama çarşamba günü için Zeynep Kâmil'den randevu aldım bide orda baksınlar o gün kürtaj derse olurum napayım hayırlısı olsun inşaAllah bu durumu bidaha yaşamam Belirsizce beklemek çok zor sende durumlar nasıl
Eneaciz canimcim merhaba.
Senin kûrû yaptim bugun.
Adetimin 2.gunu bugun.
Aksam baslamis oldum.
Ben ham bal aldim, umarim ışe yarar bu da.
Eşime de verdim 1 tatli kasigi :)
Ona da şifa olsun, cok faydali bir kûr bu. Senin aracılığıyla nette arastirdim çünkü. Mckkkk
Pozitif kuzumCanım sen iş çıkışı kan vercem dememiş miydin. Yanlış mı hatırlıyorumm sonuç ne ☺☺
Sonuçta bir bebek var o kesenin içinde ama gelişememiş. İnşaAllah Zeynep Kamil de her şey yolunda haberi verirler sana yaArkadan yetişemez mi ki gelişse. Hiç gelişmeyeceğini nereden biliyorlar ki
Pozitif kuzum
Merhabaaa benim SAT 25 nisan. İNŞALLAH Allah iste6en herkese verir@Mavi Boncugumm ismim Seda
Evet canim ama adet agrisi gibi kolkulacak bi agri degil azicik baslayinca kurtaja aliyor ve seni uyutuyor zaten.
Benimki gerçekten adetmis. Neyse hayırlısı artık.Hemde nasıl ağrıdı sürekli lavaboya gidiyordum oldum diye adet dönemimdeki tüm belirtilerimle aynıydı
Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Pozitif kuzum
Sende öylesin maşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAyyy ne güzel moral verdin valla gözlerim doldu bir an hayal ettim benim de duamdasın ben güzel insanlarsınız yaa sizler masallah bu gruptaki bayanlara hayranım hepsi birbirinden içten ve yardımcı oluyor ve dualarından eksik etmiyorlar
Hayırlısı canım çok şükür ki adet olabiliyoruz yeni bi döngü başlıyor senin için hakkında hep hayırlısı olsun inşallah kavuşursun meleğineBenimki gerçekten adetmis. Neyse hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?