Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi misin canım bayadır giremiyodum nasılsın kürtaj mı olacaksın hiç mi umut yok

İyi olmaya çalışıyorum canım sağolasın
Kafam allak bullak... Dünkü doktor 1 hafta sonra kürtaj olabilirsin dedi ama kafama takılan bebek 5+5'de dedi hani yeni oluşmaya başlama ihtimali olabilirmi ona takıldım bazıları da diyorki ağrın kanaman yok boş gebelikse kendisi düşer bekle
Tabi uzun süre beklemeyi düşünmüyorum
pek umudumda kalmadı zaten sadece acaba'larım var ama çarşamba günü için Zeynep Kâmil'den randevu aldım bide orda baksınlar o gün kürtaj derse olurum napayım hayırlısı olsun inşaAllah bu durumu bidaha yaşamam Belirsizce beklemek çok zor sende durumlar nasıl

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.Eki Görüntüle 2265110
Tekrar yumurtluyor olabilirsin. Akıntı durumun nasıl? Adete 8 9 gün önce çizginin bu kadar net çıkması pek olası değil çünkü.

Canım benm Bi gün bu gecikmeler hayırlara cıkacaktır

Sonuçta bir bebek var o kesenin içinde ama gelişememiş. İnşaAllah Zeynep Kamil de her şey yolunda haberi verirler sana ya Arkadan yetişemez mi ki gelişse. Hiç gelişmeyeceğini nereden biliyorlar ki

Yaa çok sevindim inşaAllah vesile olur canım

iyi aksamlar kizlar tecrübesi olanlar yardimci olabilirlermi bana ?

bi yumurta büyüyüp catlatma ignesi yapildiktan sonra o yumurta catlamayip kücüldügünü duyan oldumu ? yani böyle birsey acaba mümkünmü ?

benim sag tarafinda 1 tane 20 mm yumurta vardi catlatma ignesi oldum catladigini hissetmedim yaklasik 51 saat sonra kontrol yaptirdim sag tarafta 1 tane en büyügü 9 mm yumurta vardi digerleri dahada kücüktü soldada öyle. benim merak ettigim acaba o büyük 20 lik yumurta catlamayip 2 günde 9 a kücülmüs olabilirmi yoksa daha önceden olan kücük yumurtalardan kalanmidir o 9 olan ? yumurtam catladimi emin olamadim dr catlamistir dedi ama aklim karisti

Sonuçta bir bebek var o kesenin içinde ama gelişememiş. İnşaAllah Zeynep Kamil de her şey yolunda haberi verirler sana ya Arkadan yetişemez mi ki gelişse. Hiç gelişmeyeceğini nereden biliyorlar ki

Aynen gülüm bende bu noktada tıkanıyorum son adeti 2-3 hafta önde olup bebeği gelişenler olduğunu duydum daha neler neler...bi bayana mesela doktor kürtaj için gün vermiş o gün gitmiş 10.haftada kalp atışını duymuş ne hikayeler var SubhânAllah...
Yaratan can veren O...
Umudum şuan %1 ama Allah katında hiçbişey imkansız değil neticede...
O gün Zeynep kamil'de bana bebeğin kalp atışı var deseler şaşkınlıktan dilim tutulur heralde şok olurum ve inanılmaz derecede sevinirim tabi hayırlısını diliyorum Allah'tan tek dileğim pişman olmayacağım bişey yapmak.... Annem bana ısrarla bekle diyor ağrın kanaman yok niye hemen kürtaj oluyosun bekle diyor. Bir yanım beklemekten yana, diğer yanım daha fazla beklemenin anlamı yok sanki diyor

Evet canim ama adet agrisi gibi kolkulacak bi agri degil azicik baslayinca kurtaja aliyor ve seni uyutuyor zaten.

Kuzum bide şeyi sorcam kürtajdan sonra illa antibiyotik kullanmak mı gerek? Enfeksiyon riski mutlaka oluyor mu? Bana antibiyotikler iyi gelmiyorda
Hap olarak mı yoksa fitil olarak mı veriyolar?

Sende öylesin maşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…